Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λοιπον εγω ειμαι και αδιαθετη και συναχωμενη...δραμα....

Ηθελα να ξερα γιατι μυξωνομαι συνεχεια...ουτε σχολειο να πηγαινα...

Πω πω...σαραβαλο εχω γινει.

περαστικούλια φιλενάδα ...ο Γρηγόρης σας έχει φάει λάχανο πάντως. Μπράβο το αγοράκι μου φτου φτου φτου! Ευτυχώς δεν σου έμοιασε μανούλααααααααααααααααααααααααααα :tongue:

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι οντως!Μας εχει βαλει κατω το σκατο...χαχα

Να ειναι καλα...

Μα ειναι φοβερο, καθε μηνα κατι τσμπαω και να φανταστειτε οτι πριν γεννησω ειχα χρονια εστω και να συναχωθω...

Μπας και με εχουν θυμηθει τα αλλεργικα μου?Θα το ψαξω...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

αααααααααααααααααααα κι εγώ αδιαθέτησα σήμερα...δέκα μέρες νωρίτερααααααααααα γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Ελα βρε τοσο αγχος και στεχωρια περασες.Ειναι απαλυτως λογικο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Φιλιώ μου εγώ με τα εμβολια εχω μπερδευτεί.

Εχουμε ενα τώρα τον αλλο μήνα και μετα μας εβαλε και αλλο το καινουργιο prevenar αν δεν κανω λαθος η ζαλισμενη μανα.

Αχ ρε κορίτσια παω και ερχομαι σα χαζή στην τουαλέτα :oops:

ΟΥΦ!

Μαρίνα εγώ προχθές που κανενας δεν μπορούσε να κρατήσει την μικρή :mad: για να συμαζεψω το χαος στο σπιτι τελικα καναμε δουλεις μαζί.

Και απίστευτο αλλα με βοηθησε πολύ.Μάζεψε τα παιχνιδια της , τιναζε (οσο μπορουσε ) μαξιλάρια , πήρε το swifer και ξεσκονιζε.

Αντε να μεγαλώσει λίγο η μπουμπού σου να σε βοηθαει.

(αν και μεταξύ μας οταν θα φτασουν σε ηλικια που θα μπορουν να μας βοηθησουν πραγματικα μαλλον ολο κατι αλλο θα εχουν να κανουν;))

Διαφημίσεις

ναι ριτάκι μου από το άγχος και την στεναχώρια είναι...το περίμενα ότι θα γίνει έτσι.

Αυτήν την στιγμή είμαι σε δημιουργική φάση...αλλάζω το μπούστο από κάποιο νυφικό γιατι δεν μου άρεσε! Ελπίζω το αποτέλεσμα να είναι καλό.

Συμπεθέρα σιγά να μην σε βοηθάει το κοριτσάκι σου όταν μεγαλώσει...όρεξη θα σ΄εχει χαχαχα...μην μου την κουράζεις , να την πάρει ο γιόκας μου ξεκούραστη και να κάνει τα πάντα γιαυτόν χαχαχαχα

m57Zp2.png

Βατραχάκι όπως το μελετάς για το επόμενο το βλέπω ότι θα τις προλάβεις όλες και θα κάνεις την έκπληξη ανακοινώντας εγκυμοσύνη κι ας λες ότι το έκλεισες το μαγαζάκι για ένα διάστημα! Χι,χι,χι!

0002011F.gif

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλημερα κοριτσια!

Ιωαννακι μου μπραβο που πηγαν ολα τελεια!!! Ερχεται ο μπεμπαρος!

Ευα καλως μας ηρθες και κοιτα να μη χανεσαι ε?

Καλα γελασα πααααρα πολυ με τους Γρηγορηδες, την Αλεξναδρα και την Αναστασια!!! Αχ αντε να μιλησουμε κι εμεις να μου λεει τετοια!!! Θα τρελαθω!

Βατραχακι δεν ξερω αν εχει αλλο εμβολιο μετα, εμεις εχουμε ας πουμε την επαναληψη του καινουριου πρεβεναρ... Δεν κανουν ολοι οι γιατροι τα εμβολια με την ιδια σειρα...

Κικη αυτο με την πανα εννοειται οτι μας συμβαινει συνεχεια... Δεν θελει να του αλλαζουμε πανα με τιποτα... Σκοτωμος καθε φορα! Επισης εμεις περναμε και φαση γενικοτερης απλυσιας! Να μην μπει στη μπανιερα με τιποτα... μια που τον βαζω, μια που βγαινει... Κυνηγητο γινεται χαμος! Μετα αφου το παρει αποφαση και μπει, εχουμε αλλο καυγα να βγει... Δευτερος σκοτωμος... Ιστορια σου λεω!

Βικακι σε ευχαριστουμε πολυ για το κερακι, να εισαι καλα! Εγω παρολο που ημουν εκει, δεν ακουσα τιποτα για λεφτα... Καμια φορα νομιζω πως ζω σε ενα παραλληλο συμπαν!:rolleyes:

Αχ ολο και καποια θα ξεχασα, θα επανελθω...

t7fQp3.png

Συμπεθέρα σιγά να μην σε βοηθάει το κοριτσάκι σου όταν μεγαλώσει...όρεξη θα σ΄εχει χαχαχα...μην μου την κουράζεις , να την πάρει ο γιόκας μου ξεκούραστη και να κάνει τα πάντα γιαυτόν χαχαχαχα

Και τι ανεπρόκοπη νύφη θα πάρετε βρε????

Σουλιτσα ξυνο σας βγηκε ρε παιδι μου! Ασε που ειναι και πολυ αβολο στη δουλεια! Κουραγιο μεχρι να φτασεις σπιτακι σου, να ηρεμησεις!

Πανμαρ καλως ηρθατε!!! Τελεια εκδρομη, φανταζομαι και φοβερη εμπειρια!

Βατραχακι εγω δε σε πιστευω οτι και να λες!:tongue:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

προχθές έρχεται ο γιος μου και μου λέει "μαμά βάλε στην κιθάρα μου κορδέλες" λέω να σου βάλω παλικάρι μου, αλλά γιατί...απαντάει "θέλω να τραγουδήσω απόψε την κιθάρα μου, την στόλισα κορδέλες" χαχαχαχα

m57Zp2.png

Εμας τρωει αλλη φρικη με την πανα ...μου λεει μαμα κανω κακα ...παιρνω τα συνεργα ..τον αλλαζω και μετα θελει να βαλει παλι την βρωμικη πανα!!!και γινεται χαμος...τι να πω ??

επισης αν του πεις να παμε για μπανιο δεν θελει με τιποτα ...θελει μονο ντουζ...οποτε αλλαξαμε και εμεις ονομα στο μπανιο και ειμαστε οοοολοι ευχαριστημενοι..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Βατραχακι εγω δε σε πιστευω οτι και να λες!:tongue:

αντε καλε αφου σας ειπα το μαγαζι εκλεισε προς το παρων πρωτα θα κανετε ολες οσες απομεινατε δευτερο και μετα θα ξεκινησουν τα τριτα χαχα

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ασε Νατάσα μου από την αρχή στραβά πήγε.

Είχαμε κανονίσει να κρατήσει τη μικρή η πεθερά μου και τελευταία στιγμή μας λεει οτι δεν ειναι καλα ο πεθερός οπότε δεν μπορεί.

Αυτό στις 2 και μισή το μεσημέρι και φυσικα δεν ειχα ετοιμασει τιποτα για φαγητο.

Πήρα την μαμα μου την ξυπνησα και ευτυχως ηρθε γιατι και το προηγούμε σ/κο το επαιζε αρρωστη η πεθερα και δεν βγηκα και ημουν σκασμενη.

Και εκει που ειπα ενταξει ειχα κοιμήσει και τη μικρή πήγε ο καλός μου και την ξύπνησε .

Μετα με ειδε και ντυμενη που να ξανακοιμηθει !Εκανα αλλα 3 τεταρτα .Ε μετα από ολα αυτα λογικο δεν ηταν να μου βγει ξυνο?

Συμπεθέρα φτου σου!!!!Καλε θα μου το βάζετε να κανει δουλειές το παιδακι μου?Ουτε μια μαγειρισσα ουτε μια καμαριερα δεν θα του' χετε???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...