Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και από ‘μένα και καλή εβδομάδα σε όλες σας.

Κορίτσια μου χίλια συγνώμη που δεν κατάφερα να έρθω , ήθελα πολύ ειλικρινά να σας δω και ιδιαίτερα εσένα Βικάκι που έκανες τέτοιο ταξίδι αλλά δυστυχώς στο μήνα που είμαι δεν μπορώ να οδηγήσω και λόγω ωραρίου του συζύγου δεν μπορούσε να με μεταφέρει 1ον μέχρι τη Νατάσα και 2ον δεν είχα και που να αφήσω το μικρό μιας και η πεθερά κόλλησε γαστρεντερίτιδα από τις ανιψιές μου. έμαθα ότι περάσατε τέλεια πάντως και χαίρομαι ιδιαίτερα, κάθε φορά θεωρώ ότι θα είναι και καλύτερα γιατί αποκτάμε ολοένα και περισσότερη οικειότητα μεταξύ μας.

Ούτε και εγώ ήξερα ότι δώσατε χρήματα για κεράκι κορίτσια , σας υπέρευχαριστούμε που κάνατε τέτοια σκέψη, εύχομαι Βικάκι να είναι βοήθειά σας και να είμαστε όλες καλά. Ευχαριστώ επίσης και για το δωράκι που έμαθα ότι εστάλη από την κυρία Φωτεινή (μου το είπε η Νατάσα στο τηλέφωνο) να είσαστε πάντα καλά και να παραμείνετε έτσι γλυκιά γιαγιάκα.

Θέλω πολύ πάντως βρε κορίτσια να σας δω πριν γεννήσω γιατί μετά ξέρω ότι θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Εγώ μπορώ Δευτέρες – Τετάρτες και Σάββατα απογεύματα και Κυριακή όποτε πείτε. Ας αναλάβει πάλι μία να κανονίσει αλλά αν γίνεται τις μέρες αυτές για να μπορέσω να σας δω και εγώ.

Ιώαννα μου συγχαρητήρια για τη β- επιπέδου, όλα καλά να είναι και στη συνέχεια.

ΠανΜαρ καλώςήρθες ,να είσαστε καλά και να ξαναπάτε τέτοια ταξιδάκια και να ζείτε όμορφες εμπειρίες από διάφορα μέρη του κόσμου.

Εva-Rafaela καλώς ήρθες και εσύ , χαίρομαι που είσαστε όλοι καλά καλή επάνοδο στη δουλίτσα σας.

Ριτάκι και Γιοβάννα δεν το συζητώ για τις ατάκες των παιδιών σας, εγώ πάντως επιμένω ότι αυτά τα 2 πιτσιρίκια είναι φτιαγμένα ο ένας για τον άλλον.χιχι

Σουλίτσα μακάρι να σας πείραξε μόνο το φαγητό και να μην είναι καμιά γαστρεντερίτιδα γιατί φοριέται πολύ αυτές τις μέρες αυτή η παλιοίωση.

Σαρδελάκι μου χάρηκα πολύ και με τον Αστεράκο που συνέρχεται σιγά σιγά και μαζί με αυτόν παίρνεις και εσύ τα πάνω σου.

Φιλάκι σχετικά με τη ζωηράδα μην ανησυχείς εμείς κάθε φορά που βγαίνουμε ή θα τρώω εγώ μάνι μάνι για να καταφέρω μετά να τον ταίσω μιας και δεν στρώνει κ@#@ ο μικρός ή θα παίρνω τίποτα μαζί μου για να φάει μετά στο σπίτι.

Λαζαρένια και εγώ αυτό το πτυχίο δεν το γνωρίζω καθόλου.

Ηλιάνα άντε με το καλό πλέον από και στο εξής να μπεις να μας πεις τα ευχάριστα.

Πετρούλα μου και σε εσένα το ίδιο εύχομαι , όλα καλά να πάνε.

Εμείς σήμερα το απόγευμα έχουμε ντόπλερ και μια σχετική αγωνία την έχω , δυστυχώς δεν αποφεύγεται με τίποτα αυτό το πράγμα σε κάθε εξέταση. Κατά τ’αλλα εμείς περάσαμε πολύ χαλάρα, το Σάββατο δεν κάναμε τίποτα μόνο εχθές είχαμε πάει βολτούλα τέτοια ωραία μέρα και ξεδώσαμε κάπως, ο μικρός έχει ξεφύγει τελείως , έχει γίνει πολύ πεισματάρης βρε κορίτσια και με κουράζει αφάνταστα. Σας έχει τύχει να τα παρακαλάτε 1 ώρα να τους βγάλετε την πάνα και να χτυπιέται να μη θέλει. Τι νέο κόλπο και αυτό είναι μου λέτε; Με πιάνει τρομερό άγχος κάθε φορά που πρέπει να τον αλλάξω γιατί ξέρω ότι δεν κάθεται με τίποτα. Είχα δεν είχα το άπλωσα το σεντονάκι μου πάλι, που να ερχόμουν δηλαδή και στη συνάντηση.χιχι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια...

Καλή εβδομάδα!!!!! Η συνάντηση πρέπει να ήταν μεγάλη επιτυχία!!!:D Ζηλεύωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω (ανθρωπάκι που χτυπιέται....:P:p:p) Που θα πάει θα έρθω και εγώ...

Ευχαριστούμε πολύ κορίτσια και για το κεράκι...η πιο γλυκιά σκέψη ήταν αυτή...

Εμείς είχαμε ένα σχετικά κουραστικό σκ... τον μικρούλη μου τον έχει φάει η γκρίνια...:|:-| και μου πονάν τα χέρια γιατί τον είχα συνέχεια αγκαλιά και ο αφιλότιμος είναι και 9 κιλά πλέον... Που θα φτάσει αυτό το παιδί απορώ...:cool:

Η Αναστασία είναι μαγάλη αφασία... Την Παρασκευή την πήρα στον οφθαλμίατρο γιατί μέχρι να παρκάρει ο Αλέκος θα εργούσαμε και της λέω "Θα καθίσεις ήσυχη για να εξετάσει ο γιατρός τα μάτια της μαμάς και να τον ρωτήσει η μαμα κάποια πράγματα" Λοιπόν ήταν γάτα!!!! Με εξετάζει ο γιατρός, η Αναστασία κάθεται στην πολυθρόνα και εμείς συζητάμε οπότε την ακούω καποια στιγμή να τραγουδάει το μήλο μου κόκκινο!!!!!!:shock::shock::shock::D:D:D Σκάσαμε στα γέλια με το γιατρό!!!!

Εύα μου χάρηκα πολύ που εμφανίστηκες!!! Άντε να τα λέμε συχνοτερα!!!

Σούλα καλά καλέ τι φάγατε;;;; Η μικρή πως είναι;

Πανμαρ καλως ήρθατε... Να ρωτήσω κάτι;;; Μη γελάσεις όμως... Εγώ αν πηγαίναμε πάνω απο δύο ώρες με τη μηχανή με πονούσε ο κ$%^ μου...:oops::oops: για να μην πω για την πλάτη... Πως άντεξες;;;

Ηλιάνα μπράβο που έφτασες ως εδώ!!!! Άντε απο δω και πέρα περιμένουμε τα ευχάριστα!!!!!

Ιωάννα μεγαλούτσιακος ο μικρός!!!! Μπράβο!!!

Κική εσύ μην αγχώνεσαι κάθε φορά...αφού όλα είναι μια χαρα!!;)

Σαρδελάκι άστον λίγο να ξεδώσει νομίζω του χρειάζεται...

Και επειδή δεν θυμάμαι τίποτα άλλο (δεν είμαι και ειδική στα σεντόνια) θα επανέλθω δρυμήτερη....

Την καλημέρα μου και σε όσες "ξέχασα" :D:D:D

UZaZp3.pngHoQqp3.png

καλημέρα φίλες μου...ελπίζω να είστε όλες καλά. Εγώ ήρθα επιτέλους στο μαγαζάκι μου.

Τώρα σκέφτομαι ποιά μέρα να κάνω τα εγκαίνια και τι να κάνω. Οι περισσότεροι μου λένε να το κάνω Πέμπτη (παρασκευή και σάββατο δεν είναι καλή ιδέα ...ίσως λείπει ο κόσμος) χμμμμμμμμμμμμ...δεν ξέρω ακόμη θα δω. Την άλλη Τρίτη έρχεται η μανούλα μου και θα τα κανονίσουμε όλα μαζί!

m57Zp2.png

Όντως Ιωάννα μου , πλησιάζω και εγώ , άστα να πάνε περνάει ο καιρός. ΠΗΤ έχω 16/11 αλλά λόγω καισαρικής θα γεννήσω πιο νωρίς , λογικά δηλαδή αρχές Νοεμβρίου.

Ντελενάκι αφασία η Αναστασούλα σου όπως και το τραγούδι που διάλεξε, είναι της ποιοτικής μουσικής.

Σαρδελάκι όντως είναι ρίσκο το ΣΚ για εγκαίνια , καλύτερα μεσοβδόμαδα αλλά εσύ πάλι ξέρεις καλύτερα.

Διαφημίσεις

Ντελενι μου η Αναστασια ολα τα λεφτα!!!

Κικο εισαι και εσυ με καισαρικη ε ???οποτε σε μας δεν ισχυει το με ενας πονος ...αχ μονο ελπιζω η δευτερη καισαρικη να μην εχει τοσο δυσκολη αναρρωση σαν την πρωτη...Στην πρωτη ημουν χαλια σχεδον 2 μηνες...εφιαλτης..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

πανμαρ σου έχω απαντησει με πμ γιατι εδώ θα δημιουργηθει πρόβλημα.

κικο μου κοντευεις κ εσύ. Αντε με το καλό!

Ιωάννα μου δυστυχως το μαχαιρι είναι μαχαίρι και πονάει... Ποσο μάλλον τη δευτερη φορα. Κουραγιο, σε μια βδομαδα έχεις ξεχασει τους πονους.

Ξύπνησε η μπεμπουλα μου.... Δεν ξερω αν θα μπορεσω να ξαναμπω, φιλακια.

καλημερα!!!!

ωραια μερα σημερα ζεστη και ηλιος!

Βικακι μου σ'ευχαριστω πολυ για το κερακι πολυ γλυκια σκεψη και παλι σ'ευχαριστω το βαπτιστικο ονομα του τιμου ειναι τιμοθεος αν θα το γραψεις στο χαρτακι φιλακια και καλα να περνατε!

Ευα μου μας ελειψες πολυ φιλια στις ζουζουνες σου!

joa μου μια χαρα ο μπεκακος σου!

κικο μου καλα αποτελεσματα σημερα!

σαρδελινα μου υπομονη κουκλα μου θα περασει κι αυτο στο μαγαζι πας;

deleni μου τελεια η Αναστασια χαχα που το θημηθηκε το μηλο μου κοκκινο;

ο μικρος εμαθε αγκαλιες;κι εμενα δεν θελει καθολου ξαπλα ολο ορθιος και αγκαλια ευτυχως δεν ειναι 9 κιλα :tongue:

παναμαρ μου καλως ηρθατε τελειο το ταξιδακι σας!

στο μπανσκο εμεις παμε πολυ συχνα ο αντρας μου καθε κυριακη σχεδον για σκι τελεια τα ξενοδοχεια ;και πολυ φθηνα!σε ποιο χιονοδρομικο δουλευαι ο αντρας σου;εχει καλες εγκαταστασεις;να κανουνισουμε να ερθουμε αν ειναι τον χειμωνα να βρεθουμε!

κωνκων μου τελεια μπηκατε σε ρυθμους!ποτε κιολας βρε θηριο εκανες κορμι θανατηφορο;

ριτα κι εγω ετσι κρυφογελαω οταν σκεφτομαι τους αλλους σε μερικα χρονακια!

εμεις εχθες ημασταν στην μαμα μου εως το βραδυ και ηταν πολυ ωραια στα οπα οπα μας ειχε το απογευμα ειχε κι επισκεψεις και ηρθε και μια θεια μου να δει τον Θοδωρη και μολις τον ειδε μου ειπε οτι το επομενο παιδι μου θα ειναι κοριτσι χαχα για να δουμε!

φιλια σε οσες δεν αναφερθηκα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

βατραχουλίνα μου είχα να έρθω πάνω από μία εβδομάδα στο μαγαζί και σήμερα ξεκίνησα πάλι!

μπραβο ζουζουνα μου αντε καλη αρχη παλι και τιποτα κακο να μην ξανα συμβει!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Ιωάννα μου άσε και εγώ τη σκέφτομαι τη 2η καισαρική και τη φοβάμαι όσο τίποτε άλλο, υπέφερα και εγώ πολύ στην 1η και ενώ οι διπλανές μου κοπέλες ήταν όρθιες από την 1η μέρα και πηγαίνανε για καφέ κάτω ,εγώ δεν μπορούσα να σηκωθώ καν. Πολλές κοπέλες όμως από αντίστοιχη εμπειρία μου έχουν πει ότι στη 2η είναι λίγο πιο ομαλά τα πράγματα.

Κωνκων μου αυτό ακριβώς το νυστέρι δεν παύει να είναι νυστέρι μακάρι αυτή τη φορά να ξεχαστεί σε μια βδομάδα γιατί είπαμε στην 1η μετά από 40 μέρες άρχισα να παίρνω τα πάνω μου. Χίλια συγνώμη που ξεχάστηκα και δεν σου ευχήθηκα για τα γενέθλιά σου. Να είσαι χιλιόχρονη κοπέλα μου και να χαίρεσαι την οικογένεια σου πάνω απ’όλα.

Βατραχάκι μου μπράβο που τα περάσατε καλά, όντως και εγώ όταν πάω στη μανούλα μου με έχει στα όπα όπα , βασίλισσα η δικιά σου

Κικο μου σε νοιωθω γιατι απο οσες ειχα μιλησει μονο εγω ειχα τοσο δυσκολη αναρρωση ..Μεχρι και τις 4ο μερες 3 βηματα εκανα και επεφτα ξερη κατω απο τους πονους..Στο διμηνο αρχισα να συνερχομαι ..

Ευχομαι και στις δυο μας με το καλο να ερθουν τα αγορια μας και να εχουμε μια πιο ομαλη αναρρωση απο τις καισαρικες!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Που είσαι βρε συμπεθερούλα.

Σε πήρα κανα δυο φορές τηλέφωνο αλλα προφανώς δεν μπορούσες να μιλήσεις.

Πως είνια ο μικρούλης μας???

συμπεθερούλα μου το κινητό μου στο νοσοκομείο είχε κάποιο πρόβλημα. Με πέρνανε και δεν χτυπούσε σε μένα. Μου το είπε και η μαμά μου και άλλη μία φίλη μου.

Ο Αστέρης είναι καλά...έχει νευράκια γιατι τον έχουμε όλο στο μη και στο πρόσεχε!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...