Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

Καλημέρα, 

Οι ακρότητες είναι αυτό που  δημιουργούν πρόβλημα. Να  κάνεις την γυμναστική σου σε φυσιολογικά πλαίσια,  οποιοδήποτε είδος γυμναστικής, δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσει τον κύκλο σου. Οι δίαιτες χωρις υδατάνθρακες ( έχω ακούσει διατροφολογους που δίνουν τέτοιες διαιτες) και η εξαντλητική γυμναστική επηρεάζουν. 
      Αν ήταν έτσι, όσες γυναίκες έκαναν γυμναστική δεν θα έμεναν έγκυες. Οποτε μην αγχώνεσαι! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μπήκα να πω μια καληνύχτα

τον υπολογιστών το έχει ανοιχτό ο σύζυγος

παρακολουθώ πρωταγωνιστές το θέμα με τα τροχαία :(:(:(

γνώριζω καλά το ένα παιδί που έδηξε το πρώτο τον Νικολάκη μας :(:(:(

αχ ποσο συγκλονιστικό θέμα που έχει???:(:(

πάω να το δω αρχισε παλι φιλία σε όλες

Καληνύχτα Ηλιάνα!

Για τροχαία... δυστυχώς, και ο άντρας μου αλλά και οι περισσότεροι φίλοι μας, οδηγούν μηχανές, οπότε πίστεψε με, έχουμε ζήσει πολλά... Άλλα ανώδυνα (τελικά), άλλα όχι και τόσο...

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακια μου καλησπερα.

σας ευχαριστω πολυ απλα ηθελα να σας πω οτι χθες στην συναντηση τα κοριτσια μου εδωσαν λεφτα για να αναψω κερια για τα παιδια μας οποτε η ιδεα ηταν δικη τους,θα το εκανα και εγω "αθορυβα"αλλα οταν πηγα να γραψω λιστα μου εβγαιναν λιγοτερα και οντως τελικα εχουμε και αλλα.σιγουρα θα το ριξω το χαρτακι υπερ υγειας και θα βαλω και μερικα ακομα που εχουν και προβλημα(αυτα τα βαζω παντα στην δικη μου λιστα καθε φορα που γραφω)

τελος παντων,αφηστε το αυτο,θα γινει

να σας πω οτι μετα το χτεσινο ξενυχτι,σημερα ημασταν ψωφιες και κοιμηθηκα (ποια,εγω!)και μεσημερι.

κατα τις 12 το βραδυ γυρισαμ(αφου ξεποδαριαστηκαμε να γυρναμε τα στενα)καναμε μπανιο και τωρα θα δουμε κανα θριλερακι!!!

η θεα απο το μπαλκονι ειναι φοβερη!καπου αστραφτει τωρα αλλα δεν μπορω να καταλαβω που.

παντος ειναι υπεροχα αν και δεν εχει καθολου πρασινο.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Βικακι ευχαριστουμε πολυ εκ των προτερων για τα ονοματα και το κερακι.

Να πω λιγο για οσες δεν το ακουσαν εχθες οτι στη συναντηση δωσαμε τα υπολοιπα των χρηματων που εμειναν απο αυτα που μαζεψαμε για το λογαρισμο ,στην Βικυ για να τα δωσει στην εκκλησια στην Τηνο.Ειμαι σιγουρη πως συμφωνειτε ολες.

Κων κων χαιρομαι που αποδιδει το θεμα με το γιο γιο.Σου ειπα πιστευω οτι το παιδι ειναι ετοιμο.Ειναι θεμα χρονου και επιμονης δικη σου να τη βγαλει την πανα.

με προλαβες!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Μπράβο βρε κορίτσια για τη σκέψη που κάνατε για τα λεφτά. Να, με κάτι τέτοια νιώθω άσχημα που δεν μπορώ να συνεισφέρω. Θα το φροντίσω όμως αλλιώς......κάτι θα σκεφτώ.

Βίκυ σε ευχαριστούμε πολύ που μας σκέφτεσαι. Είσαι πραγματική φίλη. :D:D:D:D

τωρα εγω νοιωθω ασχημα γιατι τα κοριτσια εδωσαν την ιδεα.αντε ευχαριστηστε παλι ολες στην σειρα εκεινες!!!χαχαχα

σε οποιαδηποτε εκκλησια και αν πας μπορεις να το κανεις.

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ

Α να σας πω και το αλλο, αφου του φοραω σημερα τα ωραια του τα ρουχαλακια,παντελονακι λευκο,πουκαμισακι το αγαπημενο του(Νατασσα αυτο που του εχεις κανει δωρο!!!σουπερ)καινουργια παπουτσακια,ζωνη και ολα τα κομφορ....παει και περνει ενα κινητο που εχει σαν αληθινο το βαζει στην τσεπη του πουκαμισου.Περνει και το hands free του μπαμπα του και τα κλειδια του αυτοκινητου και μου λεει ΄''εισαι ετοιμη?Φυγαμε'' χαχαχα

Λιωσαμε στα γελια το ποσο αντιγραφει τον πατερα του δε λεγεται...τι καμαρι ειχε σημερα το πουλακι μου!!

μα ειναι φοβεροοοοοοςςςςςςςςς

Διαφημίσεις

Αχ να σας πω και εγώ σημερινή ατάκα της Αλεξάνδρας. Σήμερα το πρωί που βιαζόμαστε να φύγουμε....στις 11.30 ήταν ο γάμος, ο καλός μου είχε αγχωθεί και φώναζε 'Αλεξάνδρα βιάσου, Αλεξάνδρα έλα, Αλεξάνδρα μη αυτό κλπ, κλπ, κλπ,' Κάποια στιγμή γυρίζει η Αλεξάνδρα και μου λέει: ''Με κούρασε ο μπαμπάς''. :lol::lol::lol::lol:

ε μα το καημενο το κοριτσακι αλεξανδρα το ενα αλεξανδρα το αλλο την ζαλισατε!!!

κοιτα να δεις που σε λιγο θα μας την λενε κιολας

ΦυροΜακεδονία
Κοριτσάκι, καλώς ήρθες!!!!!!!!!!!! Τί τέλεια εκδρομή! Βάλε καμιά φωτο τουλάχιστον... Το παραπάνω μην το λες-μην το λες... θα έχουμε διπλωματικό επισόδιο...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Με τη μηχανή είμασταν. Ο καιρός τέλειος! Μόνο χτες μας έπιασε βροχή, αλλά για λίγο. Διαβατήρια δεν είχαμε, αλλά δεν υπήρξε πουθενά κανένα πρόβλημα με τις καινούριες ταυτότητες. Μπάνιο στη θάλασσα εγώ δεν έκανα. Στην Κροατία, έκαναν ο μπαμπάς μας και ο νονός μας, αλλά για την κοπέλα του νονού μας και για μένα ήταν κρύο το νερό, οπότε αρκεστήκαμε στην ηλιοθεραπεία! Έκανα, μπάνιο σε πισίνα στην Βουλγαρία. (Αλήθεια, εσείς οι Βόρειες, το Μπάνσκο στη Βουλγαρία το ξέρετε?) Τώρα, για το αν έχει κι άλλο, δεν ξέρω να σου πω... Ο άντρας μου έχει κι όλη την επόμενη εβδομάδα άδεια. Τώρα το αν θα μείνουμε εδώ ή να θα πάμε πουθενά δεν ξέρω. Ίσως πάμε το άλλο Σ-Κ καμμιά βόλτα... Θα δούμε!!!

Για τα ρόδια, δεν μπορώ να σε βοηθήσω ιδιαίτερα... Εγώ, όταν μαζεύονται πολλά, εκτός από σαλάτα, τα κάνω χυμό μαζί με πορτοκάλια και τα τσακίζουμε όλοι με πολλή χαρά!!!

στο μπανσκο πηγαμε τον χειμωνα για σκι.μονο μαγαζια και ξενοδοχεια εχει αλλα ειναι ομορφα εκει

Βικάκι, θυμήθηκα και την Ελευθερία της ΚατερίναΒ.

Κορίτσια μου φτιάχνω κιμά για μακαρόνια βραδιάτικα... με πήρε ο ύπνος προσπαθώντας να την κοιμήσω... και τώρα ξύπνησα... Είχαμε πάει στη Θήβα, σε ένα χωριό δεν θυμάμαι αν σας το είχα πει. Τόοοοοοσο φαΐ........ πολύ τρώω, δεν θα μου βγε σε καλό... Γενικά την ώρα του φαγητού σπάστηκα και πολύ με την κόρη μου, που δεν πειθαρχούσε με τίποτα να κάτσει λίγο στην καρέκλα... όσο τρώγαμε αλώνιζε στο σπίτι κι έκανε ζημιές..... τί να την κάνω...., πάλι το ίδιο φαινόμενο... στου κουφού την πόρτα... Γκρρρρρρρρρ.......

Οι ατάκες των παιδιών μας τρέλα... ΚΑΘΕ στιγμή έχω κουραστεί να λέω πόσο μεγάλωσε... αχ μεγάλωσε κι αχ μεγάλωσε είμαι!

Α, κουτσομπολιό, κορίτσια η κωνκων θεά. Σχεδόν λεχώνα πες, κι ούτε καταλαβαίνεις ότι αυτή η κοπέλα πριν από λίγες μέρες γέννησε... Κορίτσια εμένα ακόμα πετάααααει η κοιλιά μου, δεν έπεσε ποτέ τελείως, μου έμεινε κουσούρι, πως το λένε. Φαντάζομαι πώς θα γίνει και με το δεύτερο. Η κωκων μας μοντελάκι, και προχωράω στο κουτσομπολιό, ναι-ναι έκλεψε καρδιές, χιχι! Φτου φτου φτου κοπέλα μου, έτσι να είσαι πάντα.

Φωτεινή μουουουουου, λιώνω-λιώνω-λιώνω................................ τί δωράκι είναι πάλι αυτό, να το στολίσουμε στο σπίτι να σε σκεφτόμαστε. Ευχαριστώ Φωτεινή μου, ευχαριστώ πολύ, χρυσοχέρα μου, σ' ευχαριστώ. Είμαι χαρούμενη πολύ που σε έχω φίλη μου, τελεία και παύλα.

Έριξε την ιδέα η Ρίτα να έρθουμε πάνω, καλά, τέλεια ιδέα, αν γίνει να την υλοποιήσουμε κιόλας, το δουλεύουμε και βλέπουμε πώς μπορεί να οργανωθεί.

Κορίτσια καληνύχτα!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλημερα!

Εχω ξυπνησει απο τις 4 σήμερα. Μέχρι να ταϊσω και να αλλάξω τη μπουμπου, να βγάλω γαλα, να δωσω γαλα στον Κωνσταντίνο πριν ξυπνησει και να βάλω την αποστειρωση, ξημερωσε και έπρεπε να ετοιμάσω το παιδί για το σχολείο. Ευτυχως τωρα η μικρή κοιμάται.

filaki μου εμάς ο μικρός ποτε δεν καθεται στο τραπεζι για να φάει. Θα μου πεις με χίλια ζόρια τρωει έτσι κ αλλιως, οπότε σε καταλαβαίνω... Οσο και να φωναζω "μη" αυτος θα με κοιτάει πονηρα και θα το ξανακάνει.

Απαπαπα παλιοκουτσομπολα:tongue:...Τέτοια να λετε να τα δεί ο καλός μου καμια φορα και να με κλειδωσει στο σπίτι. Υπερβολες....

Α και η κοιλιά μου είναι εδω δεν έχει φύγει, απλά την είχα κρυψει λιγάκι:D.

λαζαρενια μου ουτε κ εγω γνωρίζω αυτο το πτυχίο.

πανμαρ καλως ηρθες! Περασατε τέλεια ε? Αχ μπράβο σας! Ωραιες αυτες οι εκδρομουλες!

sardelaki μου θα ηρεμησει ο Αστερακος σου και μετα θα ηρεμησεις και εσύ. Λογικο είναι να είσαι κομματια με όλα αυτα. Και πάλι περαστικά του και σιδερενιος!

EVA-RAFAELA που είσαι? Τί κάνει η οικογένεια?

αρμακι μου στην επομενη συναντηση... Να την κάνουμε κοντα σε σένα για να έρθεις.

Giovanna μου δεν παιζεται η κόρη σου! Φοβερή! Θα είχα λυθει στα γελια αν άκουγα κατι τέτοιο απο τον δικό μου:D.

Σούλα που είσαι? Η μικρή τί κάνει? Θα καθησουμε 2 βδομαδες στο χωριό ελπίζω να σε δω.

Διαφημίσεις

Καλημεραααααα

Πηγαμε για β επιπεδου ..ο μπεμπαρος ολα καλα και ειναι αισιως 538γρ...Ολα τελεια!!

Σαρδελακι εμεις απο ασφαλεια εχουμε eurolife ...την εχουμε αποσβεσει ηδη για το επομενα χρονια μετα την νοσηλεια του χρηστου..

η ασφαλεια που εχουμε ισχυει απο την στιγμη που θα μπεις στο νοσοκομειο και μετα 100%.δλδ για δευτεροβαθμια περιθαλψη ή σε περιπτωση ατυχηματος . Δεν μπορω να παω δλδ για τακτικη επισκεψη ..

Ειναι αμεσα συμβεβλημενη με καποια ιδιωτικα νοσοκομεια δλδ δεν δινεις λεφτα καθολου ή εμμεσα οπως εμεις στο ιατρικο που πληρωσαμε εμεις και μας τα επεστρεψε η ασφαλεια στο ακεραιο πισω ..(εκαναν λαθος και μας εδωσαν και 300 ευρω παραπανω..)

Νομιζω πληρωνουμε 300 ευρω τον χρονο ..Τον Φλεβαρη θα κανουμε και στο μπεμπακι πρωτα ο θεος..

Γειτονακι καλως μας ηρθες...Ανανεωμενη σε βρισκω...

Ευακι μας ελειψες!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα!

Μπράβο γειτόνισσα που είναι όλα καλά με το μωρό! Και όλα έτσι να συνεχίσουν!!!

Κωνκωνάκι και Φιλάκι, γιατί να δημιουργηθεί διπλωματικό επεισόδιο? Αφού F.Y.R.O.Macedonia είναι η επίσημη ονομασία... Τι έγραψα λάθος?

Καλημέρα και στις δυο σας!

Βικάκι, αν κατάλαβα καλά, είσαι εκδρομή κάπου που έχει και "ονομαστή" εκκλησία? Καλά να περνάς!

Φιλιά και καλημέρα σε όλες!

mrdIp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου και από εμένα.

Βικάκυ σ’ ευχαριστούμε παρα πολύ!!!

Πανμαρ καλως ηρθες.Πρεπει να ηταν τελειο να πας σε τοσα μερη.

Σας ζηλευω!

Ευα μου αντε κούκλα μου να μπαινεις πιο συχνα να μας πεις και τα νεα από τις κορούλες σου.

Λαζαρένια εγώ το έχω πάρει αυτό το πτυχίο και πρεπει να εχω κρατησει και τα βιβλία Αν θελεις να σου τα στείλω γιατι είναι αρκετα ακριβα και να σου πω και λεπτομερειες.

Ντινάκι μου επιβάλεται να βρεθούμε όταν θα ερθετε πάνω.

Θα το κανονίσουμε οποσδηποτε.

Τα δικά μας.Δεν πήγαμε τελικά Γιάννενα γιατι ο καιρός ηταν χαλια εκει οπότε θελω να παω καποια στιγμη που να μπορεί η μικρή να κανει βολτίτσα και όχι να κλειστουμε μεσα.

Βεβαια καναμε αρκετες βολτίτσες .Την πήγα σε παιδότοπο την Παρασκευή και εφαγε κόλημα με το τραμπολίνο , το οποίο παρεμπιπτόντως το λεει «τραμπουλίνο» και η κοπέλα εκει την εβαζε να το λεει συνεχεια και γελουσε.

Χθες βγήκαμε με το καλό μου για φαγητό αλλα μαλλον το πληρωνουμε σήμερα γιατι από το πρωι πηγαινοερχόμαστε στην τουαλέτα :oops::oops:

Και αντε αυτος είναι στο σπίτι εγω που ειμαι στη δουλεια τι κανω οεο????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...