Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

μαράκι μου καλή αρχή στην δουλειά και πάλι....ελπίζω κι εγώ να είναι σιδερένιος από δω και πέρα. Είμαι πολύ κουρασμένη και σωματικά αλλά και ψυχικά. Είναι και αρκετά γκρινιάρης εχθές και σήμερα...σήμερα δεν κοιμήθηκε και το μεσημέρι και καταλαβαίνεται. Θα επανέλθω κι εγώ σιγά σιγά, απλά νιώθω τεράστια εξάντληση!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια μου.

Πανμαρ από ότι κατάλαβα δεν είχατε θέμα με τα διαβατήρια τελικά. Μπράβο που περάσατε καλά. Ανεξάρτητο το Σοφάκι σας ακούγεται. Καλό είναι αυτό.

Σαρδελάκι θα ξαναβρείτε μωρέ τους ρυθμούς σας και όλα θα είναι μια κακή ανάμνηση. Όλα καλά θα πάνε.

Εύα welcome back. Ελπίζω να μην σε ξαναχάσουμε. Φιλιά στις κούκλες σου.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Κορίτσια καμιά συνταγή ή τίποτες άλλο με ρόδια έχετε στο νου σας γιατί έχω πολλά και δεν ξέρω τι να τα κάνω?

Μαρία μου έτσι η Σοφούλα ε? Κακοπέρασε το παιδάκι σου!!!!

Εσείς με τη μηχανή δεν πήγατε? Ο καιρός? Με τα διαβατήρια τελικά???? Μη μου πεις κάνατε και μπανάκια? Τώρα τα κεφάλια μέσα ή έχει κι άλλο οεο????

Με τη μηχανή είμασταν. Ο καιρός τέλειος! Μόνο χτες μας έπιασε βροχή, αλλά για λίγο. Διαβατήρια δεν είχαμε, αλλά δεν υπήρξε πουθενά κανένα πρόβλημα με τις καινούριες ταυτότητες. Μπάνιο στη θάλασσα εγώ δεν έκανα. Στην Κροατία, έκαναν ο μπαμπάς μας και ο νονός μας, αλλά για την κοπέλα του νονού μας και για μένα ήταν κρύο το νερό, οπότε αρκεστήκαμε στην ηλιοθεραπεία! Έκανα, μπάνιο σε πισίνα στην Βουλγαρία. (Αλήθεια, εσείς οι Βόρειες, το Μπάνσκο στη Βουλγαρία το ξέρετε?) Τώρα, για το αν έχει κι άλλο, δεν ξέρω να σου πω... Ο άντρας μου έχει κι όλη την επόμενη εβδομάδα άδεια. Τώρα το αν θα μείνουμε εδώ ή να θα πάμε πουθενά δεν ξέρω. Ίσως πάμε το άλλο Σ-Κ καμμιά βόλτα... Θα δούμε!!!

Για τα ρόδια, δεν μπορώ να σε βοηθήσω ιδιαίτερα... Εγώ, όταν μαζεύονται πολλά, εκτός από σαλάτα, τα κάνω χυμό μαζί με πορτοκάλια και τα τσακίζουμε όλοι με πολλή χαρά!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Καλώς την Εύα μας! Σε "ακούω" πολύ χαρούμενη κοριτσάκι και πώς να μην είσαι με 2 κούκλες στην αγκαλιά σου? Επιστρέφεις κιόλας δουλειά ε? Άντε τουλάχιστον θα τα λέμε συχνότερα!

Μαρία είναι ευκαιρία αφού ο καλός σου έχει κι άλλη άδεια να βολτάρετε λίγο ακόμα, έρχεται Χειμώνας και δυστυχώς τα κεφάλια μέσα!

Σαρδελάκι μου δεν είναι και λίγα αυτά που πέρασες, λογικότατο να είσαι εξαντλημένη, κι ας πούμε ότι η σωματική κούραση παλεύεται, η ψυχική...άστα να πάνε! Ο φετινός Ιούλιος και εγώ νομίζω ότι κράτησε πάνω από χρόνο!:( Κι αυτό για τον ύπνο που λες και εμείς τα ίδια είχαμε τότε (χμμ ακόμα καμιά φορά τυχαίνει), όλοι μου λέγανε ότι χρειάζεται πολύ ξεκούραση και ύπνο για να επανέλθει το παιδί αλλά πώς να το καταφέρναμε αυτό που ο Γωγούλης έκανε το χαμό για να κοιμηθεί? Και πώς να κοιμόταν αφού είχαμε πολλές απαγορεύσεις, το παιδί δεν κουραζόταν και κατά συνέπεια δεν ήθελε να κοιμηθεί σε αντίθεση με εμένα που σερνόμουνα. Αν υπάρχουν βόλτες που σιγά-σιγά μπορεί να κάνει, δοκιμάστε το (εγώ είχα βγάλει πάλι το καρότσι), θα κουράζετε έστω και λίγο έτσι, θα αλλάζει παραστάσεις και θα είναι πιο ήρεμος.

mGKop3.png60Jvp3.png

Κοριτσάκια μου ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ σε όλες και ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ να έχουμε.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Α να σας πω και το αλλο, αφου του φοραω σημερα τα ωραια του τα ρουχαλακια,παντελονακι λευκο,πουκαμισακι το αγαπημενο του(Νατασσα αυτο που του εχεις κανει δωρο!!!σουπερ)καινουργια παπουτσακια,ζωνη και ολα τα κομφορ....παει και περνει ενα κινητο που εχει σαν αληθινο το βαζει στην τσεπη του πουκαμισου.Περνει και το hands free του μπαμπα του και τα κλειδια του αυτοκινητου και μου λεει ΄''εισαι ετοιμη?Φυγαμε'' χαχαχα

Λιωσαμε στα γελια το ποσο αντιγραφει τον πατερα του δε λεγεται...τι καμαρι ειχε σημερα το πουλακι μου!!

απιστευτος!!!οταν μιμουνται με τρελενουν.

τα ιδια κανει με μενα αλλα με καλυντικα,τακουνια κλπ

Αχ να σας πω και εγώ σημερινή ατάκα της Αλεξάνδρας. Σήμερα το πρωί που βιαζόμαστε να φύγουμε....στις 11.30 ήταν ο γάμος, ο καλός μου είχε αγχωθεί και φώναζε 'Αλεξάνδρα βιάσου, Αλεξάνδρα έλα, Αλεξάνδρα μη αυτό κλπ, κλπ, κλπ,' Κάποια στιγμή γυρίζει η Αλεξάνδρα και μου λέει: ''Με κούρασε ο μπαμπάς''. :lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:

θεα θεα!!!

Γεια σας κορίτσια!!!

Γυρίσαμε!!! Μέσα σε δέκα μέρες κάναμε (σχεδόν) τον γύρο των Βαλκανίων!!! Ελλάδα, ΦυροΜακεδονία, Αλβανία, Μαυροβούνιο, Κροατία, Βοσνία - Ερζεγοβίνη, Σερβία, Βουλγαρία, Ελλάδα!!! Μας έμειναν Σλοβενία, Ρουμανία και Κόσοβο... Κάναμε 3.500 χ.λ.μ. Ήταν εκπληκτικά! Εικόνες απίστευτες, που δεν μπορώ να περιγράψω... Και παντού πολύ φθηνά! Καμμία σχέση με Ελλάδα. Στα πάντα! Βενζίνη, φαγητό, διαμονή, φούρνους, αγορά...

Εσείς τι κάνετε? Εννοείτε πως δεν έχω διαβάσει τίποτα... Οι εγκυούλες μας καλά? Γέννησε καμμία? Ο Αστεράκος? Όταν έφυγα ήταν ακόμη στο νοσοκομείο. Όλα καλά? Όλα τα άλλα πιτσιρικάκια μας και οι μανούλες? Περιμένω να διαβάσω κανένα μήνυμα της Κίκο να ενημερωθώ.

Πολλά φιλιά!

μπραβο πανμαρ!!!τελεια και παντα τετοια να κανετε!

σαν γαμηλιο ταξιδι μου μοιαζει!

οσο για το σοφακι ολοκληρη κοπελα θα γινε.να μου την φιλησεις!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!!!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ????

γεια σου κουκλα!τι κανεις?

πως εισαι εσυ και η οικογενεια?

1654096yn4fep17z7.gif

μαρινακι περιμενω να τακτοποιηθει η μικρη πρωτα.

εχω κανει τιςκινησειςμου φυσικα.

εχω αφησει βιογραφικα και περνω συνεχως στον οαεδ τηλ.

εχω πολλα στο μυαλο μου που θελω να κανω.

σκεφτομαι να διαβασω να δωσω το toeic(agglika)

το χει καμια?

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Μαρία είναι ευκαιρία αφού ο καλός σου έχει κι άλλη άδεια να βολτάρετε λίγο ακόμα, έρχεται Χειμώνας και δυστυχώς τα κεφάλια μέσα!

Δύσκολο το βλέπω να πάμε κι αλλού... Και για οικονομικούς λόγους, αλλά και γιατί είναι καιρός σιγά σιγά να μαζευτεί λίγο και το παιδάκι μου. Τόσο καιρό έχει ξεφύγει τελείως!

Όσο για το ότι έρχεται χειμώνας... εμείς προσπαθούμε να αντιστεκόμαστε σ'αυτό! Τον περασμένο χειμώνα, σχεδόν όλα τα Σ-Κ, ο άντρας μου δούλευε στο χιονοδρομικό στα Τρίκαλα Κορινθίας, οπότε αρκετά συχνά έπαιρνα κι εγώ την μικρή και ανεβαίναμε πάνω για να κάνουμε τις χειμερινές μας "αποδράσεις"! Δεν ξέρω ακόμα αν θα δουλεύει και φέτος, αλλά το σίγουρο είναι πως όποτε θέλουμε μπορούμε να πηγαίνουμε! Δεν μας πτοεί ο χειμώνας!!!

mrdIp3.png

Μπήκα να πω μια καληνύχτα

τον υπολογιστών το έχει ανοιχτό ο σύζυγος

παρακολουθώ πρωταγωνιστές το θέμα με τα τροχαία :(:(:(

γνώριζω καλά το ένα παιδί που έδηξε το πρώτο τον Νικολάκη μας :(:(:(

αχ ποσο συγκλονιστικό θέμα που έχει???:(:(

πάω να το δω αρχισε παλι φιλία σε όλες

:tongue::tongue:

μπραβο πανμαρ!!!τελεια και παντα τετοια να κανετε!

σαν γαμηλιο ταξιδι μου μοιαζει!

οσο για το σοφακι ολοκληρη κοπελα θα γινε.να μου την φιλησεις!

Ευχαριστούμε Λαζαρένια μου!

Το "γαμήλιο ταξίδι" που λες.... δεν το είχα σκεφτεί!

Οσο για το Σοφάκι... διαολάκι έχει γίνει!!!:twisted::twisted:

Θα στην φιλήσω πάντως, γιατί, ούτως ή άλλως, το μόνο που κάνω είναι να την φιλάω και να την ζουλάω αναδρομικά για τις δεκαπέντε μέρες που δεν την είχα!!!

mrdIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...