Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βικακι ευχαριστουμε ολυ εκ των προτερων για τα ονοματα και το κερακι.

Να πω λιγο για οσες δεν το ακουσαν οτι στη συνατηση δωσαμε τα τπολοιπα των χρηματων που εμειναν απο αυτα που μαζεψαμε απο το λογαρισαμο στην Βικυ για να τα δωσει στην Τηνο.Ειμαι σιγουρη πως συμφωνειτε ολες.

Κων κων χαιρομαι που αποδιδει το θεμα με το γιο γιο.Σου ειπα πιστευω οτι το παιδι ειναι ετοιμο.Ειναι θεμα χρονου και επιμονης δικη σου να τη βγαλει την πανα.

ριτα ειμαι λιγο εκτος θεματος......

για ποια χρηματα ?

δεν το ηξερα αυτο και νιωθω ασχημα τωρα.

ενημερωστε κι εμενα.

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ γιαβαννα την εχω πατησει και εγω ετσι με ματι.Να γυριζουν ολα ,να ανακατευομαι και να μην μπορω να σταθω...σε καταλαβαινω απολυτα.

Πετρουλα λες αυριο να γεννησεις καλε?Πλακα θα εχει να ειναι την ιδια μερα με τον Ανασταση.

Ηλιανα καλα αποτελεσματα και με το καλο να αγκαλιασεις το αντρακι σου.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Τιποτα Λαζαρενια μου.Μαζεψαμε εχθες τα χρηματα για να πληρωσουμε το λογαριασμο και περισσευαν καποια.Αντι να τα δωσουμε στο μαγαζι ειπαμε να τα δωσει η Βικυ στην εκκλησια για τα παιδακια μας.Δεν ειναι τιποτα σπουδαιο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ααα!οκ ριτακι.πολυ καλη η ιδεα σας.μπραβο σας!!!

περασατε καλα χθες ε?

ο γρηγορης πως ειναι?ποναει ακομη η κοιλιτσα του?

γιοβανα σιγουρα ηταν ματι.οτι χειροτερο ειναι αυτο!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Οχι ο Γρηγορης δεν εχει τιποτα απολυτως...μια χαρα ειναι το αγορι μου!

Εφαγε μια χαρα και το φαγητο του και την τουρτα του.Τα κακα του μια χαρα, αρα ή τον πειραξε κατι ή περασε κατι ελαφρια ή απλα ειχε βαρυστομαχιασει προχθες.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο βρε κορίτσια για τη σκέψη που κάνατε για τα λεφτά. Να, με κάτι τέτοια νιώθω άσχημα που δεν μπορώ να συνεισφέρω. Θα το φροντίσω όμως αλλιώς......κάτι θα σκεφτώ.

Βίκυ σε ευχαριστούμε πολύ που μας σκέφτεσαι. Είσαι πραγματική φίλη. :D:D:D:D

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Τα κακα του μια χαρα, αρα ή τον πειραξε κατι ή περασε κατι ελαφρια ή απλα ειχε βαρυστομαχιασει προχθες.

Μάλλον είχε βαρυστομαχιάσει μωρέ. Είχε κάνει κανονικά κακά του εκείνη την ημέρα και την προηγούμενη; Παίζει και αυτό ρόλο. Τεσπά, αφού είναι τώρα καλά δεν έχει σημασία.

Την πρηγουμενη μαλλον δεν ειχε κανει καθολου εκτος και αν ξεχασαν να μου το γραψουν.

Εχθες που εκανε ηταν κανονικοτατα και σημερα επισης.Ουτε καν μαλακα δεν ηταν...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Α να σας πω και το αλλο, αφου του φοραω σημερα τα ωραια του τα ρουχαλακια,παντελονακι λευκο,πουκαμισακι το αγαπημενο του(Νατασσα αυτο που του εχεις κανει δωρο!!!σουπερ)καινουργια παπουτσακια,ζωνη και ολα τα κομφορ....παει και περνει ενα κινητο που εχει σαν αληθινο το βαζει στην τσεπη του πουκαμισου.Περνει και το hands free του μπαμπα του και τα κλειδια του αυτοκινητου και μου λεει ΄''εισαι ετοιμη?Φυγαμε'' χαχαχα

Λιωσαμε στα γελια το ποσο αντιγραφει τον πατερα του δε λεγεται...τι καμαρι ειχε σημερα το πουλακι μου!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αχ να σας πω και εγώ σημερινή ατάκα της Αλεξάνδρας. Σήμερα το πρωί που βιαζόμαστε να φύγουμε....στις 11.30 ήταν ο γάμος, ο καλός μου είχε αγχωθεί και φώναζε 'Αλεξάνδρα βιάσου, Αλεξάνδρα έλα, Αλεξάνδρα μη αυτό κλπ, κλπ, κλπ,' Κάποια στιγμή γυρίζει η Αλεξάνδρα και μου λέει: ''Με κούρασε ο μπαμπάς''. :lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Ρίτα εσύ που είσαι η πιο οργανωτική άντε κανόνισε να ξαναβρεθούμε! Ωραία είναι χαλαρώσαμε!

Βεβαιως και να το κανονισω.Δεν ειναι και τοσο δυασκολο κανα σκ μεσημερακι ετσι να τα λεμε.

Οποτε θελετε!!!

Αμα θελετε παμε και Θεσ/κη :lol::cool:

Ριχτε καμμια προταση κι εγω θα κανω το συντονισμο χιχιχι!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Α κοριτσια εσεις που ψαχνεστε για ομοιοπαθητικη ξεχασα να σας πω.Τις προαλλες(αρχες του μηνα) που ειχα παει παιδιατρο να κανουμε το prevenar και συζητουσαμε μου ειπε οτι σε πολλα παιδακια που αρρωσταινουν συχνα προτεινει ενα ομοιοπαθητικο σχημα για ενισχυση της αμυνας.

Σημειωστε οτι δεν ειναι ομοιοπαθητικη γιατρος απλα μου ειπε οτι το προτεινει γιατι εχει δει οτι αποδιδει και το προτιμαει απο φαρμακα σαν προληψη και οτι θα μου πει στην πορεια λεπτομερειες αν χρειαστει.Δε ξερω άλλα να σας πω απλα τωρα το θυμηθηκα και ειπα να το αναφερω.

Οπότε αν θελετε ρωτηστε τους παιδατρους σας.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Βεβαιως και να το κανονισω.Δεν ειναι και τοσο δυασκολο κανα σκ μεσημερακι ετσι να τα λεμε.

Οποτε θελετε!!!

Αμα θελετε παμε και Θεσ/κη :lol::cool:

Ριχτε καμμια προταση κι εγω θα κανω το συντονισμο χιχιχι!

Ναι ναι ελάτε κι από εδώ κορίτσια!!!!!

Αχ διάβαζα για τα κατορθώματα των καμαριών σας και ξεράθηκα στα γέλια!!!

Ο δικός μου από χτες όλο "αποκλείεται" μου λέει και μου ξαναλέει. Του το είπα εγώ το πρωί κι αυτός ότι και να του πω το επαναλαμβάνει! Χαχαχα έχουν πολύ πλάκα τα μικρούλια μας.

Giovannaki κακό μάτι ήταν τελικά ε? Περαστικά σου, αλλά φαντάζομαι πως ήσουν εκείνη την ώρα! Πολλές φορές μου έχει συμβεί, κι όταν με ξαματιάζουν και μου φεύγει πωπω πως αισθάνομαι σαν να βγαίνει κάτι από το κεφάλι μου!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...