Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

συμπεθερα μου αν και ειχα θυμηθει πριν λιγες μερες τα γενεθλια σου χθες τα ξεχασα.συγνωμη.

χρονια σου πολλα και ευτυχισμενα κουκλα μου.

Συμπεθερούλα μου δεν πειράζει! Το δωράκι πάντως μου το έδωσες:wink: και είναι κρεμασμενο στην κρεβατοκαμαρα μου. Χαιρετισματα στην Εφη και καλα να περασετε. Δεν άκουσα χθες οτι θα πάτε Τηνο, σε ευχαριστω που σκεφτηκες να αναψεις κερακι και απο εμάς.

Ρίτα μου οι συμβουλες σου για το γιογιο πιάνουν:wink:. Τα εφαρμοζουμε απο χθες ακομα! Εχει βραχει μονο μία φορα και μάλλον δεν του άρεσε:-D.

Ιωάννα μου με το καλό αυριο η β-επιπέδου.

maeleni μου ειδικά τα τρίγωνα ήταν τέλεια! Είδε καλο καιρό ο Γρηγόρης και είπε να ξεσαλωσει σήμερα?

lazarenia μου όταν πήζεις στο σπίτι, πάρε τη μικρή σου και καντε μια βόλτα. Οι δουλειες στο σπίτι δεν τελειωνουν ποτε.

Γεια σας κοριτσάρες μου! Εμείς ακόμα παλεύουμε να κοιμήσουμε τα παιδιά, γιατί πήγαμε στο Μικρόπολις στο Γκάζι, ήταν πάρα πολύ ωραία, μιας και σήμερα ήταν τελευταία μέρα, θα σας έλεγα του χρόνου που θα είναι και μεγαλύτερα τα παιδιά να μην το χάσετε! Ο Γιώργος έπαιξε μουσικά όργανα, θεατρικό παιχνίδι, χάιδεψε (χμμμ λίγο γιατί φοβόταν) κάτι υπέροχα σκυλάκια, έκανε ισορροπία, ήταν πολύ ομορφα! Ακόμα και η μπουμπού έπαιξε με ένα μουσικό όργανο που ιδέα δεν έχω πώς λέγεται και μοιάζει με κουδουνίστρα! Είχανε και κάμποσα περίπτερα με χορηγούς και δίνανε διάφορα για τα παιδάκια, αλλά επειδή είπαμε ο δικός μου παραείναι της υγιεινής (ούτε τούρτα στα γενέθλια της ξαδέρφης του προχτές δε δοκίμασε), μαντέψτε πού κατέληξαν όλα!

Πετρούλα και Ηλιάνα κάθε μέρα πια μπαίνω με την αγωνία να δω μήπως γεννήσατε! Μη μας ξεχνατε και σας έχουμε στο μυαλο μας!

Βικάκι είδες που σας έκανε και καλό καιρό? Πες μου ότι κάνατε και μπάνιο να σκάσω από τη ζούλεια μου! Πάντως με τέτοιο καιρό σήμερα μια χαρά έκανες, χτες κατέβασα τα Χειμωνιάτικα και σήμερα ψάχνουμε τα μαγιώ? Πάμε καλά?

Ευχαριστούμε πάρα πολύ που θα δώσεις τα ονόματα για να διαβαστεί ευχή για όλα τα παιδάκια μας.

mGKop3.png60Jvp3.png

να λιγο σημερα κυριακη που ειμαι μονη μου,λιγο που η μικρη δεν κοιμαται απο τοτε που γυρισαμε πισω,λιγη γκρινια,λιγο η κουραση ...

Κάνε κατι διαφορετικό και για τις δυό σας! Και όταν είναι ο καλός σου σπίτι κάνε κατι μόνο για σένα.

Ξερεις πως και εγω βοήθεια δεν έχω και ο άντρας μου κάνει ταξιδια στην επαρχία σχεδον κάθε βδομαδα γύρω στις 3 μερες. Με 1 παιδακι και 1 μωρακι και να βγάζω γαλα καταλαβαινεις πως είναι. Παρόλα αυτα εχω ξεκινησει γυμναστηριο και βγηκα και χθες με τα κορίτσια.:cool: Super!!!

Ιωάννα μου έφτασε η ώρα για β' επιπέδου κιόλας? Κι εγώ τώρα θυμήθηκα την αγωνία όλων μας μέχρι να κάνεις επιτέλους αυτό το τέστ!

Κωνκωνάκι, σκέφτηκα αν μπορείς και εσύ να πάμε καμιά μέρα κατά τις 10.30 για καφεδάκι ή να έρθετε σπίτι!

Μαελένη ακόμα με το λαιμό? Πότε θα πας γιατρό?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Είχανε και κάμποσα περίπτερα με χορηγούς και δίνανε διάφορα για τα παιδάκια, αλλά επειδή είπαμε ο δικός μου παραείναι της υγιεινής (ούτε τούρτα στα γενέθλια της ξαδέρφης του προχτές δε δοκίμασε), μαντέψτε πού κατέληξαν όλα!

Τα έφαγες όλα? Σήμερα ο καλός μου μου έφτιαξε μια βαφλα με μερεντα,σαντιγυ, σιροπι και δεν θυμαμαι τί άλλο είχε που την τσάκισα. Τα τριγωνα τα εφαγα ακομα απο χθες και για πρωινο έφαγα τουρτιτσα. Οπως καταλαβαινεις πρεπει να ερθεις μια βολτα απο εδω...θα βαλουμε τον άντρα μου να φτιαχνει γλυκακια και εμείς θα τα "δοκιμαζουμε":D.

Κωνκωνάκι, σκέφτηκα αν μπορείς και εσύ να πάμε καμιά μέρα κατά τις 10.30 για καφεδάκι ή να έρθετε σπίτι!

Μαρίνα μου θα το κανονισω καμια μερα να εχω φαϊ και θα έρθω ή στο άλσος ή στο σπιτι σου, νομίζω πως έχω καταλάβει που μένεις περίπου. Ή και καπου στη πλατεια.

Ολο λεω θα βγω απο το νετ να κανω καμια δουλεια και ολο εδω ειμαι ....

Σήμερα ειδα και εγω τι εχω για τον Χρηστο απο χειμωνιατικα ..σουπερ εχω 3 σετακια φορμουλες και 1 τζην και 3 μπουφαν ..εκοψα ετικετες και ετοιμα για πλυντηριο ...

Πωπω κωνκων λιγωθηκα....πωπω αυτη την βαφλα σαν να την τρωω τωρα....αυτα ειναι!!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Αχ Μαρίνα μου έλεγα να τον αποφύγω, αλλά δεν το βλέπω. Μάλλον αύριο με κόβω να πηγαίνω. Δεν θέλω αντιβίωση. Είναι το χειρότερό μου (πόσο μάλλον όταν είναι για τα παιδάκια μας), αλλά τι να κάνω. Νομίζω ότι αυτό που θα καταφέρω είναι να μου βουλώσουν τα αυτιά στο τέλος! Πάντως το πρωί που μ' επιασε ο βήχας μου λέει ο σύζυγος: "και σου είπα κόψε το τσιγάρο" (χαχαχα δεν καπνίζω)

Κωνκων όχι ότι τις άλλες μέρες δεν ξεσαλώνει το χρυσό μου, αλλά σήμερα το κάτι άλλο!!!!

Αλήθεια τα μικρά τα κρατάει ο σύζυγος για να πας γυμναστήριο?

Και δε σταματάτε λίγο αυτή τη συζητηση με τα τριγωνάκια και τις βάφλες γιατί άρχισαν να μου τρεχουν τα σάλια!!!! Κι όχι τίποτα το πιο κοντινό σε μένα είναι κάτι χιλιόμετρα και δε λέει να τρέχω μεσημεριάτικα. (Δεν έχω και τις φατσούλες της Φιλλιώς με σάλια να τρέχουν χαχαχα)

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Κωνκων όχι ότι τις άλλες μέρες δεν ξεσαλώνει το χρυσό μου, αλλά σήμερα το κάτι άλλο!!!!

Αλήθεια τα μικρά τα κρατάει ο σύζυγος για να πας γυμναστήριο?

Και δε σταματάτε λίγο αυτή τη συζητηση με τα τριγωνάκια και τις βάφλες γιατί άρχισαν να μου τρεχουν τα σάλια!!!!

Να σου στείλω καμία βαφλιτσα?

473430jq9zbp1m2k.jpg

1722711xdk0izs38b.png

Τα παιδια τα κρατάει ο άντρας μου μόλις επιστρεφει απο τη δουλεια, όταν δεν λείπει σε ταξιδι. Και αυτος πάει τα βραδια αφου βάλει τον Κωνσταντίνο για υπνο.

Διαφημίσεις

Να σου στείλω καμία βαφλιτσα?

473430jq9zbp1m2k.jpg

1722711xdk0izs38b.png

Τα παιδια τα κρατάει ο άντρας μου μόλις επιστρεφει απο τη δουλεια, όταν δεν λείπει σε ταξιδι. Και αυτος πάει τα βραδια αφου βάλει τον Κωνσταντίνο για υπνο.

Mε τον πόνο μου παίζεις ε? Χαχαχαχα!!!

Πάντως μπράβο σας γρήγορα βρήκατε ρυθμούς!!!!!!

Πως τα βλέπεις? Κανένα ταξιδάκι προς τα μέρη μας πότε προβλέπεται?

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

maeleni μου με το καλό γυρω στις 24 Οκτωβρη που παντρευται ο αδερφός μου. Θα καθησουμε μέχρι 30 Οκτωβρη στο χωριό. Για να δουμε άν καταφερω να πάω Θεσ/νικη και άν τελικά καταφερω να συναντησω καμια κοπελιτσα.

Καλησπέρα κορίτσια. Περάσατε όμορφα χτες διάβασα. Πάντα τέτοια να έχετε/έχουμε

Φωτεινη (Βικυ)

Γρηγορης (Μαργαριτα)

Γρηγορης (Ελενη)

Σωτηρης(Νατασσα)

Αναστασης + Μπεμπάκι (Πετρουλα)

Αναστασης + μπεμπάκι (Κικο)

Πανος- Βαρβαρα (Πικουλινα)

Γιωργος - Μαριαλενα (Μαρινα)

Αλεξανδρα (Ιωαννα)

-------(Λαζαρενια)

Ραφαελα + μπέμπα (Ευα)

Ευα + σποράκι :lol::lol: (Αρμα)

Κωνσταντινος - Μπουμπου(Κωνκων)

Νικολας + Άνια (Νικη)

Ανδρεαννα (Σουλα)

Θοδωρης - Τιμος (Φιλιω)

Αστερης (Σαρδελακι )

Λευτερης + μπεμπάκι (Ηλιαννα)

Αναστασια - Γιαννης (Ντελενι)

Ναταλια (Φιλακι)

Σοφια(Πανμαρ)

Χρηστος + μπεμπάκι (Ιωαννα)

Χριστιάνα (Λαμπρινή)

Κάτια (Σανσαν)

Joa σου συμπλήρωσα λίγο τον κατάλογο για να τον έχει η Βίκυ πιο ολοκληρωμένο και ας κάνει η ίδια το κουμάντο της. Μου αρέσει που έχεις γράψει και τη Φωτεινούλα. Λες να ξεχάσει το παιδί της;; :lol::lol::lol::lol: Ελπίζω τώρα να μην έχουμε ξεχάσει κάποιο παιδάκι. Με το καλό να κάνει και τη β' επιπέδου.....πότε πέρασε ο καιρός;

Νατάσα αυτό που έγραψες για τους φίλους σου, ότι δηλαδή δεν ενδιαφέρονται να πάρουν ένα τηλέφωνο, το έχω νιώσει και το νιώθω και εγώ. Δεν καταλαβαίνουν μωρέ όσοι δνε έχουν παιδιά τι αγωνίες περνάμε.

Κωνκών μου χρόνια σου πολλά και από εδώ. Μπράβο που έχετε βρει τους ρυθμούς σας τόσο γρήγορα.

Μαρίνα και εγώ σήμερα το πρωί, ενώ είχα κανονίσει να βάλει η Αλεξάνδρα χειμωνιάτικο στο γάμο, έψαχνα πάλι τα Καλοκαιρινά. Έτσι αρρωσταίνουν......

Αχ κορίτσια να σας πω τι πάθαμε σήμερα. Πήγαμε σε ένα γάμο, όπως σας είχα πει από χτες. Ηλιόλουστη, πανεμορφη μέρα και λέω ευτυχώς θα περάσουμε καλά. Αμ δε. Όταν φύγαμε από την εκκλησία είχα ένα δυνατό πονοκέφαλο, αλλά λέω θα περάσει.....πήρα και ένα παυσίπονο. Για να μην σας τα πολυλογώ, άρχισα να ανακατεύμαι, να χάνω το χρώμα μου και το κεφάλι μου να πονάει ακόμα πιο πολύ. Στο τραπέζι δεν άντεξα να περιμένω να έρθει το ζευγάρι και φύγαμε :(:(:(:(:(. Συνήλθα λίγο μόνο αφού γυρίσαμε σπίτι μας και με ξεμάτιασε η μαμά μου. Πολύ χάλια. Και στεναχωρέθηκα και που τη χάλασα στον καλό μου και στην αγαπούλα μας που πέρναγε καλά. Ουυφ.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Γεια σας κοριτσια!!

Τι κανετε?

Εμεις καλα ,τι καλα δλδ που ξεσαλωσε αυτο το παιδι μου...

Ισα για να με ξενυχτησει προχτες...μια χαρα ειναι τιποτα απολυτως δεν εχει.

Πηγαμε στα βαφτισια που σας ελεγα στην Ν.Μακρη..

Τι τραβηξαμε ρε παιδα με το Γρηγορη?...μιλαμε οργιασε.

Καπιοια στιγμη εκει που καθομουν στο τραπεζι με το Γρηγορη σκαρφαλωμενο σχεδον στο σβερκο μου για να τον συγκρατησω σκεφτομουν οτι ολοι οι αλλοι στο τραπεζι μας δεν ειχαν παιδια και μας κοιτουσαν κρυφογελωντας με συμπονοια και τοτε εκανα την εξης σκεψη...ααα θα σας την πω γιαιτ θα σκασω...

Ελεγα λοιπον απο μεσα μου ''γελατε εσεις τωρα και που θα παει σε 4 σε 5 σε 6 χρονια?...θα γελαω εγω μαζι σας''χαχα...Που θα παει θα ξεπεταχτει και αυτο και κανα ακομα και τοτε επιτελους θα καθομαι και εγω σε τετοιες συνεστιασεις...:tongue::twisted:

Κακία ε?Το ξερω...αλλα ενιωσα καλυτερα και μετα κρυφογελουσα εγω...:twisted:

Αφηστε που ειχε μια ζεστη, μα μια ζεστη στο τραπεζι...πω παιδια λιωσαμε...

Τεσπα παει και αυτο.

Θα ξαναρθω σε λιγακι

Φιλια

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Βικακι ευχαριστουμε πολυ εκ των προτερων για τα ονοματα και το κερακι.

Να πω λιγο για οσες δεν το ακουσαν εχθες οτι στη συναντηση δωσαμε τα υπολοιπα των χρηματων που εμειναν απο αυτα που μαζεψαμε για το λογαρισμο ,στην Βικυ για να τα δωσει στην εκκλησια στην Τηνο.Ειμαι σιγουρη πως συμφωνειτε ολες.

Κων κων χαιρομαι που αποδιδει το θεμα με το γιο γιο.Σου ειπα πιστευω οτι το παιδι ειναι ετοιμο.Ειναι θεμα χρονου και επιμονης δικη σου να τη βγαλει την πανα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...