Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!!!!

τι κανετε;

κι εδω σημερα μια ηλιο μια συννεφια εχθες ομως βροχη και αερα πολυ!!!

η τυροπιτουλα μου ειναι τελεια αχ εχω γινει απο αυριο διαιτα παλι :mrgreen:

Ηλιανα μου αντε κουκλα μου με το καλο και με κανενα πονο!!!

στονε μου κι εμεις σημερα μοναχουλια ο μπαμπας μας δουλευει σε λιγο θα παω με τα ζουζουνια στην μανουλα μου για φαγητο!

φιλια σε ολες!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια καλημέρα μανούλες με τους γιους δηλ α μαζί πετρούλα και φιλιω

Πετρουλα σαν αύριο ?

ποπό λες κούκλα να γεννήσουμε παρέα?

Λες?

ποπό μακάρι να γεννήσεις εσύ να σε καλέσει το παιδάκι σου

και εγώ λίγο αργότερα

στο εύχομαι να έχεις έναν ανώδυνο και εύκολο τοκετό και η κακία εμπειρία του παρελθόντος ανάμνηση παλιά πολλά φιλία σε σκέπτομαι πολύ όπως και άλλες του Οκτωβρίου

Να πω την αλήθεια δεν θέλω αύριο να με βάλει εισαγωγή φοβάμαι πολύ τραχιλος 4 χιλιοστά και πέτρα πως θα μαλακώσει αυτό ? αλά ότι μου πει η γιατρός θα κάνω έως εδώ που φτάσαμε πλέων

την εμπιστευτικά τόσες μέρες εκείνη ξέρει τι είναι καλύτερο για μένα η για το μωρό

Ας μην σκεφτομαι αρνητικά ξέρει η παναγία μου και όπως έφτασα έως εδώ έτσι θα τα κανονίσει όλα εκείνη

:tongue::tongue:

κουκλες τι κανετε??

εγω τρεχω πισω απο την Φωτεινη....εχει γινει στιφογυριτσρουλα και δεν την φτανεις με τιποτα...μου αρεσει δεν λεω αλλα τετοιες στιγμες σκεφτομαι μανουλες που δεν εχουν βοηθεια απο πουθενα...

Λαζαρενια μου εισαι μια απο αυτες της μανουλες

θς ξεκινησω καθρεφτες απο τωρα για τα υπολοιπα κοριτσια:D:D...και οταν θα συναντηθουμε θα παρετε το δωρακι σας:D:D

Ηλιαννα μου με το καλο κοριτσι μου, ολοψυχα με ενα πονο:D

Πετρουλα μου τοσο πολυ βροχη ειχατε? εμεις εδω τιποτα, λιγο αερα και δυο τρεις σταγονες και σημερα εχει πολυ ηλιο. Παραβαρυνες κοριτσι μου, αντε σε λιγες μερες να γενησεις με το καλο.

Πηγα την μικρη σε ενα μικρο παρκακι που εχουμε απεναντι απο το σπιτι μου....αλλα βρε κοριτσια δεν υπαρχουν ανθρωποι τι να πω:confused: νευριασα ηταν ολο κακα απο σκυλια και σηχαθηκα και δεν την πηγα

Νατασσα μου καλα ειπες τον συζηγο σου:D:D

ο δικος μου παντος ειναι πολυ χαρουμενος που σας εχω παρεουλα μου, πολυ το χαιρετε....παω να μιλησω στο skype με την Βικυ ... να δει και την κορουλα της:D:D ... τι σου ειναι η τεχνολογια

Νατασσα μου καλα ειπες τον συζηγο σου:D:D

ο δικος μου παντος ειναι πολυ χαρουμενος που σας εχω παρεουλα μου, πολυ το χαιρετε....παω να μιλησω στο skype με την Βικυ ... να δει και την κορουλα της:D:D ... τι σου ειναι η τεχνολογια

βίκυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ...έλεος μ΄αυτό το skype πια :mrgreen::mrgreen::rolleyes::rolleyes:

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααα

Πολυ χαρηκα χθες που ειδα τα κοριτσια!!!και κυριως που γνωρισα το Βικακι !!!(Κα Φωτεινη σας χιλιοευχαριστουμε για τον υπεροχο καθρεπτη που φτιαξατε!!!θα βρει την θεση του στο δωματιο του μπεμπουλη μας!!!)

Η Βικυ απιθανη γλυκεια!!!!χαρηκα πααααααρα πολυ που την γνωρισα ..τις υπολοιπες τις τσουπρες τις εχω ξαναγνωρισει!!!παλιοκολληταρια πια!!χαχαχαχα...Δυστυχως λογω προβληματος του ανδρα μου στο εργοστασιο (που δουλευει ,δεν ειναι δικο μας χιχιχι..)εφυγα νωρις και δεν σας χορτασα!!!!

Αχ πρεπει να δειτε οι υπολοιπες την κωνκων ...μοντελο ..κορμι λαμπαδα ...απο που εχει βγαλει δυο παιδια ..απορω...φτου σου κοπελαρα μου..

Εμεις σήμερα πηγαμε σε ενα πολυ καλο παιδατοπο που ανοιξε στο Μενιδι και το παιδι μου ξεσκιστηκε να παιζει απο τις 10.30 εως τις 13.00...

Αυριο εχω β επιπεδου στις 8 το πρωι και εχω μια αγωνιαααααα

Φιλακιαααααααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

βίκυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ...έλεος μ΄αυτό το skype πια :mrgreen::mrgreen::rolleyes::rolleyes:

ειδες ομως που με αυτο ειδα το κοριτσακι μου!!!

καλησπερα απο την μμμ μυκονο.θα ελεγα υπεροχη μυκονο αλλα δεν το λεω.καλε ουτε ενα δεντρο???

το ξενοδοχειο τελειο.φοβεροι ανθρωποι.

φτασαμε εδω στις 6κ30 το πρωι και πεσαμε για υπνο γιατι δεν κοιμηθηκαμε ουτε λεπτο.βγηκαμε χθες στην αθηνα και γυρισαμε ισα ισα για να κλεισουμε βαλιτσες και να φυγουμε για αεροδρομιο.η πτηση ειχε δεν ειχε 15 ατομα.

λοιπον χθες με τα κοριτσια περασαμε υπεροχα.και η εφη σας συμπαθησε πολυ αν και περιμενε οτι δεν θα εχει τι να πει γιατι δεν εχει παιδι.καταλαβε οτι ειμαστε φιλες και δεν συζηταμε μονο για τα παιδια μας.εχετε χαιρετισματα και εσεις και μου ειπε να ειναι μαζι μου οταν ξανασυναντηθουμε ειτε αθηνα ειτε θεσσαλονικη.

συμπεθερα μου αν και ειχα θυμηθει πριν λιγες μερες τα γενεθλια σου χθες τα ξεχασα.συγνωμη.

χρονια σου πολλα και ευτυχισμενα κουκλα μου.

αυριο θα παμε τηνο και θα αναψω κερακια για ολα τα παιδακια μας.επειδη ομως δεν θελω να ξεχασω καταλαθος κανενα,σας ειναι ευκολο να μου γραψετε τα ονοματα ολων των παιδιων ωστε να τα εχω συγκεντρωμενα?ας κανει μια τον κοπο αντι για μενα και αν χρειαστει συμπληρωση μεχρι το βραδυ που θα τα αντιγραψω εχουμε χρονο.

σας χαιρετω και σας ευχαριστω και παλι που βραθηκαμε.

φιλακια πολλα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημερααααα

Πολυ χαρηκα χθες που ειδα τα κοριτσια!!!και κυριως που γνωρισα το Βικακι !!!(Κα Φωτεινη σας χιλιοευχαριστουμε για τον υπεροχο καθρεπτη που φτιαξατε!!!θα βρει την θεση του στο δωματιο του μπεμπουλη μας!!!)

Η Βικυ απιθανη γλυκεια!!!!χαρηκα πααααααρα πολυ που την γνωρισα ..τις υπολοιπες τις τσουπρες τις εχω ξαναγνωρισει!!!παλιοκολληταρια πια!!χαχαχαχα...Δυστυχως λογω προβληματος του ανδρα μου στο εργοστασιο (που δουλευει ,δεν ειναι δικο μας χιχιχι..)εφυγα νωρις και δεν σας χορτασα!!!!

Αχ πρεπει να δειτε οι υπολοιπες την κωνκων ...μοντελο ..κορμι λαμπαδα ...απο που εχει βγαλει δυο παιδια ..απορω...φτου σου κοπελαρα μου..

Εμεις σήμερα πηγαμε σε ενα πολυ καλο παιδατοπο που ανοιξε στο Μενιδι και το παιδι μου ξεσκιστηκε να παιζει απο τις 10.30 εως τις 13.00...

Αυριο εχω β επιπεδου στις 8 το πρωι και εχω μια αγωνιαααααα

Φιλακιαααααααααα

και εγω χαρηκα παρα πολυ που σε γνωρισα επιτελους αν και σε ειδα λιγο.εισαι πολυ γλυκια εγκυμονουσα κοπελια!!!ελπιζω να βρεθουμε και παλι και αυτη την φορα να ειναι για περισσοτερο.

μην εχεις αγωνια ολα τελεια θα ειναι.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

ονοματα..ελπιζω να μην ξεχνω καποιο..

Φωτεινη (Βικυ)

Γρηγορης (Μαργαριτα)

Γρηγορης (Ελενη)

Σωτηρης(Νατασσα)

Αναστασης (Πετρουλα)

Αναστασης (Κικο)

Πανος- Βαρβαρα (Πικουλινα)

Γιωργος - Μαριαλενα (Μαρινα)

Αλεξανδρα (Ιωαννα)

Λαζαρενια

Ραφαελα (Ευα)

Ευα (Αρμα)

Κωνσταντινος - Μπουμπου(Κωνκων)

Νικολας (Νικη)

Ανδρεαννα (Σουλα)

Θοδωρης - Τιμος (Φιλιω)

Αστερης (Σαρδελακι )

Λευτερης (Ηλιαννα)

Αναστασια - Γιαννης (Ντελενι)

Ναταλια (Φιλακι)

Σοφια(Πανμαρ)

Χρηστος (Ιωαννα)

Πολυ ομορφη η σκεψη σου Βικακι σε ευχαριστουμε πολυ ..Εχω ταξει και εγω να παω με τον Χρηστο αλλα λογω εγκυμοσυνης φετος το αναβαλλαμε..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

κουκλες τι κανετε??

εγω τρεχω πισω απο την Φωτεινη....εχει γινει στιφογυριτσρουλα και δεν την φτανεις με τιποτα...μου αρεσει δεν λεω αλλα τετοιες στιγμες σκεφτομαι μανουλες που δεν εχουν βοηθεια απο πουθενα...

Λαζαρενια μου εισαι μια απο αυτες της μανουλες

τωρα χτυπησατε ευαισθητο σημειο κα φωτεινη μου.ειδικα σημερα με πηρε το παραπονο γι αυτο το θεμα.......

ολα καλα, ολα καλα, :D:D:D!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Μπραβο βρε Βικυ!!Να εισαι καλά, με προλαβε η Ιωαννα μας πριν τα γραψω εγω..

Αν καταφερεις και γραψεις και τα ονοματα τους για να διαβαστουν υπερ υγειας να τα γραψεις με τα βαφτιστικα τους

Ειναι και η Ανια της Νικης και η Χριστιαννα της Λαμπρινης..

Καλα να περνας και να προσέχεις!!:tongue:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ιωαννα καλή επιτυχια αυριο στον υπερηχο!!!Θα περιμενουμε να μας πεις τα νεα!

Λαζαρενια τι επαθες??Τωρα δεν ειπαμε οτι ολα στρωνουν??Τωρα που θα αρχισει το σχολειο και η μικρη και λίγο θα ξεκουραζεσαι...Αντεεε ανεβα!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

οχι ολα καλα πετρουλα μου.να λιγο σημερα κυριακη που ειμαι μονη μου,λιγο που η μικρη δεν κοιμαται απο τοτε που γυρισαμε πισω,λιγη γκρινια,λιγο η κουραση ...

ολα καλα θα πανε..πως εισαι εσυ?

1654096yn4fep17z7.gif

Κοριτσάκια hello!

Διαβάζω το κάψατε πάλι μαζί με καρδιές!!!!!! Κωνκνων κάτι τέτοιο σαν να πήρε το μάτι μου χαχαχα!

Τι όμορφο και γλυκό πράγμα που γίνονται τέτοιες συναντήσεις ♡♡♡♡♡♡♡ ειδικά αν συνδυάζονται και με μεζεδάκια και "τριγωνάκια" νιαμ νιαμ νιαμ!!!!!

Βικάκι μου να έχεις μια όμορφη συνέχεια σ' αυτές τις μίνι διακοπές σου κι ευχαριστούμε πάαααρα πολύ που έκανες τέτοια σκέψη για όλους μας.

Εμείς τα γνωστά, δεν άλλαξε και κάτι δηλ. Τώρα τον ταϊσαμε και είπαμε μήπως και κοιμηθεί νωρίς επιτέλους.

Τον έχει ο μπαμπάς του μαζί, στο κρεββάτι μας, γιατί εμένα μου έβγαλε το λάδι όλο το πρωί κάνοντας ζημιές! Ουφ τι γλάστρες μου έριξε, τι τα χώματα λούστηκε, τι πτώσεις είχαμε. Θαρρείς και τον έπιασε κατιτίς σήμερα.

Εγώ δυστυχώς δεν θα έλεγα ότι είμαι καλύτερα. Ακόμα ο λαιμός μου με βασανίζει......

Joa μου καλή επιτυχία κι από μας για αύριο.

Φιλιά πολλά σε όλες κούκλες ;)

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Λαζαρενια θα δεις θα παει παιδικο η μικρη μας και οοοοολα θα στρωσουν....

Ξεχασα και το παιδακι της sunsun αλλα δεν θυμαμαι πως την λενε την μικρη..Δεν εχω τοσο καλη μνημη αλλα βρηκα τα ονοματα απο την καρτα που μου ειχατε στειλει οταν ηταν ο Χρηστος στο νοσοκομειο!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...