Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κι απο μενα!

Καλα περασαμε ονειρο! Πολυ κουβεντα ρε παιδι μου, ειμαστε και πολλες και δεν περνω σειρα!:lol::lol::lol::lol: Αφου με ποναει ο λαιμος μου απο την υπερπροσπαθεια! Δεν το συζητω οτι θα το ξανακανουμε! Παντως κι εγω κοριτσια σας αισθανομαι δικους μου ανθρωπους! Καθε φορα που λεω στον αντρα μου οτι θα βγω με τα κοριτσια απο το ιντερνετ μου λεει οτι και καλα να βγω χιλιες φορες αλλα με φιλες μου, οχι με ασχετες (του ειναι αδυνατο να καταλαβει το δεσιμο μας!). Κι εγω του λεω οτι αυτες οι "ασχετες" πλεον γινονται πιο φιλες κι απο τις φιλες μου γιατι με νοιαζονται πραγματικα κι εμενα και το παιδι μου! Εχουμε φαει πολλες ωρες εδω μεσα, τι να λεμε??? Γιατι αν πω στις φιλες μου οτι ο μικρος ειναι αρρωστος μπορει να μη με παρουν την επομενη να με ρωτησουν τι κανει το παιδι... Ενω ολα τα κοριτσια σημερα με το που με ειδαν το πρωτο πραγμα που με ρωτησαν ειναι αν ειναι καλα ο Σωτηρακης μου... Κι αυτο για μενα μετραει πααααααααρα πολυ!

Φωτεινη χιλια ευχαριστω για το δωρο!!! Εισαι απιθανος ανθρωπος και μας καταυποχρεωσατε κι εσυ και η Βικυ για αλλη μια φορα! Να ειστε καλα!!!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπηκα κ εγω στα γρηγορα!

Σας ευχαριστω πολύ για τις ευχες σας κοριτσια! Εγινα 30 :D. Μόλις επεστρεψα απο τη συναντηση με περιμενε τουρτα και ο Κωνσταντινος για να σβησει τα κερακια!

Φωτεινη μου ο καθρεφτης τέλειος! Ηταν οτι πρεπει το δωρακι για τα γεννεθλια μου! Σ'ευχαριστω πααααααρα πολύ!(και του άντρα μου του άρεσε πολύ ο καθρεφτης). Εγραψα απο πισω ημερομηνια και το ονομα σου για να μείνει και να το θυμαμαι ακομα και μετα απο πολλα πολλα χρόνια.

Αχ βρε συμπεθερα μου σ'ευχαριστω παρα πολύ που κουβαλουσες τα δωρακια μας, σε κουρασαμε πάλι... Οσο για τα τριγωνα τα τιμησαμε και με το παραπάνω, ακομα ένα έμεινε τα εφαγα όλα!

Πέρασα πολυ ωραία στη συναντηση. Σας αισθανομαι κ εγω δικους μου ανθρωπους. Είχα χασει καποια επεισόδια, οπως αυτο με το βρακί, αλλά με ενημερωσαν τα κοριτσια:mrgreen:. Κοριτσαρες μου χαρηκα παρα πολύ που σας ξαναείδα. Και η φιλεναδα της Βικης φοβερη κοπελα!

Καλα και απο φαϊ τα τσακισαμε....εγω δηλαδη σιγουρα, αφου δεν σταματησα να τρωω μεχρι να τελιωσουν.:oops:

Καλο βραδυ!

Η κων κων ειναι μια κουκλα!!Μιλαμε εκαψε καρδιες σημερα!Ντινακι πολυχρονη και παλι.

Εεεεε ηταν η μερα μου σήμερα....:mrgreen:

Πολυ κουβεντα ρε παιδι μου, ειμαστε και πολλες και δεν περνω σειρα

Αστα Νατασα μου όσες ωρες και να καθομασταν δεν θα μας φταναν και πάλι...Μιλαμε πολύ!

Διαφημίσεις

κουκλες ζηλευω τρελα που βρεθηκατε 0002020F.gif

Γεια σου βατραχακι με τις φατσουλες σου! Εχω λυθει στα γέλια:lol:, πού τα βρίσκεις?

Πετρουλα μου κουραγιο ακομα λιγο σου έμεινε! Με το καλό!

σαρδελακι μου περαστικά σας! Σημερα έμαθα για την περιπετεια του Αστερη, ελπίζω να είναι καλα τωρα.

μπραβο βρε κοριτσια.πολυ χαιρομαι που οντως εδω μεσα αναπτυχθηκαν φιλιες.

και οντως νατασα μου ειναι απιστευτο και ο δκος μου δεν το καταλαβαινει ποσο ισχυρο δεσμο εχουμε.

και πιο πολυ εσεις που συναντιεστε κιολας.

ολες οι ανυσηχιες μας και ο καθημερινος μας αγωνας για την ανθρεψη των παιδιων μας εδω τις μοιραζομαστε.πιο πολλα λεμε εδω παρα με τις φιλες μας.

μπραβο σας και νατο ξανακανετε οταν εχετε ευκειρεια.

μακαρι καποια στιγμη να σας γνωρισω κι εγω ολες.

ντινακι μου γλυκο χρονια σου πολλα.να τα εκατοστησεις και να σε χαιρεται η ομορφη οικογενεια ου.με συγχωρεις που δεν σε πηα,δεν το ηξερα.χαθηκα και απο το φεις.

σας περιμενουμε παντως μην το ξεχνας!

ριτακι ευτυχως προλαβες και πηγες.πως ειναι ο γρηγορακης?

βατραχινα θελω κι εγω τυροπιτα............

μαρινακι κρατα μερικα ρουχαλακια.ποτε δεν ξερεις για ενα τριτο ισως?

πετρουλα δεν σε διαβασα αναλυτικα.υπηρξε θεμα μ ετο νοσοκομειο?

ηλιανα πως εισαι?ποτε αρχιζετε παιδικο?

βικυ και κα φωτεινη για εσας δεν εχω λογια.ειστε καταπληκτικες!

σαρδελινα η φιλη μου οπως σου ειπα που ψαχνει για νυφικο ,ενδιαφερεται για στυλ αρχαιολληνικο.εχεις τετοι στυλ στον οικο σου?

πως ειναι ο αστερης?τελικα τα πλευμομπιλ κανουν θραυση ε?

υπολοιπες μανουλες σας φιλω...

1654096yn4fep17z7.gif

Καλημέρα σας κι από μένα! Τέλεια ηλιόλουστη μέρα και σε συνδυασμό ότι τα παιδάκια μου με άφησαν και κοιμήθηκα μέχρι τις 8 θα κάνω πάρτυ! Να δείτε που θα το πληρώσω από αύριο! :) !Τώρα αντλώ λίγο γάλα, ο καλός μου πλένει το κοτόπουλο να κάνουμε κάτι γρήγορο και να βγούμε για βολτούλα! Φιλάκια σε όλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα, θα φύγουμε εκδρομούλα στο χωριό της πεθεράς μου, κοντά στη Θήβα. Μέχρι να βάλω φωτο από τη συνάντηση μας.... κουράγιο. Κι επίσης ένα συγγνώμη στη marina και στην ana... τη φωτο που βγάλαμε χτες οι 3 μας, την έσβησα κατά λάθος... κι ήταν πολύ καλή...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλημέρα κούκλες τι μέρα?

τι ήλιος ?

και εγώ έκανα γίγαντες:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

επηρεαστήκαν από τιν χθεσινή μουντή μέρα και σήμερα έχει ήλιο τέλος πάντων

Θα τα φαμε χιχιιχ

Το μεσημεράκι θα πάμε παζάρι να πάρουμε δαντελωτά κιλοτάκια ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΛΕ ΧΙΙΧΙ ΘΑ ΒΡΩ ΕΤΕ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΟΥ:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

( πολυ καλη διαθεση εχω σημερα ):D:D:D:D:D:D

Βατραχάκι μου και εγώ ΠΕΙΣΜΩΜΕΝΗ ΕΙΜΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ απλά δεν ξέρω να βάζω φατσουλες

ΣΤΕΙΛΕ ΦΑΤΣΑ Κ ΓΙΑ ΜΕΝΑ

μουτς κούκλα μου πως έγινε η πίτα ?

ΛΑΖΑΡΕΝΙΑ για τον παιδικό αύριο στις 10 θα πάω να μιλήσω στα γραφέια του ετεεα ευτυχώς είναι ένα στενό από το σπίτι μου όποτε δεν θα τρέχω.

μετά θα μου πουν σε ποια δομή θα πάει το παιδί

και θα πάω να κάνω εγγραφή

παράλληλα ο σύζυγος θα πάει να ενημέρωση στον άλλων κ να τον ξεγράψουν ώστε να βολευτεί κάποια άλλη μανούλα

εμείς παιδικό σκοπεβουμε να ξεκινήσουμε μετά το νέο έτος αυτό θα το σηζητησω με την δομη και θα τους πω πως εχει το πραγμα αυριο

και βλεπουμε και κανουμε

Και ΜΕΤΑ ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΓΙΑΤΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

36 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΚΛΕΣ ................. τα καταφερααααααααααα

ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΠΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

ΠΟΠΟ ΑΓΩΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΥ ΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

:tongue::tongue:

Και αφου κοιμουνται ακόμα τα παιδάκια μου:confused: ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

718178wfjpa82rh3.gif

Καλημέρα πολύ χαίρομαι που σε βλέπω εδώ και που πηγές τσάρκα με τις κούκλες μας ελπίζω να είσαι καλά αλά μας έλειψες μπες κ λίγο κούκλα εδώ φιλιαααααααααα

πολλαααααααααααα

Γεια σας κι απο μενα!

Καθε φορα που λεω στον αντρα μου οτι θα βγω με τα κοριτσια απο το ιντερνετ μου λεει οτι και καλα να βγω χιλιες φορες αλλα με φιλες μου, οχι με ασχετες (του ειναι αδυνατο να καταλαβει το δεσιμο μας!). Κι εγω του λεω οτι αυτες οι "ασχετες" πλεον γινονται πιο φιλες κι απο τις φιλες μου γιατι με νοιαζονται πραγματικα κι εμενα και το παιδι μου! Εχουμε φαει πολλες ωρες εδω μεσα, τι να λεμε??? Γιατι αν πω στις φιλες μου οτι ο μικρος ειναι αρρωστος μπορει να μη με παρουν την επομενη να με ρωτησουν τι κανει το παιδι... Ενω ολα τα κοριτσια σημερα με το που με ειδαν το πρωτο πραγμα που με ρωτησαν ειναι αν ειναι καλα ο Σωτηρακης μου... Κι αυτο για μενα μετραει πααααααααρα πολυ!

!

Έχεις απόλυτο δικιοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Καλημερα μανούλες!!!

Ηome alone σημερα μαμα και γιος!

Εχτες το βραδυ εριξε τετοια βροχη αφου οταν σηκωθηκα να κοιταξω κατα τις 2 απο το παραθυρο εβλεπα μονο νερα, πλημμυρισε ο τοπος!!Λές και ημουν σε καραβι ενα πραγμα!!!Σημερα μας τυφλωσε ο ηλιος...αυτο θα πει εχει ο καιρος γυρίσματα!!

Ηλιανα μακαρι αυριο να ξερεις ευχαριστες λεπτομερειες για να μη σου πω να κρατας και το νινι αγκαλιά εεε!!!

Ο Αναστασης γεννηθηκε 36 εβδ. και 5 ημερ. (σαν αυριο δλδ πήγα...)

Εχετε πολλά φιλια και χαιρετισμους απο την Ευα (Ραφαελα)!Μαλλον εχουν διαγραφει οι κωδικοι της και δεν μπορει να μπει στο φορουμ..Ειναι πολύ καλά, η Ραφαελα κανει κτ ζηλιες και εχουν ενα θεματακι, τον Οκτωβρη ξεκιναει δουλεια και θα εχει περισσότερο χρονο να τα λέμε...

Να εχετε μια ομορφη και ξεκουραστη Κυριακή όλες σας!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...