Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια μου. Μου την έχει δώσει στα νεύρα αυτή η βροχή. :twisted::twisted::twisted:

Έχω και σε λίγο ραντεβού για χτένισμα για τον αυριανό γάμο και ανάθεμά με αν μου κάτσει το μαλλί. Τσάμπα λεφτά νομίζω θα δώσω :twisted::twisted::twisted:

Ρίτα πώς είναι ο Γρηγόρης; Καλύτερα;

Σαρδελάκι ο Αστέρης σου κεφάτος ακούγεται. :-):smile::-) Καλό είναι αυτό. Τώρα που πήγατε σπίτι σας θα συνέλθει το παιδί.

Αχ Μαρίνα έγραψε ότι έβγαλες τα χειμωνιάτικα και μελαγχόλησα :(. Πρέπει να την κάνω όμως και εγώ αυτή τη δουλειά. Να βγάλω τα ρούχα της Αλεξάνδρας τουλάχιστον.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βατραχουλίνα μου και Γιοβάννα κεφάτος είναι ο μικρός. Δεν διαμαρτύρεται για κάτι κι ελπίζω έτσι να συνεχίσει. Τώρα παίζει πάλι με τα playmobil του στο πάτωμα!

m57Zp2.png

Να μαι και εγω μολις γυρισα απο τα κοριτσια!!

Ολα τελεια!

Ο Γρηγορης μια χαρα με τον μπαμπα του.Τελικα μαλλον δεν εχει τιποτα αφου εφαγε κανονικα μακαρονια με κοτοπουλακι βραστο.Κοιμηθηκε καλα και ουτε εμετο ουτε διαροια εχει.Ισως τελικα ηταν βαρυστομαχιασμενος ή τον πειραξε το γαλα.Παντως επανηλθε.Αυτο ηταν!

παω λιγο να τους δω και ξαναρχομαι να τα πουμε και να σας πω για τη συναντηση.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Να ΄μαι κι εγώ πρώτη-πρώτη! Τώρα μαζευτήκαμε από τη συνάντηση και αντλώ λίγο γάλα αφού τουμπάνιασα!!! Τα αντρόπαιδα δεν ήρθαν ακόμα, αλλά τα είδε όλα ο καλός μου αφού η μικρή ναι μεν τα πήγε καλά με το μεσημεριανό και τον ύπνο, αλλά απογευματινό 70μλ με το ζόρι και 15 μλ γάλα! Τέλεια!Για να δούμε τι θα γίνει το βράδυ θα πάρει καθόλου μπιμπερό?

Στη συνάντηση πέρασα τέλεια! Σας νιώθω ρε κορίτσια σαν κολλητές μου με τόσα που λέμε εδώ μέσα! Γελλάσαμε πολύ (θυμηθήκαμε και το δαντελένιο σέξυ κιλοτάκι απλωμένο στο κλιματιστικό, συζητήσαμε φυσικά και για τα παιδιά μας, φάγαμε και κυρίως τσακίσαμε τα πεντανόστιμα τρίγωνα εκ Θεσσαλονίκης και δε φτάνει που έκανε τόσο δρόμο το Βικάκι κουβαλούσε και πανέμορφα δωράκια για όλες μας, χειροποίητα από τν κυρία Φωτεινή! Εντάξει μας έχετε σκλαβώσει, δεν έχω λόγια! Είναι υπέροχος ο καθρέφτης κ. Φωτεινή γεια στα χέρια σας! Καλέ πόσο καιρό κάνατε να φτιάξετε τόσους καθρέφτες? Τώρα σκέφτομαι πού να τον βάλω! Πραγματικά πάρα πολύ ωραίος! Κίκο, Αρμάκι και Πικουλίνα κρίμα που δεν τα καταφέρατε, την επόμενη φορά, μην περιμένουμε πότε θα έρθει η Βίκη ξανά, να το κανονίσουμε και πιο σύντομα! Α, δε σας είπα για το Κωνκωνάκι, ακόμα δεν πρόλαβε να σαραντίσει και έχει κορμί λαμπάδα! Έκλεψε και καρδιές σήμερα! Να της ευχηθώ κι από εδώ χρόνια πολλά, να τα εκατοστήσει και να χαίρεται την οικογένειά της!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαζί γράφαμε Ρίτα!

Λοιπόν οι Αθηναίες για δείτε λίγο εδώ: http://www.goldendeals.gr/

Ξέχασα να σας πω -ένα ένα τα θυμάμαι-και για τη φιλενάδα της Βίκης! Πολύ συμπαθητική και ανοιχτή κοπέλα, τη ζαλίσαμε με τα δικά μας! Όσο για την Ιωάννα μας, ήταν λίγο κουρασμένη η κοπέλα, ωστόσο ακμαιότατη την είδα με την εγκυμοσύνη!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστώ πετρούλα μου...να ΄σαι καλά!

Πώς πάς εσύ; Αναμένεις να γεννήσεις ε; Πότε έχει ΠΗΤ; Πας για Φ.Τ. ή για Κ.Τ. ...που θα γεννήσεις; Πολλά ρώτησα ξέρω, αλλά έχω ξεχάσει τα πάντα...

Αλεξανδρα μου ΠΗΤ εχω 20/10 αλλά την τελευταια εβδομάδα οι ενοχλήσεις στην πλάτη με εχουν πεθανει..Σημερα οπως ημουν ορθια στην κουζινα ενοιωθα να μου κοβεται η ανασα απο τον πόνο..:(

Δεν ξερωπως να βολευτω σε καρεκλα, καναπέ, κρεβατι για να μην πονάω..

Θα γεννησω στο Διαβαλκανικό, ελπίζω συντομα..

Το μικρο απο την προηγουμενη εβδομαδα εχει πατησει το 3κιλο και ειναι πολύ ζωηρό..Οϊμέεεε!!!!!

Ριτα ευτυχως ηταν κτ περαστικό!!Το στομαχακι του δεν θα αντεξε αν εφαγε αρκετα..

Νοστιμο ήταν το καφεδακι βλέπω!!!Με την ορεξη εμεινα εγω απο τα τριγωνα..ετσι μου΄ρχεται να τσακισω το βαζο με τη ζαχαρη!

Εδω ριχνει καρεκλοπόδαρα και δυστυχως αναβλήθηκε η βολτιτσα μας, δεν πήγε και ο συζυγος στη δουλεια και αδικα πήγε το σημερινο ρεπό..Ηθελα λίγο να περπατησω..

Αν ηρεμησω λίγο απο τους πόνους ισως βγουμε για φαγητό αλλά παλι σκεφτομαι την καθιστη θεση..

Ντινακι χρονια πολλά και καλά!!!Να σε χαιρονται οι αγαπημενοι σου!

Φωτεινη χρυσοχερα!!!Εγραψες πάλι...Ποτε τα προλαβαίνεις όλα, εεε μου λές???

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

ααααααααααααχ Πετρούλα μου δύσκολος ο τελευταίος καιρός...λίγη υπομονή ακόμη και όλα θα τελειώσουν και θα πάρεις αγκαλίτσα το αντράκι σου! Και την πρώτη φορά στο διαβαλκανικό γέννησες; Ήσουν ευχαριστημένη;

m57Zp2.png

Καλησπέρα μπράβο κοπελιές που βρεθήκατε ζηλεύω θέλω κα εγώ συνάντηση με όλες μουτσς

Πατρουλα μου πονάς καλεί μου κουράγιο λίγες μέρες μόνο κάτω από το χέρι πονάς ? τι να πω ξεκουράσου μωρέ και θα έρθει η ώρα ποπό μονό 5 μέρες νωρίτερα είσαι από μένα κ έχει ξεπεράσει τα 3 κιλά θηρίο θα κάνεις εμείς 2500 μόνο

Εγώ νιώθω υγρασία από κάτω σήμερα πολύ

αλεξανδρα πωσ ειανι ο μικροσ ? καλητερα ?

:tongue::tongue:

Και την πρώτη φορά στο διαβαλκανικό γέννησες; Ήσουν ευχαριστημένη;

Ναι, Διαβαλκανικό Αλεξανδρα μου..εμεινα ευχαριστημενη αλλα τοτε ημουν και λίγο ψαρωμενη, τωρα θα πάω με αλλον αερα..Οτι ζητησα δεν ειχα προβλημα, εκτος απο ενα θηλαστρο που ζητησα και δεν μοπυ εδωσαν και απο μια μαια που αυτη τη φορα ξεκαθαρισα και στον γιατρό οτι δεν την θελω αν τυχει και γεννησω σε βαρδια της..Είδα οτι δεν του αρεσε γιατι μαλλον ειναι το δεξι του χερι αλλα εμενα μου εκανε την ψυχολογια κουρελι, στο τελος ηρθε και μου ζητησε συγγνωμη γιατι ηταν αποτομη μαζι μου καθόλη τη διαρκεια του τοκετου..Τι να την κανω αυτην την ξινη, ουτε ενα καλό λογο μου ειπε..Σε καποια φαση μου εκανε υποδειξεις πως να εχω τα χερια μου κατα τη διαρκεια των συσπασεων της λέω "εισαι καλά??Θα μου πεις εσυ πως να εχω τα χερια μου για να αντεξω τον πόνο???"

και τι μου απάντησε "δεν με βολευει ετσι οπως τα βαζεις, οπως θελω εγω...!!":x

Στο τελος αφου καταλαβε κι ο γιατρος μου ποσο παραλογη ηταν του ειπα να την μαζεψει...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

α"της λέω εισαι καλά??Θα μου πεις εσυ πως να εχω τα χερια μου για να αντεξω τον πόνο???"

και τι μου απάντησε "δεν με βολευει ετσι οπως τα βαζεις, οπως θελω εγω...!!":x

Στο τελος αφου καταλαβε κι ο γιατρος μου ποσο παραλογη ηταν του ειπα να την μαζεψει...

ορίστε ..??????///

την σκύλα μπιτσσσσσσσσσσσς

που να δούλευε αυτήν σε δημόσιο νοσοκομείο ?

θα τις θανάτωνε όλες αρκεί να βολευόταν:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου εγω κουτουλαω.Σας γραφω λιγο και θα παω να την πεσω διοτι ειμαι τελειως αυπνη...

Ηταν να μην παω στη συναντηση αλλά μαις και ο μικρος ηταν καλυτερα και ημασταν ηδη εξω (ειχαμε παει σ/μ ) λεω ας παω να δω τα κοριτσια οπως ειμαι το πολυ-πολυ να τρομαξουν ετσι ατημελητη που ημουν... και πηγα...χαχα.Τελικα με πεταξε ο ανδρας μου μεχρι τη δαφνη στο μετρο και συναντηθηκα με τη Νατασσα και πηγαμε μαζι.

Χαρηκα παρα πολυ που σας ειδα και ειδικα το Βικακι που καθε φορα μας σκλαβωνει..

Απο τη μια τα τριγωνακια,απο την αλλη τα υπεροχα δωρα της Φωτεινης!!

Φωτεινη τι να πω?Εισα φοβερη!!!Χιλια ευχαριστω για τον κοπο!!Ειναι υπεροχο!

Δεν εχω λογια...

Η κων κων ειναι μια κουκλα!!Μιλαμε εκαψε καρδιες σημερα!Ντινακι πολυχρονη και παλι.

Τα υπολοιπα κοριτσακια τα εχω σχολιασει πολλες φορες!Ολες υπεροχες καθως και η φιλη της Βικυς την οποια ενιωσα να την ξερω χρονια!

Γελασαμε πολυ παντως με το βρακι της Βικυς!χαχα

Φιλακια και να το ξανακανουμε συντομα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πετρούλα ο τελευταίος μήνας είναι ζόρι αλλά από μέρα σε μέρα έφτασε το νινάκι κι όλα αυτά θα ξεχαστούν! Για τη μαία τι να πω, άσχετη και άχρηστη! Ελπίζω να μην την πλήρωσες! Α, επίσης δεν ξέρω αν είχες λόξυγγα αλλά οι κοπέλες που σε είδαν κι από κοντά μου έλεγαν πόσο αχώνευτη και άσχημη είσαι, εσύ και τα 2 μέτρα πόδια σου!

Ρίτα εσύ που είσαι η πιο οργανωτική άντε κανόνισε να ξαναβρεθούμε! Ωραία είναι χαλαρώσαμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλησπερα κουκλες.....

περασατε καλα διαβαζω!!!!! πολυ χαιρομαι, πιστευω δεν εχει ξαναγινει αυτο, δλδ μεσα απο ενα φορουμ να δημιουργηθηκε μια τοσο ζεστη παρεα:):):)

οσο για τα δωρακια...δικια μου ειναι η χαρα:)

θα κανω και για τις υπολοιπες μην ανχωνεστε:)

Κωνκων μου να εισαι παντα ευτυχισμενη και να τα εκατοστησεις, να χαιρεσαι την οικογενεια σου

Πετρουλα μου απαραδεχτη η συμπεριφορα της μαια, ευχομαι ολα να πανε καλα και συντομα να αγκαλιασεις τον μπουμπουκακο σου

κοιμηθηκε η μικρουλα μου...παω να ριξω ενα σφουγαρισματακι και ελπιζω να ξαναμπω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...