Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Θα προσπαθησω ειλικρινα αν κοιμηθει το μεσημερι και ειναι καλυτερα να ερθω.
Άντε Ριτάκι, σε περιμένουμε, να είναι το παιδί καλά βέβαια, πρώτα από όλα, κι έλααααααα!!!!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέερα κοριτσια!!!

Πως είατε??

Αλεξανδρα καλη αναρρωση στον μικρο, τωρα που γυρισατε σπίτι θα ηρεμησετε ολοι..Δυσκολες οι μερες στο νοσοκομειο, ευχομαι να ηταν το τελευταιο!!Να μας τον φιλησεις τον μικρουλη!

Ριτα περαστικα και στον Γρηγορη!!Ευχομαι να συνελθει γρηγορα και να βρει τον παλιο του εαυτό..Απο το πρωί δεν εφαγε τπτ και ακομη διαμαρτυρεται??

Κοριτσια δεν σχολιαζω κτ αλλο, πάω για το φαγητο μας...

Καλα να περασετε και φιλια σε όλες!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κοριτσια ΣΟΣ!

Δεν εχω το τηλ της Βικυς, ουτε της Μαρινας νομιζω, ουτε της Μαριζας, ουτε της Ιωαννας! Οποια μπορεσει ας μου στειλει καποιο τηλ!!! Please!

Ριτα τιποτα δεν εχει το παιδι! Μπορει να εχει κρυωσει απλα η κοιλιτσα του! Μην του δωσεις βαρια φαγητα και γενικα μην του δωσεις κατι αν δεν ζητησει! Αντε ελα κι εσυ!!!

Εδω εβγαλε ηλιο αφου κοντεψαμε να πνιγουμε απο το πρωι! Αντε να δειτε που θα κανουμε μια ηλιολουστη βολτα!!!

t7fQp3.png

γιατι δεν ερχεστε προς τα εδω που εχει μια ηλιολουστη ημερα καλοκαιρινη?εεεεεεεεε?????????

ριτακι περαστικα σας.λες να ειναι αποτο γαλα?

τον ταισες φαγητο πριν πιει το γαλα του?

επειδη κι εμενα το εχει κανει αυτο να ποναει η κοιλιτσα της ηταν γιατι την ταισα αργα ,μετα ηπιε το γαλα και βαρυστομαχιασε.η παιδιατρος μου ειπε να τρωει τουλαχιστον 1,5 ωρα πριν το βραδυνο γαλα της.

περαστικα να ειναι παντως.

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Τελικά έβγαλα όλα τα Χειμωνιάτικα τα παιδικά, να τα τακτοποιήσω και να δω τι έχω για πλύσιμο! Ανακάλυψα του Γιώργου 3 ζευγάρια φόρμες, 1 ζευγάρι πυτζάμες, 3 παντελόνια, 4 μπλουζάκια, 1 ζακετάκι φόρμας (όλα με τα καρτελάκια από τη βάφτισή του ακόμα) και.... 8 μπουφάν! Τα δύο περσινά Χειμωνιάτικα που του κάνουν άνετα, 2 ανοιξιάτικα πιο ελαφρυά, 1 παλτό, 2 καινούρια, 1 αμάνικο γιλέκο χοντρό!Έχω φρικάρει, τώρα σίγουρα δε χωράνε στη ντουλάπα! Τι να τα κάνω τόσα πανωφόρια καλέ???? Χωρίς πλάκα όποια θέλει κανένα μπουφάν να μου πει, χάρη θα μου κάνει! Δεν μπορούσα να τα αλλάξω παρόλο που είναι με τα καρτελάκια γιατί μου τα στείλανε από Γιάννενα και τα 2 τα στείλανε τώρα που είχα τη βάφτιση της μικρής!

Κατά τα άλλα χαζολογάω ακόμα και οι δουλειές, φέεεεετα!

mGKop3.png60Jvp3.png

ευχαριστώ πετρούλα μου...να ΄σαι καλά!

Πώς πάς εσύ; Αναμένεις να γεννήσεις ε; Πότε έχει ΠΗΤ; Πας για Φ.Τ. ή για Κ.Τ. ...που θα γεννήσεις; Πολλά ρώτησα ξέρω, αλλά έχω ξεχάσει τα πάντα...

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

ριτα εκανα την μηλοπιτα εχθες πολυ ωραια!

σημερα λεω να κανω την τυροπιτα πες ομως ποσο ειναι μισο κεσεδακι βουτυρο;

σε γραμμαρια;

αχ οταν λετε συνταγες γιατι δεν λετε και γραμμαρια διπλα και με μπερδευετε;

και με τα φλυτζανια το ιδιο :mrgreen:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

ριτα εκανα την μηλοπιτα εχθες πολυ ωραια!

σημερα λεω να κανω την τυροπιτα πες ομως ποσο ειναι μισο κεσεδακι βουτυρο;

σε γραμμαρια;

αχ οταν λετε συνταγες γιατι δεν λετε και γραμμαρια διπλα και με μπερδευετε;

και με τα φλυτζανια το ιδιο :mrgreen:

Νοικοκυρά εδώ είσαι ? πως είστε κούκλα μου ? πίτες ακούω ζύμες ανοίγετε μονο εγω είμαι η ακαμάτρα

:tongue::tongue:

Νοικοκυρά εδώ είσαι ? πως είστε κούκλα μου ? πίτες ακούω ζύμες ανοίγετε μονο εγω είμαι η ακαμάτρα

εδω ειμαι ζουζουνα!

εσυ τι κανεις;

ξεκινησα την πιτα για να δουμε!

βατραχουλίνα μου μπράβο νοικοκυρούλα μου!

βλέπουμε μιά ελληνική ταινία τώρα και μαλώνουν δυο και φωνάζει ο Αστέρης "σιγά παιδιά μην μαλώνεται" χαχαχα

m57Zp2.png

βατραχουλίνα μου μπράβο νοικοκυρούλα μου!

βλέπουμε μιά ελληνική ταινία τώρα και μαλώνουν δυο και φωνάζει ο Αστέρης "σιγά παιδιά μην μαλώνεται" χαχαχα

χαχα τελειος!!!

ειναι κεφατος ο μικρος η δειχνει να ποναει καπου;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...