Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

λαζαρένια μου κάθε πελάτισσα ευπρόσδεκτη! Σε ευχαριστώ. Το κοριτσάκι σου τί είχε; Όπως καταλαβαίνεις δεν έχω διαβάσει τίποτε.

το κοριτσακι μου παραπονιοταν οτι ποναγε το ποδαρακι της κι ενα πρωι δεν περπαταγε και μπουσουλαγε.εγω φυσικα τρομαξα εφοσων την ειδα ετσι.να πω οτι προηγηθηκαν πολλα ξενυχτια τις προηγουμενες μερες αλλα φανταζομουν δοντια ή αλλαγη περιβαλοντος παλι.

οποτε την προηγουμενη κυριακη την πηγα στο νοσοκομειο και διαγνωσανε υμενιτιδα σαν αυτο πο ειχε παθει ο γρηγορακης.την ειχα ξαπλα (οσο μπορουσα) να μην κουραζεται και χθες την πηγα σε ορθοπαιδικο και ολα οκ.

Λαζαρένια μου δεν έχω προλάβει να διαβάσω το άρθρο που έβαλες , αλήθεια περι τίνος πρόκειται;

το αρθρο μιλαει για τις φοβιτσιαρες μαμαδες που αγχωνουν τα παιδακια τους και τα φοβιζουν.

κατι που το περασα κι εγω και ειχα χασει τον υπνο μου.

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kοριτσάκια, καλημέρα! Με βροχή θα το πιούμε το καφεδάκι/ουζάκι μας βλέπω. Δε νομίζω να πάρω το μηχανάκι, ασθενής βροχή δείχνει στο κέντρο στις 15.00. Ριτάκι μου, προσπάθησε να έρθεις... αν δεις ότι είναι καλύτερα ο Γρηγόρης σου... άσε που θα πέσει ξερός το μεσημέρι γιατί είναι κουρασμένο το πουλάκι μου, αν αντέχεις έλαααα.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ πόσο μου αρέσουν η φθινοπωρινές μέρες πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Πως είστε?

ΣΑΡΔΕΛΑΚΙ ΚΑΛΟΣ ΗΡΘΑΤΕ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ

Ριτα τι έπαθε το παιδί καλέ πως είναι ? λες να κόλλησε κάτι από τον παιδικό ? ακόμη δεν πήγε το πουλάκι μου

:tongue::tongue:

Πάντως μη ρωτήσεις το ίδιο το μέσο, γιατί θα σου πει "ναιαιαια, βέβαια εγώ το κανόνισα" (μούσι).

Εννοείτε πως δεν θα τον ρωτήσω στα γραφέα θα πάω και θα ρωτήσω ποια δεν δεχτικέ την θέση να ξέρω μην μας περνάνε για κορόιδα κιόλας

:tongue::tongue:

Καλημέρα σας! Βροχή, δε μου αρέσει καθόλου πρέπει να το πάρω απόφαση όμως ότι το Καλοκαίρι μας χαιρέτησε!

Ριτάκι εύχομαι να είναι καλύτερα το παιδί και απλά να παραφούσκωσε με κάτι που έφαγε! Γάλα θα σου έλεγα να μη δώσεις έτσι κι αλλιώς, αφού το στομάχι θα επιβαρυνθεί και δε θα ηρεμήσει! Πάντως κι εμείς από 18 μηνών π'ινουμε φρέσκο, αλλά προσπαθώ μόνο Όλυμπος ή άλλα τέτοια, με το advance που έχει έντονη γεύση βανίλιας πίνει λίγο και αηδιάζει, φαντάζομαι το "10" είναι κάτι παρόμοιο αφού είναι και καλά παιδικό. Αν το παιδί είναι κάπως καλύτερα, έλα, θα είμαστε και άλλες ξενυχτησμένες!

Φιλάκι μου σίγουρα δεν είναι για μηχανάκι θα γίνεις μουσκίδι!

Βικάκι καλό ταξίδι να έχεις!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

λαζαρένια μου περαστικούλια σας...χαίρομαι που είστε καλύτερα.

καλά να περάσετε σήμερα στην βόλτα σας...

εδώ δεν βρέχει αλλά κατά κεί το πάει!

Φωτεινή μου η αλήθεια είναι ότι ταλαιπωρήθηκε πολύ...πολλή κορτιζόνη και πολλές εξετάσεις. Τελείωσαν όλα...τώρα προσοχή και καθόλου επαφή για 40 μέρες με άλλα παιδάκια (έτσι μας είπε η γιατρός) . Μετά από 2 μεγάλες λαχτάρες που περάσαμε θα τον βάλω σε καραντίνα, όσο υπερβολικό κι αν ακούγεται!

Από γάλα...εμείς πίνουμε φρέσκο από 13 μηνών...αρχικά πίναμε το Κουκάκη και το Όλυμπος αλλά τώρα πίνουμε το Alpiland!

m57Zp2.png

Καλημέρα κορίτσια. Τι απαίσια βροχερή μέρα είναι αυτή ; :(:(:(:(:( Τι χάλια.......έχω και γάμο αύριο ......ουφ.

Χτες περάσαμε πολύ ωραία. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να βγαίνεις γυναικοπαρέα ;););););)...... είχε και όμορφη βραδιά.

Ρίτα μου τι έπαθε ο Γρηγόρης; Περαστικά. Αν ήταν γαστρεντερίτιδα θα είχε διάρροια. Μήπως έφαγε κάτι και τον πείραξε; Ελπίζω να είναι καλύτερα σήμερα.

Σαρδελάκι μου σιδερένιοι. Εύχομαι να μην περάσετε τίποτα άλλο σοβαρό.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέρα σας! Βροχή, δε μου αρέσει καθόλου πρέπει να το πάρω απόφαση όμως ότι το Καλοκαίρι μας χαιρέτησε!

Αχ ναι :(:(:( δυστυχώς μας χαιρέτησε :(:(:(:(:(

Δεν μου είπες για τον ομοιπαθητικό. Πήγες;

Καλά να περάσετε στη συνάντησή σας.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Αχ Σαρδελάκι μου έχεις δίκιο έχεις, έχετε περάσει μεγάλες λαχτάρες. Η γιατρός σας είπε να μην έχει επαφή με άλλα παιδάκια μάλλον επειδή είναι διογκωμένο το συκώτι και δεν επιτρέπεται να χτυπήσει κατά λάθος από άλλο παιδάι αλλά και για το ανοσοποιητικό του που είναι αδύναμο και μπορεί να τσιμπήσει εύκολα κάτι άλλο. Κι εμείς για 2 μήνες σχεδόν είχαμε ελάχιστες επαφές με παιδιά και δεν είχαμε πάει ούτε καν παιδική χαρά, παρόλα αυτά στις διακοπές τσίμπησε μια γαστρεντερίτιδα και μια λαρυγγίτιδα! Απ' ότι έμαθα όμως δυστυχώς το ανοσοποιητικό (που εμάς ήταν ήδη πεσμένο εξαιτίας των πολλών ιώσεων) θέλει μήνες να επανέλθει!

Γιοβανάκι χαίρομαι που περάσατε όμορφα χτες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Ξέχασα να σου πω και το θυμήθηκα χτες βράδυ ότι με ρωτούσες! Για τη Δευτέρα την επόμενη είναι το ραντεβού!

Ετοιμάζω τα αντρόπαιδα να πάνε στην πεθερά που έχουν να τους δούνε χμμ από τη βάφτιση και να μαζέψω κι εγώ χαλαρά και μετά να βρεθώ με τις κοπέλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Πες ρε Φιλάκι γιατί τι θα γίνει, να βγάλουμε από τώρα τα Χειμωνιάτικα? Έβγαλα μερικά μακρυμάνικα και φόρμες που είχα για το Γιώργο αλλά έχω και άλλη μια μεγάλη σακούλα και αναρωτιέμαι πού θα τα σταματήσω όλα αυτά! Ακόμα δε νομίζω ότι πρέπει να μαζέψω τα κοντομάνικα! Ουφφφ τώρα που τα παιδιά είναι 2 οι ντουλάπες τελικά δε χωράνε ούτε τα απαραίτητα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Σας ευχαριστω κοριτσια μου.

Δεν πρεπει να ειναι γαστρετεριτιδα απο οτι λεει η παιδιατρος ή τουλαχιστον ακομα δεν εχει εκδηλωθει.

Τωρα λεει πιο αραια οτι ποναει το στομαχι του....ισως ειναι παραφαγωμενος...τι να πω δε ξερω?

Μου ειπε να μην του δωσω γαλα και γενικα να μην τον ταισω αν δε ζητησει μεχρι να ηρεμησει...

Κατα τα αλλα ειναι ευδιαθετος αν και εχει γκρινια γιατι ειναι κουρασμενος...

Θα προσπαθησω ειλικρινα αν κοιμηθει το μεσημερι και ειναι καλυτερα να ερθω.

Να εχετε τα κινητα σας μαζι και αν τα καταφερνω σας περνω να μου πειτε που ειστε..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αχ Σαρδελάκι μου έχεις δίκιο έχεις, έχετε περάσει μεγάλες λαχτάρες. Η γιατρός σας είπε να μην έχει επαφή με άλλα παιδάκια μάλλον επειδή είναι διογκωμένο το συκώτι και δεν επιτρέπεται να χτυπήσει κατά λάθος από άλλο παιδάι αλλά και για το ανοσοποιητικό του που είναι αδύναμο και μπορεί να τσιμπήσει εύκολα κάτι άλλο. Κι εμείς για 2 μήνες σχεδόν είχαμε ελάχιστες επαφές με παιδιά και δεν είχαμε πάει ούτε καν παιδική χαρά, παρόλα αυτά στις διακοπές τσίμπησε μια γαστρεντερίτιδα και μια λαρυγγίτιδα! Απ' ότι έμαθα όμως δυστυχώς το ανοσοποιητικό (που εμάς ήταν ήδη πεσμένο εξαιτίας των πολλών ιώσεων) θέλει μήνες να επανέλθει!

Γιοβανάκι χαίρομαι που περάσατε όμορφα χτες!

ναι γλυκιά μου γιαυτό μας το είπε...και φυσικά θα το κάνω. Δεν πρόκειται να έρθει σε επαφή με άλλα παιδάκια και γενικότερα θα αποφεύγω τον πολύ κόσμο στο σπίτι κτλ. Δεν μπορώ άλλες λαχτάρες...έχω τρελλαθεί η γυναίκα!

έβαλα και το φαγάκι μας στον φούρνο :wink:

m57Zp2.png

Καλε το γαλα που εδωσα δεν ειναι παιδικο ειναι της φαγε φρεσκο για ολους.

Το πηρα για εμας και ειπα να του δωσω.Ποτέ δεν μου εχει κανει θεμα με γάλα λετε να ειναι απο αυτο?

http://www.fage.gr/product-details.asp?id=156

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...