Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ευχαριστώ όλες σας για τις ευχές...

τώρα θέλει πολύ προσοχή για 40 μέρες μου είπε η γιατρός. Σε 10 μέρες θα κάνουμε ξανά υπέρηχο καρδιάς και σε 3 μήνες θα πάμε για μία μέρα στο Παπαγεωργίου να κάνουμε ξανά όλες τις εξετάσεις.

Πήγα τζάμπο και του πήρα ένα ωραίο playmobil με το οποίο κάθεται τώρα στο πάτωμα και πλάθει ιστοριούλες και έχει πολύ γέλιο να τον ακούς!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ευχαριστώ όλες σας για τις ευχές...

τώρα θέλει πολύ προσοχή για 40 μέρες μου είπε η γιατρός. Σε 10 μέρες θα κάνουμε ξανά υπέρηχο καρδιάς και σε 3 μήνες θα πάμε για μία μέρα στο Παπαγεωργίου να κάνουμε ξανά όλες τις εξετάσεις.

Πήγα τζάμπο και του πήρα ένα ωραίο playmobil με το οποίο κάθεται τώρα στο πάτωμα και πλάθει ιστοριούλες και έχει πολύ γέλιο να τον ακούς!

ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ sardelaki μου

ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ sardelaki μου

ευχαριστώ πολύ ζουζούνα μου.

Θα ήθελα όσες έχετε ιδιωτική ασφάλιση για τα παιδιά να μου πείτε

- σε ποιά ασφάλεια

- τι συμπεριλαμβάνει

- πόσα πληρώνεται τον χρόνο

ευχαριστώ! μάκια σε όλες και καλά να περάσετε αύριο στην συνάντηση!

m57Zp2.png

Σιδερένιο το παιδάκι σου Σαρδελίνα! Υπέρηχο καρδιάς πώς και θα κάνετε? ΤΗν κορτιζόνη τη σταματήσατε τελείως? Οι υπόλοιπες εξετάσεις σήμερα πώς ήταν? Υπομονή και θα περάσει ο καιρός, απλά θέλει προσοχή! Εμείς βέβαια ήμαστε και ακραία περίπτωση αφού ο σπλήνας είχε φτάσει 11εκ οπότε έπρεπε να τον προσέχουμε σε σημείο υστερίας, εύχομαι για εσάς να είναι πολύ πιο εύκολα τα πράγματα! Για ιδιωτική ασφάλιση δεν ξέρω καθόλου να σου απαντήσω!

Άντε βρε Πικουλινάκι κρίμα που δε θα έρθεις! Εκείνη την ώρα δεν κοιμούνται τα παιδιά?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

σιδερενιος σαρδελα μου.

εμεις δεν εχουμε γιατι ειμαστε ολοι ασφαλισμενοι σε μια ασφαλεια σαν ιδιωτικη που την εχει μονο ο κλαδος του λουκα.τους κρατανε 5 νι=ομιζω ευρω απο τον μισθο τον μηνα και πληρωνουν πολυ καλα σε νοσηλεια και χειρουργεια.

να φανταστειτε οτι για μια πολυ απλη επεμβαση σε δημοσιο νοσοκομειο δινουν 700 ευρω και σε μια πολυ δυσκολη πανω απο 2000.εμεις πηραμε απο τα 2 χειρουργεια της μικρης καπο στα 5000 τα οποια πηγαν στον εξωτερικο μας χειρουργο και σε δωρεες για το νοσοκομειο.και επειδη πηγα εκει για ενα μωρακι προχθες ειδα οτι η παιδοχειρουργικη εγινε πολυ ομορφη.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

καλησπερα μανουλες.

εμαθα ευχαριστα για τοναστερακη.

σαρδελινα σιδερενιος να ειναι.ποτε ξανα εκει μεσα!

μαλλον σου εχω και πελατισα φιλη μου .ψαχνει για νυφικο και δεν την χαλαει ναρθει και θεσσαλονικη.της εστειλα την σελιδα σου στο φεις να παρει μια ιδεα.

θα με ειδοποιησει και θα σε ενημερωσω.

βικυ μου κατι τετοια τα παθαινω κι εγω με τις τυψεις.καλα ειμαι που ειμαι ενοχικη σαν χαρακτηρας ,με το παιδι ηρθε κι εδεσε!

να πας και καλα να περασεις και να διασκεδασετε με τα κοριτσια!

ηλιανα συγχαρητηρια για τον παιδικο.ειδες που ολα γινονται?

νατασα πως ειναι ο σωτος?

φιλακι πολυ γελιο η φωτο που εβαλες αλλα προσεχε με τις εικονες γιατι θα σου κανει παρατηρηση ο admin λογω χωριτηκοτητας.

ριτα ο γρηγορης εγινε κανονικος μαθητης.εκανε και παρεα ,τελειο τον βρισκω.

ερχομαι........

1654096yn4fep17z7.gif

Τσα!

Τι κανετε?

Τωρα μαζευτηκαμε...τι νεα?

Σαρδελακι εγω δεν εχω ιδιωτικη ασφαλεια και δε ξερω να σε κατατοπισω.

Τα δυσκολα περασαν λιγη υπομονη και προσοχη ακομα και ολα θα πανε τελεια!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

turkeyindanger.jpg

αχ βρε κορη μου ...πολυ χαρηκα....μου εδωσες ιδεες τι να κανουμε τον μπετοβεν οταν "θα πει το ποιημα"...η λαμπατερ η χαλακι !! μμμμ εσυ τι λες??:):)

πλακα κανω καλε:tongue::tongue::):)

τι κανετε κουκλες μου??

σας εχασα σημερα....ειχα παρεα στο σπιτι το μεσημερι και δεν μπορεσα να σας παρακολουθησω

σαρδελακι μου περαστικουλια κ αγυριστα στον Αστερακο

Ηλιανα μου πολυ καλα τα νεα σου, αντε καιμε το καλο να γενησεις

αρμα μου νομιζω εχει να κανει με το αλατι, εγω ειχα λιγο ανεβασμενο στην Βικυ και δεν μπορουσα να περπατησω γιατι ηταν πρησμενα τα ποδια μου, δουλευα κιολας στο μαγαζι και θυμαμε το βραδυ οταν γυρνουσαμε σπιτι δεν μπρουσα να ανεβω δυο οροφους ..γιατι στην πολυκατοικια δεν ειχε ανελκυστηρα...και με επερνε ο συζηγος μου αγκαλια.

ειχα ταραξει της αντσουγιες, πρωι μεσημερη βραδυ παστά ετρωγα, και η Βικυ τωρα τρελλενετε για παστά

στην Καλλη ετρωγα λεμονι παγωτο και κουρκουμπινια....και τωρα η κορη μου αρεσει τα ξινα φαγητα και τα κουρκουμπινια......δεν ξερω αν ειναι τυχαιο η συμπτωση :)

αχ βρε κορη μου ...πολυ χαρηκα....μου εδωσες ιδεες τι να κανουμε τον μπετοβεν οταν "θα πει το ποιημα"...η λαμπατερ η χαλακι !! μμμμ εσυ τι λες??:):)

πλακα κανω καλε:tongue::tongue::):)

δεν στα παν καλα.ο μπετοβεν ειναι αθανατος!!!

ετοιμα τα πραγματα!

παω να δω νικολουλη οσο εχει ακομα και μετα λεω να κοιμηθω.θα δειξει

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου....ακυρο απο μενα σημερα.Ζητω χιλια συγνωμη..

ξενυχταω η μανα...

Ολη νυχτα μας εχει στο περα δωθε ο μικρος.Ποναει λεει η κοιλιτσα του και δειχνει το στομαχι...

Χαλια.....

Το περιεργο ειναι οτι δεν εχει κανει καθολου κακα του απο προχθες το βραδυ (εχθες δλδ δεν εκανε εκτος και αν εκανε στο σχολειο και δεν μου το εγραψαν)και δεν δειχνει να θελει εμετο μονο διπλωνεται...

Δε ξερω να παραφαγε( που παραφαγε δλδ)?να τον πειραξε κατι?Να ειναι γαστρεντεριτιδα οπως ειναι το πιο πιθανο λογω σχολειου?Να δυσφορει επειδη δεν εχει κανει κακα?Καθεται να κανει κανονικα αλλα τιποτα...

Να ειναι τιποτα αλλο?

Του εδωσα και γαλα καινουργιο εγω η χαζη εχθες το βραδυ επειδη ειχα παρει φρεσκο αυτο το ''10''(του δινω που και που και κανα φρεσκο δικο μας αλλα αυτο πρωτη φορα το εδωσα νομιζω...) .

Η ουσια ειναι οτι ειναι ξυπνιος και παραπονιεται...

Τωρα τους εβαλα μαζι μπαμπα και γιο και εγω φυλαω καραουλι.Με εσκασε κ ο ανδρας μου,μην κανει λεει εμετο μεσα στον υπνο του και δεν τον παρουμε χαμπαρι...

Δικιο εχει....

Πολυ στεναχωριεμαι που δε θα σας δω αλλα ειμαι τελειως αυπνη κοριτσια και δεν τον αφηνω ετσι...

Τωρα εγω να δωσω γαλα το πρωι αν δεν εχει διαρροια -εμετο μπας και καλμαρει το στομαχι ή οχι?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημέρα φίλες μου...

μαρινάκι μου η γιατρός στο νοσοκομείο που τον παρακολουθούσε μας είπε ότι αυτή η παλιοίωση ενοχλεί σχεδόν όλα τα όργανα του οργανισμού μας. Στον υπέρηχο καρδιάς είχε λιγάκι παραπάνω υγρό και θέλουν να το δούν σε δέκα μέρες πάλι. Ο σπλήνας μας είναι 8,8 ενώ θα έπρεπε να ήταν 7. Εσάς είχε μεγαλώσει υπερβολικά βρε φιλενάδα. Ας είναι περαστικά. Τώρα τον προσέχουμε σαν μπιμπελό κι αυτος όλη μέρα παραπονιέται και ρωτάει που είναι το ποδήλατό του!

λαζαρένια μου κάθε πελάτισσα ευπρόσδεκτη! Σε ευχαριστώ. Το κοριτσάκι σου τί είχε; Όπως καταλαβαίνεις δεν έχω διαβάσει τίποτε.

Ριτάκι μου τι να έπαθε άραγε ο Γρηγοράκης; ουυυυυυυυυυυυυυυφ...εγώ λέω να τον δείς πρώτα πως θα είναι και μετά να δώσεις ή όχι γάλα. Πάρε κι ένα τηλ. την παιδίατρο να δείς τι θα σου πεί. Πώς είναι τώρα;

m57Zp2.png

καλημερα και απο μενα

σαρδελακι μου ταλαιπωρηθηκε ο Αστερακος μας εε?? μαζι και εσυ:(

θα περασει κουκλα μου, θελει μεγαλη προσοχη και συχνες εξετασης αυτη η παλιο ιωση....και που την κολλησε βρε παιδι μου??

Ριτα μου τι επαθε ο Γρηγορακης?:( πως ειναι τωρα?......εως οτου να μεγαλωσουν τα παιδια δυστιχος περανε αρκετα με ιωσης και κτλ.....περαστικα να ειναι ολα .....κριμα που δεν θα μπορεσεις, δεν πειραζει ομως το παιδακι σου να ειναι καλα και θα ξαναβρεθείτε... τι γαλα ειναι αυτο το "10", δεν δινετε στα παιδακια σας φρεσκο?.....εμεις φρεσκο την δινουμε, αμερικανικης γεωργικης σχολης, ολυμπος το βιολογικο πληρης και αν δεν το βρω αυτο της δινουμε το ολυμπος επιλεγμενο

παω γιατι με φωναζει :).....η Βικυ ειναι στα αεροδρομιο

καλημερα φιλεναδες μου.

καθησα κι εγω λιγο να πιω εναν καφε αλλα που να βρω ησυχια.

ριτα περαστικα σας .μπορει να κρυωσε και να τον πονεσε η κοιλιτσα του.

περαστικα του αλλα φανταζομαι τωρα για να μην εισαι μεσα να μας μιλας κατι θα ειναι.....

ευχομαι οχι σοβαρο.

σαρδελινα μην ευχαριστεις.αν μπορω να βοηθησω γιατι οχι?

πως ειναι ο αστερης?

κα φωτεινη καλημερα.κι εγω το ολυμπος δινω (στηριζω πατριδα φυσικα)αλλα πολλες φορες δεν το βρισκω εδω(ξερετε) οποτε δινω και νουνου kid.

χθες την πηγα στον ορθοπαιδικο και την ειδε μια χαρα.απλα προσοχη.δεν ξαναπαραπονεθηκε οποτε ειμαστε οκ.

αν ομως το ξανακανει θα κανουμε υπερυχο μετα.

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...