Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

image001.jpg
Σαν το μηχανάκι μου είναι αυτό, πάντως, δεν είμαι εγώ. Κορίτσια τώρα που είπα μηχανάκι, να σας ρωτήσω κάτι αλλά μη με βρίσετε: Άραγε θα ανηφορίσετε προς Θησείο, προς τα εκεί που είχαμε πάει την άλλη φορά; Πού να ξέρετε..., δίκιο έχετε. Καλά, θα το παρκάρω στο Θησείο, εκεί που είναι ο σταθμός και θα σας περιμένω, ή αν σταματήσετε κάπου στο δρόμο με παίρνετε τηλ. και πετάγομαι. Οπότε εγώ θα περιμένω στο Θησείο στις 3 Ρίτα.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν νομίζω ότι θα αλλάξει η λίστα. Ότι κάποιο δεν δέχτηκαν δεν σε κάνει επιτυχούσα. Είσαι όμως η πρώτη επιλαχούσα.

Αυτό μου είπαν και κάτι άλλες κοπέλες που πέρσι ήταν επιλαχούσες κ τις πήραν ότι η λίστα παραμένει ως έχει

να κάνε κάτι το μέσον ?

πως θα το μάθω ?

Από τα ετεεα που τηλ μου είπαν ότι κόπια μητέρα δεν δεχτικέ την θέση της

:tongue::tongue:

Χτυπαει το τηλ. σε ενα σπιτι 3 το πρωι

- Ναι (νυσταγμενα )ποιος ειναι ??

- ο.... Power ranger ..

- ποιος Power ranger βρε ανθρωπε μου 3 τα ξημερωματα ???

-....ο μπλε!!!!!

Καλόοοοοοο!!!!!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Σαν το μηχανάκι μου είναι αυτό, πάντως, δεν είμαι εγώ. Κορίτσια τώρα που είπα μηχανάκι, να σας ρωτήσω κάτι αλλά μη με βρίσετε: Άραγε θα ανηφορίσετε προς Θησείο, προς τα εκεί που είχαμε πάει την άλλη φορά; Πού να ξέρετε..., δίκιο έχετε. Καλά, θα το παρκάρω στο Θησείο, εκεί που είναι ο σταθμός και θα σας περιμένω, ή αν σταματήσετε κάπου στο δρόμο με παίρνετε τηλ. και πετάγομαι. Οπότε εγώ θα περιμένω στο Θησείο στις 3 Ρίτα.

Εγω τωρα τι να κανω?Να ερθω Θησειο?Θα εισαι σιγουρα εκει ή θα περιμενω μοναχη?

Αντε θα ερθω Θησειο στις 3 .Να εισαι εκει ο κ Μαριζα?Παρε το κινητο μου μαζι σου!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλ βρε Ηλιανα τι τρωγεσαι...σε πηραν δε σε πηραν τηλεφωνο?ή στο ειπε κανεις αλλος?

Οποτε τι σκας?

Συγχαρητηρια ολα καλα σου πανε!!

Να ξέρω να τον ευχαριστήσω αν το έκανε το μέσον η όντως δεν δεχτικέ την θέση κάποια μάνουλα

Ε βρε Ηλιανα πολλοι το μετανιωνουν στο τελος και δεν τα στελνουν ή βρισκουν αλλη λυση.Ειπαμε ο παιδικος δεν ειναι και οτι καλυτερο...

Οπως και να εχει σας πηραν!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλε διακοπες παω.για τηνο ξεκινησαμε αλλα επαμε να το κανουμε πακετο!
Καλά ξηγιέστε!

Η πανμαρ θα έχει έρθει;

Περαστικά στο μικρό sardelaki!

μαμαλευτερακι μου όλα έτσι δεξιά να σου πάνε από σήμερα και πέρα.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ε βρε Ηλιανα πολλοι το μετανιωνουν στο τελος και δεν τα στελνουν ή βρισκουν αλλη λυση.Ειπαμε ο παιδικος δεν ειναι και οτι καλυτερο...

Οπως και να εχει σας πηραν!

Θέλω να ξέρω ριτα μου μην μου Ερχετε εδώ ο άλλος για τζάμπα κούρεμα

ενώ δεν έκανε κάτι

κατάλαβες....................????????????/

αν το πήραν το παιδί γιατί κάποια δεν ήθελε την θέση οκ

δεν χρωστώ χάρη σε κανέναν

να ξέρω τι μου γίνετε απλά αυτό θέλω να ξέρω

αλά αν έκανε κάτι αυτός θα μου τηλ νΑ μου το πει? προεκλογικά είμαστε σιγά που θα το ξεχνούσε

βασικά δε μου είπαν σε ποιο παιδικό θα πάει απλα νΑ περάσω από τα γραφεία αν ενδιαφέρομαι ακόμη

ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΧΙΙΧΧΙ

Διαφημίσεις

Εγω τωρα τι να κανω?Να ερθω Θησειο?Θα εισαι σιγουρα εκει ή θα περιμενω μοναχη?

Αντε θα ερθω Θησειο στις 3 .Να εισαι εκει ο κ Μαριζα?Παρε το κινητο μου μαζι σου!!

OK, στις 3 στο πεζούλι που είχαμε κάτσει την άλλη φορά και θα περιμένουμε και της υπόλοιπες, οι οποίες αν κάτσουν κάπου στη μέση μας ειδοποιούν και πάμε και τις βρίσκουμε.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

γιοβαννουλα μου θα ειμαι πισω τριτη αργα το βραδυ και εχω αδεια ως την τεταρτη.3 βραδυα αλλα 4 γεματες μερες!!!βδομαδα με τιποτα ειδικα τοσο μακρυα.ηδη μου λειπει το κοριτσακι μου αν και ειναι τωρα μαζι μου.μεχρι να κλεισουμε τα εισιτηρια ελεγα αντε να παμε και μολις τα κλεισαμε με επιασε κατι αλλα το πολεμαω.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Βίκυ και τις δύο φορές που φύγαμε ταξίδι έτσι ένιωθα :(:(:( Όπως έιπε και η Λαζαρένια....''οι τύψεις γαντζώθηκαν πάνω μας τη στιγμή που γίναμε μάνες''. Δεν θα λείψεςι όμως πολύ. Φρόντισε να περάσεις καλά.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Βίκυ και τις δύο φορές που φύγαμε ταξίδι έτσι ένιωθα :(:(:( Όπως έιπε και η Λαζαρένια....''οι τύψεις γαντζώθηκαν πάνω μας τη στιγμή που γίναμε μάνες''. Δεν θα λείψεςι όμως πολύ. Φρόντισε να περάσεις καλά.

ευχαριστω κοριτσακι μου.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...