Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελενη μου ναι όλα καλά εσύ τα ξέρεις καλύτερα τι πέρασα και όλες απλά εσένα σ ζάλιζα και στο τηλ πολύ φανατίζεσαι να φτάσω 40 :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: το απόγευμα είμαι μόνη τηλ αν θες να σε ζαλίσω μάλλον κάνε αν=π να σε πάρω χιιχιχιχ

Αντε βρε χαζούλα :tongue: Αν μείνω σπίτι θα σου τηλ. Μακάρι να τα καταφέρεις για τις 40, αλλά μόνο με τελείως ξάπλα το βλέπω να γίνεται και με σένα δυστυχώς δεν πιάνει. Ολο και σε τρώει ο απαυτός σου :P:p:p

Κοριτσάκια μου φεύγω. Σς φιλώ και καλό ΣΚ να έχουμε.

Κι αν δεν σας πετύχω να περάσετε πολύ πολύ πολύ όμορφα στην συνάντηση και να πιείτε κι ένα ποτηράκι παραπάνω και για μας τις υπόλοιπες ;) (Ε φάτε και κατιτίς παραπάνω και για μας έτσι).

Φιλιά......

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

του χρόνου θα πάμε 10 μέρες

βατραχακι μου εισια εδω ?

α μην μου τ'αλλαζεις τωρα ειπαμε του χρονου Κερκυρα του παραχρονου αν θες παμε τηνο!

τελεια τα νεα σου για τον παιδικο!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Εμείς υπάρχει μια πιθανότητα να παμε σ/κο στα Γιάννενα στην νονα μας οπότε αν παμε θα τα πούμε απο Δευτέρα.

Φιλια

Σουλα μου να πατε και να περασετε τελεια!!!

μας ελειψες πολυ αντε απο Δευτερα να τα λεμε!

α μην μου τ'αλλαζεις τωρα ειπαμε του χρονου Κερκυρα του παραχρονου αν θες παμε τηνο!

τελεια τα νεα σου για τον παιδικο!

Καλέ θα πάμε και Κέρκυρα εννοείτε είμαι πλούσια ταπαμε αυτά μεθιστανες του πλούτου εδώ χιχιιχ θα πάω Τήνο έχω τάμα δεν γίνετε κούκλα μου

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Καλέ θα πάμε και Κέρκυρα εννοείτε είμαι πλούσια ταπαμε αυτά μεθιστανες του πλούτου εδώ χιχιιχ θα πάω Τήνο έχω τάμα δεν γίνετε κούκλα μου

καλε 10 μερες θες για το ταμα;

καλε 10 μερες θες για το ταμα;

Χαχ πέρσι πήγαμε αυθημερόν δεν πρόλαβα να δω τίποτα λιμάνι εκλεισια λιμάνι επιστροφή άλλα του χρόνου θα πάμε σε ένα φίλο μας που είναι αστυνομικός εκει θα μείνουμε να δούμε και το νησί με πιάνεις ? και με δυο παιδια δεν θα καταφερω αυθημερόν είχε ταλαιπωρηθεί πολύ ο Λευτέρης πέρσι

Κοριτσακια μου, συγνωμη, χαθηκα σημερα... Δε σχολιασα τιποτα, αλλα τρεχω!

Θα τα πουμε αυριο απο κοντα!

ριτα θα σε παρω το πρωι μπας και παμε μαζι (απο τη Δαφνη εννοω)!

Κικη περιμενω να με παρεις!

φιλια!!!

t7fQp3.png

μμμμ Μυκονο μονη με φιλη τελειο μου ακουγετε!!!!

τυχερουλα :tongue:

με την συγκεκριμενη φιλη μου που θα παμε σιγουρα θα περασουμε τελεια,ειναι η ιδανικη παρεα για μενα παντου.ταιριαζουμε απολυτα σε ολα.την ηξερα απο πολυ μικρη αλλα δεν καναμε παρεα.οι γονεις της μενουν κατω απο την νονα της αδελφης μου(με τους οποιους δεν μιλαμε πια)και ετσι την γνωρισα καλυτερα.εχουν και εκεινοι σπιτι στο πευκοχωρι και ετσι περνουσαμε μαζι τα καλοκαιρια αλλα κολλησαμε και στην θεσσαλονικη καμια δεκαετια τωρα!!!

η αδελφη της ηταν πολυ αρρωστη και οταν κινδυνευε να την χασουμε εκανα ταμα να παμε και οι 3 μαζι στην τηνο μολις γινει καλα.

ηθελα επισης να παω και για την φωτεινουλα μου γιατι περασε παρα πολλα το κοριτσακι μου(ευτυχως δεν θα τα θυμαται)

η κοπελα εγινε καλα αλλα ακομη δεν μπορει να απομακρυνθει απο τους γιατρους της και γι'αυτο δεν της ειπαμε τιποτα και θα παμε μονο εμεις.(δεν θελω να πω κατι αλλο πανω σε αυτο το θεμα,συγνωμη)

θα πηγαιναμε μονο τηνο αλλα θελαμε και μονο αεροπορικος οποτε μας εβγαιναν ετσι και αλλιως ακριβα τα εισητηρια και ετσι μαζεψαμε λεφτα και το καναμε πακετακι.ναι μεν τηνο αλλα και λιγο διασκεδαση μαζι.

η αθηνα προεκυψε αποκλειστικα και μονο για τις αθηναιες.τι να κανω που σας αγαπαω ολες!!!

λοιπον πολλα ειπα και ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΤΟΙΜΟ,ΤΡΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

μινι σεντονακι αποκλειστικα για μενα.σκεπαζομαι λοιπον.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Επιτέλους Παρασκευή. Έχω κανονίσει να κατέβουμε και γυναικοπαρέα σήμερα. Ελπίζω να περάσουμε καλά. Θα έχουμε και μια εγκυούλα μαζί μας που έχει μπει στο μήνα της :P:p:p:p:p

Βικάκι πόσο θα λείψεις δηλαδή; Εβδομάδα; Καλά να περάσεις κοριτσάκι μου.

Άρμα τι κάνεις; Αιματοκρίτης 35 δεν είναι και κακός. Εγώ ξεκίνησα με 32 και μετά ανέβαινε - κατέβαινε. Για το λεύκωμα μίλα πρώτα με το γιατρός σου να δεις τι θα σου πει.

Ηλιάνα συγχαρητήρια για όλα. Και για τον παιδικό και για τις 36 εβδομάδες που πλησιάζουν. Όλα πάνε καλά.

Σαρδελάκι μου ευτυχώς είστε στο σπίτι σας. Λίγη προσοχή τώρα και θα αναρρώσει πλήρως το παιδί.

Και εγώ σκεφτόμουν να ρωτήσω τον παιδίατρο για το αντιγριπικό. Λέτε αν το κάνουμε να γλιτώσουμε καμιά ίωση; Πέρσι δεν το είχαμε κάνει.

Μαρίνα πήγες στον ομοιοπαθητικό; Τι είπατε;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Επιτέλους Παρασκευή. Έχω κανονίσει να κατέβουμε και γυναικοπαρέα σήμερα. Ελπίζω να περάσουμε καλά. Θα έχουμε και μια εγκυούλα μαζί μας που έχει μπει στο μήνα της :P:p:p:p:p

Βικάκι πόσο θα λείψεις δηλαδή; Εβδομάδα; Καλά να περάσεις κοριτσάκι μου.

Άρμα τι κάνεις; Αιματοκρίτης 35 δεν είναι και κακός. Εγώ ξεκίνησα με 32 και μετά ανέβαινε - κατέβαινε. Για το λεύκωμα μίλα πρώτα με το γιατρός σου να δεις τι θα σου πει.

Ηλιάνα συγχαρητήρια για όλα. Και για τον παιδικό και για τις 36 εβδομάδες που πλησιάζουν. Όλα πάνε καλά.

Σαρδελάκι μου ευτυχώς είστε στο σπίτι σας. Λίγη προσοχή τώρα και θα αναρρώσει πλήρως το παιδί.

Και εγώ σκεφτόμουν να ρωτήσω τον παιδίατρο για το αντιγριπικό. Λέτε αν το κάνουμε να γλιτώσουμε καμιά ίωση; Πέρσι δεν το είχαμε κάνει.

Μαρίνα πήγες στον ομοιοπαθητικό;

Να περάστε καλά γυναικο παρεα ποπό σας ζηλεύω και εγώ θέλω κρίμα μόλις γεννήσω θα σεργιανίσω και εγώ

Ευχαριστώ για τον παιδικό άλλα αν δεν πάω εκεί να δω τι παίζει δεν πιστεύω τίποτα

δεν είμαι στην Λίστα επιτυχόντων είμαι ακόμη στους επιλαχόντες

και αυτό με προβλημάτισε λίγο

αντιγριπικο ουτε εεμισ θα ακνουμε

ειναι κατα ο συζηγοσ

θα σασ εξηγησω γιατι [ερσι ηθελε να ακνουμε το παιδι κ εγω οχ

ι και τον εμβολιασα αυτον χιχιιχ

Βρε Φιλάκι ήθελα ναʼξερα είσαι ξύπνια μέχρι αυτή την ώρα ή κοιμάσαι νωρίς και μετά κάνεις μεταμεσονύχτιες εξορμήσεις στο pc . Πως αντέχεις βρε κούκλα μου μετά το πρωινό ξύπνημα. Μήπως όταν γεννήσω να έρθεις από το σπίτι μιας και είσαι μαθημένη να κάνεις λίγο babysitting;
Εγώ baby sitting; Τί λες καλέ! Χτες το βράδυ κοιμήθηκα από τις 22.00 κι εκείνη την ώρα ξύπνησα κι είπα να σας ρίξω μια ματιά και σε εσάς και στο ψυγείο.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ευχαριστώ για τον παιδικό άλλα αν δεν πάω εκεί να δω τι παίζει δεν πιστεύω τίποτα

δεν είμαι στην Λίστα επιτυχόντων είμαι ακόμη στους επιλαχόντες

και αυτό με προβλημάτισε λίγο

Δεν νομίζω ότι θα αλλάξει η λίστα. Ότι κάποιο δεν δέχτηκαν δεν σε κάνει επιτυχούσα. Είσαι όμως η πρώτη επιλαχούσα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Γιοβαννα μου η παιδιατρος μου ειχε πει οτι θα περιμενουμε τις οδηγιες για φετος για το αν θα το κανουμε ή οχι.

Εγω της ειπα ''μηπως να το καναμε?νομιζω οτι περσυ επαιξε ρολο στο οτι δεν αρρωστησε'' και μου ειπε''ισως..'' τεσπα θα περιμενω να δω τι θα μου πει αλλα λεω να το κανω.Ουτε παρενεργειες ειχε καθολου..

Απλα το σκεφτηκα ως εξης:Δεν εχω και το παιδι θαυμα..και περισυ συνεχεια ολο κατι ειχαμε στο σπιτι και ο μικρος ηταν συνεχεια με παιδακια και μαλιστα πολλες φορες εβαλε στο στομα του πραγματα απο παιδακια που κατι ειχαν και δεν κολλησε τιποτα παρα μονο μια φορα τωρα το καλοκαιρι..οποτε μαλλον τον βοηθησε... λεω εγω...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...