Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

σουλιτσα η δικια μου ειχε και ριγος.

και εγω κοπωση και κεφαλαλγια οπως και ριγος.επισης ειχα ζαλαδες και ταση για εμετο.ολα τα ειχα απο λιγο

να ναι περαστικα ευχομαι.

ανα08 μπραβο το κοριτσι.στεναχωρηθηκα γιατι κι εμενα η αδερφουλα μου σπουδαζει και ειναι μονη της και περναει κ αυτη δυσκολα...

stone εμενα δεν μου βγαζει τιποτα στον πινακα ελεγχου ενω στο παλιο φορουμ μου εδειχνε το θεμα που παρακολουθω χωρις να ψαχνω .

αλλα αυτο που λες που το ειδες?αν και καθολου απιθανο.

στο γουγλη αν πατησεις μια λεξη κλειδι πχ μπιμπερο λεω εγω τωρα που μολις αναφεραμε θα σου βγαλει την συζητηση μας.:rolleyes:

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχω κι αλλο ερωτημα...

Ο Σωτηρης καθε απογευμα κατα τις 6 τρωει το γιαουρτι του. Καμια φορα απο την περασμενη εβδομαδα πινει και λιγο χυμο φρουτων (οπως μου ειπες εσυ Ριτα). Κατα τις 8-8:30 ομως ξαναπειναει σε σημειο να χτυπιεται μπροστα στο ψυγειο. Λοιπον συνηθως του δινω τοστ, ντοματουλα, μακαρονακια, καμια πατατα τηγανιτη αν φτιαχνω για μας, σπανακοπιτα που εχουμε στανταρ μια φορα την εβδομαδα, τετοια τελος παντων... Τι αλλο θα μπορουσα να του δινω εκεινη την ωρα? Δε θελω να ειναι κατι βαρυ γιατι θελω και να πιει το γαλα του μετα. Καμια ιδεα?

t7fQp3.png

νατασα να πατε και να κανεις αυτο που σου ειπε η πετρα μας.

και αν κοιμηθει μια χαρα σε βρισκω...:lol::lol::lol:

πικουλινακια αντε καλο σαραντισμο να εχετε και σιδερενιοι να ειστε.

ποσο χαιρομαι οταν σε διαβαζω...δεν λεγεται.

ωραιο τον βρισκω τον αντρα σου:lol::lol::lol::lol:

1654096yn4fep17z7.gif

stone εμενα δεν μου βγαζει τιποτα στον πινακα ελεγχου ενω στο παλιο φορουμ μου εδειχνε το θεμα που παρακολουθω χωρις να ψαχνω .

Εσυ κτ εχεις κάνει με τις ρυθμίσεις σου..Και πιο παλιά είχες πρόβλημα..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Μαργαρίτα και εγώ με τα δικά μου ξέχασα.

Ευχομαι να πανε ολα καλα κοπέλα μου με τον πεθερό σου.

pikoulinakia ευχαριστώ κοπέλα μου.

Ισως πρέπει να σκεφτείς τι θα κανεις με δυο μωρα στο σπιτι!!

Διαφημίσεις

Εχω κι αλλο ερωτημα...

Ο Σωτηρης καθε απογευμα κατα τις 6 τρωει το γιαουρτι του. Καμια φορα απο την περασμενη εβδομαδα πινει και λιγο χυμο φρουτων (οπως μου ειπες εσυ Ριτα). Κατα τις 8-8:30 ομως ξαναπειναει σε σημειο να χτυπιεται μπροστα στο ψυγειο. Λοιπον συνηθως του δινω τοστ, ντοματουλα, μακαρονακια, καμια πατατα τηγανιτη αν φτιαχνω για μας, σπανακοπιτα που εχουμε στανταρ μια φορα την εβδομαδα, τετοια τελος παντων... Τι αλλο θα μπορουσα να του δινω εκεινη την ωρα? Δε θελω να ειναι κατι βαρυ γιατι θελω και να πιει το γαλα του μετα. Καμια ιδεα?

κατι προχειρο εννοεις?μια χαρα σε βρισκω παντως.

μπορεις να του δινεις λιγο ψωμακι με τυρακι η λιγο τσουρεκακι η κανενα κριτσινακι ,κρακερ που ειναι κ ελαφρυ.

τι ωρα πινει γαλα?

1654096yn4fep17z7.gif

Μαργαρίτα επειδη εχω χασει επεισοδια εκανες το τεστ για τη γρίπη???

Εμενα εδω μου ειπαν οτι κανουν μον για τα περιστατικα που χριαζονταιι νοσηλεια

Αχ δεν ανανφερθηκα αναλυτικα διοτι αμα αρχισω δε σταματω..

Βλεπεις και εσυ οτι το θεμα ειναι να μη σου τυχει διαφορετικα δε βγαζεις ακρη διαφορετικα οσο δε σε αγγιζει δε σε αγχωνει..

Λοιπον πηγαμε με τον καλο μου μετα απο γολγοθα ασυννενοησιας ..και εμενα δε μου το εκαναν επειδη δεν ημουν αρρωστη τοτε.

Ο καλος μου το εκανε..αλλά μιλαω για το γρηγορο τεστ που γινεται με μυξα και ειναι των 5 λεπτων και καθολου φερεγγυο απο οτι μας ειπαν..το καναμε σε δημοτικο ιατρειο.

Του βγηκε θετικο κατα 60 % αντε βγαλε ακρη...αρες μαρες..

Παντως μετα που μιλησε με πνευμονολογο του ειπε οτι αυτο θα ειχε σιγουρα συμφωνα με το τι ακουγε οταν τον εξεταζε..

Επισης το μονο εγγυρο τεστ ειναι αυτο του αιματος που γινεται απο τα δειγματα που στελνει το νοσοκομειο( αν νοσηλευτεις) στο παστερ,

Σουλιτσα εχω γραψει και σε αυτο το θεμα καποια πραγματα για την εμπειρια μας αν θες διαβασε το για να μη σας κουραζω...

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_bridge&brid=106&Itemid=0&topic=5211.0

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εσυ κτ εχεις κάνει με τις ρυθμίσεις σου..Και πιο παλιά είχες πρόβλημα..

ναι αλλα τι προβλημα??δεν εχω πειραξει κατι...

εσενα σου δειχνει στον πινακα το θεμα που παρακολουθεις?

1654096yn4fep17z7.gif

Εχω κι αλλο ερωτημα...

Νατασα, εγώ εδω και 10 μερες εχω καθιερώσει το απόγευμα να τρώει ή να πίνει τα φρουτα του..Εξαρταται τι θα εχω....

εκείνη την ώρα που λές 8-8.30 επειδή είναι η ωρα που ερχεται ο μπαμπας του τσιμπάνε και παλι μαζί..Ο δικος μου είναι μεγαλος κασερας..Οποτε είτε λίγο κασερακι με ψωμακι ή φετα ή γιαουρτακι ή λίγο κέικ ή σπιτικα κουλουρακια, λίγο πιτούλα (μέλι θα ήθελα αλλά δεν θελει εκεινος)..Μην αγχώνεσαι για αυτό οτι σου βρισκεται..Εκείνη την ώρα θελουν να κόψουν λίγο την πείνα τους πριν το γαλα..

ναι αλλα τι προβλημα??δεν εχω πειραξει κατι...

εσενα σου δειχνει στον πινακα το θεμα που παρακολουθεις?

Yes!Πρωτο-πρωτο..μα εκει το είδα για τον αριθμό των εμφανισεων και εξεφρασα μια απορία :confused:

Θα σου πω τωρα τι να κάνεις...

Διαφημίσεις

Εχω κι αλλο ερωτημα...

Οτι να ειναι να του δινεις εμενα εχθες εφαγε κατα τις 9 που ξαναπεινασε ενα κομματι ζαμπονοτυροπιτα.

Αλλες μερες κανα τυρακι,καμμια ντοματα με ψωμι ..

Οτι να ειναι.. μην κολλας ειναι ανθρωπακια πλεον.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Stone μου εδωσες ιδεα με την κουβερτα! Ολη την προικα θα κουβαλησω και το μπουκαλι με το γαλα εννοειται και αμα γκρινιαξει θα τον κοιμησω εκει... Για να δουμε!

Λαζαρενια κατα τις 22:30 πινει το γαλα του. Το κριτσινακι δεν τον καλυπτει. Θελει φαι! Αφου μου ζηταει να τον βαλω στην καρεκλα του για να φαει!

Πικουλινακι ετσι ειμαι κι εγω, σαν τον αντρα σου! Εχω κοιμηθει ακομα και μεσα σε κλαμπ!!! Νυσταζα η γυναικα, τι να εκανα???

t7fQp3.png

Καλα Ριτα, εμας η ντοματα ειναι καθημερινη! Εθνικο φαγητο λεμε! καθε βραδυ με ο,τι του δωσω πρεπει να του κοψω και ντοματα απαραιτητα! Προχθες του εφτιαξα ντακο και τον εφαγε! Πολυ γελιο...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...