Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι αυτο ειπα και εγω ...συν τοις αλλοις και περισυ αρκετα γριπακια επαιξαν στο σπιτι απο τους μεγαλους και μεχρι και τωρα το καλοκαιρι με τη γριπη τη δικη μου και ο μικρος τη γλιτωσε...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!!!

τι κανετε;

deleni μου τρομαρα που πηρατε ευτυχως εκανε εμετο ο μικρουλης σου αγιο ειχατε!

αρμακι μου δεν ξερω τιποτα για το λευκωμα ο αιματοκριτης σου θα ανεβει μολις παρεις και συμπληρωμα κι ολα θα πανε καλα!ποτε πας γιατρο;και το ξανα λεω βαλε τικερ!!!!!:tongue:

Ηλιανα μου τι να κανεις μωρε παρτον μαζι σου καλα αποτελεσματα στις εξετασεις για να μαλακωσει ο τραχηλος στο τελος λενε να κανεις σεχ αλλα στην περιπτωση σου μαλλον απαγορευεται ε;

ριτα τελεια η πιτα πηρα κι εγω τα υλικα να κανω τυροπιτουλα!

κι εχω και πολλα μηλα και λεω να κανω και μηλοπιτα εχεις κανενα λινκ για τριφτη;

λαζαρενια μου πηγατε στον ορθοπαιδικο;

Νατασα μου τι κανει ο Σωτος;

φιλια σε ολες!!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Βατραχακι εχω και τριφτη αλλα σου προτεινω να κανεις αυτη

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4268&Itemid=49

Ξετρελαθηκαν ολοι και την κανω συνεχεια.

Μεχρι και ο μικρος την τσακισε που δεν ειναι φαν των κεικ.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημερα!

Ο Σωτηρακης μου ειναι ευτυχως απυρετος αλλα πρεπει να ποναει πολυ ο λαιμος του (χθες του εδωσα και το μεσημερι και το βραδυ ντεπον). Τρωει βεβαια κανονικα! Απλα εχει κατακοκκινο λαιμο. Χθες το βραδυ εφαγε πιπεριες φλωρινης, μπροκολο (το οποιο το λεει "λουλου" δλδ λουλουδι!) και σπανακοπιτα... Vegeterian ειναι αυτο το παιδι τελειως, απορω απο που πηρε???:rolleyes: Επισης ολη τη νυχτα ροχαλιζε σαν τρενο και γενικα εκανε πολυ αστατο υπνο και γκρινιαζε συνεχεια... Ιωσουλα λογικα περναει αλλα δοξα τω Θεω πολυ ελαφρα σε σχεση με αυτα που μας εχει συνηθισει... Δεν ξερω αν ειναι απο το κολυμβητηριο, μπορει και να ειναι. Παντως σημερα δε θα τον παω, μην κολλησει και τιποτα καινουριο και φτασουμε να κανουμε τα 40αρια παλι...

Επανερχομαι με τα δικα σας...

t7fQp3.png

Βατραχακι εχω και τριφτη αλλα σου προτεινω να κανεις αυτη

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4268&Itemid=49

Ξετρελαθηκαν ολοι και την κανω συνεχεια.

Μεχρι και ο μικρος την τσακισε που δεν ειναι φαν των κεικ.

θα την κανω ριτακι ευκολη και γρηγορη!

thanks!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Α νατασσα και εμεις τρωμε μπροκολο με τρελα...σχεδον μερα παρα μερα...απορω γιατι εμενα δε μου αρεσει καθολου.

Εντωμεταξυ εγω του το ελεγα λουλουδι και εκεινος μου λεει απο μονος του ''οχι λουλουδι μαμα δεντρακι ειναι''χαχα

Εχω και συνταγη για μπροκολο ογκρατεν.Το τσακιζει κι ειναι και πολυ υγιεινο αν θες πες μου να σου πω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα σας.

Αχ Παρασκευή σήμερα , τι ωραία μέρα.

Ριτάκι καλά μιλάμε έδωσες πάλι ρεσιτάλ με τη πίτα μόνο που η δική σου φωτογραφία δεν έχει καμία σχέση με το πώς βγήκε η δική μου πιτούλα. Είσαι άπαιχτη, μπράβο σου , η δική σου σφραγίδα με τα επιπλέον υλικά νομίζω δίνει ακόμα περισσότερη ουσία στο αποτέλεσμα. Θα φτιάξω πάλι το φύλλο σήμερα να κάνω τυροπιτούλα το Σάββατο.

Κορίτσια για το αντιγριπικό εμείς δεν είχαμε κάνει πέρυσι και δεν ξέρω αν θα το κάνουμε και φέτος εκτός και αν μας το προτείνει ο γιατρός.

Ντελενάκι αυτό που έπαθες εσύ με το κόκκαλο από την κοτόσουπα , το είχα πάθει εγώ με την ψαρόσουπα αν θυμάστε που το είχα αναφέρει. Είναι όντως τραγικό και μετά και εγώ έκλαιγα σαν μικρό παιδί που μου ξέφυγε από τα μάτια το κοκαλάκι. Το αποτέλεσμα είναι ότι όλα καλά και μη το σκέφτεσαι τώρα.

Αρμάκι σχετικά με τον αιματοκρίτη για να σε παρηγορήσω εγώ ξεκίνησα την εγκυμοσύνη με 32 και είμαι τώρα στα 29, αναμένω να κάνω τώρα πάλι εξετάσεις να δω που θα ‘μου χει φτάσει. Ο γιατρός μου όμως είναι καθησυχαστικός , απλά να τρως αρκετό κόκκινο κρέας και πράσινες σαλατούλες. Τώρα σχετικά με το λεύκωμα δεν γνωρίζω πολλά πράγματα απλά θα πρέπει να αποφεύγεις το αλάτι (τελείως) και να παίρνεις την πιεσούλα σου τακτικά. Όλα καλά θα πάνε βρε μη σε προβληματίζει τίποτα. Νομίζω η Ηλιάνα είχε λεύκωμα για να σε κατατοπίσει καλύτερα.

Ηλιάνα μου για όλα υπάρχουν λύσεις , πάρε μαζί σου το παιδάκι σου και καλά αποτελέσματα από τις εξετάσεις να έχεις.

Βρε Φιλάκι ήθελα να’ξερα είσαι ξύπνια μέχρι αυτή την ώρα ή κοιμάσαι νωρίς και μετά κάνεις μεταμεσονύχτιες εξορμήσεις στο pc . Πως αντέχεις βρε κούκλα μου μετά το πρωινό ξύπνημα. Μήπως όταν γεννήσω να έρθεις από το σπίτι μιας και είσαι μαθημένη να κάνεις λίγο babysitting;

Νατασούλα πως είναι ο Σωτηράκης σήμερα;

Κοριτσάκια μου κανονίστε εσείς σίγουρα που θα πάτε και εγώ αν και εφόσον πάρω έγκριση από το σύζηξ θα έρθω εφόσον έρθει και η Νατάσα.

Λαζαρένια μου δεν έχω προλάβει να διαβάσω το άρθρο που έβαλες , αλήθεια περι τίνος πρόκειται;

Καλά κυρία Φωτεινή λύθηκα με τις ατάκες σας προς το Μπετόβεν, είναι αμοιβαία τα αισθήματα ή εκείνος είναι πιο γλυκός μαζί σας;

Μου βγηκε καλη δλδ κικη ε?

Πολυ χαιρομαι!!Θα την ξανακανω .Μαλιστα σκεφτομουν να ανοιξω και αλλα φυλλα μιας και θα το κανω και να τα βαλω καταψυξη να εχω!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...