Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κούκλες ετοιμάστηκα να πάω για αιματολογικές και κάνεις δεν κρατά το παιδί τα νευρά μου:confused:

:confused: θα τον πάρω μάζΙ μου ουφφφφφφφφφφ;);););)

αλλα

θα κάτσω λίγο να ησυχάσω και να τους την σπάσω τώρα :tongue::tongue::tongue::tongue:

τέλος πάντων

είμαι καλά με καλύτερο ηθικό πλησιάζουμε ΣΙΣ 36 :):):)

επίσης μια ερώτηση αν μπορείτε και ξέρετε πόσο μήκος έιχει ο τρόχιλος σας πριν τον τοκετο?

εμένα στις 24 Αύγουστου μου είχε πει 2.8 και χτες μου είπε 4 μεγάλωσε ενώ θα έπρεπε να μικρύνει ?

και πολύ σκληρός πως θα τον μαλακώσουμε αυτόν μου λέει ? ξέρω εγώ τις απαντώ άντε θα τα κάνω τα μαγικά μου μου λέει

έχουμε δυο φορές ομφάλιο λώρο καλιέ

κατά τα άλλα όλα καλά χιιχι

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σας!

Τι εννοείς δεν κρατάνε το παιδί να πας για εξετάσεις? Δεν είναι εκεί η πεθερά σου?

Φιλάκι είπαμε 2.50 στο σταθμό Μοναστηράκι όποια βολεύεται και για τις υπόλοιπες 3 στο σταθμό στο Θησείο.

Τρέχουμε τώραααα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρα σας!

Τι εννοείς δεν κρατάνε το παιδί να πας για εξετάσεις? Δεν είναι εκεί η πεθερά σου?

Φιλάκι είπαμε 2.50 στο σταθμό Μοναστηράκι όποια βολεύεται και για τις υπόλοιπες 3 στο σταθμό στο Θησείο.

Τρέχουμε τώραααα!

Εδώ είναι αλά δεν μπορεί γιατί στις 10 θέλει να πάει στον φυσιοθεραπευτι

ενώ τους είπα χτες να το ρυθμίσουν

ώστε να μην συμπήσουν τα ραντεβού μας και με αγνόησαν

δεν βαριέσαι

ρε τα καταφέρνω εγώ μονή μου

καλή διάθεση να έχουμε

και εγω δεν σκόπευα σήμερα να εκνευριστώ

θέλω να φτάσω 37 εβδομάδες την κύηση μου και θα τα καταφέρω

φιλια καλη συναντηση

:tongue::tongue:

καλημερα μανουλες .τι κανετε?

πως ειναι σημερα τα αρρωστουλικα μας?

ηλιανα ποιος δεν σου τον κραταει τον λευτερακη?

δεν πειραζει παρτον μαζι σου.εγω την περνω μαζι μου και της εξηγω οτι μου περνουνε αιμα κι οτι δεν ποναει η μαμα και οταν φτανει η ωρα της καθεται σαν κυρια.

εχει κι αυτο το καλο του;)

οσο για την εγκυτμοσυνη ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε τελεια.

τωρα αυτα για τον τραχηλο δεν τα θυμαμαι καθολου απλα θυμαμι οτι δεν ειχα καθολου διαστολη.εχει σχεση με αυτο που ρωτας?

νομιζω οτι ο τραχηλος θα πρεπει να μεγαλωνει κι οχι να μικρυνει.γι αυτο σου ειπε οτι ειναι σκληρος.

ας μας πει και καποια αλλα μανουλα εδω μην λεω και κοτσανες.

Αυτό είναι, κατάλαβες; Αν θέλει να τεμπελιάσει καμιά, ας θηλάσει.

ετσι ειναι...............πολυ σωστο!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Καλη,έρα κορίτσια,τι κάνετε? Εγώ δεν είμαι και πολύ στα καλά μου. Πήρα εχτές τις εξετάσεις μου και έχω αιματοκρίτη 35(να δω που θα φτάσει μέχρι να γεννήσω..) αλλά αυτό που με άγχωσαι πιο πολύ είναι ότι είχα λεύκωμα στα ούρα..:? Δεν μου έχει ξανατύχει ποτέ και δεν ξέρω τι συμβαίνει..πρήξιμο δεν έχω και γενικά η υπόλοιπη γενική ούρων ήταν καλή. Ξέρετε τίποτα γι'αυτό?

αρμα μου μια χαρα σε βρισκω με το παστιτσιο!!!!αυτο το νινι θα ειναι φαγανο...το μυριζομαι!!!:D:D:D

Μπααααααααα, και στην Εύα τα ίδια έκανα αλά μόνο φαγανή δεν βήκε..(στην αρχή τουλάχιστον..) χαχαχα!

ριτα,βυκι,κικο,joa,στονε,Ηλιανα,Φωτεινη,Νατασα,Λαζαρενια,Μαρινα,αρμακι κι οσες ξεχναω που εισαστε;;;;;;00020309.gif

Πως είναι ο λαιμός σου σήμερα μετά από αυτή την τσιρίδα??? :lol:

Αρμάκι να μείνεις με τον γιατρό που σε κάνει να νιώθεις πάνω απ'όλα καλά, τώρα όσον αφορά το οικονομικό είναι κάτι που δυστυχώς και εγώ το βιώνω μιας και θα γεννήσω στο ΙΑΣΩ και δεν μου αρέσει καθόλου αλλά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς.

Ναι μωρέ Κικιτσα μου τελικά δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Πάντως οι τιμές του Ιασώ έχουν πέσει πολύ. Αυτή τη στιγμή το πιο ακριβό είναι το Μητέρα.

sunsun καλή ανάρρωση στον μπαμπάκα σου!

Κρίμα που δε θα σε δούμε Αρμάκι!

Δεν πειράζει κοριτσάκι μου, μόλις ισιώσω θα κανονίσουμε! Πάντως αφού θα πάρετε μετρό ελάτε στον Αγ. Αντώνη! Έχει μία τρομερή καφετέρια! :lol: Πλάκα κάνω μία έχει όλη κι όλη δεν είναι χάλια αλλά δεν είναι και μοναστηράκι..

Άρμα αναγούλα μου ήρθε μπρρρρρ. Παστίτσιο πρωινιάτικα; Ευτυχώς στην εγκυμοσύνη δεν έκανα τέτοια κουλά. Τώρα σε 2ο δεν ξέρω......:confused::confused::confused:

Κοίτα, εγώ αυτά τα κουλά τα έκανα και εκτός εγκυμοσύνης απλά στην εγκυμοσύνη μου γίνονται λίγο πιο έντονα. Το θέμα είναι ότι αυτό το νινί δεν αντέχει όσα άντεχε η Εύα. :lol: Στην Εύα είχα στο ένα χέρι μπακέτα αλμυρή και στο άλλο κρουασάν σοκολάτ ακαι τα έτρωγα εναλλάξ(χωρίς πλάκα..). Τώρα να τα κάνω αυτά μου έρχεται μετά κατευθείαν αναγούλα..

Delenaki τι λαχτάρα πήρες βρε παιδάκι μου εχτές? Πω πω! Τέλος καλό όμως, όλα καλά! Αυτό να σκέφτεσαι...

Ριτάκι ο Γρηγόρης σούπερ στον σταθμό ε? Μπράβο! Πάντως νομίζω ότι είναι το μοναδικό παιδί που δεν έχει κλάψει ε? Νομίζω ότι δεν υπάρχει καλύτερο από το να μην περνάς την φάση του κλάμματος..Μπράβο στο αγόρι μας!

Βρε Ηλιάνα μου που έχεις μπλέξει κι εσύ?? Τι να πω? Καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

http://www.babyspace.gr/Article/mother-phcycology-fears/203-646.html

κοριτσια διαβαστε αυτο για τις φοβιτσιαρες μανουλες.

αρμα λευκωμα στα ουρα ?εχει σχεση με προεκλαμψια?

τα χω μπερδεψει κι εγω.

ο γιατρος τι σου ειπε?

για τον αιματοκριτη ξερεις τι πρεπει να κανεις.λογικα θα ηταν πεσμενος απο πριν και το παρελειψες.

μην φοβασαι για τον σιδηρο.με ειδικη διαροφη και με συμπληρωματα θα ανεβει.

καλα βρε πως μπορουσες να τρως αλμυρο με γλυκο?

κοριτσια στην εγκυμοσυνη παρολο τα 20 κιλα που ειχα παρει ημουν πολυ νορμαλ.δεν τον ετρεξα καθολου τον συζ μου για τιποτα (το μετανιωσα τωρα) κι ετρωγα φυσιολογικα φαγητα .το μονο περιεργο που εκανα ηταν να τρωω το λεμονι.ηθελα κατι ξινο...

1654096yn4fep17z7.gif

Καλημερα!

Αν ειναι να παω μονο εγω Θησειο παιδια πειτε μου να ερθω κι εγω μοναστηρακι.

Θα ερθει καμμια αλλη Θησειο?

Αρμακι μου το λευκωμα νομιζω εχει να κανει με την πιεση...και το αλατι.

Μετρας καθολου πιεση?Δε ξερω να σου πω και ακριβως...για ρωτα.

Παντως μην αγχωνεσαι ολα καλα ειναι αυτα ειναι μικρα πταισματακια μεσα στο προγραμμα.

Οσο για τον αιματοκριτη προσεξε τον λιγο.Καθε μερα να τρως κοκκινο κρεας οσο δυσκολο και αν ακουγεται...

Ο Γρηγορης ναι ,δεν εχει κλαψει.Οσο εχω δει τουλαχιστον και απο οσα μου λενε και λεει και ο ιδιος.Δεν τον εχω βρει και κλαμμενο ποτε η αληθεια ειναι, ομως εχει καποιες εντονες αντιδρασεις ακομα, αν στραβωσει και δε θελει να κατσει για πολυ ωρα στην ταξη ή δεν θελει το φαγητο.Προσπαθω να του εξηγησω οτι δε φωναζουμε...οταν δε θελει κατι απλα να το λεει ηρεμα στη δασκαλα.Νομιζω οτι εχει ομαλοποιοηθει αρκετα απο οτι μου ειπαν και δεν τους δημιουργει ιδιατερα θεματα απο αποψη συνεργασιας παρα μονο απο πλευρας αταξιας.

Νατασσα πως ειναι ο μικρος?

Ηλιαννα δε ξερω να σου πω εμενα τραχηλος μου δεν ειχε καμμια εξελιξη...ουτε διαστολη ουτε τιποτα και τον ειχα φαει το μηνα...

ντελενι φοβερο αυτο με το κοκκαλο...ανατριχιασα...πω πω παλι καλα που το παιδι το εβγαλε μονο του.Αστερακι γιο εχεις!

Ο Αστερης ποτε θα βγει βρε παιδια?Πολυ το σκεφτομαι το μαναρακι μας τοσες μερες μεσα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημεραααααααααα..

Εγω μιας και ερχομαι με μετρο θα ερθω απο μοναστηρακι ..

Αρμακι δεν εχω ιδεα περι λευκωματος ...δεν νομιζω να ειναι κατι σνησυχητικο ..

Deleni αγιο ειχε ο Γιαννακης ..τρεμω με κατι τετοια!!

Επιτελους Παρασκευηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...