Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ρε τρελλοπετρουλα δεν εχει μονο πανες η τουρτα,εχει χτενες βουρτσες σεντονια πετσετες,τα παντα εχει.

εεε οχι να σε βαλουμε και σε εξοδα!!!;)

Ελα εσυ και δεν θελω πανοτουρτα βρε!!!Εκτος κι αν λειπεις σε κανενα ταξιδι πάλι....:rolleyes::rolleyes:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

:lol::lol::lol::lol:! Καλά όλα τα άλλα, αλλά ζει ο μπαμπάς του σκύλου σου για να τον φροντίσει κιόλας???:tongue:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: που το βρηκες και το ειπες :D να εισαι καλα γελασα...αγνωστου πατρος ειναι ο σκυλος της χα χα χα χα χα

σαρδελακι μου γρηγορα να πατε σπιτακι σας, και γιατρο θα βρεις και ολα θα γινουν....επειδη δεν ειχα διαβασει τι εγινε με τον παιδιατρο...λεω εγω μηπως οταν πηγατε ο γιατρος διαγνωσε αμυγδαλιτιδα και ακομα δεν ειχε εξελιχτη η τελειοτικη εικονα του προβληματος?? λεω εγω με το δικο μου μυαλο:confused::confused:

τι στο καλο ηθελα να κανω κορμο:confused:οεο....εφαγα και εσκασα...παει ειμαι αδυναμος χαρακτηρας μπροστα σε ενα γλυκο:confused:

κουκλες σας καληνυχτο παω γιατι αυριο 6 εγερτηριο

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ κ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ κ ασκανδαλιστα;)

Ας είναι και λίγο σκανδαλιάρικα δεν πειράζει κ. Φωτεινή!

Αχ κι εγω στα γλυκά και ειδικά στους κορμούς δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αντισταθώ! Γι αυτό δε φτιάχνω, τα καταβροχθίζω πριν δοκιμάσει άλλος!

Το σαρδελάκι νομίζω δεν τα πήρε με το γιατρό επειδή δε διέγνωσε τη λοιμώδη (αν τα συμπτώματα δεν είναι έντονα μπορεί να τους διαφύγει), αλλά επειδή της έδωσε αντιβίωση που έκανε το πρόβλημα μεγαλύτερο χωρίς να χρειάζεται το παιδί, αφού οι αμυγδαλές του δεν είχαν πρόλημα ήταν υπερτοφικές μόνο αλλά αυτό το ξέρανε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol:! Καλά όλα τα άλλα, αλλά ζει ο μπαμπάς του σκύλου σου για να τον φροντίσει κιόλας???:tongue:

ο αντρας μου καλε

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

εεε οχι να σε βαλουμε και σε εξοδα!!!;)

Ελα εσυ και δεν θελω πανοτουρτα βρε!!!Εκτος κι αν λειπεις σε κανενα ταξιδι πάλι....:rolleyes::rolleyes:

ποσα ταξιδια ακομη?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: που το βρηκες και το ειπες :D να εισαι καλα γελασα...αγνωστου πατρος ειναι ο σκυλος της χα χα χα χα χα

τι λες?δεν ειναι

Διαφημίσεις

κατσε κατσε,οταν λες με τα ποδια για ποση ωρα εννοεις?να ξερω και τι παπουτσι θα βαλω κοπελια
Η διαδρομή Μοναστηράκι-Θησείο περπατιέται άνετα, κι επιλέγεις να πάρεις το δρόμο παράλληλα με τον ηλεκτρικό που έχει κι ένα κάρο επιλογές να κάτσεις.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Εδώ να σας πω ότι κατά τη διάρκεια της μέρας δεν πίνει καθόλου νεράκι παρόλο που προσπαθώ κάθε μέρα ούτε από ποτηράκι, ούτε από μπιμπερό, μονο που θηλάζει λίγο μετά το γεύμα! Φιλάκι καλά έλεγες ότι πρέπει να ξεκινήσω από τώρα μπιμπερό αν θέλω να αποθηλάσει στο χρόνο.
Αυτό το σταδιακό στο πρότεινα γιατί με το σχεδόν μαχαίρι θα έχετε τρελά κλάματα.... κι είναι φυσικό.... αλλά θα πρέπει να αντέχεις και να μην υποκύπτεις , πράγμα δύσκολο. Για το νερό μην ανησυχείς, κι εμένα άργησε να το συνηθίσει. Τους καλύπτει πολύ το γάλα. Άσε, φαύλος κύκλος.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Κορίτσια, το βαμπίρ πάει για ύπνο. Να ευχηθώ μόνο περαστικά στο Σωτήρη. sunsun μου, καλή-καλή-καλή ανάρρωση στον μπαμπάκα σου. delenaκι μου φρίκαρα με την περιπέτεια σας, τα φοβάμαι αυτά. Kορίτσια, που θα συναντηθούμε; Μια αποφασιστική ας δώσει τον τόπο, δε θα καταλήξουμε ποτέ.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...