Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αφήστε κορίτσια ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω....

Γιοβάννα έχει κότες ο πεθερός μου και μας δίνει οπότε τη βράζω και την ξεκοκαλιζω (τρομάρα μου..:evil::evil:) και μετά βάζω τα λαχανικά... Τι να πω...

Είμασταν πολύ τυχεροί...

Ζηλεύω πολύ για τη συνάντηση... ήταν να έρθω και εγώ σε ένα συνέδριο αλλά τελικά αναβλήθηκε...:(:(:( Άλλη φορά...;)

Σανσαν περαστικά στον μπαμπά σου..όλα θα πάνε καλά!!;);)

Αααααχχχχχ...κορίτσια δεν έχω κουράγιο για τίποτα... αυτή την εβδομάδα είπε ο γιατρός ξεκουραση αλλά μου έτυχε δουλειά και... είμαι κομάτια...πάντως αύριο αποφάσισα και πήρα ρεπό!!!!:P:p:p Να δω τι θα κάνω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Φιλιά σε όλες, να με συγχωρείτε κορίτσια δεν έχω κουράγιο να σχολιάσω... θα επιστρέψω απο βδομάδα δρυμήτερη...

Θεσσαλονικιές για να σφιχτούμε γιατί αν γεννήσει η Πετρούλα βλέπω να βρισκόμαστε μια και καλή στο μαιευτήριο...:rolleyes::rolleyes:

Άντε να κανονίσουμε...

Καλό βράδυ!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπόν έχω τη λύση! Εγώ με τις Σαλονικιές και όποια άλλη λερχεται με μετρό ή ηλεκτρικό θα βρεθούμε 2.50 στο Μοναστηράκι και θα πάμε με τα πόδια Θησείο να βρούμε τις υπόλοιπες!

Σόρυ που δε σχολιάζω άλλα, αλλά την κάνουμε!

κατσε κατσε,οταν λες με τα ποδια για ποση ωρα εννοεις?να ξερω και τι παπουτσι θα βαλω κοπελια

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Κορίτσια καλησπέρα...

Δεν έχω διαβάσει τίποτα...απο το μεσημέρι δεν μπορώ να πιστέψω την τύχη μας...

Έκανα το μεσημέρι το φαγητό του μικρού...κοτόπουλο με φιδέ και λαχανικά... έτρωγε μια χαρά..με τη συνηθισμένη γκρίνια αλλά το έφαγε όλο... κάποια στιγμή την ώρα που έτρωγε έβαλε το χέρι στο στόμα και έβγαλε λίγο και είπαμε με τη Στέλλα που τον τάιζε ότι μάλλον ήταν απο αυτό. Τελιώνουν με το φαγητό, και ο μικρός κλασσικά κλαίει γιατί δεν θέλει να τον σκουπίσουμε, πλύνουμε κτλ... Άναγουλιάζει μια δύο φορές και την τρίτη κανει εμετό και βγάζει ένα κοκκαλάκι ίσα με το νύχι μου...κορίτσια έχω τρελαθεί απο εκείνη την ώρα... ο καλός μου βέβαια είναι μια χαρά απο τότε (ευτυχώς) αλλά δεν μπορώ να διανοηθώ τι θα μπορούσαμε να παθουμε... Άγιο είχε το αγόρι μου...:(:(:(

τρεμω στην ιδεα!!!ας τα φιλαει η Παναγια ολα τα παιδια.

εγω αυτο με κοκκαλο κοτας το επαθα με τον σκυλο και δεν χωνευεται απο τους σκυλους αυτο το κοκκαλο και του αρνιου και μπορει να πεθανει.ευτυχως την γλιτωσε.

στην φωτεινη φοβαμαι το ψαρι.προτιμω να μην τρωει παρα να την ταιζει ο οποιοσδηποτε αλλος εκτος απο μενα,ψαρι

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Είναι δίπλα, 5-7', δε νομίζω παραπάνω.

Ουφ είμαι να σκάσω κι εγώ! Δοκίμασα μετά από κάμποσο καιρό στη μικρή αντλημένο δικό μου γάλα με μπιμπερό και έγινε χαμός. Το δάγκωνε, τρόχιζε τα δόντια της σε αυτό, πάντως δεν έπινε. Στενοχωρήθηκα πολύ, το έχουμε περάσει άλλες 4-5 φορές αυτό μετά συνήθιζε αφού περνούσαμε κάμποσες μέρες προσπαθειών και πάλι από την αρχή αφού δεν το έκανα συστηματικά καθώς δυσκολεύομαι με τις αντλήσεις. Τώρα είμαστε πάλι στο μηδέν και θέλω πολύ να βγούμε ένα βράδυ με τον άντρα μου για ένα σινεμά, αλλά έχω αυστηρό ωράριο αφού και στις 9 και κάτι και στις 12 τη θηλάζω. Εδώ να σας πω ότι κατά τη διάρκεια της μέρας δεν πίνει καθόλου νεράκι παρόλο που προσπαθώ κάθε μέρα ούτε από ποτηράκι, ούτε από μπιμπερό, μονο που θηλάζει λίγο μετά το γεύμα! Φιλάκι καλά έλεγες ότι πρέπει να ξεκινήσω από τώρα μπιμπερό αν θέλω να αποθηλάσει στο χρόνο.

mGKop3.png60Jvp3.png

μα τι εγινε σημερα?που ειστε ολες?

εχει το παρα πεντε σε περιοδικο απο σημερα.εγω το ξεκινησα να το παιρνω!!!

παω να κατεβασω τα ανακυκλωσιμα και ξανα ερχομαι

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!

Ηρθαμε απο βολτα που βγηκαμε απο τις 5..Πήγαμε στο τρισαγιο του παππου μου, μετα στη μαμα μου και μολις αποφασισαμε να φυγουμε ηρθαν τα πεθερικα μου..Πριν 10 λεπτα τους καληνυχτισα λέγοντας τους οτι δεν αντεχω αλλο στην καρεκλα..Πιαστηκαν με ουζα, αντε να ξεμπερδεψει κανεις!!!

Ελένη Δοξα τω Θεω!!!Αυτες οι χωριατικες κοτουλες εχουν σκληρό και αιχμηρο κοκαλάκι, πάλι καλά που το παιδι το εβγαλε.

Βρε αναποφασιστες ειστε με την συναντηση..εφτασαν οι μερες!!!

Καλε Βικυ η πανοτουρτα πάνες δεν εχει??Τι να εχω απο τον Ανασταση, πάνες??Μπααα σε καλό σου!!!χαχα

Παιδια η βαλιτσα ακομη να ετοιμαστει..Εχω καταλήξει στο οτι το αναβάλλω σκοπιμα, μαλλο θελω λίγη ακομη παραταση!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

εγω αυτο με κοκκαλο κοτας το επαθα με τον σκυλο και δεν χωνευεται απο τους σκυλους αυτο το κοκκαλο και του αρνιου και μπορει να πεθανει.ευτυχως την γλιτωσε.

βικυυυυυ οταν θα απουσιαζεις τι θα τρωει ο σκυλος σου?????

μηπως να τον κανω λιγο φρικασε με αρνακι?????;););)

deleni μου...πω πω πω τι πηγε να παθει ο μικρουλης

αντε πετρουλα μου να γεννησεις με το καλο να βρεθουμε στην κλινικη ολες μαζι:)

sunsun μου περαστικα στον πατερα σου καλη, γρηγορη, και ευκολη αναρωση να εχει

giovanna μου απο φουσκωμενους λογαριασμους ΔΕΗ αλλο τιποτα

Είναι δίπλα, 5-7', δε νομίζω παραπάνω.

Ουφ είμαι να σκάσω κι εγώ! Δοκίμασα μετά από κάμποσο καιρό στη μικρή αντλημένο δικό μου γάλα με μπιμπερό και έγινε χαμός. Το δάγκωνε, τρόχιζε τα δόντια της σε αυτό, πάντως δεν έπινε. Στενοχωρήθηκα πολύ, το έχουμε περάσει άλλες 4-5 φορές αυτό μετά συνήθιζε αφού περνούσαμε κάμποσες μέρες προσπαθειών και πάλι από την αρχή αφού δεν το έκανα συστηματικά καθώς δυσκολεύομαι με τις αντλήσεις. Τώρα είμαστε πάλι στο μηδέν και θέλω πολύ να βγούμε ένα βράδυ με τον άντρα μου για ένα σινεμά, αλλά έχω αυστηρό ωράριο αφού και στις 9 και κάτι και στις 12 τη θηλάζω. Εδώ να σας πω ότι κατά τη διάρκεια της μέρας δεν πίνει καθόλου νεράκι παρόλο που προσπαθώ κάθε μέρα ούτε από ποτηράκι, ούτε από μπιμπερό, μονο που θηλάζει λίγο μετά το γεύμα! Φιλάκι καλά έλεγες ότι πρέπει να ξεκινήσω από τώρα μπιμπερό αν θέλω να αποθηλάσει στο χρόνο.

θα το συνηθισει μωρε που θα παει.δεν ξερω βεβαια απο αυτα αλλα αν προσπαθησεις να αντλεις καθε μερα και να τις δινεις τα 1 ας πουμε με μπιμπερο γευμα?αν πειναει δεν θα φαει?

Αχ Πετρούλα καλά κάνεις και δε βιάζεσαι να έρθει η ώρα! Απόλαυσε τις βόλτες σας τώρα και καλά έκανες και την έκανες, άσε τους άλλους να πιούνε κανένα ουζάκι και χαλάρωσε!

Sun-sun καλή ανάρρωση στο μπαμπάκα σου.

Γιοβάννααααα ξέρεις πόσο τους τρέμω από εδώ και πέρα τους λογαρισμούς της ΔΕΗ? Το υποσυνείδητό μου έχει κρύψει κάπου βαθιά εκείνο το τεράστιο τριψήφιο φυσικά νούμερο που είχα δει πριν κάτι μήνες όταν χρησιμοποιούσαμε βέβαια και το στεγνωτήριο στο φουλ και είχα συνέχεια θερμοσίφωνα ανοιχτό γιατί είχα το νεογέννητο και την έπλενα 8-9 φορές τη μέρα!

κ. Φωτεινή μην το τρομάζετε το Βικάκι και δε μας έρθει τελικά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπερα!!

Ηρθαμε απο βολτα που βγηκαμε απο τις 5..Πήγαμε στο τρισαγιο του παππου μου, μετα στη μαμα μου και μολις αποφασισαμε να φυγουμε ηρθαν τα πεθερικα μου..Πριν 10 λεπτα τους καληνυχτισα λέγοντας τους οτι δεν αντεχω αλλο στην καρεκλα..Πιαστηκαν με ουζα, αντε να ξεμπερδεψει κανεις!!!

Ελένη Δοξα τω Θεω!!!Αυτες οι χωριατικες κοτουλες εχουν σκληρό και αιχμηρο κοκαλάκι, πάλι καλά που το παιδι το εβγαλε.

Βρε αναποφασιστες ειστε με την συναντηση..εφτασαν οι μερες!!!

Καλε Βικυ η πανοτουρτα πάνες δεν εχει??Τι να εχω απο τον Ανασταση, πάνες??Μπααα σε καλό σου!!!χαχα

Παιδια η βαλιτσα ακομη να ετοιμαστει..Εχω καταλήξει στο οτι το αναβάλλω σκοπιμα, μαλλο θελω λίγη ακομη παραταση!

ρε τρελλοπετρουλα δεν εχει μονο πανες η τουρτα,εχει χτενες βουρτσες σεντονια πετσετες,τα παντα εχει.

Διαφημίσεις

θα το συνηθισει μωρε που θα παει.δεν ξερω βεβαια απο αυτα αλλα αν προσπαθησεις να αντλεις καθε μερα και να τις δινεις τα 1 ας πουμε με μπιμπερο γευμα?αν πειναει δεν θα φαει?

Αυτό που λες πρέπει να κάνω, αλλά η παλιοτεμπέλα μέχρι στιγμής βαριόμονα απίστευτα τη διαδικασία, γιατί πια πρέπει να αντλήσω τουλάχιστον 2 φορές για να βγάλω γεύμα δηλαδή σε χρόνο κανένα 40' συνολικά, βάλε και τα πλυσίματα μπιμπερό και θήλαστρα την είχα βολέψει που την έπαιρνα αγκαλιά, σας διάβαζα και έτρωγε, αλλά έτσι δεν έχω καθόλου ελευθερία κινήσεων και σήμερα μου κακοφάνηκε που λέγαμε να λείψουμε για λίγο και δεν τα καταφέραμε! Τέσπα δε γίνεται να έχουμε και την πίττα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο οπότε έτσι θα κάνω μέχρι να ξανασυνηθίσει.

mGKop3.png60Jvp3.png

βικυυυυυ οταν θα απουσιαζεις τι θα τρωει ο σκυλος σου?????

μηπως να τον κανω λιγο φρικασε με αρνακι?????;););)

deleni μου...πω πω πω τι πηγε να παθει ο μικρουλης

αντε πετρουλα μου να γεννησεις με το καλο να βρεθουμε στην κλινικη ολες μαζι:)

sunsun μου περαστικα στον πατερα σου καλη, γρηγορη, και ευκολη αναρωση να εχει

giovanna μου απο φουσκωμενους λογαριασμους ΔΕΗ αλλο τιποτα

ευτυχως ο σκυλος θα ειναι υπο την προστασια του μπαμπα του.

και αν τυχον παθω τιποτα στο ταξιδι ο λουκας θα κρατησει το παιδι και εσυ μαμα μου θα παρεις σκυλο πουλια και καρχαρια!!!ετσι για να μου λες οτι θα τον ταισεις αρνι.το αγορακι μου!!!!!

Αχ Πετρούλα καλά κάνεις και δε βιάζεσαι να έρθει η ώρα! Απόλαυσε τις βόλτες σας τώρα και καλά έκανες και την έκανες, άσε τους άλλους να πιούνε κανένα ουζάκι και χαλάρωσε!

Sun-sun καλή ανάρρωση στο μπαμπάκα σου.

Γιοβάννααααα ξέρεις πόσο τους τρέμω από εδώ και πέρα τους λογαρισμούς της ΔΕΗ? Το υποσυνείδητό μου έχει κρύψει κάπου βαθιά εκείνο το τεράστιο τριψήφιο φυσικά νούμερο που είχα δει πριν κάτι μήνες όταν χρησιμοποιούσαμε βέβαια και το στεγνωτήριο στο φουλ και είχα συνέχεια θερμοσίφωνα ανοιχτό γιατί είχα το νεογέννητο και την έπλενα 8-9 φορές τη μέρα!

κ. Φωτεινή μην το τρομάζετε το Βικάκι και δε μας έρθει τελικά!

σιγα να μη δεν ερθω,τα εισητηρια στα χερια μου τα εχω(νομιζω δηλαδη)

Αυτό που λες πρέπει να κάνω, αλλά η παλιοτεμπέλα μέχρι στιγμής βαριόμονα απίστευτα τη διαδικασία, γιατί πια πρέπει να αντλήσω τουλάχιστον 2 φορές για να βγάλω γεύμα δηλαδή σε χρόνο κανένα 40' συνολικά, βάλε και τα πλυσίματα μπιμπερό και θήλαστρα την είχα βολέψει που την έπαιρνα αγκαλιά, σας διάβαζα και έτρωγε, αλλά έτσι δεν έχω καθόλου ελευθερία κινήσεων και σήμερα μου κακοφάνηκε που λέγαμε να λείψουμε για λίγο και δεν τα καταφέραμε! Τέσπα δε γίνεται να έχουμε και την πίττα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο οπότε έτσι θα κάνω μέχρι να ξανασυνηθίσει.

και θα το συνηθισει σιγουρα θα δεις;)

ευτυχως ο σκυλος θα ειναι υπο την προστασια του μπαμπα του.

και αν τυχον παθω τιποτα στο ταξιδι ο λουκας θα κρατησει το παιδι και εσυ μαμα μου θα παρεις σκυλο πουλια και καρχαρια!!!ετσι για να μου λες οτι θα τον ταισεις αρνι.το αγορακι μου!!!!!

:lol::lol::lol::lol:! Καλά όλα τα άλλα, αλλά ζει ο μπαμπάς του σκύλου σου για να τον φροντίσει κιόλας???:tongue:

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...