Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

σαν σαν καλη αναρρωση στον μπαμπακα σου

ηλιανα μου να σας ζησουν οι νεονυμφοι

πετρουλα που θα γεννησεις???να σου φτιαξω πανοτουρτα?(αν και δεν θα ειναι χρησιμη σε σενα αφου τα εχεις ολα απο τον μεγαλο

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ειδες Βικακι μου πως περναει ο καιρος ...μπηκα κιολας στον 6ο μηνα...ρε παιδια σε μια εβδομαδα η κοιλια μου εγινε διπλασια ..

Βικακι οτι βολευει και τα περισσοτερα κοριτσια ..παντως αν τελικα τα καταφερουμε , ανυπομονω να σε γνωρισω!!!!

εγω να δεις

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Hello και παλι.

Σαρδελακι με το καλο να πατε σπιτι σας.

Πετρουλα μεγεια τα ψωνια.

Ηλιανα να σας ζησουν.

Sun sun σιδερενιος!

Νατασσα περαστικα του.

Γιοβαννα για να ανεβαινουμε!!Τι εχεις?

Oσο για τη συναντηση μας οτι θελετε τελικα πειτε για να κανονισουμε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πολυ δουλιτσα ..παιδια για μπουρναζι εγω δεν ξερω γιατι ειναι πολυ μακρυα απο μενα ..εχω και το θεμα με τις κραμπες ...το βλεπουμε ..κανονιστε και αναλογα που θα πατε θα σας πω ..

Ιωαννακι μου εχεις κραμπες?Δεν το ξερα..

Αν θυμαμαι καλα στον Χρηστο δεν ειχες ε?

Με το καλο η β επιπεδου.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

βρε καλως την ριτα

ξυπνησε η μικρη γμτ.παλι δεν προλαβα να κανω οτι ηθελα.

για την συναντηση καιρος να καταληξουμε κοριτσια.λοιπον στις 3 σε μια σταση του μετρο κοντα στο θησειο.μονο πειτε πως λεγεται η σταση και αν καμια σας βρει κανα λινκ με χαρτη του μετρο θα με εξυπηρετουσε.αντε θα σας φερω και τριγωνα,τι αλλο θελετε

Διαφημίσεις

Κοριτσια εγω θα ελεγα κατευθειαν Θησειο να βρεθουμε αν δε σας πειραζει.

Αν παλι δε βολευει πειτε μου ενα σταθερο σημειο για να ερθω με το ταξι.Μην μπλεκω μεσα στο μοναστηρακι εαν ειναι να μην κατσουμε εκει.

χμμμ συμπληρωνω... μαλλον το προβλημα ειναι οτι δεν εχει ηλεκτρικο ε?

Τελικα που θα παμε?

Θησειο,μοναστηρακι ή Συνταγμα?

Οι εγκυουλες Ιωαννα και Κικο που βολευονται?Πειτε κοριτσια μη σας ταλαιπωρουμε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου. :D:D:D:D:D Τι κάνετε;

Σας ευχαριστώ όλες για τον ενδιαφέρον. Δεν εχω κάτι σημαντικό, απλά χτες ήταν μια από αυτές τις μέρες που όλα τα βλέπεις μαύρα και όλα σου φταίνε. Ε, ήμουν κάπως έτσι συν η κούραση συν ένας φουσκωμένος λογαριασμός ΔΕΗ......ήρθε και έδεσε το γλυκό. Βέβαια, εγώ άνοιξα το χορό με αυτά τα κλαψιάρικα βιντεάκια.........άρα καλά να πάθω.:evil::evil:

Σανσαν καλή ανάρρωση στον μπαμπάκα σου. Λίγη προσοχή θέλει τώρα και υπομονή και όλα θα περάσουν.

Νατάσα μου εύχομαι να είναι περαστικά για το Σωτήρη σου. Παίζει να κρύωσε και στην πισίνα ή όχι;

Σαρδελάκι πότε θα βγείτε; Καλή ανάρρωση εύχομαι. Σας πήρε στο λαιμό του ο παιδίατρος τελικά έτσι; Του τα είπες; Έχω περιέργεια να μάθω τι σου απάντησε.

Κα Φωτεινή το τραγουδάκι αυτό το λέει και η Αλεξανδρούλα μου και είναι όλα τα λεφτά να την ακούς. Με ανεβάσατε πολύ. Ευχαριστώ.

Άρμα αναγούλα μου ήρθε μπρρρρρ. Παστίτσιο πρωινιάτικα; Ευτυχώς στην εγκυμοσύνη δεν έκανα τέτοια κουλά. Τώρα σε 2ο δεν ξέρω......:confused::confused::confused:

Joa σε νιώθω με τις κράμπες. Και εγώ το είχα έντονο αυτό. Πεταγόμουν το βράδυ από τον πόνο. Απίστευτο αίσθημα.

Πετρούλα κοντοζυγώνει ο πελαργός μην ανησυχείς. Καλοφόρετα τα ρουχαλάκια σας. Δεν είναι φοβερά τα raxevsky;

Κικο μου φαίνεται διαβάζεις συνταγές μαγειρικής κρυφά το βράδυ. Τρέμε Ρίτα :tongue::tongue::tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

χμμμ συμπληρωνω... μαλλον το προβλημα ειναι οτι δεν εχει ηλεκτρικο ε?

Τελικα που θα παμε?

Θησειο,μοναστηρακι ή Συνταγμα?

Οι εγκυουλες Ιωαννα και Κικο που βολευονται?Πειτε κοριτσια μη σας ταλαιπωρουμε.

Πω, πω πολύ έχετε μπλεχτεί. Θησείο - Μοναστηράκι γίνεται και με τα πόδια. Δώστε ραντεβού Μοναστηράκι και πηγαίνετε ή Πλάκα ή Θησείο. Ουφ, :tongue::tongue::tongue:

τελικα μονο εγω δεν αναγουλιασα με το πρωινο της μαριας!!!

θησειο για να ερθουμε εμεις μπορουμε με μετρο?αν οχι πως?αφου με τα ποδια μονο ρωτωντας το βλεπω.

Διαφημίσεις

Λοιπόν έχω τη λύση! Εγώ με τις Σαλονικιές και όποια άλλη λερχεται με μετρό ή ηλεκτρικό θα βρεθούμε 2.50 στο Μοναστηράκι και θα πάμε με τα πόδια Θησείο να βρούμε τις υπόλοιπες!

Σόρυ που δε σχολιάζω άλλα, αλλά την κάνουμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Κορίτσια καλησπέρα...

Δεν έχω διαβάσει τίποτα...απο το μεσημέρι δεν μπορώ να πιστέψω την τύχη μας...

Έκανα το μεσημέρι το φαγητό του μικρού...κοτόπουλο με φιδέ και λαχανικά... έτρωγε μια χαρά..με τη συνηθισμένη γκρίνια αλλά το έφαγε όλο... κάποια στιγμή την ώρα που έτρωγε έβαλε το χέρι στο στόμα και έβγαλε λίγο και είπαμε με τη Στέλλα που τον τάιζε ότι μάλλον ήταν απο αυτό. Τελιώνουν με το φαγητό, και ο μικρός κλασσικά κλαίει γιατί δεν θέλει να τον σκουπίσουμε, πλύνουμε κτλ... Άναγουλιάζει μια δύο φορές και την τρίτη κανει εμετό και βγάζει ένα κοκκαλάκι ίσα με το νύχι μου...κορίτσια έχω τρελαθεί απο εκείνη την ώρα... ο καλός μου βέβαια είναι μια χαρά απο τότε (ευτυχώς) αλλά δεν μπορώ να διανοηθώ τι θα μπορούσαμε να παθουμε... Άγιο είχε το αγόρι μου...:(:(:(

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Πω πω βρε Ντελενι μου!!! Τι πήγατε να πάθετε από τη μια στιγμή στην άλλη. Να παίρνεις για το μικρό κοτόπουλο φιλέτο από στήθος μόνο.

deleni μου τι ηταν αυτο σημερα?

απιστευτο...μην σκεφτεσαι τωρα τα αρνητικα.που να το φανταστεις?

γιοβανα λιγο η πανσεληνος σημερα (στον κριο υπενθυμιζω αν και ξερεις απο ζωδια)

φανταζομαι σε εριξε λιγακι.ομως ολα καλα ετσι?

σαν σαν καλη αναρρωση στον μπαμπακα σου κι ευχομαι ολα να ειναι περαστικα.

σαρδελινα φανταζομαι ποσο θα εχεις νευριασει με τον παιδιατρο σας.ας ειναι καλα ο αστερης πρωτα απο ολα.

ιωαννα εφτασες κιολας στον 6ο μηνα?δεν το πιστευω!!!!

αντε κι εσυ σιγα σιγα ετοιμαζεσαι..

πετρουλα πως εισαι?ετοιμη η βαλιτσα ή οχι ακομη?

πολυ σας ζηλευω που θα βρεθειτε κοριτσια.οτι κι αν κανετε πιειτε κανα κρασακι,μπυριτσα εστω ενα νερο για μενα !!!:D:D:D

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...