Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Giovanna κ βατραχακι ...πολυ συγκινητικα και τα 2 βιντεο....πηρα το δικο μου μυνημα ....σαν σημερα πριν 12 χρονια ο πατερας μου "εφυγε" ....μου λειπει πολυ και θα ηθελα να του πω ακομα μια φορα ποσο τον αγαπω και τον θυμαμαι καθε μερα

κα φωτεινη να τον θυμαστε με αγαπη και ειμαι σιγουρη οτι απο εκει ψηλα σας ακουει και σς νιωθει....

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Για τη συνάντηση μήπως να βρεθούμε Μπουρνάζι για να έρθει και το Μαράκι, αφού θα είναι εκεί και η Βϊκη? Διαφορετικά αφού τσεκαρισμένα δεν έχει ηλεκτρικό από Αττική μέχρι Μοναστηράκι, όσοι κινούνται με τρένο μέχρι Αττική ηλεκτρικό και μετά μετρό μέχρι Σύνταγμα και από Σύνταγμα άλλο μετρό μέχρι Μοναστηράκι και από εκεί ποδαράτο μέχρι Θησείο ή ηλεκτρικό για Θησείο. Μήπως να βρεθούμε μοναστηράκι? Σας καταμπέρδεψα? Μάλλον για ταξάκι το βλέπω, αλλά Σάββατο μεσημέρι και κέντρο θα γίνεται της μουρλής.
Εννοείται μπορώ και θέλω στο Μπουρνάζι. Όπου θέλετε μπορώ.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Giovanna κ βατραχακι ...πολυ συγκινητικα και τα 2 βιντεο....πηρα το δικο μου μυνημα ....σαν σημερα πριν 12 χρονια ο πατερας μου "εφυγε" ....μου λειπει πολυ και θα ηθελα να του πω ακομα μια φορα ποσο τον αγαπω και τον θυμαμαι καθε μερα

Αχ Κα Φωτεινή ελπίζω μόνο να μην σας κάναμε να κλαίτε.

Εγώ πάντως έκλαψα πολύ και με τα δύο βίντεο. Είναι ψιλοχάλια η ψυχολογία μου σήμερα και δεν ήθελα και πολύ για να τα μπήξω.....:(:(:(

Τεσπά. Καληνύχτα σε όλες......αύριο ξημερώνει μια καινούρια μέρα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ!!!

με συγκινησατε παααααααααααααρααααααααααααα πολυ με αυτο το τραγουδι.

μου ρχεται να βαλωτα κλαματα.

ειναι απο τα αγαπημενα μου ,το τραγουδαγα οταν ημουν μικρη ξεκινωντας για το σχολειο και θυμαμαι χαρακτηριστικα την καθε στιγμη ,ακομη και την μυρωδια εκεινης της εποχης .

θυμαμαι που εγραφα τα λογια στο θρανιο για να μην το ξεχασω και στα διαλειματα το τραγουδουσουμε ολες οι φιλες μαζι!

ναμου φιλησετε την φωτεινουλα!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Να 'στε καλά κ. Φωτεινή που μας καλημερίσατε με αυτόν τον ωραίο τρόπο! Κι εγώ χοντρό κόλλημα με το συγκεκριμένο τραγούδι! Έχω σηκωθεί από τις 7.15 κλασσικά με το Μαριαλενάκι, θα τη στείλω οικοδομή σιγά-σιγά! Τα λέμε μετά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρα φιλενάδες! Σήμερα κοιμήθηκα καλά και ξύπνησα χωρίς αναγούλες και μόλις έφαγα ένα κομμάτι παστίτσιο..:oops: Καλό για πρωινό ε??? :lol:

Καλά είναι φοβερό αυτό το βίντεο, που το είχαν πει σαν ιστορία αλλά δεν το είχα δει.Τέλειο!

Ουφ... κρίμα, κι ήθελα να σε δω...

Και εγώ κοριτσάκι μου ήθελα πολύ, τι να κάνω όμως?

Μακάρι αν μπορούν και οι υπόλοιπες να έρθετε Μπουρνάζι να σας δω όλες!

μ'αρεσει που τωρα δεν μπεινεις σε μετρο!!!χαχαχα πολυ γελασα

Καλά μαρή δεν ντρέπεσαι??? Τουλάχιστον για εσάς μπήκα, δεν μπορείς να πεις τίποτα! Ο καλός μου ακόμα μου την λέει που με παρακαλάει για μια βόλτα με το μετρό και δεν πάω. Τώρα αν το νινί ακούσει την ταχυπαλμία που με πιάνει μεσα στο μετρό θα πάθει λάλα!

giovanna μου τι έπαθες καλή μου? Γιατί είσαι πεσμένη? Έγινε κάτι?

Ηλιάνα να σας ζήσει η αδερφούλα! Πολύ πλάκα έχουν αυτά τα απρόοπτα!

Φωτεινή μου τέλειο το τραγουδάκι, υποθέτω όμως ότι από το στόμα της Φωτεινούλας θα είναι ακόμα πιο τέλειο!!!

Μαρίνα κι εγώ νομίζω πως ήρθε η ώρα να βγάλεις την Μαριαλένα για μεροκάματο τέτοιες ώρες που ξυπνάει:mrgreen:

Λαζαρένια πως είναι το ποδαράκι της μικρής σου?

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

χαιρομαι που σας "ανεβασα" την διαθεση...ελπιζω και στην giovana να εκανα το ιδιο

να θυμηθω να πω στην βικυ να ηχογραφησει την μικρουλα μας καθως τραγουδαει το τραγουδι για να το ακουσετε οταν θα συναντηθείτε....

παω να κανω καφεδακι στον Τακουλινο μου και μετα ενα μπανακι και δρομο στην λαικη που εχω απεναντη απο το σπιτι μου.....εχω να παω λαικη πανω απο 1 1/2 χρονο..τρελαινομαι για τα "τσιτσια μιτσια" που εχει, και ολο καμια μλκ θα παρω:):)....οταν θελω να "ανεβω ψυχολογικα ολο χαζα πραγματα αγοραζω:)...σημερα εχω "ρεπο" η βικυ κανει απεργεια και δεν εχω την ¨κολλητη μου":):)........ και για μια ακομα μερα,λεω στον εαυτο μου..."""σημερα ξεκιναμε ΔΙΑΙΤΑ""" αντε να δουμε τι θα κανω, δεν παει αλλο ισα με ενα γουρουνι ζυγιζω:):)

καλη σας μερα ολοι μερα..φιλακιαααααααααα:D:D

Καλημεραααααα...

Πολυ δουλιτσα ..παιδια για μπουρναζι εγω δεν ξερω γιατι ειναι πολυ μακρυα απο μενα ..εχω και το θεμα με τις κραμπες ...το βλεπουμε ..κανονιστε και αναλογα που θα πατε θα σας πω ..

Και τα δυο παιδακια μου ειναι καλα!!!το μικρο κλωτσοβολαει και το μεγαλο ζουζουνευει !!!

Πολλα φιλακια..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Giovanna μου τι επαθες και δεν εισαι καλα?

Κοριτσια τα βιντεακια δεν τα ειδα... Δεν ειμαι για κλαματα πρωι πρωι με τιποτα...

Μαρακι χαιρομαι που εισαι καλυτερα! Οσο για το παστιτσιο, ασχολιαστο! Σου εφυγε εσενα η αναγουλα και ηρθε σ'εμενα!

Ηλιανα να ζησει το ζευγος και να ειναι παντα ευτυχισμενοι!

Λαζαρενια η μικρη παραπονιεται ακομα ή προληπτικα την κρατας ξεκουραστη?

Αχ κοριτσια εμεις αρρωστησαμε! Το βραδυ ο μικρος εκλαιγε στον υπνο του και εχω την εντυπωση οτι εκλαιγε καθε φορα που καταπινε... Λαιμος δλδ. Εχει κι ενα ψιλομπουκωμα αν και η μυξα δεν εχει εμφανιστει ακομα.. Και το πρωι παλι εκλαιγε μολις ξυπνησε. Πυρετο, δεκατα προς το παρον αλλα περιμενω να ανεβασει αν ειναι οντως λαιμος... Αντε και καλο μας χειμωνα!:|

t7fQp3.png

Αχ ρε Νατασούλα περαστικά στον Σώτο σου! Τουλάχιστον ας το περάσει ελαφριά...

Όσο για την αναγούλα που σου προκάλεσα συγνώμη, δεν το ήθελα! Είχα μια λιγούρα!:tongue:

Joa μου μπράβο και στα δυο σου τα ζουζούνια! Καλή δουλίτσα!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

νατασα μου προληπτικα την κραταω.δεν παραπονεθηκε ξανα.απλα την καρατω σπιτι και δεν την πηγα καθολου σε παρκο,κουνιες κλπ .αυριο τοπρωι θα την παμε και στον ορθοπαιδικο.

μπορει να το ειχε χτυπησει και...δεν ξερω τι να πω!

πως ειναι ο μικρος σου?περαστικα σας μωρε.εχετε και θεμα εσεις με το λαιμο...ευχομαι να ειναι περαστικο!

αρμα μου μια χαρα σε βρισκω με το παστιτσιο!!!!αυτο το νινι θα ειναι φαγανο...το μυριζομαι!!!:D:D:D

κα φωτεινη θελω και εγω λαικηηηηηηηηη!!!!

1654096yn4fep17z7.gif

γειά σας φίλες μου!

Τα νέα μας τα μαθαίνετε από την Βίκυ ή την Μαρία. Εγώ σήμερα ήρθα λίγο σπίτι να κάνω γενική απολύμανση και ένα μπανάκι και θα ξαναπάω το απόγευμα στο νοσοκομείο. Έχω εξαντληθεί σωματικά αλλά το μικράκι μου είναι πολύ καλύτερα κι αυτό έχει σημασία.

Όπως σας είπαν έχει λοιμώδης μονοπυρήνωση, κάναμε όλες τις εξετάσεις και για την κατάντια φταίει ο παιδίατρος. Στο νοσοκομείο τον είδε και ΩΡΛ και μου είπαν πως οι αμυγδαλές του είναι μεν υπερτροφικές (από βρέφος το έχει αυτό το ξέρω) αλλά δεν έχουν τίποτε κατά τ΄άλλα. Έγινε λάθος διάγνωση παιδιάτρου και μαζί με την augmentin φτάσαμε εκεί που φθάσαμε.

Εννοείται πως αλλάζω παιδίατρο...αρχίζω το ψάξιμο!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...