Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηλιανα να σας ζησουν!!!!

ποσο ειναι η αδερφη σου;

εγω λεω να κατσεις στον κ@λο σου και να αφησεις τις δουλειες:

Έκατσα τα πάνω έκανα όσα βλέπει η πεθερά μάλλον όσα δεν κάνει εκείνη χαλαρα σκούπισα κ σφουγγάρισα σε κρεβατοκάμαρες

:tongue::tongue:

Να σας ζήσουν - να σας ζήσουν μαμαλευτερακι μου! Καλά σου λέει η vatraxaki μας, σταμάτα τις δουλειέεεεεες!!!!!!!!!!! Κορίτσια τί βίντεο βάζετε... δεν τα βλέπω ως το τέλος... τόσο μικρή είμαι...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Ευχάριστο κορίτσια αν και θα κάνουν και θρησκευτικό αργότερα πως έτσι? να μην πάω να ραφτώ ?

Μην φύγετε πάω να κάνω και καθιστικό σκόνες καθιστεεεεεεεεεεεε

:tongue::tongue:

γιοβανα μου το εχω ξαναδει απιστευτη ψυχικη δυναμη!

δειτε αυτο

Αχ όχι......πόσο θα κλάψω ακόμα σήμερα;;; :-(:sad::-(:sad:

Ηλιάνα να σας ζήσουν. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!!

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

κοριτσακια μου μολις καθησα.κανω σιγα σιγα γενικη το σπιτι ,τρεχω και με την ελιζα νιωθω πτωμα.

θα γραψω οσα θυμαμαι για τι σας διαβασα και λιγο το πρωι και τωρα οτι προλβα.

να σας ενημερωσω οτι υπαρχει μια ιωση που κυκλοφορει καιλενε οτι κραταει μια μερα με εντονο πυρετο.τι σοι ιωση ειναι αυτη δεν ξερω.μακρυα απο μας.

περιμενω κι εγω φετος τον χειμωνα για να αρχισουν οι σειρες.

οπως και ηριτα ετσι κι εγω εχω α δω τβ 2,5 χρονια.

μονο λιγο xfactor εβλεπα περυσι οσο προλαβαινα.

φετος εχω την εντυπωση οτι θα υπαρξει πιο καλη τηλεοραση με πιο καλες σειρες.φυσικα το νησι το περιμενω πως και πως.

φιλακι συμφωνω απολυτα μαζι σου για την τουρκικη σειρα.

και τωρα που το αναφερω κανονιζω ταξιδακι να παω απεναντι στην τουρκια.εχω να παω 5 χρονια και τωρα νομιζω οτι ειναι ευκαιρεια.

θα ερθεις ?τι λες?

μαρινακι ο ηλιος περασε στην παρθενο και ο αρης στον σκορπιο .δεν μπορω να πω οτι ο σεπτεμβρης ειναι κακος μηνας ,ισα ισα πολυ ερωτικος,συναισθηματικος και αναπολικος.

πιο πολυ υπαρχει ενταση συναισθηματικη και τετοιου ειδους καυγαδακια.

απο τις 15 οκτωβρη θα ειναι ο ερμης αναδρομος ,εκει θα υπαρχει ενταση οντως.προσεξτε τα κλειδια σας κλπ κλπ.

εμεις σημερα μιλησαμε παλι με παιδιατρο και μου ειπε απλα ξεκουραση και μετα θα την δει ορθοπαιδικος.

μιλησα και με παιδικο και απο τις 15 οκτωβρη αρχιζουμε σχολειο.

:wink::wink::wink:

οποτε ειμαστε σε αναμονη...........

αρμα μου πολυ σημαντικο να εχεις τον γιατρο σου και να νιωθεις οικεια.τελικα που θα γεννησεις με το καλο?

1654096yn4fep17z7.gif

ηλιανα μου εχω παθει σοκ με την αδερφη σου.χαχαχαχα

φανατζομαι και η μαμα σου!!!!

να ζησουν και να ευτυχησουνε τα παιδια.

χρονια πολλα και παλι για σενα και να προσεχεις.ασε τις δουλειες τωρα.

τα βιντεακια σας πολυ συγκινητικα κοριτσια.

αν και αργει πολυ ο υπολογ τελικα καταφερα να τα δω.

θα ξαναρθω!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Φου, φου είναι καμιά εδώ?

Ηλιάνα μου παράτατα τα ξεσκονόπανα έχεις καιρό γι αυτά, κάτσε να πάρεις λίγες μέρες ακόμα! Να σας ζήσουν τα παιδιά, το είχαν στο πρόγραμμα το γάμο ή το αποφάσισαν έτσι ξαφνικά?

Τα βιντεάκια πολύ συγκινητικά.

Λαζαρένια τελικά 15 Οκτωβρίου ξεκινάτε κανονικά, πάλι καλά!

Όσο για τις ιώσεις κορίτσια από εδώ και μπρος γερά νεύρα και μακάρι τα παιδάκια μας να αρρωσταίνουν το λιγότερο δυνατό.

Για τη συνάντηση μήπως να βρεθούμε Μπουρνάζι για να έρθει και το Μαράκι, αφού θα είναι εκεί και η Βϊκη? Διαφορετικά αφού τσεκαρισμένα δεν έχει ηλεκτρικό από Αττική μέχρι Μοναστηράκι, όσοι κινούνται με τρένο μέχρι Αττική ηλεκτρικό και μετά μετρό μέχρι Σύνταγμα και από Σύνταγμα άλλο μετρό μέχρι Μοναστηράκι και από εκεί ποδαράτο μέχρι Θησείο ή ηλεκτρικό για Θησείο. Μήπως να βρεθούμε μοναστηράκι? Σας καταμπέρδεψα? Μάλλον για ταξάκι το βλέπω, αλλά Σάββατο μεσημέρι και κέντρο θα γίνεται της μουρλής.

mGKop3.png60Jvp3.png

φιλακι συμφωνω απολυτα μαζι σου για την τουρκικη σειρα.

και τωρα που το αναφερω κανονιζω ταξιδακι να παω απεναντι στην τουρκια.εχω να παω 5 χρονια και τωρα νομιζω οτι ειναι ευκαιρεια.

θα ερθεις ?τι λες?

Αγάπη μου γλυκιά, όσο είσαι εκεί έχω ελπίδες να έρθω και το θέλω πολύ, και δεν είμαι μόνο λόγια. Το θέλω πολύ να έρθουμε, πιστεύω θα γίνει! Αλλά, έχω ένα θέμα, πώς θα περάσω από τη Χίο χωρίς να κατέβω;... Θα πάθω μελαγχολία...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Giovanna κ βατραχακι ...πολυ συγκινητικα και τα 2 βιντεο....πηρα το δικο μου μυνημα ....σαν σημερα πριν 12 χρονια ο πατερας μου "εφυγε" ....μου λειπει πολυ και θα ηθελα να του πω ακομα μια φορα ποσο τον αγαπω και τον θυμαμαι καθε μερα

Αγάπη μου γλυκιά, όσο είσαι εκεί έχω ελπίδες να έρθω και το θέλω πολύ, και δεν είμαι μόνο λόγια. Το θέλω πολύ να έρθουμε, πιστεύω θα γίνει! Αλλά, έχω ένα θέμα, πώς θα περάσω από τη Χίο χωρίς να κατέβω;... Θα πάθω μελαγχολία...

ειναι κι αυτο ενα θεμα.........αντε ελα εσυ και παμε και στην χιο ,εχω και φιλη εκει...

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...