Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Η μαμα μου το βλεπει φανατικα...εγω δεν βλεπω καθολου τηλεοραση πλεον...ουτε ξερω τι παζει...αρχισε κανα νεο σηριαλ καλο?Για πειτε.
Ε όχι ακόμα, από Οκτώβρη φαντάζομαι τα νέα σήριαλ. Φέτος θα δούμε όλοι Το Νησί. Ακόμα δεν το έχω διαβάσει. Έχουν αρχίσει τα μεσημεριανά και τα απογευματινά πάντως.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Α οκ αμα αρχισει κανα καλο σηριαλ πειτε το μπας και δω τιποτα φετος.2 χρονια εχω να δω τι βι.Περισυ μονο το ''χαρα αγνοειται'' εβλεπα και αυτο οχι παντα...το εχανα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σημερα τον πηγε ο παππους τον μικρο βολτα μετα απο πολυυυ καιρο και εκανε μια χαρα ο μικρος!Αντε να αραξω λιγο διοτι καθε μερα απο τοτε που γυρισαμε ειμαι στις κουνιες.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

00020468.gifΒικη σημερα εγραψες!!!!!

εγω λεω μετα την αποτριχωση να πας με το δανδελενιο το βρακι για μια εξεταση του προστατη :lol:

μολις γυρισα,καλα ειμαι δεν εχω προστατη!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

ριτα πες την γρηγορη ζυμη για πιτσα!

Βατραχακι προχθες εκανα αυτη τη ζυμη και ηταν η καλυτερη ολων.Απαιχτο πραγμα ουτε αγοραστη να ηταν.

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4664&Itemid=49

Η γρηγορη μου ειναι αυτη

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3844&Itemid=49

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κορίτσια αν ειναι να μου φερετε παιδικη τσαντα για την αλλαξια μου, να μου φερεται με την Ντορα παρακαλω, καθοτι ειμαι φαν!:lol:

πλακα κανεις!!!πολυ ασχημη ειναι ρε η ντορα.

αντε να δω τι αλλο θα πω να γελασετε,ειναι που ειμαι χαρουμενη που θα σας δω

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Πού είσαι βρε Πικουλίνα? Θα σε δούμε το Σάββατο? Αφήστε το για Θησείο το ραντεβού και θα δω εγώ πώς θα έρθω.

εσυ θα δεις εμαις να δουμε!!!θελω οδηγιες και στασεις απο μεταξουργειο.κανονιστε

η αγιο αντωνιο(αν ειμαι στην αρμα)

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια..είμαι λίγο χάλια από αναγούλες κλπ γι'αυτό και δεν έχω μπει.

Το καφέ ευτυχώς έχει σταματήσει και δεν έχω ούτε πονάκια.

Ριτάκι ευχαριστώ για τον γιατρό σου αλλά έχω κλείσει ήδη ραντεβού στον δικό μου. Μου είπαν πολύ φίλοι και για άλλους αλλά τελικά δεν μπορώ να πάω πουθενά αλλού. Μου λείπει η οικοιότητα που έχω με τον δικό μου αφού είναι 8 χρόνια γιατρός μου. Με κανέναν άλλο, όσο καλός κι αν είναι δεν πιστεύω ότι θα μπορέσω να δεθώ..

Μαρίνα και giovanna(αν θυμάμαι καλά εσείς ρωτήσατε..) με τον δικό μου τον γιατρό είχα στραβώσει λίγο μετά την απόξεση επειδή ήταν λίγο ψυχρός. Ε και επειδή η αρχική μας σκέψη όταν ξεπεράσαμε όλα τα άλλα όταν αποφασίσαμε για 2ο ήταν να γεννήσω σε δημόσιο λόγω των οικονομικών με αφορμή αυτό είχα σκεφτεί ότι θα ήταν εύκολο να τον αλλάξω. Τελικά δεν ήταν. Πάντως ήδη από χτες που μίλησα με την γυναίκα του η οποία είναι φοβερός ανθρωπος νιώθω πολύ ήρεμη και ξέρω ότι οποιαδήποτε στιγμή μπορώ να τον βρω.

Νατάσα θα γίνεις πλούσια με τόσο καφέ! :lol:

Βίκυ στέγνωσε το βρακί ή το έβαλες βρεγμένο??? :lol:

Για την συνάντηση συννενοήθηκα με την Βίκυ, θα έρθει πριν από εσάς από το σπίτι μου. Θησείο δεν μπορώ να έρθω(είναι πολύ ώρα με το ταξί, σε μετρό τώρα δεν μπαίνω). Το μόνο μέρος που θα μπορούσα να έρθω εγώ είναι το Μπουρνάζι αλλά επειδή ξέρω ότι δεν βολεύει καμία δεν το προτείνω καν. Όταν θα συνέλθω θα βρεθούμε με εσάς τις Αθηναίες.

Περαστικά και στον Αστεράκο μας...

Φιλιά πολλά σε όλες!

μ'αρεσει που τωρα δεν μπεινεις σε μετρο!!!χαχαχα πολυ γελασα

οσο για το βρακι ναι στεγνωσε,τι να σου κανει και αυτο ολο δεντελα στο σωληνα του κλιματιστικου δεν θα στεγνωνε???

Πάρα πολύ συγκινητικό.

Επίσης δείτε και αυτό

Από τους gun's n' roses έκλεψαν την ιδέα για το τρέιλερ του γάμου που μας έδειξε η Ρίτα :P:p:p:p:p

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπέρα σήμερα μια γεμάτη μέρα

θεώρησα βιβλιάριο

μιας και έκλεισα χτες τα 29 μου :P:p:p:p

ετρεχα από το πρωί νοσοκομεο ικα σικα μηκα ................:cool::cool::cool::cool::cool:

και σήμερα εντελώς ξαφνικά μου τηλ

η μικρή αδέρφη μου και μου λείε

ΣΤΙΣ 12 ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ :lol::lol::lol::lol::lol:

η μανά μου της το είπε αφού παντρεύτηκε

απίστευτες στιγμές

πήγαμε και σε ταβέρνα μετά εγώ έφαγα

μια ντοματοσαλατα χωρίς αλάτι στο τραπέζι γάμου τις αδέρφης μου :(:(:(:(

και ήμουν άφοβη και αχτένιστη όπως και η νύφη;);););)

θα ξανα μπω αργοτερα

αν και ειμαι πτώμα

ο μικρός μου κουνιέται πολύ και όλα πάνε καλά αύριο θα βγουν αιματολογικές κτλ

τωρα θα κάνω μια ηλεκτρική κ ένα σφουγγάρισμα έφυγε ο μικρός με την γιαγιά επιτελουσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...