Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πού είσαι βρε Πικουλίνα? Θα σε δούμε το Σάββατο? Αφήστε το για Θησείο το ραντεβού και θα δω εγώ πώς θα έρθω.

Γινεται χαμος στη δουλεια Μαρινα μου. Απο το σπιτι αποφευγω να μπαινω για να ειμαι οσο περισσοτερο γινεται με τα παιδια. Μαλλον θα ερθω το Σαββατο. Αν το κανετε νωριτερα σιγουρα δεν θα μπορω.

Ριτα εχω να σου πω οτι ο ανηψιος μου που ηταν φιλασθενος απο τη στιγμη που ξεκινησε προνηπιο δεν αρρωστησε ποτε ξανα και φαντασου οτι τωρα ειναι 8 χρονων. Εχω αρκετα παραδειγματα παιδιων που δεν αρρωσταιναν στον παιδικο.

Βικυ μου θυμισες στο χωριο το καλοκαιρι τη γιαγια μου που ειδε ενα στρινγ απλωμενο και απωρουσε πως φοριεται!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πικουλινα προνηπιο ομως...στα 4...ξερω και εγω πολλα τετοια παιδακια.

Σε παιδικους ομως δυσκολα ξεφευγουν.Αν μπεις μεσα σε πιανει μια αρρωστιλα απ οτη μυτη...Σε ολους οσους εχω παει το ιδιο ..μαλιστα απερριψα και καποιους που ηταν πασιφανες οτι δεν αεριζονταν καλα.Ο συγκεκριμενος δειχνει καπως πιο ευαερος τουλαχιστον.

Θα δουμε εχουμε καιρο μεχρι να πιασουν τα κρυα και τα κλεισουν ολα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

παντως φετος πολλοι την περασαν

κλεισαμε τελικα?που θα παμε?δεν παμε για καφε γιατι ειναι πιο ευκολη επιλογη?οτι θα πειναμε αυτο ειναι σιγουρο αλλα θα φαμε εμεις μετα!

Γιατί βρε κορίτσια; Πάμε για φαγάκι... Εκεί που σας λέω στο Θησείο πάντως τα έχει όλα, τα ρακόμελα λέω πάλι, από φαΐ μόνο ποικιλίες και μικρομεζεδάκια αλλά και καφέ, γλυκό κτλ. για όποιον θέλει. Αυτά.

ana, λεφτά θα πάρεις, σίγουρα. Μη μου πεις ότι χάλασες τα αγαπημένα μου παπουτσάκια... ωχ, σε μάτιασα κι εγώ μου φαίνεται...

Περαστικά στον Αστέρη. Λίγο άτυχη η παρέα μας ως τώρα, να είναι τόσο σπάνια η ίωση και να την πιάσουν 2 από τα παιδάκια μας... και μη χειρότερα βέβαια.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλα θα γινω γραφικη με τις ερωτησεις μου...η γαστρεντεριτιδα με διαρροια ξεκιναει ή με εμετους?Κανει και πυρετο?
Στη χειρότερη και τα τρία μαζί. Αλλά μπορεί και τα πρώτα 2 χωρίς πυρετο. Ή μάλλον για να μη λέω ψέματα, εμετό χωρίς πυρετό δεν ξέρω, διάρροια χωρίς πυρετό μπορεί σίγουρα γιατί το έχει πάθει η κόρη μου. Εύχομαι να μην αρρωστήσει ο γιος σου. Πού ξέρεις, μπορεί να ανήκει στο μικρό ποσοστό των παιδιών που δεν αρρωσταίνουν. Πιστεύω είναι δυνατός, δε θα πάθει τίποτα. Αλλά και να κολλήσει γαστρεντερίτιδα μην απελπιστείς, αυτή κολλάει στον αέρα.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα φιλενάδες.

Βίκυ έχεις ρέντα σήμερα. Το τι γέλιο έχω ρίξει δεν λέγεται :P:p:p:p:p Οι πανότουρτες φοβερές!!!

Νατάσα μου πω, πω τι έπαθες σήμερα; Μου έχουν τύχει και εμένα κάτι τέτοια χαζοατυχήματα και καταλαβαίνω την αμηχανία σου. Πάντως, αφού περνάς πολλές ώρες στη δουλειά, δεν είναι άσχημη ιδέα να έχεις μια 2η αλλαξιά.

Ρίτα η Αλεξάνδρα έχει κάνει 2 φορές γαστρεντερίτιδα. Την πρώτη την πήγε τσιρλιπιπί χωρίς πυρετό και τη 2η τσιρλιπιπί με πυρετό. Εμετό ποτέ. Και οι 2 όμως ήταν προ παιδικού. Εύχομαι να την σκαπουλάρετε εσείς.

Σούλα κατάλαβα καλά; Θα στείλεις την Ανδριάννα παιδικό;

Λαζαρένια πώς είναι η μικρή σου;

Λοιμώδη τελικά ο Αστέρης; :-(:sad::-( Ας είναι περαστικά και γρήγορα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπέρα κορίτσια..είμαι λίγο χάλια από αναγούλες κλπ γι'αυτό και δεν έχω μπει.

Το καφέ ευτυχώς έχει σταματήσει και δεν έχω ούτε πονάκια.

Ριτάκι ευχαριστώ για τον γιατρό σου αλλά έχω κλείσει ήδη ραντεβού στον δικό μου. Μου είπαν πολύ φίλοι και για άλλους αλλά τελικά δεν μπορώ να πάω πουθενά αλλού. Μου λείπει η οικοιότητα που έχω με τον δικό μου αφού είναι 8 χρόνια γιατρός μου. Με κανέναν άλλο, όσο καλός κι αν είναι δεν πιστεύω ότι θα μπορέσω να δεθώ..

Μαρίνα και giovanna(αν θυμάμαι καλά εσείς ρωτήσατε..) με τον δικό μου τον γιατρό είχα στραβώσει λίγο μετά την απόξεση επειδή ήταν λίγο ψυχρός. Ε και επειδή η αρχική μας σκέψη όταν ξεπεράσαμε όλα τα άλλα όταν αποφασίσαμε για 2ο ήταν να γεννήσω σε δημόσιο λόγω των οικονομικών με αφορμή αυτό είχα σκεφτεί ότι θα ήταν εύκολο να τον αλλάξω. Τελικά δεν ήταν. Πάντως ήδη από χτες που μίλησα με την γυναίκα του η οποία είναι φοβερός ανθρωπος νιώθω πολύ ήρεμη και ξέρω ότι οποιαδήποτε στιγμή μπορώ να τον βρω.

Νατάσα θα γίνεις πλούσια με τόσο καφέ! :lol:

Βίκυ στέγνωσε το βρακί ή το έβαλες βρεγμένο??? :lol:

Για την συνάντηση συννενοήθηκα με την Βίκυ, θα έρθει πριν από εσάς από το σπίτι μου. Θησείο δεν μπορώ να έρθω(είναι πολύ ώρα με το ταξί, σε μετρό τώρα δεν μπαίνω). Το μόνο μέρος που θα μπορούσα να έρθω εγώ είναι το Μπουρνάζι αλλά επειδή ξέρω ότι δεν βολεύει καμία δεν το προτείνω καν. Όταν θα συνέλθω θα βρεθούμε με εσάς τις Αθηναίες.

Περαστικά και στον Αστεράκο μας...

Φιλιά πολλά σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Για την συνάντηση συννενοήθηκα με την Βίκυ, θα έρθει πριν από εσάς από το σπίτι μου. Θησείο δεν μπορώ να έρθω(είναι πολύ ώρα με το ταξί, σε μετρό τώρα δεν μπαίνω). Το μόνο μέρος που θα μπορούσα να έρθω εγώ είναι το Μπουρνάζι αλλά επειδή ξέρω ότι δεν βολεύει καμία δεν το προτείνω καν. Όταν θα συνέλθω θα βρεθούμε με εσάς τις Αθηναίες.
Ουφ... κρίμα, κι ήθελα να σε δω...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

σημερα το καφε μας ...εγραψε:lol::lol::lol::lol: μια με το βρακι της Βικυς, μια με την πιτα της Κικο ..που την αποπηρατε καλε την κοπελα..αμαν πια:) αφηστε την να απλωσει το σεντονακι της με τη μυρωδια της κιμαδοπιτας:):) πολυ καλη συνταγη Κικιτσα μου ετσι την κανω και εγω με την μονη διαφορα τον κιμα τον ριχνω ενα βρασιματακι πρωτα..ετσι για να φευγουν τα αιματα και το λιπος..βλεπετε πως προσεχω την διατροφη μου...εεεεε??? δεν εχετε να πιειτε τιποτα???.....και συνεχιζω λεγοντας οτι στην γεμιση βαζω και λιγο κρεμα γαλακτος light παρακαλω :tongue:

γελασα πολυ με αυτο που εγραψε η πικουλινα για την γιαγια της και το στρινγ

βρε Ριτα μανια εχεις και εσυ με της συνταγες και γρηγορα γρηγορα θα της κανεις κιολας μπραβο..πότε τα προλαβενεις.... αφου τα φτιαχνεις ...πρεπει και να τα τρωτε, ετσι δεν ειναι??

παντος εγω στο δικο μας το σπιτι δεν πολυ προλαβαινει κανενας αλλος να φαει πανω απο 2 κομματια πιτα..γιατι τα εχω φαει εγω πιο μπροστα:)

οσο για το προστατευτικο, την εχω βαλει ενα και μαλλον οταν θα παω στην Χαλκιδικη αυριο θα παρω και το αλλο που εχω γιατι οπως ειπα η Φωτεινη ειναι σβουρα στο κρεββατι.

την εχω βαλει και μαξιλαρες απο το σαλονι, εχω τραβηξει το απο κατω κρεββατι, αλλα να εγω φοβαμαι

φιλακι μου η συνυφαδα μου εβλεπε την σειρα στο μακεδονια tv και μου ελεγε για να το εβλεπα και εγω, αλλα τωρα τα τελευταια χρονια δεν πολυ καθομαι τοσο εντατικα...αλλα με αυτη την σειρα οχι οτι εχει κατι το εξεραιτικο, αλλα προσωπικα επαθα πλακα με ολοι τη εικονα που δειχνει της Κωσταντινουπολης, και ειδικα με τα σπιτια.

Εχω παει στην Πολη 3 φορες και ειδικα το βραδυ μεσα απο το κρουαζιεροπλοιο που ημασταν και η σιγουρια που μας περιειχε...γιατι εκει ειναι μια ζουγκλα... ηταν μαγεια,και με την σειρα το ξαναζω

ζηλευω που θα συναντηθειτε το Σαββατο:):) θελω και εγωωωωω!!!!

Φυσικα και τα τρωμε βρε Φωτεινη χαχα

Αυτο που μας σωζει (λεμε τωρα..) ειναι οτι 1.οτι νεο φτιαξω το μοιραζω και στους γονεις μου με την αδερφη μου και 2.δεν φτιαχνω γλυκα.Ισως μια φορα το μηνα.

Ας πουμε εχθες αυτο ηταν το φαι μας, η πιτουλα.Δεν εκανα τιποτα αλλο.

Τα προλαβαινω ομως μονο τα μεσημερια που κοιμαται ο μικρος και αργα το βραδυ.Ειμαι νυχτοπουλι.Με ξυπνιο το παιδι δεν βαζω ποτέ να μαγειρεψω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Γιατί βρε κορίτσια; Πάμε για φαγάκι... Εκεί που σας λέω στο Θησείο πάντως τα έχει όλα, τα ρακόμελα λέω πάλι, από φαΐ μόνο ποικιλίες και μικρομεζεδάκια αλλά και καφέ, γλυκό κτλ. για όποιον θέλει. Αυτά.

Ωραια παμε καπου που να εχει απο ολα οπως λες και ο καθενας περνει οτι θελει!Σωστηηη!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

φιλακι μου η συνυφαδα μου εβλεπε την σειρα στο μακεδονια tv και μου ελεγε για να το εβλεπα και εγω, αλλα τωρα τα τελευταια χρονια δεν πολυ καθομαι τοσο εντατικα...αλλα με αυτη την σειρα οχι οτι εχει κατι το εξεραιτικο, αλλα προσωπικα επαθα πλακα με ολοι τη εικονα που δειχνει της Κωσταντινουπολης, και ειδικα με τα σπιτια.

Εχω παει στην Πολη 3 φορες και ειδικα το βραδυ μεσα απο το κρουαζιεροπλοιο που ημασταν και η σιγουρια που μας περιειχε...γιατι εκει ειναι μια ζουγκλα... ηταν μαγεια,και με την σειρα το ξαναζω

Καλά, τη δείχνει κούκλα την Πόλη, θέλω να πάω, είμαι σίγουρη πως θα τη λατρέψω. Το προεξοφλώ. Από τη σειρά, μου αρέσει που δεν πάει ο ένας με τον άλλο, μου αρέσει αυτή η οικογενειοκρατία που υπάρχει, μου αρέσει που δε δείχνει σεξ, ούτε καν φιλιά διάρκειας, παρά μόνο φιλιά στο μέτωπο κι αγκαλιάζονται τα ζευγάρια σα να είναι αδέρφια! Είναι διαφορετική σειρά!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...