Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Επίσης μου είπε οτι τα παιδακια που θηλάζουν σπάνια εως καθόλου παθαίνουν ωτίτιδες γιατι η θηλαστικη κίνηση ελέγχει την πίεση του αυτιού + τα αντισώματα καθώς με το θηλασμό μειώνεται η συχνότητα λοιμώξεων..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν ξέρω βρε Μαργαρίτα αν ειναι η σκ...γριπη.

Ολοι είχαμε αλλα συμπτώμτα.

Η μικρή υψηλό πυρετό και λίγο βηχα ο οποιος φυσικά μπορεί να ηταν και από τις μυξούλες από το κλαμα.

Τωρα για πονο στο σωμα που να ξερω αλλα παντως φανταζομαι οτι το κλαμα οταν ο πυρετος ανεβαινε προφανως θα ηταν και γιατι πονουσε καπου.

Ε΄γώ ξεκίνησα με πονο στο σώμα εκανα δεκατα και τώρα αρχισε και η καταροη.

Ο αντρας μου ξεκίνησε με πόνο στο σώμα και ανεβασε πυρετό.

ΙΣως να ειναι καμμια ιωση και οχι η γρίπη αλλα μαλλον δεν θα το μαθουμε ποτε.

Αχ και αυτο που ειπες για μια εβδομαδα πως αντεχεται????

Να ρωτησω κτ ασχετο;;

Οταν πατω "πίνακας ελέγχου" μου βγαζει τον αριθμό των μηνυματων μας και δίπλα εμφανισεις..Αυτες οι εμφανίσεις είναι πάρα πολλές, τώρα είναι γυρω στις 18.500

Μετράνε καθε φορά που μπαίνουμε εμέίς ή μας διαβάζουν και τόσοι πολλοί ασχετοι;;

Επίσης μεσα στο προφιλ μου βλέπω και άγνωστους επισκεπτες..Ενταξει και εγώ καταλάθος εχω βρεθεί στις δικες σας σελίδες, δηλ. αντι να πάτήσω πολλές φορες πάνω στο μην. κάποιου πατώ στο ονομα και ετσι μου εμφανίζει τη σελίδα του...

Επεξεργάστηκαν by Stone

Διαφημίσεις

Αχ και αυτο που ειπες για μια εβδομαδα πως αντεχεται????

Και βαλε..εγω σου λεω εχω μελλον ακομα..

Μπορει να μην με ενοχλει αλλα και μπυοκωμα εχω,και βραχνιασμα και βηχα που και που..

Αλλα εγω δεν εχω τη γριπη ειναι σιγουρο αλλιως δε θα γλιτωνε ο μικρος..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ολες μαζι ειναι οι εμφανισεις και εμεις που διαβαζουμε και ολοι οσοι μας διαβαζουν. Φορουμ ειναι αλλωστε και εδω..

Το καταλαβαίνω αυτό που λές..Πολλές φορες και παλιότερα και τώρα και εγώ διαβαζω και ενημερώνομαι για κάποια θεματα..πχ θηλασμού, βλαστοκύτταρα, ύπνου των παιδιών, διατροφής κλπ..γενικά θεματα.

Δεν μπορώ να καταλάβω όμως με ποιο σκεπτικό μας διαβαζει καποιος αν δεν τον αφορα το θεμα..

Μαλλον η περιεργεια..

Εγω δε νομιζω οτι ειναι η περιεργεια...και εγω διαβαζα στο παλαιο φορουμ και αλλα καφε οχι απο κουτσομπολιο αλλα για να δω τι λενε και αλλες μαμαδες για τα μωρουλια ,ανησυχιες κτλ.

Δε νομιζω οτι ειναι κακο.. αλλωστε για αυτο υποτιθεται οτι οι συζητησεις πρεπει να αφορουν κατα κυριο λογο τα παιδια μας,αποψεις,διαφωνιες,εμπειριες κτλ

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ε λογικο ειναι stone δε μου κανει καμμια εντυπωση ειμαστε σε δημοσιο φορουμ..αλλωστε για τα παιδια μας μιλαμε αυτο ειναι το νοημα αυτου του τοπικ.

ναι βρε πουλι μου, ακριβώς αυτό!! μιλαμε για τα παιδιά μας, μιας συγκεκριμενης όμως ηλικίας..Δικαιολογούνται τοσοι επισκέπτες για παιδακια ηλικιας 17 έως 20 μηνών..

Ρητορικό ήταν περισσότερο το ερώτημα..

Είπαμε είμαι ξανθιά, αλλά εσύ με απόκανες....

Διαφημίσεις

Παντως κοριτσια εγω να ξαναπω για τη βαφτησημια μου που ειναι επισης διαπιστωμενο κρουσμα και την περασε πιο ελαφρια και απο την κοινη γριπη. Δυο μερες πυρετο μεχρι 38, εντονη κοπωση, λαιμο και παραπονιοταν επισης για την κοιλια της. Αυτο! Και δεν κολλησε κανεναν αλλο στο σπιτι, παρολο που δεν πηρανε καμια προφυλαξη.

Λαζαρενια μια χαρα ειναι η αδερφη μου. Αναρρωσε! Σ'ευχαριστω που ρωτας!

Stone δεν ξερω να σου απαντησω, ειμαι σκραπας σε κατι τετοια...

Ριτα, αντε με το καλο!!! Ευχομαι να πανε ολα πολυ καλα και να εχει γρηγορη αναρρωση!

Λοιπον, μας καλεσαν για παραμονη Χριστουγεννων οι γονεις της νονας του Σωτηρη οικογενειακως (η νονα του Σωτηρη ειναι 26 και μενει με τους γονεις της που ειναι κολλητοι των γονιων μου). Και ειπα ναι... Και τωρα το ξανασκεφτομαι... Θα αντεξει ο μικρος μεχρι αργα ή θα αρχισει καμια ατελειωτη γκρινια και θα φυγουμε πριν καν κατσουμε να φαμε??????????

t7fQp3.png

ναι βρε πουλι μου, ακριβώς αυτό!! μιλαμε για τα παιδιά μας, μιας συγκεκριμενης όμως ηλικίας..Δικαιολογούνται τοσοι επισκέπτες για παιδακια ηλικιας 17 έως 20 μηνών..

Ρητορικό ήταν περισσότερο το ερώτημα..

Είπαμε είμαι ξανθιά, αλλά εσύ με απόκανες....

Βρε παιδι μου το ιδιο λεμε..χαχαχα

Σου ξαναλεω και εγω διαβαζα και αλλα καφε αλλων ηλικιων και μικροτερα και μεγαλυτερα και θηλαζοντα και μη καθαρα για ενημερωτικους λογους.

Ε το ιδιο ισχυει φανταζομαι και εδω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ευούλα (τη μικρη εννοω της Arma) το καλοκαιρι σε βλεπω να φορας ολοσωμο μαγιώ απο τη ντροπή σου ετσι χοντρη που θα εχεις γινει.

Σουλα περαστικά σας. Και εμενα της φιλεναδας μου ο γιος στην ηλικια του Παναγιωτη τη περασε τη γριπη. Μια χαρα μονο πυρετο ειχε.

Οι εγκυουλες οταν γεννησετε θα κανετε το εμβολιο για τα μωρακια σας. Εγω παλευω τι να κανω μιας και θα γυρισω στη δουλεια και θα εχει πολλα παιδια. Λυκειου βεβαια αλλα δε παυει να ειναι παιδια.

Ριτα θα σου ξαναευχυθω να πανε ολα καλά.

Αυριο σαραντιζουμε. Καλα τι εκανε σημερα ο αντρας μου; Ξυπνησε ο Παναγιωτης στις 4 και επειδη τον εχει αναλαβει εκεινος αν ξυπναει το βραδυ σηκωθηκε να τον δει. Ο Παναγιωτης δεν τον αφηνε να φυγει και αποφασισε ο καλος μου να κατσει σε μια καρεκλα που εχουμε στο παιδικό. Ναι λοιπν κοιμηθηκε εκει μεχρι τις 7 το πρωι. Αν ειναι δυνατον!!! Ειχε ευχαριστηθει και υπνο τρομαρα του. Ποσο ζηλευω τους ανθρωπους που κοιμουνται τοσο ευκολα και παντού!!!!

Ρίτα ο πεθερος αυριο θα χειρουργηθεί;;Για σήμερα είχα καταλάβει...

Λοιπον, μας καλεσαν για παραμονη Χριστουγεννων οι γονεις της νονας του Σωτηρη οικογενειακως (η νονα του Σωτηρη ειναι 26 και μενει με τους γονεις της που ειναι κολλητοι των γονιων μου). Και ειπα ναι... Και τωρα το ξανασκεφτομαι... Θα αντεξει ο μικρος μεχρι αργα ή θα αρχισει καμια ατελειωτη γκρινια και θα φυγουμε πριν καν κατσουμε να φαμε??????????

Να πατε Νατάσα μου!!Μόνο κανόνισε να πάρεις μαζί και όλη την προίκα για να είναι ο Σωτηρης άνετος και να μην ταλαιπωρηθεί..Αν κοιμηθεί κιολας, ακόμη καλύτερα..βάλτον στο κρεβατι της νονας..

Μην ξεχασεις να πάρεις μια κουβερτούλα μαζί σου για να τον τυλίξεις καλά όταν θα φύγετε...Ετσι κάνουμε και εμείς..

Αφού θα πάτε για βραδυ, προετοιμάσου..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...