Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νατάσα έτσι και πας και τα καταφέρω και εγώ να πάρω έγκριση είσαι οκ να συναντηθούμε πάλι;

εννοειται και με πολυ μεγαλη μου χαρα! Κραταω μια πολυ μικρη επιφυλαξη για να ξεκανονισω αυτο που κανονισα! Παρε εσυ το οκ και κατα 90% θα παμε μαζι!

Το ραντεβου ειναι στις 3 τελικα?

Ο σταθμος του Θησειου γιατι καλε να ειναι κλειστος ε Μαρινα?

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατά τα άλλα σήμερα πήγα να μιλήσω με τη δασκάλα του και μου είπε τα καλύτερα (κουκουβάααααου)! Είναι λέει πολύ συνεργάσιμος, θέμα προσαρμογής δεν τέθηκε αφού ήταν ήδη προσαρμοσμένος, υπάκουος (για τον δικό μου λέει ή έχουν κι άλλο???), πολύ κοινωνικός και γενικά παίζει πάρα πολύ είτε μόνος του είτε με τα άλλα παιδιά. Για την τουαλέτα πήραμε συγχαρητήρια και στο φαγητό σε σχέση με άλλα παιδάκια καλός είναι!

Γειά σου βρε Μαρινάκι με τον γιόκα σου. Πάντα τέτοια να ακούς και να καμαρώνεις για τα παιδάκια σου.

Αλήθεια με το Αρμάκι έχει μιλήσει καμιά σας, πως είναι με τα καφέ;

Σουλίτσα που είσαι εσύ καλέ;

διαβασα για πιτα και θελω την συνταγη:):)

Α, καλα Φωτεινη, τωρα τα επιασες τα λεφτα σου... Αμα περιμενεις απο την Κικη να σου πει τη συνταγη της κιμαδοπιτας, θα φαμε παλι 3 σελιδες με ερωταπαντησεις! Και θα αναλυουμε με τις ωρες παλι τη μεθοδο του ηλιου με το πιατακι του καφε...

Πες στη Ριτα να στην πει καλυτερα!:tongue::tongue::tongue:

t7fQp3.png

Α, καλα Φωτεινη, τωρα τα επιασες τα λεφτα σου... Αμα περιμενεις απο την Κικη να σου πει τη συνταγη της κιμαδοπιτας, θα φαμε παλι 3 σελιδες με ερωταπαντησεις! Και θα αναλυουμε με τις ωρες παλι τη μεθοδο του ηλιου με το πιατακι του καφε...

Πες στη Ριτα να στην πει καλυτερα!:tongue::tongue::tongue:

Kυρία Φωτεινή μου , μην την ακούτε τη Νατάσα, δημιουργεί ιντρίγκες εις βάρος μου αλλά εγώ δεν πτοούμαι.

Λοιπόν γράφτε και αν χρειαστείτε οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαι στη διάθεσή σας.

Λοιπόν για το φύλλο (είναι σαν σφολιάτα)

750γρμ αλεύρι, 1 σόδα και ½ πακετάκι βιτάμ: όλα αυτά τα ανακατεύουμε και κάνουμε μια ζύμη (που δεν μας γεμίζει το μάτι) και την αφήνουμε σε διαφάνεια για 30’ στο ψυγείο. Μετά τη βγάζουμε και τη χωρίζουμε σε 2 μπαλάκια τα οποία τα ανοίγουμε (πολύ εύκολα) σε φύλλο και βάζουμε ένα πιατάκι του καφέ στη μέση και τα χωρίζουμε σε 8 κομμάτια τα οποία τα αλοίφουμε με λιωμένο βούτυρο, τα βάζουμε το ένα πάνω στο άλλο και μετά πάλι σε μεμβράνη και στη συνέχεια στο ψυγείο για 3 ώρες. Τέλος τα βγάζουμε και τα ανοίγουμε και είναι έτοιμα. Η γέμιση τώρα:

½ κιλό κιμά, 3-4 πράσα , 3 κρεμμυδάκια , 400 γρμ γραβιέρα, αλάτι , πιπέρι και τρίβουμε και κανα 2 καροτάκια μέσα.

Τσιγαρίζουμε τον κιμά με τα πράσα και τα κρεμμυδάκια , τον αφήνουμε να απορροφηθούν όλα τα υγρά του , ρίχνουμε μετά τα υπόλοιπα υλικά και προσπαθούμε να μην έχει καθόλου υγρά αλλιώς τη στραγγίζουμε τη γέμιση και στη συνέχεια τη ρίχνουμε στο ταψί. Ψήνουμε πάνω κάτω στους 180 μέχρι να ροδίσει.

Διαφημίσεις

Κοριτσια τσεκαρετε αυτο για τον ηλεκτρικο εγω ετσι κι αλλιως δεν τον χρησιμοποιω και αν δεν εχει βρισκομαστε συνταγμα...

Φωτεινη αυριο θα την ανεβασω την πιτα στο μασα και θα σας δωσω το λινκ να τη δεις βημα βημα χαχα.Ξερω εγω τι κανω με τις φωτο...που να εξηγω...χαχα

Κικη το φυλλο τελειο!Τραγανο!!!Το αφησα και πολλες ωρες στο ψυγεο και ηταν σουπερ.

Μονο που ξεχασες να μου πεις οτι θελει και αλατι η ζυμη...χμμμ...χαχα το εσωσα παντως!

Επισης Φωτεινη για να μην πηγαινοερχεσαι βαλε στο κρεβατι μια καρεκλα αναποδα...;) η μανα μου ετσι κανει αν την αφησω να φυλαξει το Γρηγορη.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλε κικο μην σκας αυριο θα σας εχω τη συνταγη με φωτο!

Νατασσα ντορα ε?καλαααα....

Οι γαστρεντεριτιδες θεριζουν...το θεμα ειναι να την γλιτωσουμε εμεις...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Φωτεινη αυριο θα την ανεβασω την πιτα στο μασα και θα σας δωσω το λινκ να τη δεις βημα βημα χαχα.Ξερω εγω τι κανω με τις φωτο...που να εξηγω...χαχα

Κικη το φυλλο τελειο!Τραγανο!!!Το αφησα και πολλες ωρες στο ψυγεο και ηταν σουπερ.

Μονο που ξεχασες να μου πεις οτι θελει και αλατι η ζυμη...χμμμ...χαχα το εσωσα παντως!

Ελπίζω Ρίτα να το ανεβάσεις στο μάσα σύμφωνα με τις δικές μου οδηγίες χρήσης που σας έδωσα για να γίνει πλήρως καταννοητό απο όλους, έτσι;:D

Καλέ αφήστε με να αφήσω και εγώ τη σφραγίδα μου στο καφέ μέχρι να γεννήσω , μία για τα σεντόνια μου και μια για την κιμαδόπιτά μου θα έχετε να λέτε, γιατί μετά αν καταφέρνω να μπαίνω κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα ζήτημα θα είναι.

Θα δειξει Πικουλινα μου...αλλιως θα παει το βρακι συννεφο...

Ετσι οπως εχουμε μπει τωρα στο χορο με το σχολειο θα χορεψουμε ...δε μπορουμε να κανουμε και τιποτα αλλο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ελπίζω Ρίτα να το ανεβάσεις στο μάσα σύμφωνα με τις δικές μου οδηγίες χρήσης που σας έδωσα για να γίνει πλήρες καταννοητό απο όλους, έτσι;:D

Καλέ αφήστε με να αφήσω και εγώ τη σφραγίδα μου στο καφέ μέχρι να γεννήσω , μία για τα σεντόνια μου και μια για την κιμαδόπιτά μου θα έχετε να λέτε, γιατί μετά αν καταφέρνω να μπαίνω κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα ζήτημα θα είναι.

Το οτι ξεχασες να μου πεις οτι η ζυμη θελει αλατι να το γραψω στο μασα???...βλεπω κανεις την κινεζα!:tongue:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πού είσαι βρε Πικουλίνα? Θα σε δούμε το Σάββατο? Αφήστε το για Θησείο το ραντεβού και θα δω εγώ πώς θα έρθω.

Καλα αν μαθεις πες μας ομως διοτι κια η Ιωαννα ερχεται παο πολυ μακρια και ειναι και εγκυουλα μην την ταλαιπωρησουμε δεν κανει.Αν ειναι να βρεθουμε σε αλλο σταθμο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εγώ για 'σας το έκανα γιατί το αλάτι δημιουργεί κατακράτηση και κυτταρίτιδα , για κανέναν άλλον λόγο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...