Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λοιπον Βικυ εχεις γραψει!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχα εχω λιωσει λεμε!!

Ευχαριστω dr j για τις πληροφοριες...μεχρι στιγμης ακμαιοτατος ειναι παντως.Τον πηγε ο μπαμπας του σπιτι και σε λιγο παω και εγω.

φτου φτου το παιδι μας τιποτα να μη παθει.

γελατε αλλα σε ολους μας μπορει να συμβει.ευτυχως που ειναι πρασια και δεν με βλεπει κανεις.τωρα αν το κανει φωλια κανα περιστερι και το χεσει κιολας την εκατσα

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

τι λες βρε Βικυ για το βρακι σου....τοστ αναμεικτο θα το κανεις:?::?::?::lol::lol::lol:

καλα κοριτσια για τους κοιλιακους της Πετρουλακη ενα θα σας πω...

οταν ολες η κυριες αυτες μολις γεννανε ..αφου η περισσοτερες κανουν καισαρικη...καθε γεννα και ενα τραβηγμα στην κοιλια κανουν και το αλλο που κανουν ειναι ειδικες ενεσις στην κοιλια με συνδιασμο με παθητικη γυμναστικη...ετσι εχουν ολες φετες φετες και γραμωση στην κοιλα:):):)

εγω παντως επιμενω,θα κανω αλλα 3 και θα γινω ιδια με την πετρουλακη

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Νατασσα ο καφες ειναι λεφτα:lol::lol:

πολυ καλα τα νεα του Αστερακο μας.... αλλα βρε κοριτσια επιδιμια ειναι:?::?::-(

πειτε μου λιγο.... εχω τρελαθει να τρωω γλυκα πως στο καλο να το κοψω δεν ξερω?? τι να κανω με πιανει τρελλη λιγουρα και δεν βλεπω μπροστα μου... :confused:

βλεπει καμια σας το τουρκικο στον αντεννα το βραδυ στις 9?

ειδατε καλε κατι σπιτια που εχουν...επαθα την πλακα μου... μπροστα στον Βοσπορο ειναι μια μαγεια...αν και ιδανικα πλασμενει η ιστορια και το σεναριο, το κεθεστος και η συνθηκες διαβιωσης ειναι αθλιες

εχω πεθανει στο γελιο.μου ηρθε στο κιν το μηνυμα"το διαδημοτικο δικτυο υγειας σας προσφερει δωρεαν εξετασεις για την προληψη του καρκινου του προστατη"

και μετα απο μια ωρα συνηδητοποιησα οτι το νουμερο ανηκει στον μπαμπα μου!!!!

Διαφημίσεις

Να σχολιασω λιγο τα χθεσινα και εφυγα.

Μαρινακι συγχαρητηρια στο μαθητουδι σου!!Φτυστο το παιδακι εχει υποδειγματικη συμπεριφορα!!Μπραααβο του!!Η μικρη καλα με το κρυωμα?

βικυ οι τουρτες μια ακομα φορα ειναι τελειες!!Συγχαρητηρια!Εγω σου ειπα να σχοληθεις επαγγγελματικα...

Μαελενη να σας ζησει !!!Καλε ολοκληρο παιδακι βγηκε αυτο!!

Πετρουλα νιωθεις τιποτα ή οχι ακομα?

Νατασσα θυμισε μου να σου φερω δωρο μια τσαντα σχολικη να βαζεις μεσα τα απαραιτητα...:tongue:

Λαζαρενια πως ειναι η μικρη?

ΚΙκο η πιτα εξαφανιστηκε!!Υπεροχη!!Πειραξα λιγα τη γεμιση αλλα ολοι ξετρελαθηκαν!Μισο ταψι σε εμας και μισο στους δικους μου και εγινε αφαντο!!!Χιλια ευχαριστω.

Οποια αλλη εχει καμμια καλη συνταγη ας τη ριξει!!!

Παω σπιτι και τα λεμε!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Να'μαι και εγώ , έχω μπλέξει με τους γκεστάπο απο πάνω μου και δεν σας προλαβαίνω καθόλου.

Πολύ χάρηκα με τα νέα του Αστεράκου, να 'ναι καλά το παιδί και με το καλό να πάνε σπιτάκι τους και να ξεχάσουν όλο αυτό που τους συνέβη.

Βικάκι τις τούρτες εγώ δεν μπορούσα δυστυχώς να τις δω αλλά θεωρώ πως είναι σούπερ, ούτως η άλλως εγώ είμαι υπέρ αυτών των δώρων, τώρα σχετικά με το βρακάκι σου ,να σου πω την αλήθεια μου θύμισες αυτό που μου έλεγε συνέχεια η μητέρα μου μικρή, δηλαδή να κυκλοφορώ πάντα με καθαρό βρακί γιατί δεν ξέρεις ποτέ τι θα σου τύχει (εννοούσε μη πέσω και χτυπήσω και με δει ο γιατρός μετά με λερωμένο βρακί , μη σας πάει ο νούς σας στο πονηρό):tongue::tongue::tongue:.

ΜαΕλένη μου να σας ζήσει η μπουμπούκα , τροφαντή τροφαντή βγήκε.

Ριτάκι τι μ'ευχαριστείς καλέ ; εδώ εγώ με τις δικές σου συνταγές έχω φτιάξει ολόκληρο τσελεμεντέ , για μια κιμαδοπιτούλα που έφτιαξα και εγώ ,σιγά δεν έγινε τίποτα, πάντως χαίρομαι πολύ που σας άρεσε, με το φύλλο πως πήγε , βγήκε τραγανό αρκετά;

Με τη συνάντηση θέλω πολύ όπως σας είπα να έρθω αλλά δυστυχώς εγώ δεν οδηγώ και δεν παίζει να με φέρει ο ταξιτζής, Νατάσα έτσι και πας και τα καταφέρω και εγώ να πάρω έγκριση είσαι οκ να συναντηθούμε πάλι;

Και κάτι τελευταίο , καλέ που ξεθάψατε τη φωτογραφία μου (Πετρουλάκη) μετά τη γέννα του Αναστάση και τη δημοσιεύσατε στο Internet; δεν ντρέπεστε καθόλου; αυτά είναι προσωπικά δεδομένα και χωρίς την έγκριση μου δεν πρέπει να δημοσιεύονται. Τέσπα τώρα που θα γεννήσω το 2ο ζητήστε μου αν θέλετε πάλι αντίστοιχη φωτογραφία προκειμένου να με καμαρώσετε χωρίς να μπείτε στο κόπο να ψάχνετε στο internet.

Διαφημίσεις

Στο σταθμο λεει κυκλοφορει γαστρεντεριτιδα....καλα κρασια...7 στα 10 εχουν κολλησει..

Σε όλους τους σταθμούς Ρίτα κυκλοφορεί , άστα έχει βγει πάλι στην επιφάνεια η γαστρεντερίτιδα. Έχει και η ανιψιά μου με πυρετό και εμετό και είμαστε σε καραντίνα απο'χθες.

διαβασα για πιτα και θελω την συνταγη:):)

οσο για το σνιτσελ αλα κρεμ μμμμμμμ!!!!!!! δεν εχω λογια παρολο που δεν ειμαι κρεατου το σνιτσελ κοτα ξεροψημενο το τσακιζω πριν πεις κιμινο:):)

τωρα χωνευω και ενα πιατο μουσταλευρια....πω πω πω Θεουλη μου ηταν πεντανοστιμο, ειχα χρονια να φαω και ξετρελαθηκα....ειπαμε ειμαι του γλυκου εγω:):)αντε μετα να χασω τα κιλα μου...οτι προλαβω και φαω εως τις 17.οο γιατι το απογευμα παω κολυμβηση.

την Φωτεινη την εβαλα στο κρεββατι το μονό να κοιμηθει...ελπιζω να μην την βρω τουμπα κατω γιατι παρολο που εχω προστατευτικο μπροστα, απο τα ποδια ειναι χαμηλα και τωρα κανω δρομολογια περα δοθε για να την βλεπω, κανει πολυ ατσαλο υπνο.

Καλά Βίκη ζωγραφίζεις σήμερα! Εϊδα κι έπαθα να καταλάβω τι κάνει το δαντελένιο βρακί στο παράθυρο της δουλειάς σου και αν θα πας με αυτό για την εξέταση προστάτη! Έχω ψοφήσει λέμε!

Άρχισαν και οι γαστρεντερίτιδες! Ωχ τι μας περιμένει, ελπίζω να τη γλιτώσει ο Γρηγοράκης!

Άσχετο αλλά ο ηλεκτρικός στο Θησείο δουλεύει?

mGKop3.png60Jvp3.png

κ. Φωτεινή κι εγώ θέλω απίστευτα αυτή τη στιγμή γλυκό, αλλά ευτυχώς είπατε αυτό με το μούστο και μου κόπηκε η όρεξη αφού δε μπορώ ούτε να το μυρίσω!

Κίκο 2 στα 2! Πού τις βρίσκεις τόσες ατάκες και με το καθαρό βρακί και τη φώτο? Η εγκυμοσύνη σου αυτή νομίζω σε έχει ανεβάσει πολύ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...