Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

παντως φετος πολλοι την περασαν

κλεισαμε τελικα?που θα παμε?δεν παμε για καφε γιατι ειναι πιο ευκολη επιλογη?οτι θα πειναμε αυτο ειναι σιγουρο αλλα θα φαμε εμεις μετα!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Οτι θελετε αν και νομιζω 3 το μεσημερι θα πειναμε ολοι ειδικα αν νωριτερα ειμαστε εξω και δεν εχουμε παει σπιτι :rolleyes:.

Ας βρεθουμε στις 3 εξω απο το σταθμο του Θησειου και κανονιζουμε επι τοπου που θα παμε.Ολα εκει διπλα ειναι.

Λοιπον ας ανακεφαλαιωσουμε ποιοι ειμαστε μεσα

Εγω ,η βικυ με τη φιλη της, η Μαρινα, η Ιωαννα,η Νατασσα,η Μαριζα

Κικο ?

Πικουλινα ειπες οτι θα το κανονισεις

Ας το πει καποια και στην κων κων μηπως και τα καταφερει η κοπελα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

υπαρχουν δυο ειδων γαστρεντεριτιδες ..η ιογενης και η απλη ...

Στην ιογενης κανεις και πυρετο ..

Στην απλη μονο διαρροια και εμετους (εμας δεν κανει ποτε εμετους)

στους παιδικους γενικα παιζει πολυ η γαστρεντεριτιδα αλλα εμεις κολλαμε συνηθως οτι εχει σχεση με το ανωτερο αναπνευστικο ..

Εμεις την εχουμε περασει μονο μια φορα γενικοτερα και αυτη με πυρετο(αλοιμονο!!) και καναμε για 5 μερες συντηρητικη διατροφη ..αποκλεισαμε αρκετα πραγματα απο την διατροφη και μολις εκανε τον κυκλο της γιναμε περδικια..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλα θα γινω γραφικη με τις ερωτησεις μου...η γαστρεντεριτιδα με διαρροια ξεκιναει ή με εμετους?Κανει και πυρετο?

νομιζω οτι μπορει να εχει διαρροια μπορει και εμετο,μπορει και τα 2 μαζι!

στην κωνκων το ειπα αλλα θα της το ξαναπω μολις το κλεισουμε.

ειμαστε οκ εμεις με την προταση σου.

εχω ενα βρακι απλωμενο εξω απο το παραθυρο μου στη δουλεια.

νομιζα οτι ειχα αυριο αποτριχωση αλλα επειδη εχουμε απεργια αυριο πηρα μηπως μου εβαζε το ραντεβου νωριτερα και γλιτωσω το κεντρο μιας που δεν θα ερχομουν δουλεια και μου λεει οτι εχουμε σημερα.μπανιο εκανα χθες βραδυ αλλα δεν μπορω να παω αν δεν εχω ενα καθαρο βρακι μαζι μου και μαντηλακια,οποτε πηγα για ψωνια......πηρα ενα δαντελενιο βρακι το επλυνα και τωρα στεγνωνει!!!!ελπιζω να μην ερθει κανενας προιστμενος προς τα εδω

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Χαχαχα ρε Βικυ ...μονο που το φανταζομαι γελαω ...

τι αλλο να κανω?σε μια ωρα το πολυ πρεπει να το βαλω.

μηπως να το βαλω στο φωτοτυπικο και να το βγαζω φωτοτυπιες?με την θερμοκρασια κατι θα γινει

Διαφημίσεις

τελικα ολα ειναι απαραιτητα.αν κουβαλουσα και ενα βρακι μαζι στην τσαντα μου μια χαρα στεγνο θα ηταν τωρα.σκεφτηκα και να αναψω την τοστιερα και να το βαλω απο πανω αλλα φοβαμαι και την φωτια εγω,αυτο ειναι ναυλον

τελικα ολα ειναι απαραιτητα.αν κουβαλουσα και ενα βρακι μαζι στην τσαντα μου μια χαρα στεγνο θα ηταν τωρα.σκεφτηκα και να αναψω την τοστιερα και να το βαλω απο πανω αλλα φοβαμαι και την φωτια εγω,αυτο ειναι ναυλον

Καλε οχι στην τοστιερα, θα αρπαξει το βρακυ!!! (φοβαμαι τις φωτιες οσο κι εσυ:rolleyes:)

Κοιτα μην τυχον και δεν εχει στεγνωσει πληρως και το φορεσεις νωπο, μη σε πιασει κανενα τσιρλιπιπι...:lol::lol::lol::lol:

Ε, ναι εχουμε που εχουμε στην τσαντα μας χιλια δυο πραγματα, να βαλουμε κι ενα βρακυ, να βαλουμε και μια αλλαξια που μου ειπε ο ξυπνιος ο αντρας μου... Αλιμονο!

t7fQp3.png

Λοιπον Βικυ εχεις γραψει!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχα εχω λιωσει λεμε!!

Ευχαριστω dr j για τις πληροφοριες...μεχρι στιγμης ακμαιοτατος ειναι παντως.Τον πηγε ο μπαμπας του σπιτι και σε λιγο παω και εγω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

τι λες βρε Βικυ για το βρακι σου....τοστ αναμεικτο θα το κανεις:?::?::?::lol::lol::lol:

καλα κοριτσια για τους κοιλιακους της Πετρουλακη ενα θα σας πω...

οταν ολες η κυριες αυτες μολις γεννανε ..αφου η περισσοτερες κανουν καισαρικη...καθε γεννα και ενα τραβηγμα στην κοιλια κανουν και το αλλο που κανουν ειναι ειδικες ενεσις στην κοιλια με συνδιασμο με παθητικη γυμναστικη...ετσι εχουν ολες φετες φετες και γραμωση στην κοιλα:):):)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...