Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

μολις εμαθα απο υπαλληλο του αεροδρομιου οτι τα τριγωνα πανοραματος μπορω να τα μεταφερω.οποτε,τριγωνα θα φατε.αλλα μπουγατσα ριτακι μου δεν νομιζω!!!σορρυ

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Βατραχακι αλα κρεμ θες να τα κανεις?με κρεμα?

Λοιπον τα κοβες σε φετες και τα σωταρεις σε λιγο βιταμ.

Σβηνεις με κρασακι λευκο και ριχνεις αλατακι και πιπερι.

Λιγη μουσταρδα και αφηνεις να σιγοβρασουν μεχρι να εχεις μια σαλτσουλα.

Ριχνεις την κρεμα και 1 χουφτα τριμμενο τυρι και ανακατευεις μεχρι να δεσει η σαλτσουλα .

Επισης του παει πολυ ο μαιντανος και κρεμμυδακι.Αν θελησεις να βαλεις κρεμμυδακι θα το ριξεις εξαρχης μαζι με τα μανιταρια για να ψηθει .Τον μαιντανο τον βαζεις πολυ ψιλοκομμενο στο τελος.

Εναλλακτικα αν δε θες με κρεμα μπορεις να κανεις αυτη τη σαλτσα

Χυμός από 2 πορτοκάλια

3 κ.σ τυρί φιλαδέλφεια

1 κ.σ λάδι

½ ποτηράκι κρασιού κρασί

2 κ.σ μουστάρδα

1 κ.σ κέτσαπ

Αλατι,πιπερι,λιγη πάπρικα

Σοταρεις τα μανιταρια και τα περιχυνεις με τα παραπνω που εχεις χτυπησει στο μουλτι και αφηνεις να δεσει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημερα..

κοριτσια και εγω οκ για το Σαββατο για το κεντρο ..Αρκει να μην κατεβουμε πιο νοτια..κεντρο θησειο μπορω..πιο κατω για να ερθω απο μενιδι ειναι αδυνατον..

Ελπιζω ο Αστερης μας να ειναι καλυτερα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα!

Ρε παιδια τι εγινε δεν εχουμε κανενα νεο απο τον Αστερη ακομα? Παρε ενα τηλ. ρε Βικακι και πες μας...

Για τη συναντηση, εγω δεν εχω καταλαβει ακομα ποτε θα ειναι... Αυτο το Σαββατο τωρα? Εχω χασει επεισοδια... Για πειτε γιατι πηγα και κανονισα κατι με τον μικρο αυτο το Σαββατο....

Σημερα η μερα μου ξεκινησε ως εξης: Με το που καθομαι στο γραφειο και παω να πιω την πρωτη γουλια καφε, μου πεφτει η κουπα και...

χυνεται ολος ο καφες πανω στην μπεζ μου τη φουστα

στα παπουτσια μου (μουλιασαν τα δαχτυλακια μου)

και σε ολη τη μοκετα η οποια εχει γεμισει πιτσιλιες απο ακρη σε ακρη...

Απελπισια μου ηρθε... Ειμαι απροσαρμοστη, πρεπει να το παρω αποφαση!

Παρακαλεσα τον αντρα μου να μου φερει αλλαξια...

Αλλο που δεν ηθελε μολις του το ειπα και με αρχισε στα κοσμιτικα επιθετα... Αγαρμπη με ανεβαζε, καθυστερημενη με κατεβαζε... Ηρθε βεβαια! Με νευρα και καλα, αλλα και κατουρημενος στα γελια... Μου προτεινε και το εξης... Να εχω μαζι μου μια αλλαξια οπως εχουν τα παιδακια στο νηπιαγωγειο... :rolleyes:

Κακο ματι, εκει καταληγω! Απο το πρωι δυο συναδελφοι μου ειπαν ποσο ωραια φουστα φορουσα...

για να δουμε πως θα συνεχισει η μερα μου...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

ο αστερης μας ειναι πολυ καλυτερα,αυριο θα κοψουν την κορτιζονη και μαλλον παρασκευη θα παει σπιτακι του.καναν υπερηχο και ειναι λιγο διογκωμενη η σπληνα.θα προσεχουν να μην χτυπησει στην κοιλιτσα του για 40 μερες.τελικα οντως λοιμωδη μονοπυρηνωση εχει.μα της μοδας ειναι φετος???

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

ριτα μου ευχαριστω θα κανω την πρωτη!

Νατασα μου σε ματιαξαν σιγουρα!

ρε κοριτσια κανενα νεο ακομη απο τον Αστερη μας;

Βικη αρμα παρτε κανενα τηλ η στειλτε κανενα μηνυμα να δουμε τι κανουνε!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

ο αστερης μας ειναι πολυ καλυτερα,αυριο θα κοψουν την κορτιζονη και μαλλον παρασκευη θα παει σπιτακι του.καναν υπερηχο και ειναι λιγο διογκωμενη η σπληνα.θα προσεχουν να μην χτυπησει στην κοιλιτσα του για 40 μερες.τελικα οντως λοιμωδη μονοπυρηνωση εχει.μα της μοδας ειναι φετος???

μαζι γραφαμε Βικακι!

αντε αφου βρηκαν τι ειναι ολα θα ξεπεραστουν να πανε και σπιτακι τους να ηρεμησουν!

τα φιλια μου να τους δωσεις!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!

Με το καλό να πάει ο Αστέρης σπιτάκι του! Θέλει λίγο ή μάλλον πάαααρα πολύ προσοχή και υπομονή από όλους και θα ξεμπερδέψουν και με αυτό! Έλεος πια, ήταν ανάγκη να το περάσει κι άλλο παιδάκι του καφέ μας αυτό? Πάλι καλά ωστόσο που τη γλίτωσε και δεν ανέβαζε υψηλούς πυρετούς γιατί εμείς ήμαστε από τους τυχερούς που τριγυρίζαμε γύρω στο 39 για 7 μέρες, άλλοι βαλάνε 40άρια και αφού έχει και ιστορικό το παιδί πάλι καλά που δεν έκανε υψηλούς πυρετους.

Νατάσα μου δεν υπάρχει περίπτωση μάτι ήταν σε είδαν έτσι παιδούλα με τη φουστίτσα σου και ζούλεψαν οι κακούργοι! Ήθελα να έβλεπα πώς σε κοίταζε ο άντρας σου, άκου 2η αλλαξιά μαζί, ακόμα γελλάω!

Εμείς σήμερα χάσαμε το σχολικό αφού παρακοιμηθήκαμε, το αυτοκίνητο το είχε ο μπαμπάς, οπότε σωστά έκανε κι ο Γιώργος και φώναζε για ταξί! Χα,χα,χα! Δεν ξέρω πώς έγινε και εκεί που το πήραμε ποδαράτο μας είδε το σχολικό που πήγαινε άλλο δρομολόγιο και τον περιμάζεψε! Έτυχαν κι άλλες χαζομαρούλες απο το πρωί, ποιός πλανήτης είναι ανάδρομος, Λαζαρένια ακούυυυυς?

mGKop3.png60Jvp3.png

Ρε παιδια για εξηγηστε μου λιγο για να μαθαινουμε.

Αν θυμαμαι καλα ο Αστερης ειχε λαιμο,πυρετο και πολυ μυξα και μπουκωμα.

Μετα ειχε τα εξανθηματα.

Η λοιμωδη τα κανει ολα αυτααα δλδ και μυξες και μπουκωμα και λαιμα κτλ?

Ή συνεπεσε με κατι αλλο?

Μαρινα για πες.

Αντε με το καλο να πανε σπιτι τους.!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Η λοιμώδης κάνει πολύ χάλια λαιμό και πρησμένους λεμφαδένες (νομίζω το έλεγε το σαρδελάκι ότι ήταν πρησμένο και γι αυτό σκέφτηκα τη λοιμώδη πριν μας πει ότι αυτό έχει το παιδί) και φυσικά υψηλούς πυρετούς. Το μπούκωμα μάλλον συνέπεσε. Το εξάνθημα το κάνει και η λοιμώδης -και εμείς είχαμε αιμοραγικό που φαινόταν ελάχιστα όμως υπήρχε-, αλλά αν έχει πάρει αντιβίωση ή άλλα φάρμακα είναι πολύ πιο πιθανό να βγάλει εξάνθημα το παιδί.

mGKop3.png60Jvp3.png

Αχ μέχρι εδώ να είναι και να μη ξαναχρειαστούμε τέτοιες πληροφορίες! Άσε που έτσι όπως τα λέω ότι έχουν τα παιδιά μας θα ψάχνουμε να δούμε αν είναι λοιμώδη! Γενικά πάντως είναι σπάνια ίωση! Μόνο για τους πολύυυυ τυχερούς!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...