Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

μας το ειχε προτεινει κι εμας ο φωτογραφος μας ,να γυρισουμε το πως γνωριστηκαμε σε ταινια και να το παιξει το κεντρο.ειχε τηλεορασεις πλασμα ενσωματωμενες στην πιστα.

το θεωρησα γελειο φυσικα αλλα εκανα ενα παρα πολυ ομορφο βιντεακι με φωτογραφιες παιδικες μου και παιδικες του αντρα μου και σε καποια φαση συνεχιζεται το βιντεο με κοινες μας φωτογραφιες.

παρα πολυ συγκινητικο αφου κλαιγανε ολοι απο κατω.

εχει γινει πολυ σουπα αυτο τωρα τελευταια.και εμεις οταν παντρευτηκαμε μας το ειχαν προτεινει (ηταν καινουριο σχεδιο τοτε) αλλα δεν γθαλα να το κανω γιατι θα εβαζα και οικογενειακες φωτο αλλα ειχε πεθανει ο πεθερος μου και δεν ηθελα να τις βλεπουν οι συγγενεις του αντρα μου και να κλαινε.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

αντε μαρινακι ξεκινα για το επομενο.ευχαριστω πολυ.

καληνυχτα κοριτσακια μου

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Βικυ μπραβο για τις δημιουργιες σου!!Ειναι πολύ όμορφα!

Ελένη να σας ζησει η ανηψουλα!!Με το καλό και η δευτερη τωρα...

Μαρινα πως ειναι ο Γωγος??Δεν ανεβασε πυρετο, ετσι??

Οσο για τον μεγαλο οπως λές, εχει πολύ πλάκα ο καημενος και σκεφτομαι τι θα πάθει σε λίγες μερες..

Πάει βαζει το χερι στην κοιλια μου και φωναζει "μπεμπη ακους Ναταση??Βες να παιτσουμε!!!" το αλλο το σκανταλιαρικο απο μεσα κλωτσαει - ως συνηθως- και μετα ολο ενθουσιαμο ο Αναστασης φωναζει "μαμααα τουκ μπεμπης!!Ιβιτσ γκολ!!!" χαχα

Λέω να τον τραβηξω και με την καμερα γιατι ειναι απειρου καλλους αυτες οι στιγμες....

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Οπωσδήποτε να το τραβήξεις Πετρούλα, αυτά είναι μοναδικές στιγμές! Ο μικρός δεν ξαναανέβασε πυρετό ευτυχώς, πέραν από τις μυξούλες, δείχνει να παιδεύεται απίστευτα με τους 2 τελευταίους πάνω τραπεζίτες. Μου το λέει κιόλας!

Κατά τα άλλα σήμερα πήγα να μιλήσω με τη δασκάλα του και μου είπε τα καλύτερα (κουκουβάααααου)! Είναι λέει πολύ συνεργάσιμος, θέμα προσαρμογής δεν τέθηκε αφού ήταν ήδη προσαρμοσμένος, υπάκουος (για τον δικό μου λέει ή έχουν κι άλλο???), πολύ κοινωνικός και γενικά παίζει πάρα πολύ είτε μόνος του είτε με τα άλλα παιδιά. Για την τουαλέτα πήραμε συγχαρητήρια και στο φαγητό σε σχέση με άλλα παιδάκια καλός είναι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Μπραβο βρε Μαρινα!!!Τι ομορφο συναισθημα να ακους ομορφα λόγια για το παιδακι σου και να καμαρωνεις για ενα τοσο δα μαθητουδι!Ευχομαι μεχρι την τελευταια ταξη του λυκειου πάντα τετοια σχολια να ακους και για τα δυο σου παιδακια!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Λέω να τον τραβηξω και με την καμερα γιατι ειναι απειρου καλους αυτες οι στιγμες....
Όντως......... αχ, θέλω κι εγώ ένα αδερφάκι για τη Ναταλία μου, νομίζω ότι θα της αρέσει πολύ γιατί είναι πολύ παιχνιδιάρα.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Όντως......... αχ, θέλω κι εγώ ένα αδερφάκι για τη Ναταλία μου, νομίζω ότι θα της αρέσει πολύ γιατί είναι πολύ παιχνιδιάρα.

αντε με το καλο φιλακι μου............να βαλεις μπρος σε μυριζομαι .το θελεις.............

Οπωσδήποτε να το τραβήξεις Πετρούλα, αυτά είναι μοναδικές στιγμές! Ο μικρός δεν ξαναανέβασε πυρετό ευτυχώς, πέραν από τις μυξούλες, δείχνει να παιδεύεται απίστευτα με τους 2 τελευταίους πάνω τραπεζίτες. Μου το λέει κιόλας!

Κατά τα άλλα σήμερα πήγα να μιλήσω με τη δασκάλα του και μου είπε τα καλύτερα (κουκουβάααααου)! Είναι λέει πολύ συνεργάσιμος, θέμα προσαρμογής δεν τέθηκε αφού ήταν ήδη προσαρμοσμένος, υπάκουος (για τον δικό μου λέει ή έχουν κι άλλο???), πολύ κοινωνικός και γενικά παίζει πάρα πολύ είτε μόνος του είτε με τα άλλα παιδιά. Για την τουαλέτα πήραμε συγχαρητήρια και στο φαγητό σε σχέση με άλλα παιδάκια καλός είναι!

μπραβο μαρινακι.περαστιακ κατ αρχην και κατα δευτερον συγχαρητηρια για το μαθητουδι σου!!!!

αστερακι αστερακι!!!

εχει γινει πολυ σουπα αυτο τωρα τελευταια.και εμεις οταν παντρευτηκαμε μας το ειχαν προτεινει (ηταν καινουριο σχεδιο τοτε) αλλα δεν γθαλα να το κανω γιατι θα εβαζα και οικογενειακες φωτο αλλα ειχε πεθανει ο πεθερος μου και δεν ηθελα να τις βλεπουν οι συγγενεις του αντρα μου και να κλαινε.

ναι το κανουν πολυ αλλα μάρεσει αρκει να ειναι καλοφτιαγμενο και να υπαρχει πλασμα κι οχι σεντονι για σλαιτ;)

φυσικα κι εγω δεν θα το εκανα αν ειχα την ιδια περιπτωση σου βικακι.καλα επραξες.

http://www.dsapounas.gr/

http://vimeo.com/10281662 αυτον ειχα πολυ καλοσ και ακριβοσ αλαλ χαλαλη τουυυυυυυυυυυυ

ναι ειναι φοβερος.

λετε αν κανω αλλα 3 να γινω ετσι?

:lol::lol::lol::lol:

εισαι θεα το ξαναλεω!!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσουδια μου καλα ειστε:?::):)

αααα ρε Βικυ ταλενταρα κορη μου....τελειες ειναι η τουρτες, μπραβο....αντε ετοιμαζουμε το μαγαζι..τι λες:?::?::):)

μπραβο Μαρινα μου για το παιδακι σου

φιλακι μου..ωριμαζει η σκεψη για δευτερο:?::!::!:.. αντε κουκλα μου σου το ευχομαι.

Πετρουλα μου τι κανεις μετρας αντιστροφα:?: με το καλο να ερθει ο μπεμπης....οσο για να τραβηξεις με την καμερα τον Ανασταση ..ναι ναι ειναι πολυ καλη σκεψη...εγω παντα την καμερα την εχω σε αναμονη, στο τραπεζι της κουζινας ειναι μονιμα, ολο και κατι απο τις μαγικες στιγμες εχω τραβηξει, και αν με αξιωσει Ο Θεος να την καμαρωσω και νυφουλα, θα της τα κανω δωρο μεσα σε ενα κουτι ζωγραφισμενο απο εμενα:)

καλημερα!!!!

βρε ατιμες που το καταλαβατε οτι ειμαι εγω;

απαπα δεν μπορω να κρυφτω χαχα και το στηθος το ειδατε ε τουμπανο ειχα να θηλασω ωρες :lol::lol::lol:

και μετα ξυπνησα χαχαχα μακαρι να ειχα τετοιους κοιλιακους!!!!

Βικη τελειες οι τουρτες σου!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...