Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά είμαι εγώ Ηλιάνα μου! Εσύ πώς πας? Πήγες και σήμερα νοσοκομείο?

Σήμερα όχι δεν πήγα αύριο θα πάω να δώσω αίμα και ουρά και λίγο υπέρηχο

την πέμπτη έχω μεγάλη εξέταση πάλι άντε λίγες μέρες ακόμη τρύπημα και να τελειώνουμε

τον κλεινω σιγα σιγα με μισό μάτι με κοιτά η πεθερά έκαψα τον αρακά το πρωί και τώρα σου λέει πάλι εκεί κάθετε χιχιχι φιλια

:tongue::tongue:

Γέλασα με το βίντεο

Με τά σχόλια με όλα με κάνατε πολύ να γελάσω

Καλά με το καπέλο ριτα έλιωσα και εσύ φιλιο όλο σουπερ φατσουλεσ βάζεις

και αν σας πω ότι και εγώ τέτοιο βίντεο έχω στον γόμο ΠΟΣΟ ΨΩΝΙΟ ΕΙΜΑΙ ? έχει κανει τρέιλερ ο φωτογράφος πριν χιχιχι μην με πείτε ψώνιο αλά θα προσπαθήσω να σας το βάλω κάποια στιγμή

είχα δυο κάμερες και 3 φωτογράφους υπερπαραγωγή λεμε

ποιον φωτογραφο ειχες ?μηπως απο αθηνα?

κι εγω εχω τρειλερ στην αρχη του βιντεο...

1654096yn4fep17z7.gif

ποιον φωτογραφο ειχες ?μηπως απο αθηνα?

κι εγω εχω τρειλερ στην αρχη του βιντεο...

http://www.dsapounas.gr/

http://vimeo.com/10281662 αυτον ειχα πολυ καλοσ και ακριβοσ αλαλ χαλαλη τουυυυυυυυυυυυ

θα προσπαθησω να βαλω στο φεισσσσσσσσσσσ το βιντεο αν τα καταφερω φυσικα ειναι υπεροχο παντα βουρκονω οταν το βλεπω και η φωτογραφιεσ απεχτεσ

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!

Ωραιο το βιντεακι που εβαλες Ριτα..

Στο dvd του γαμου - καθως ξεκιναει- εχουμε και εμεις μια ανασκοπηση -τσακαλι ο φωτογραφος μας- αλλα αυτο ομολογω ηταν υπερπαραγωγη..

Τι ωραια που κανονιζετε για το που θα συναντηθειτε και τι θα φατε..Σαββατο μεσημερι σε ουζερι -εξω οσο κραταει ακομη ο καιρός-μου αρεσει πολύ σαν ιδεα!!Εγω τα χτυπαω τα ουζακια μου, μ'αρεσει πολύ το ειδος...:tongue:

Σημερα η μερα ηταν χαλαρη, πήγαμε λαϊκή, φαγαμε ψαρακι το μεσημερι, το απόγευμα βολτουλες και τωρα ψιλοτσιμπήσαμε κτ ωραια τυρακια με ωραιοτατο κρασακι και ο μικρος μολις κοιμηθηκε..

Αυριο πρωί εχει εξορμηση...Θα πάμε να παραλάβουμε το κιτ για τη δωρεα βλαστοκυτταρων και μετα για ψωνια..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

77547141.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us

η τουρτες για τα διδυμακια!!!!

και..............αυτη ειναι η πρωτη φωτο που ανεβαζω απο το λαπτοπακι μου yesssssssssss

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Ιωαννα για ξεμπερδεψε με λιγο αν ξερεις ο Μπαιρακταρης ειναι ο Θανασης? ή αλλος?

Εγω ειμαι μεσα παντως!Απλα λαβετε υποψιν σας οτι Μοναστηρακι και Σαββατο γινεται χαμος.

Ουζο ουτε εγω πινω αλλα μεζεδακι τρωω!χαχα

ουτε εγω πινω ουζο.θα το μετονομασουμε σε ρετσινα μελαθρον!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Με λαδάκι Ριτάκι , επίσης να αλείψεις καλά το ταψί με λαδάκι πριν απλώσεις το 1ο φύλλο.

Την καλησπέρα μου σε όλη την κομπανία.

Ηλιάνα χρόνια πολλά και απόʼδω , να είσαι γερή εύχομαι και να τους χαίρεσαι όλους, με το καλό να υποδεχθείτε το μωράκι σας και να χαίρεστε την οικογένειά σας.

Βικάκι διαβάζω πάλι επίσκεψη στα μέρη μας και ζηλεύω , θέλω και εγώ να έρθω πολύ , ειδικά η σουβλακοκατάσταση με έφτιαξε άσχημα.

και ποιος σε εμποδιζει ρε κοριτσακι?να ερθεις.

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια δειτε την πετρουλακη μετα απο 40 μερες που γεννησε!!!

ειναι δυνατον 4 παιδια εκανε αυτη η γυναικα και μια εγκυμοσυνη με δυδιμα ειναι δυνατον ξαναρωταω!!!!!

petroulaki.jpg

λετε αν κανω αλλα 3 να γινω ετσι?

Vatraxaki δηλ τώρα γιατί μας το κάνεις αυτό? Ε??????

κοιτα ποια μιλαει!!

να σας ζησει το μωρακι σας και με το καλο το επομενο.γερο και ευτυχισμενο να ειναι

Βίκη ξετρελάθηκα λέμε!!!!!!!!!!! Με τις δημιουργίες σου θα μας κάνεις να ξαναγκαστρωθούμε! :)!

Πετρούλα όσο περισσότερες βόλτες τόσο καλύτερα, για να έχεις απόθεμα για το πρώτο 40ήμερο! Καλά να περνάτε και να απολαμβάνεις το μικρό που σε λίγο θα είναι ο μεγάλος!!!

Όσο για τα ουζάκια εγώ που κατά τα άλλα πίνω μόνο φυσικό χυμό βρύσης, τα απολαμβάνω στο μέγιστο! Αυτή η γλυκιά ζαλάδα και η χαλάρωση μετά είναι όλα τα λεφτά, αρκεί να υπάρχει και κάποιος να με μεταφέρει σπίτι βέβαια! Με τις απανωτές εγκυμοσύνες και τους θηλασμούς βέβαια τα τελευταία 3 χρόνια ζήτημα να έχω πιει 3 φορές οπότε αν πιω ένα ποτηράκι τώρα θα με μαζεύεται από τα πατώματα στα σίγουρα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ευχαριστούμε Giovanna μου. Είδες καλέ τι παιδιά βγαίνουν στις μέρες μας ;)

το δικο μου βγηκε μαλλον σε αλλες μερες.2580 μονο

Δεν ντρέπομαι, θα στο πω, να φέρεις, μόνο ελπίζω να καταφέρω να έρθω.

στο φαι δεν εχει ντροπες.

αρκει να τα καταφερω,θα ρωτησω αυριο(να μου το θυμησετε)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...