Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια μου όμως μπορούμε να συναντηθούμε στην περιοχή της arma έτσι ώστε να τη δούμε κι εκείνη. Όπως είπα, μετρό έχει. Και μπορούμε να βρούμε προς τα εκεί ένα μεζεδοπωλείο ή ένα καφέ, αν τελικά το προτιμήσετε. Μα πού είστε όλες; Σήμερα πήγα για ψώνια, να στείλω το δώρο της βαφτιστήρας μου στα Χανιά, για τα γενέθλια της, της πήρα, κατά παραγγελία, τη μαγική τσαγιέρα της Τίνκερ Μπελ κι από το Μπένετον μια ομπρέλα με τη Μafalda πάνω, το δεύτερο δικό μου.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Θεϊκόοοοοοοοοοοοο, να για κάτι τέτοια θέλω κι εγώ να παντρευτώ, μόνο που, δεν ξέρω αν το προσέξατε, τί πλούτος Θεέ μου. Κορίτσια μου, εγώ, έχω δει άλλο σε γάμο, νομίζω ότι είναι μόδα τελευταία, στο τραπέζι του γάμου, παρουσίαση ταινίας με σκηνές από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, να ακούγονται οι original φωνές κι οι νεόνομφοι να κάνουν play back και να πρωταγονιστούν βέβαια, πολύ γέλιο.

μας το ειχε προτεινει κι εμας ο φωτογραφος μας ,να γυρισουμε το πως γνωριστηκαμε σε ταινια και να το παιξει το κεντρο.ειχε τηλεορασεις πλασμα ενσωματωμενες στην πιστα.

το θεωρησα γελειο φυσικα αλλα εκανα ενα παρα πολυ ομορφο βιντεακι με φωτογραφιες παιδικες μου και παιδικες του αντρα μου και σε καποια φαση συνεχιζεται το βιντεο με κοινες μας φωτογραφιες.

παρα πολυ συγκινητικο αφου κλαιγανε ολοι απο κατω.

1654096yn4fep17z7.gif

Κάλησπέρα και από εμενα.

Και πάλι χάθηκα αλλα που θα παει καποια στιγμη θα συγχρονιστώ και εγω.

εμείς είμαστε καλα .Κατι τρεχαματα εχω με τον παιδικό αλλα πιστευω να τα λύσω.

Η μικρή μου ξεσαλώνει φυσικα.

Ηλιάνα χρονια σου πολλά .Αντε με το καλό να ερεθι στον κοσμο το μωρακι σου.

Καλά να περάσετε και στη συναντηση.Ζηλευω πολύ ομως !!!!

Εχω χάσει και τα νεα του Αστερη αλλα θα παρω αυριο την Αλεξάνδρα να μαθω.

Πολλα φιλια σε ολες.

μας το ειχε προτεινει κι εμας ο φωτογραφος μας ,να γυρισουμε το πως γνωριστηκαμε σε ταινια και να το παιξει το κεντρο.ειχε τηλεορασεις πλασμα ενσωματωμενες στην πιστα.
lazarenia, αυτό που είδα εγώ ήταν καταπληκτικό, κωμωδία βέβαια, με πολύ Αλίκη και Δημήτρη, σκηνή από τους Βροντάκηδες και τους Φουρτουνάκηδες που χορεύει η νεράιδα με το παλικάρι κι έπαιζαν οι φίλοι μας αλλά ακούγονταν οι φωνές Παπαμιχαήλ/Βουγιουκλάκη, ή μετά έκανε η φίλη μου το είναι το στρώμα μου μονό, πολύ γέλιο!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Τι λες ρε Φιλακι εκανε η φιλη σου τη Βουγιουκλακη με το στρωμα????????

Αχαχαχαχαχαχα!!!

Ωρε μανα μου...χαχα

Να σας πω για τη συναντηση αν το Αρμακι μας πει οτι θα ερθει θα δουμε πως μπορουμε να το βολεψουμε διαφορετικα και εγω θα συμφωνησω οτι το σουβλακι στο κεντρο ειναι λιγο ξεπετα.Δε θα μπορεσουμε να αραξουμε με την ησυχια μας.Εκει ειναι πατ κιουτ εφαγες,εφυγες...

οπως και να εχει θα τα βρουμε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

χαχαχαχαα πολυ γελιο βρε φιλακι.δεν το πιστευω.κι αυτο το παρουσιασανε στο κεντρο?

χαχαχα

εμας μας εφτιαξε στο βιντεο κατι πολυ ωραιο και αστειο.

περνει συνεντευξη απο ολους ,φιλους κλπ και στο τελος εχει βαλει τις καλυτερες ατακες .η καθε ατακα συνοδευεται με τα καρτουν του θεμου οπως επισης βαζει και σκηνες απο ελληνικες ταινιες.

ρωταει σε καποια φαση τον αντρα μου ''σου πατησε το ποδι?''

και βαζει κατευθειαν την σκηνη απο την ταινια με την κουκοβικου που μαλωνανε μες το ταξι κλπ κλπ.

κατι τετοια εχει κανει κι εχει πολυ γελιο.

γενικως μάρεσουν αυτα .....

1654096yn4fep17z7.gif

Αχαχαχαχαχαχα!!!

Ωρε μανα μου...χαχα

Δεν είχε μείνει άνθρωπος πάνω σε καρέκλα, πολύ γέλιο. Είναι βέβαια και να το έχεις, εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω με τίποτα.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

εμας μας εφτιαξε στο βιντεο κατι πολυ ωραιο και αστειο.

περνει συνεντευξη απο ολους ,φιλους κλπ και στο τελος εχει βαλει τις καλυτερες ατακες .η καθε ατακα συνοδευεται με τα καρτουν του θεμου οπως επισης βαζει και σκηνες απο ελληνικες ταινιες.

ρωταει σε καποια φαση τον αντρα μου ''σου πατησε το ποδι?''

και βαζει κατευθειαν την σκηνη απο την ταινια με την κουκοβικου που μαλωνανε μες το ταξι κλπ κλπ.

κατι τετοια εχει κανει κι εχει πολυ γελιο.

γενικως μάρεσουν αυτα .....

Κι αυτό προτότυπο, δεν το έχω ξανακούσει. Εσύ συμπεθερούλα μου το ξέρεις αυτό το στυλάκι που περιγράφω πιο πάνω;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Αχαχαχαχαχαχα!!!

Ωρε μανα μου...χαχα

Να συμπληρώσω ότι είχε και μεγάλη συμμετοχή φίλων ως κομπάρσοι, πόσο να κόστισε δεν έχω ρωτήσει, είχε όμως αρκετή δουλίτσα τώρα που το σκέφτομαι.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Γέλασα με το βίντεο

Με τά σχόλια με όλα με κάνατε πολύ να γελάσω

Καλά με το καπέλο ριτα έλιωσα και εσύ φιλιο όλο σουπερ φατσουλεσ βάζεις

και αν σας πω ότι και εγώ τέτοιο βίντεο έχω στον γόμο ΠΟΣΟ ΨΩΝΙΟ ΕΙΜΑΙ ? έχει κανει τρέιλερ ο φωτογράφος πριν χιχιχι μην με πείτε ψώνιο αλά θα προσπαθήσω να σας το βάλω κάποια στιγμή

είχα δυο κάμερες και 3 φωτογράφους υπερπαραγωγή λεμε

:tongue::tongue:

ρε κοριτσια δειτε την πετρουλακη μετα απο 40 μερες που γεννησε!!!

ειναι δυνατον 4 παιδια εκανε αυτη η γυναικα και μια εγκυμοσυνη με δυδιμα ειναι δυνατον ξαναρωταω!!!!!

petroulaki.jpg

Χα εσύ είσαι και εκανες φωτοσοπ το κεφάλι τις πετρουλακι πονηρούλα έκανες σώμα τώρα και μας το έβαλες να ζηλέψουμε

Δε νομίζω ότι Θανάσης και Μπαϊρακτάρης είναι το ίδιο πρόσωπο. Κορίτσια, μην είστε αναποφάσιστες πάμε για ουζάκι/μπυρίτσα/μεζεδάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΘΑ πάτε στον Θανάση για σις κεμπάπ??????////

ΘΕΛΩ ΚΑ ΕΓΩ ……………

lazarenia, αυτό που είδα εγώ ήταν καταπληκτικό, κωμωδία βέβαια, με πολύ Αλίκη και Δημήτρη, σκηνή από τους Βροντάκηδες και τους Φουρτουνάκηδες που χορεύει η νεράιδα με το παλικάρι κι έπαιζαν οι φίλοι μας αλλά ακούγονταν οι φωνές Παπαμιχαήλ/Βουγιουκλάκη, ή μετά έκανε η φίλη μου το είναι το στρώμα μου μονό, πολύ γέλιο!!!
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ είπαμε σαν την διαφήμιση είναι το στρώμα μου διπλό γιατί σε ένα δεν χορό……………. ( είναι διαφήμιση για κέντρο αδυνατίσματος εδώ τοπικό )

δεν πάνε καλά………………………..?????????

καλά και αυτό με τα βίντεο στο κέντρο πολύ ξεφτιλα λέμε άντε φωτογραφίες πάει και άρχετε μα βίντεο το έχω δει μπιαχχχχχχχχχχχ

Χα εσύ είσαι και εκανες φωτοσοπ το κεφάλι τις πετρουλακι πονηρούλα έκανες σώμα τώρα και μας το έβαλες να ζηλέψουμε

Πες τα ρε Ηλιάνα και λέω και εγώ ποιά μου θυμίζει το τούτο της!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Πες τα ρε Ηλιάνα και λέω και εγώ ποιά μου θυμίζει το τούτο της!!!

Το πίσω της λες ? :wink:;-):wink:;-):wink:;-)

εγώ το αναγνώρισα άμεσος μια εβδομάδα το έβλεπα πέρσι :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

καλησπέρα πως είσαι?

ευχαριστώ για τις ευχές σουπερ οι φωτογραφίεσ στης βάφτισης να σου πω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...