Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ρε κοριτσια δειτε την πετρουλακη μετα απο 40 μερες που γεννησε!!!

ειναι δυνατον 4 παιδια εκανε αυτη η γυναικα και μια εγκυμοσυνη με δυδιμα ειναι δυνατον ξαναρωταω!!!!!

petroulaki.jpg

δεν υπαρχει....αυτα κανει η power yioga

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

να σας ζησει μαελενη μου και με το καλο να ερθεικαι το αλλο μωρακι στη οικογενεια σας.

Ευχαριστούμε Λαζαρένια μου.

Από τη μεριά του συζύγου το μόνο αγοράκι στην οικογένεια είναι το δικό μας.

Ολα τα υπόλοιπα κοριτσάκια.

Από τη δική μου μεριά πάλι.......μόνο αγοράκια υπάρχουν στο σόι!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Μαελένη να σας ζήσει. Σωστός κορίτσαρος!!!!

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Κοριτσια δειτε αυτο το βιντεο.Ειναι απο πραγματικο γαμο στην Αθηνα.Ενταξει το βρηκα λιγο υπερβολικο αλλα απο αποψη δουλεις του μοντερ ειναι αψογο!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕ ΗΧΟ

http://www.vimeo.com/14809603

Θεϊκόοοοοοοοοοοοο, να για κάτι τέτοια θέλω κι εγώ να παντρευτώ, μόνο που, δεν ξέρω αν το προσέξατε, τί πλούτος Θεέ μου. Κορίτσια μου, εγώ, έχω δει άλλο σε γάμο, νομίζω ότι είναι μόδα τελευταία, στο τραπέζι του γάμου, παρουσίαση ταινίας με σκηνές από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, να ακούγονται οι original φωνές κι οι νεόνομφοι να κάνουν play back και να πρωταγονιστούν βέβαια, πολύ γέλιο.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ολο κανονιστε και κανονιστε λετε...

Ε πως να κανονισουμε?Μονη μου θα κανονισω?

Λοιπον μεσημερι κατα τις 3 το Σαββατο μπορειτε?

Ωραία λοιπόν θα εκφέρω γνώμη: τέλειο το 3 που προτείνεις Ρίτα, όσο νωρίτερα τόσο πιθανότερο για μένα να έρθω.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Λοιπόν κατά τις 3 ο.κ. λέτε να συναντηθούμε μοναστηράκι ή θησείο να πάμε για ουζοκατάσταση?
Από Μοναστηράκι δε γνωρίζω κανένα στέκι αλλά βέβαια έχει ένα κάρο. Από Θησείο, μπορούμε να πάμε εκεί που σας έχω πρήξει τόσον καιρό, στα ρακόμελα, να ξέρετε όμως ότι γίνεται της κακομοίρας. Έχει καταλάβει καμιά σας ποιό λέω;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Ιωαννα για ξεμπερδεψε με λιγο αν ξερεις ο Μπαιρακταρης ειναι ο Θανασης? ή αλλος?

Εγω ειμαι μεσα παντως!Απλα λαβετε υποψιν σας οτι Μοναστηρακι και Σαββατο γινεται χαμος.

Ουζο ουτε εγω πινω αλλα μεζεδακι τρωω!χαχα

Δε νομίζω ότι Θανάσης και Μπαϊρακτάρης είναι το ίδιο πρόσωπο. Κορίτσια, μην είστε αναποφάσιστες πάμε για ουζάκι/μπυρίτσα/μεζεδάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Κι εγω μεσα για σουβλακι!!! Σιγα μην το χασω... Ε, ρε οταν εχει μασα η ιστορια πως μαζευομαστε ολες στο λεπτο!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Βρε κορίτσια μου είναι λίγο... πώς να το πω... ξενέρωτο να συναντηθούμε για σουβλάκια στον Θανάση... εκεί σε έχουν λίγο στη ξεπέτα για να κάτσει ο επόμενος.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

ρε κοριτσια δειτε την πετρουλακη μετα απο 40 μερες που γεννησε!!!

ειναι δυνατον 4 παιδια εκανε αυτη η γυναικα και μια εγκυμοσυνη με δυδιμα ειναι δυνατον ξαναρωταω!!!!!

petroulaki.jpg

Ουφ, ας πάει ασχολίαστο... Δεν παίζεται η τύπισσα.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...