Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαρινακι και εγώ αυτο παρατήρησα..Με το μπιμπερό το γαλα το πίνουμε μια κι εξω..Με το ποτηρακι, όσες φορες προσπάθησα όλο τον κυνηγάω..Ασε που πολλές φορες του το δίνω και στον ύπνο και μας βολεύει πολύ..

Το γαλα είναι ολοκληρη ιεροτελεστία, θα μπανιαριστούμε, θα χτενιστούμε κι όλα τα σχετικά, θα παρουμε την κουβερτούλα, θα φιλήσουμε μαμα και μπαμπά, κλείνω τα φωτα και το πίνει μονος του..κάπου εκεί τον παίρνει και ο ύπνος...

Κι εμείς έτσι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Vatraxaki ποιο στεγνωτηριο είδες;;

Λέω και εγώ να το παραγγείλω στον Αη Βασίλη..

Εγώ κατέληξα σε αυτό εδώ..:http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=102491

stone μου δεν κατεληξα ακομη σε ποιο αυριο θα δω απλα εκανα μια ερευνα αγορας ;)

παντως κι αυτο το ειδα που λες μου αρεσε!

εγω εχω αλλο προβλημα ειπα να παρω στενο για να το βαλω στο μπανιο αλλα μου ειπαν οτι δεν ειναι πολυ αξιοπιστα κι εχουν μικρο καδο 5 κιλα και μαλλον θα παρω μεγαλο και θα πρεπει να το βαλω στην αποθηκη που ειναι εναν οροφο κατω!

εσυ εχεις χωρο στο μπανιο;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Για το γάλα κι εγώ το έχω ακούσει! Αλλά εγώ τον κρατάω σχεδόν καθιστό στην αγκαλιά μου και πίνει το γαλατάκι του και αποκοιμίζεται! Μάλλον γι αυτό δεν τον αφήνω να το πίνει μόνος του π.χ. στην κούνια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Επανηλθα...

Για το θεμα του μπιμπερο, ο Σωτηρης το πρωι το πινει καθιστος και το βραδυ στην αγκαλια μου, αλλα σε ημικαθιστη θεση. Απο μωρο που ηταν δεν του εδωσα ποτε γαλα ενω ηταν ξαπλωμενος, το ειχα ακουσει κι εγω αυτο για την ωτιτιδα.

Ριτα ετοιμος ο πεθερος σου για αυριο? Κανατε εισαγωγη?

t7fQp3.png

γεια σας κοριτσια.μολις γυρισαμε απο βολτα.ειχε απιστευτη λιακαδα σημερα.

ηπια κ ενα καφε με μια φιλη στο ποδι και τα ειπαμε.οι μικρες μας κουνιες κανανε και η δικια μου αποκοιμηθηκε πανω στην κουνια:lol::lol::lol:

οταν την εβγαλα εριξε ενα κλαμα!!!!αχ την λυπηθηκα που την χαλασα...

τεσπα λετε για το γαλα.ναι το ξερω αυτο για το αυτακι που λετε αλλα σε περιπτωση που κυλησει γαλα μεσα στο αυτακι οχι επειδη ειναι ξαπλωτα.εξαλλου μεχρι να καθησουν στον ποπο τους ξαπλα τα ταιζαμε και αυτο ισχυει και για τον θηλασμο,δηλ αν κυλησει γαλατακι μεσα στο αυτακι αλλα δεν ειναι τοσο επικυνδινο διοτι το γαλα της μαμακας ειναι φαρμακο!!!:D

αλλα η δικια μου πολλες φορες πινει γαλατακι κοιμισμενη οποτε με βολευει μπιμπερο ή τυπου μπιμπερο.οταν της εδωσα με καλαμακι ηπιε ελαχιστα:-(

διαβασα για ενα ποτηρακι-μπιμπερο avent.το γνωριζετε?

σουλα περαστικα κοριτσι μου.θα περασει...

κα φωτεινη και βατραχακι κι εγω προσεχω αλλα δεν τρελενομαι γιατι αν ειναι να κολλησει θα κολλησει απο εμας.

δωξα τω θεω δεν μου εχει αρρωστησει πολλες φορες και οσες ηταν ,ηταν ιωσεις που κολλησε απο τον μπαμπα της εκτος απο το καλοκαιρι και τωρα με την γουρουνογριπη που δεν ξερουμε αν ηταν εντελει.

παντως ο κοσμος εχει τρομοκρατηθει πολυ .αφου να φανταστειτε οι γνωστοι μας και οι φιλοι μας δεν μας πλησιαζουν.εδω στην πολυκατοικια με ρωτησε μια γειτονισα τι κανουμε και της ειπα οτι ειμασταν αρρωστοι.ξαφνικα κλεινει στομα γυριζει πλατη κα φευγει.ουτε χολερα να μην ειχαμε!!!:lol::lol::lol:

κι ας περασε καιρος ,οι φιλοι μας δεν μας καλουνε ουτε στις γιορτες τους.

δεν ξερω που θα παει αυτη η κατασταση και ποσο πιο σοβαρο θα γινει ,αλλα βλεπω καλο καλοκαιρι να ηρεμουμε!

κατα τα αλλα σας ψιλοδιαβασα και χαρηκα που ειστε καλα!

ανα08 πως ειναι η αδερφη σου?

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Παντως οταν η παιδιατρος το τονισε αυτο για το μπιμπερο απο τις πρωτες επισκεψεις ακομα ηταν και η μανα μου στο σπιτι και επεσε απο τα συννεφα...

Τελικα μετα απο συζητηση της ειπε η παιδιατρος οτι προφανως για αυτο εγω εως το δημοτικο ειχε μεγαλο προβλημα με τα αυτια επειδη εως μεγαλες μας εδινε η μαμα το μπιμπερο και μεσα στη νυχτα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κορίτσια η μικρή μου ευτυχώς από το πρωί δεν εχει ανεβάσει πυρετό.

Αρα μάλλον οι τρεις μερες που μου εδωσε ο γιατρός όνωτως ισχύουν.

Το κακό είναι ότι ο αντρας μου εχει 38!!!!!

Και η δική μου μύτη δεν σταματαει.

Μαργαρίτα το συναχι σε ποσες μέρες σου εφυγε οεο????

Εγω Λαζαρενια ποτε δεν τον ταιζα ξαπλα.Ακομα και οταν δεν καθοταν τον κρατουσα αγκαλιτσα σε ημικαθιστη θεση.

Παντως εξ αρχης αναφερομαι στο μπιμπερο και οχι στο θηλασμο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Για τα εμβολια θα σας πώ ποια εχουμε κάνει..Το βιβλιαριο μας τα ανφερει με την ελληνική ονομασία τους και ετσι θα σας τα πώ..

1)Διφθεριτιδας-Τετανου-Κοκκύτη

2)Πολυομελίτιδας

3)Αιμοφίλου

4)Ηπατίτιδας

5)Ιλαρας-Παρωτιτιδας-Ερυθρας

6)Μηνιγγίτιδος

7)Πνευμονιοκοκου

:cool:Ανεμοβλογιάς

Τώρα επειδή τον παιδίατρο τον πέτυχα στους διαδρόμους τον ρώτησα για το γάλα και τις ωτίτιδες και μου είπε οτι δεν υπάρχει πρόβλημα οταν δεν γίνεται συστηματικά αν και αυτο συνανταται πιο συχνα στα πιο μικρα παιδακια καθώς εκει τα γευματα είναι πιο πολλά σε αυτη τη θεση. Το ιδιο μου είπε ισχύει και για την πιπίλα..Ευθυνεται και εκεινη το ίδιο για ωτίτιδες..

Επίσης μου είπε οτι ενας ακομη λόγος για να το αποφευγουμε αυτο είναι και η τερηδόνα

Εμεις αυτό το κάνουμε μονο το βραδυ και σχεδόν πάντα είναι σε ημικαθιστή θέση..Εχει πίσω του τις μαξιλαρες του καναπέ..

Κάποιες φορες όταν μου κοιμάται απο τις 10 δεν θέλω να δώσω εκεινη την ώρα γαλα και του δίνω κατα τις 12 μεσα στον ύπνο του..Τι να κάνω..αν τον ταϊσω τόσο νωρίς πολύ φοβαμαι ότι θα ξυπνησει απο τις 6 και θα πεινάει...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κορίτσια η μικρή μου ευτυχώς από το πρωί δεν εχει ανεβάσει πυρετό.

Αρα μάλλον οι τρεις μερες που μου εδωσε ο γιατρός όνωτως ισχύουν.

Το κακό είναι ότι ο αντρας μου εχει 38!!!!!

Και η δική μου μύτη δεν σταματαει.

Μαργαρίτα το συναχι σε ποσες μέρες σου εφυγε οεο????

Σουλα ακομα δε μου εχει φυγει και εκλεισα βδομαδα..ειμαι καλυτερα αλλά οχι εντελως καλα.

Παντως με αυτα που περιγραφεις δεν εχετε τη γουρουνογριπη πιθανοτατα.

Μιλησα εχθες με μια γνωστη(Ιωαννα τη Μαιρη λεω) και μου ειπε οτι την περασαν ολοι..

Η ιδια ,τα διδυμα της ,ο ανδρας της ,ο αδερφος οι γονεις της.

Πιστοποιημενα κρουσματα ..Τους κολλησε η μικρη απο το σχολειο.

Περασαν μαρτυρικα απο πονους στα κοκκαλα(μεχρι και στρωμα λεει αλλαξε) και ακατεβατο πυρετο σαν τον ανδρα μου.ο αδερφος της ακομα τρεχει στον πνευμονολογο.

Ευχομαι να μην ειναι αυτο Σουλα μου!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...