Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Στον Θαναση εννοεις για κεμπαπ στο μοναστηράκι?

Κανενα προβλημα απο μενα.Αλλα και για καφε μεσα ειμαι.

δεν ξερω καλε πως τον λενε θυμαμαι μονο το επιθετο(δεν ειναι αυτος που εχει ολους τους διασημους στους τοιχους?)

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

τι θα γίνει βρε Βίκυ? Πάλι Αθήνα συνάντηση?

Εμεις που μένουμε δίπλα και δεν βρισκόμαστε τόσο συχνα :P

οεο????

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Ιωαννα για ξεμπερδεψε με λιγο αν ξερεις ο Μπαιρακταρης ειναι ο Θανασης? ή αλλος?

Εγω ειμαι μεσα παντως!Απλα λαβετε υποψιν σας οτι Μοναστηρακι και Σαββατο γινεται χαμος.

Ουζο ουτε εγω πινω αλλα μεζεδακι τρωω!χαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κικοοοο επειδη σε λιγο θα ανοιξω τα φυλλα.Εχω κανει τη διαδικασια και τα εχω στο ψυγειο οταν ετοιμασω την πιτα απο πανω θα βαλω τιποτα?Δηλαδη,αυγο, γαλα,λαδι κατι?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ο μόνος λόγος να χορηγήσουν αντιβίωση αν έχει λοιμώδη είναι αν έχει υπάρξει κάποια σοβαρή επιπλοκή. Μακάρι να μην είναι αυτό, αλλά εγώ το είχα υποψιαστεί γμτ από κάτι συμπτώματα που ανέφερε και μετά θυμόμουν που έγραψα το ποστ και ήθελα να γυρίσω να το σβήσω για να μην την αγχώσω άδικα, δυστυχώς της τα είπαν και οι γιατροί!

Αυτόν τον κ. Μπαιρακτάρη δεν τον γνωρίζω, με τον κ. Θανάση έχουμε συσφίξει τις σχέσεις μας 3-4 φορές!

mGKop3.png60Jvp3.png

Κικοοοο επειδη σε λιγο θα ανοιξω τα φυλλα.Εχω κανει τη διαδικασια και τα εχω στο ψυγειο οταν ετοιμασω την πιτα απο πανω θα βαλω τιποτα?Δηλαδη,αυγο, γαλα,λαδι κατι?

Με λαδάκι Ριτάκι , επίσης να αλείψεις καλά το ταψί με λαδάκι πριν απλώσεις το 1ο φύλλο.

Την καλησπέρα μου σε όλη την κομπανία.

Ηλιάνα χρόνια πολλά και από’δω , να είσαι γερή εύχομαι και να τους χαίρεσαι όλους, με το καλό να υποδεχθείτε το μωράκι σας και να χαίρεστε την οικογένειά σας.

Βικάκι διαβάζω πάλι επίσκεψη στα μέρη μας και ζηλεύω , θέλω και εγώ να έρθω πολύ , ειδικά η σουβλακοκατάσταση με έφτιαξε άσχημα.

ουφ πλανταξα στο κλαμα με την εκπομη της Στεφανιδου την ειδε καμια;

ειχε θεμα για τα εγκατελελημενα μωρα στο Ελενα αχ οι ψυχουλες μου πως ειναι δυνατον να υπαρχουν τετοιες μανες!!!!

μου λετε;

μου φαινετε αδιανοητο!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια δειτε αυτο το βιντεο.Ειναι απο πραγματικο γαμο στην Αθηνα.Ενταξει το βρηκα λιγο υπερβολικο αλλα απο αποψη δουλεις του μοντερ ειναι αψογο!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕ ΗΧΟ

http://www.vimeo.com/14809603

ριτα ο balasko ειναι κορυφαιος!!!

τα ξερεις τα παιδια που παντρευτηκαν;

αλλα καλυτερα να μην σου πω και τι τιμες εχει γιατι θα παθεις εγλεφαλικο παντως ειναι απο τους καλυτερους στον κοσμο με μεγαλα συνεργεια κτλ φοβερη δουλεια φοβερες τιμες!

Γεια σας κοριτσάκια μου. Όλες καλά;

Ελπίζω το Αστεράκι μας να είναι καλύτερα σήμερα.

Ηλιάνα μου εσύ πώς είσαι; Θα πας στο νοσοκομείο σήμερα; Βρε, σήμερα που έχεις γενέθλια δεν έπρεπε καν να μαγειρέψεις. Χαλάλι σου ο αρακάς :tongue::tongue::tongue:

Βατραχάκι τι τουρτάρα ήταν αυτή;;; Με πιάνει και μια μανία για γλυκό μεσημεριάτικα, είδα και την τούρτα......ήρθε και έδεσε:P:p:p:p

Βίκυ βαλτή είσαι και εσύ με τα τρίγωνα; Δεν με λυπάστε καθόλου;;;

Άρμα μου τελικά θα αλλάξεις γιατρό; Να πας εκεί που νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά; Μα γιατί ήθελες να αφήσεις τον παλιό σου γιατρό εξαρχής; Για το θέμα με την επέμβαση που έκανες;

Ντελένι νομίζω ότι τώρα βλέπεις τον κόσμο με άλλα μάτια :tongue::tongue::tongue::P:p:p:p:p:p

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Κοριτσια δειτε αυτο το βιντεο.Ειναι απο πραγματικο γαμο στην Αθηνα.Ενταξει το βρηκα λιγο υπερβολικο αλλα απο αποψη δουλεις του μοντερ ειναι αψογο!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕ ΗΧΟ

http://www.vimeo.com/14809603

Φοβερό!!!!! Πάρα πολύ ωραίο.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Γεια σας ομορφα κοριτσια!

Επηξα σημερα, ζαλιστηκα...

Ηλιανα μου χρονια σου πολλα! Χιλιοχρονη!!! Ολα καλα θα πανε, δεν ειναι να απογοητευεσαι... Αλιμονο, το μωρακι θα ειναι μια χαρα!

Καλα Ριτα εχω ριξει τοοοοσο γελιο με το λινκ που εβαλες! Ενταξει δε λεω, σαν δουλεια ειναι σουπερ αλλα ποοοοοοσο ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ μπορει να ειναι καποιος για να κανει το γαμο του τρεηλερ???? Αφου το εστειλα και στην αδερφη μου στην Αγγλια και ειχαμε ξεπατωθει στα γελια... Βατραχακι δεν ξερω αν ειναι φιλοι της Ριτας (μαρη Ριτα, φιλοι σου ειναι?), αλλα ειναι κατι κοσμικοι γνωστοι Αθηναιοι (τον ειχα δει και στα πειοδικα το γαμο τους)... Το μικροφωνο του σταρ δεν το προσεξες εξω απο την εκκλησια?

Κι εγω μεσα για σουβλακι!!! Σιγα μην το χασω... Ε, ρε οταν εχει μασα η ιστορια πως μαζευομαστε ολες στο λεπτο!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Βατραχακι δεν ξερω αν ειναι φιλοι της Ριτας (μαρη Ριτα, φιλοι σου ειναι?), αλλα ειναι κατι κοσμικοι γνωστοι Αθηναιοι (τον ειχα δει και στα πειοδικα το γαμο τους)... Το μικροφωνο του σταρ δεν το προσεξες εξω απο την εκκλησια?

χαχα οχι δεν το ειδα το μικροφωνο!

οτι ειναι φραγκατοι το καταλαβα χαχαχα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...