Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εννοειται οτι θα φερεις τριγωνακια και εννοειται οτι θα φερεις και μπουγατσα αλμυρη!χαχα!

Σου δινω παραγγελια τωρα!Θα στα πληρωσω!!!

Ολο κανονιστε και κανονιστε λετε...

Ε πως να κανονισουμε?Μονη μου θα κανονισω?

Λοιπον μεσημερι κατα τις 3 το Σαββατο μπορειτε?

εγω ναι.θα παω με το που θα φτασω στην μαρια και μετα θα ερθω κατευθειαν εκει που θα μου πειτε.

μολις μιλησα και με την φιλη μου και μου ειπε οτι θελει το απογευμα βραδακι να παμε στο δελφιναριο.αχ δεν μου αρεσει αλλα τι να κανω!!!!

ριτα τριγωνακια θα φερω για ολες μας να φαμε εκει ατακα και επιτοπου αλλα για μπουγατσα θα παγωσει καλε.

τωρα που θυμηθηκα ομως,οτι τροφιμο μεταφερεται στην καμπινα πρεπει να ειναι αγορασμενο απο το αεροδρομιο και σφραγισμενο απο εκεινους.ας το διευκρινισω πρωτα μην ερθω και σας δω με τα σαλια να τρεχουν!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

2 λεπτα απ οτο σταθμο ειναι Μαρινα εχω παει.

Θα βρουμε πιστευω ανετα αλλα επειδη μεσα δεν καπνιζουν θα κατσουμε εξω αν δεν διαφωνειτε..οποτε αν αποφασισουμε περνω και κλεινω.

εμενα το ουζο μελαθρον δεν μου ειχε αρεσει την μια και μοναδικη φορα που ειχα παει αλλα δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα να παμε εκει,ουτε εγω ουτε η φιλη μου οποτε εμεις ειμαστε μεσα.

εχω μετρο συγκρισης το δικο μας μαγαζι και η αληθεια ειναι οτι οποιος φιλος μας ερθει απο αθηνα και φαει στο μαγαζι μας το πρωτο που ρωταει ειναι αν εχουμε σκοπο να ανοιξουμε και σε σας μαγαζι.εδω μεχρι και ενα 7χρονο αγορακι ειχε ενθουσιαστει τοσο που ρωτησε αν κανουμε παιδικα παρτυ!!!!!!

λοιπον απο μας ειπαμε οκ,κλεισε αν συμφωνουν και οι αλλες.ποιες θα ερθουν?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

εγω θα σας απαντησω αυριο να μιλησω με τον καλο μου πρωτα μην εχει κατι εκτακτο στην δουλεια αλλα λογικο οκ και εγω ..

απλα δεν προτιματε κατι σε καφεδακι ή γλυκο ???

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

ουφ απο το πρωι τρεχω μολις εβαλα και μια σκουπα και περιμενω να κλεισω και το φαγητο!

κανονιζετε ουζακι ε;

αχ ποσο ζηλευω μαζι σας ουζακι το τελειο!!!!!

Μαρινακι ευχομαι να ηταν τυχαια τα δεκατα!!!

σημερα εδωσα κρεμα στον Θοδωρικο χαχα πολυ γελιο του εκανα 100 μλ εφαγε πανω απο το μισο καλα για πρωτη φορα πιστευω!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Πάμε και για καφεδάκι δεν έχω θέμα, αλλά οι Σαλονικιές μας μήπως θα πεινάνε μεσημεριάτικα!

σιγουρα θα πειναμε αλλα δεν εγινε και τιποτα τρωμε καμια βρωμια μετα.αν και να σας πω θα ηθελα πολυ να παω στον μπαιρακταρη.ειχα ενθουσιαστει

οποτε αν παμε για καφε θα παμε εμεις μετα εκει

καλησπερα κοριτσια? Διαβασα οτι το μικρο σαρδελακι περναει λοιμωδη μονοπυρηνωση και του εδωσε ο γιατρος αντιβιωση???

Επειδη εγω την πέρασα πρόσφατα και ισως την περναω ακομα γιατι θέλει ενα χρονο να "φυγει" απο τον οργανισμο (στην ουσια δεν φευγει ποτε απο τον οργανισμο γιατι ανηκει στους ερπητοιους) αλλα ξέρω πολυ καλά οτι ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ η αντιβιωση. Πρεπει να περάσει μόνο του. Η συγκεκριμένη ίωση προσβάλλει το συκώτι και την σπλήνα. Τεσπα θα σας παραθέσω και το ανάλογο σάιτ στο medlook γιατι μιλάμε για μεγάλη κ@λ@ίωση.

Διαφημίσεις

Εγω παντως πιστευω οτι δεν εχει λοιμωδη μονοπυρηνωση το σαρδελοπαιδο.Απλα το ελεγχουν προληπτικα.Θα εθει η ιδια να μας πει καποια στιγμη.Αλλιως γιατι του χορηγουν αντιβιωση?

Νικακη γειααα!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...