Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσια δειτε αυτο το βιντεο.Ειναι απο πραγματικο γαμο στην Αθηνα.Ενταξει το βρηκα λιγο υπερβολικο αλλα απο αποψη δουλεις του μοντερ ειναι αψογο!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕ ΗΧΟ

http://www.vimeo.com/14809603

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αρμακι μου αν θες κανε μια επισκεψη στον γυναικολογο μου.Αφου θα πληρωσεις που θα πληρωσεις ιδιωτικο και αφου θα ειναι και ο δικος μου στο Ρεα..

Σου εγγυωμαι οτι θα σε ικανοποιησει παρααα πολυ.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλημερα!

Σαρδελακι, τι ταλαιπωρια περνατε ρε παιδι μου? χιλια συγνωμη που θα σου το πω και θα σε σταναχωρησω αλλα αν και εφοσον ειναι λοιμωδης μονοπυρηνωση (που το ευχομαι γιατι ειναι απλα μια ιωση - εξαντλητικη μεν, ιωση δε), αυτος ο παιδιατρος που παρακολουθουσε το παιδι δεκα μερες και το τσακιζε στην αντιβιωση ενω εβλεπε οτι η αντιβιωση δεν το βοηθουσε καθολου, δεν του πηγε στο μυαλο η λοιμωδης μονοπυρηνωση καθολου??? Και φορτωνε το παιδι με αντιβιωσεις και κορτιζονες τζαμπα και βερεσε... Δεν ξερω την ιστορια ολη, αλλα ρε παιδι μου οταν ο Σωτηρης εχει αμυγδαλιτιδα, πρωτον ο παιδιατρος δε συζηταει την αντιβιωση αν δε δει πως εξελισσεται η αρρωστια και δευτερον παντα του ψηλαφιζει την κοιλια και ολους τους αδενες με φοβερη σχολαστικοτητα.... Ενας εμπειρος παιδιατρος φανταζομαι μπορει να ξεχωρισει μια εστω και λιγο διογκωμενη σπληνα... Ξερω κι εγω ρε παιδι μου... Και παλι περαστικα!!! Ολα θα πανε καλα, ειμαι βεβαιη!!! Συγνωμη και παλι που σε μπριζωνω, μπορει και να ειμαι αδικη...

Ερχομαι και με τα υπολοιπα σε λιγο!

με πηρε τηλ πριν λιγο και συζητουσαμε αυτα ακριβως.δεν την μπριζωνεις,μπριζωμενη ειναι.

και τωρα που το θυμηθηκα.εκτος απο την αφεντια μου,θελετε να φερω και κανα τριγωνακι πανοραματος να τσιμπισουμε?δεν λεω να φερω σε ολες σας γιατι καταλαβαινετε οτι τοσα κουτια ειναι λιγο ζορι να κουβαλαω αλλα τριγωνακια μικρα ατομικα σε ενα κουτι να τα τσακισουμε???να φερω?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Ρε Βικακι για κανε μου refresh ποτε θα εισαι Αθηνα ???

Αρμακι να πας εκει που νοιωθεις περισσοτερη ασφαλεια ...Παντως εγω και απο την δικη μου ειμαι ποοοολυ ευχαριστημενη αλλα ξερω οτι τα μαιευτηρια που ειναι δεν ειναι της επιλογης σου..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Εννοειται οτι θα φερεις τριγωνακια και εννοειται οτι θα φερεις και μπουγατσα αλμυρη!χαχα!

Σου δινω παραγγελια τωρα!Θα στα πληρωσω!!!

Ολο κανονιστε και κανονιστε λετε...

Ε πως να κανονισουμε?Μονη μου θα κανονισω?

Λοιπον μεσημερι κατα τις 3 το Σαββατο μπορειτε?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας κοριτσάρες μου!

Πρώτα-πρώτα να ευχηθώ τα χρόνια πολλά στην Ηλιάνα μας και να σφίξει υγιέστατο το παδάκι της στην αγκαλιά της όταν έρθει η ώρα! Καλέ επίτηδες το έκαψες το φαί να φέρει ο άντρας σου κοψίδια για τα γενέθλιά σου ε?

Βατραχάκι τι σοκοκόλαση ήταν αυτή?Σλουρπ!

Νατάσα μου συμφωνώ κι εγώ με το γιατρό! ΑΠό την αρχή είμαι της γνώμης δεν έπρεπε να δώσει αντιβίωση, όχι μόνο όταν έβγαλε το εξάνθημα, εξάλλου και ο ΩΡΛ είπε ότι δε χρειαζόταν! Πολύ γιατροί με το που δουν κόκκινο λαιμό τσουπ να σου η αντιβίωση, αυτός είναι και ο λόγος που κανονικά αφήνουμε να περάσουν 3 μέρες με πυρετό για να πάμε το παιδί στο γιατρό (εκτός κι αν έχει κι άλλα ανησυχητικά συμπτώματα), πρέπει να εξελιχτεί για να ξέρουν κι εκείνοι πώς να το αντιμετωπίσουν. Οσο για τη λοιμώδη, πολλές φορές ειδικά στα παιδιά τα συμπτώματα είναι άτυπα και μπορεί να μην τα αναγνωρίσει ο παιδίατρος.

Άρμα μου αν νιώθεις περισσότερη εμπιστοσύνη στον παλιό σου γιατρό καλά κάνεις και πας εκεί. Εξάλλου, όλοι έχουν τα υπέρ και τα κατά τους, σημασία έχει ότι τον ξέρεις, αν θες πες μας γιατί σκεφτόσουν να τον αλλάξεις πέραν του ότι είναι σε ιδιωτικό νοσοκομείο!

Σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια για τις φώτο για ακόμα μία φορά!

Εγώ σήμερα είμαι και με τα δύο παιδιά στο σπίτι γιατί όταν ξύπνησε ο Γιώργος μου φάνηκε ζεστός και είχε ένα 37,2 και τον κράτησα. Τώρα δεν έχει κάτι αλλά αφού είμαι σπίτι ας μείνει!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Βικακι εννοειται να φερεις τριγωνα (μιαμ μιαμ ...) απο τωρα τα λιγουρευομαι ..

Εγω πιστευω να ειμαι οκ..να μιλησω με τον συζυγο απλα επειδη μου πεφτει μακρυα θα κατσω λιγο ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλησπέρα κι απο μενα!!!

Ηλιανα να τα εκατοστησεις!!Να εισαι γερη και δυνατη και πάνω από ολα ψυχραιμη!!Με το καλό να αγκαλιασεις το υγιεστατο αγορακι σου και να τους καμαρωνεις και τους δυο!!

Μαρια να πραξεις οπως αισθανεσαι..Η εγκυμοσυνη ειναι μια ευαισθητη περίοδος της γυναικας και καθε μια απο εμας θελει να νοιωθει σιγουρια και ασφαλεια με τον γιατρο της..Για μενα ο γιατρος ειναι ο τιμονιερης σε αυτο το ταξιδι!

Νεα για το ποτε θα βγει ο Αστερης εχουμε??Νομιζω τους συνεστησαν να μεινει και αυτη την εβδομαδα για παρακολουθηση?

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Αχ αυτό το όλη την εβδομάδα μέσα για παρακουλούθηση είναι χάλι, εγώ δεν την πάλευα. Καλά κάνουν όμως αφού ετσι θα αισθάνονται μεγαλύτερη σιγουριά.

Ρίτα κι εγώ έχω ακούσει τα καλύτερα για το ούζο μέλαθρον, έχω πάει στη Θεσ/νικη αλλά εδώ δεν ξέρω πού πέφτει. Πάντως νομίζω για Σάββατο μεσημέρι πρέπει να κάνουμε κράτηση. Βρισκόμαστε αν είναι στο σταθμό και πάμε όλες μαζί αν είναι!

Ναι Joa σύγκλονιστική τι να σου πω! Άσε ρε με δουλεύουν οι κοπέλες!

Ο Γιώργος φόρτωσε τη Μαριαλένα στο αυτοκινητάκι, μπήκε κι αυτός πάνω και πάνε βόλτες! ΤΟυς αποθανάτισα, μέσα στα γέλλια είναι! Τώρα αποφάσισαν να μπουν στο παρκοκρέβατο! Είναι μια καλή μέρα, φτου φτού θα έλεγα!

mGKop3.png60Jvp3.png

2 λεπτα απ οτο σταθμο ειναι Μαρινα εχω παει.

Θα βρουμε πιστευω ανετα αλλα επειδη μεσα δεν καπνιζουν θα κατσουμε εξω αν δεν διαφωνειτε..οποτε αν αποφασισουμε περνω και κλεινω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...