Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!

Ηλιάνα χρόνια πολλά, με το καλό και το μπεμπέ σας και μην αγχώνεσαι όλα θα πάνε καλά!!!!

Μαρίνα οι φωτό είναι υπέροχες!!!! Η μικρή είναι μια κουκλίτσα και για τη μαμά δεν έχω λόγια!!!!! Το φόρεμα σου είναι τέλειο!!!

Θα μπω αργότερα να δω νέα του Αστέρη...

Βίκυ σε ζηλεύω...εγώ τελικά μαλλον δεν θα μπορέσω...:-(

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!

Σαρδελακι, τι ταλαιπωρια περνατε ρε παιδι μου? χιλια συγνωμη που θα σου το πω και θα σε σταναχωρησω αλλα αν και εφοσον ειναι λοιμωδης μονοπυρηνωση (που το ευχομαι γιατι ειναι απλα μια ιωση - εξαντλητικη μεν, ιωση δε), αυτος ο παιδιατρος που παρακολουθουσε το παιδι δεκα μερες και το τσακιζε στην αντιβιωση ενω εβλεπε οτι η αντιβιωση δεν το βοηθουσε καθολου, δεν του πηγε στο μυαλο η λοιμωδης μονοπυρηνωση καθολου??? Και φορτωνε το παιδι με αντιβιωσεις και κορτιζονες τζαμπα και βερεσε... Δεν ξερω την ιστορια ολη, αλλα ρε παιδι μου οταν ο Σωτηρης εχει αμυγδαλιτιδα, πρωτον ο παιδιατρος δε συζηταει την αντιβιωση αν δε δει πως εξελισσεται η αρρωστια και δευτερον παντα του ψηλαφιζει την κοιλια και ολους τους αδενες με φοβερη σχολαστικοτητα.... Ενας εμπειρος παιδιατρος φανταζομαι μπορει να ξεχωρισει μια εστω και λιγο διογκωμενη σπληνα... Ξερω κι εγω ρε παιδι μου... Και παλι περαστικα!!! Ολα θα πανε καλα, ειμαι βεβαιη!!! Συγνωμη και παλι που σε μπριζωνω, μπορει και να ειμαι αδικη...

Ερχομαι και με τα υπολοιπα σε λιγο!

t7fQp3.png

Καλημερα!

Σαρδελακι μου χαιρομαι που διαβαζω νεα σας!!!Ολα θα πανε καλα και θα βγειτε υγιεστατοι!Κανε μονο λιγο υπομονη ακομα να ξεκαθαρστει το τοπιο.

Στα παραπανω θα συμφωνησω με τη Νατασσα και εγω απο μερες ηθελα να στο πω..Ειτε μια απλη αλλεργια απο αντιβιωση να ειχε το παιδι ,ειτε λοιμωδη ο γιατρος δε θα επρεπε να χορηγησει κανενα αλλο φαρμακο.Ολα αυτα εχουν να κανουν με το συκωτι...

Τεσπα οτι εγινε εγινε .Πολλα φιλακια να του δωσεις.

Εγω εχω πολυ δουλιτσα.Θα σας διαβασω το μεσημερι.

Ααα Μαρινα τελειες οι ιφωτο ειστε μια οικογενεια πολυ σουπερ!!!Να σας ζησει η μικρη κουκλα και παλι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ευχαριστώ για της ευχές κάθε μια ξεχωριστά και όλες μαζί γλυκό δεν ξέρω να βάζω βοηθάτε η αυτό κεραστείτε ……………………

είμαι καλύτερα ψυχολογικά αν και διάβασα για τον αστέρι μας αμάν τι είναι αυτό με την μονοπυρήνωση? Σαν της μαρίνας τον Γιωργάκη ? ποπό Αλεξάνδρα μου περαστικά σας κάθισα χάλαρα μικρός πήγαν πάρκο με την γιαγιά έκανα αρακά σήμερα μιαμ μια μύρισε όλο το σπίτι άνηθο

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!

Ηλιανα μου χρονια σου πολλα καλα κι ευτυχισμενα γλυκια μου!!!

με το καλο να γεννησεις τον παιδαρο κι ολα θα πανε καλα!!!

βαζω εγω τουρτιτσα

choco_banana_cake.jpg

Ποπό σοκολάτα φιλενάδα με έλιωσες σσσσσσσσσσσσσσσσς φιλιαααααααααααααααααα

Διαφημίσεις

Ευχες για την Ηλιανα

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=572249#post572249

Να τα εκατοστησεις κουκλα!!!

Ρίτα ευχαριστώ πολύ να σ εκαλα το έχω ανάγκη σήμερα σ ευχαριστώ πολύ

00020429.gif

ωραιοτατα αυγα!!!!!

Θα φέρει ο νικσο από το μαγαζί κόλλησε κ η κατσαρόλα ένα σώμα μια ψυχή έγινε ποπό για πέταμα είναι αντί να το κλείσω το Έβαλα τερμααααααααααααααααααα

Καλημέρα! Πάλι σπίτι σήμερα για ξεκούραση..

Ηλιάνα μου χρόνια σου πολλά κι από εδώ!

Μαρίνα τέλειες οι φώτο! Μιλάμε τα παιδιά σου είναι κουκλιά και τα δυο και επίσης έπαθα πλάκα με το φόρεμά σου! Κούκλα ήσουν! Φτου φτου να μην σας ματιάσω!

Κικο μόλις πάρω τα πάνω μου θα φτιάξω κι εγώ την τέλεια κιμαδόπιτα...μου έτρεξαν τα σάλια!

Delenaki μου πολύ χάρηκα που όλα πήγαν καλά! Φοβερό να αποχωρίζεσαι μια για πάντα γυαλιά και φακούς ε???? Άντε και πάλι καλορίζικα τα ''καινούρια μάτια'' :lol:

Άντε κανονίστε για τη συνάντηση να ξέρω κι εγω να ξέρει και η Βίκυ αν θα έρθει από το σπίτι μου.

Να σας πω για το σαρδελάκι ότι ναι, έκανε μεγάλο λάθος ο γιατρός της και εκείνη έχει στενοχωρηθεί πολύ με το γεγονός, αλλά και από την άλλη τι να έκανε ρε κορίτσια? Έχει έναν γιατρό που τον εμπιστεύεται και ακολούθησε τις οδηγίες του...είναι να μην σου τύχει...στο νοσοκομείο πάντως του δίνουν και αντιβίωση απ'ότι μου είπε..Ας πάνε όλα καλά και γρήγορα να πάνε σπιτάκι στους, αυτό έχει σημασία.

Να σας πω κι εγώ κάτι(μη με βρίσετε το ξέρω ότι έχω γίνει γραφική πια με το θέμα..) αλλά τελικά θα επιστρέψω στον παλιό μου γυναικολόγο. Εχτές έπαιρνα τον καινούριο και πάλι δεν τον έβρισκα για πολύ ώρα...Και είναι το χειρότερό μου να μην βρίσκω τον γιατρό.Και δεν με πήρε ποτέ πίσω.. Σκεφτόμουν αν εκείνη την ώρα πχ είχα αιμοραγία τι θα έκανα??? Και την άλλη φορά έκανα πολύ ώρα να τον βρω. Δεν το μπορώ αυτό. Θα πάω στον παλιό που ξέρω τα καλά του και τα στραβά του και τέλος. Ελπίζω μόνο να μου πει ότι πάει στο Ρέα γιατί οι τιμές εκεί θα είναι πολύ χαμηλές..

giovanna και εμένα μου την έχει πει έτσι η Εύα με ''ήματρον''! :lol: :lol:

Ρίτα πέθανα στα γέλια με την αυτοκριτική του Γρηγόρη!!! Τον ατιμούλη!

Αυτά! Πάω για ξάπλες ξανα...

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...