Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πετρούλα μου με το πορτοκάλι έχουμε θέμα. Μόνο λίγο αν θα δοκιμάσει από δικό μου φυσικό χυμό, αλλά δεν θα πιεί. Με τους άλλους χυμούς εμπορίου δεν έχουμε πρόβλημα, ή έτσι λέω τουλάχιστον, αλλά φυσικό χυμό.....με τίποτα! Δεν ξέρω αργότερα.

Η έκθεση με απογοήτευσε. Περίμενα άλλα και πιο πολλά πράγματα. Που έλεγες κι εσύ για φουσκωτό! Δεν ξέρω αν υπήρχε τις προηγούμενες μέρες, αλλά όταν πήγαμε μόνο 2 πλαστικές τσουλήθρες είχε κι ένα τρύπιο σκουλήκι να περνάνε τα παιδιά από μέσα.

Κι όπως είπα κάποιοι πάγκοι για ζωγραφική, ένας μάγος, αααα και ένας μ' ένα φίδι κίτρινο και ο 2ος που προσπαθούσε να βγάλει από το κλουβί ένα άμοιρο κουνέλι που προσπαθούσε να του ξεφύγει.

ΤΕΣΠΑ, ευτυχώς δεν πλήρωσε εισητήριο ο μικρός για να στεναχωριέμαι!

Πήγαμε και σε καναδυό άλλα περίπτερα, πήραμε κι ένα μαραφέτι για να γυρνάω τις ομελέττες, ακούσαμε και λίγο Κότσυρα κι ας πούμε περάσαμε ένα ευχάριστο απόγευμα. Τώρα μένει να πάω στο αεροδρόμιο να δω τι δραστηριότητες έχει κι εκεί.......

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ψαχνεις Ελένη για δραστηριοτητες ε??Στο αεροδρομιο εχει καποια εκθεση ή εχει στηθει μονιμος εξοπλισμος για πιτσιρικια???

Κοριτσακια μου λέω να σας αφησω..

Ευχομαι αυριο να εχουμε καλα νεα απο τον Αστερη και την Λαζαρενια και να εχουμε μια ξεκουραστη νυχτα..

Φιλια πολλά!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Είναι μόνιμες δραστηριότητες αν κατάλαβα καλά. Θα βάλω το link σε λίγο να το δεις όποτε μπορέσεις.

Καληνύχτα Πετρούλα.

Για να μην γράφω άλλο μύνημα, νατο

http://www.pamebolta.gr/θεσσαλονίκη/χώρος-δημιουργικής-απασχόλησης-παιδιών-στον-κρατικό-αερολιμένα-θεσσαλονίκης-μακεδονια

Και μάλλον θα σας καληνυχτίσω κι εγώ κοριτσάκια. Να έχουμε μια ήρεμη νύχτα και να γίνουν καλά τα παιδάκια μας!

Και παιδιά η Ηλιάνα μας έχει γενέθλια!

Χρόνια πολλά καλό μου, να ζήσεις, να ευτυχίσεις και με το καλό να έρθει και ο μπεμπούλης σου και όλα όσα περνάς τώρα να είναι μια κακιά και μακρινή ανάμνηση!!!!

Φιλιά πολλά κούκλα ;)

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

Μαρίνα μου οι φωτογραφίες είναι καταπληκτικές. Έχεις πολύ όμορφη οικογένεια. Να να σας ζήσει και πάλι η Μαριαλένα.

Σαρδελάκι μου ελπίζω να βρείτε τι ακριβώς έπαθε το παιδί και η ταλαιπωρία σας να τελειώσει σύντομα. Τουλάχιστον, απ' ότι διάβασα, ο Αστεράκο έχει καλή διάθεση και ψυχολογία.

Μαελενη ούτε εγώ είχα κάνει αυτή την εξέταση όταν έμεινα έγκυος.

Λαζαρένια μου εσείς τι κάνετε; Πήγατε σε ορθοπαιδικό;

Ηλιάνα μου έχεις γενέθλια σήμερα έτσι δεν είναι; Χρόνια σου πολλά και πάντα ευτυχισμένα. Μην στεναχωριέσαι καθόλου και σύντομα θα έχεις ένα ακόμα υγιέστατο μωράκι.

Κοριτσάκια μου σας καληνυχτώ. Φιλιά σε όλες.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΕΓΩΙΣΤΡΙΑ ΑΛΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ :(:(:(:(:(
Μη ζητάς συγγνώμη βρε κορίτσι μου. Έτσι είναι, έχεις τον πόνο σου τώρα. Κοίτα μπροστά όμως και πάρε δύναμη. Θα γίνει ότι πρέπει να γίνει κι ύστερα παρελθόν όλα αυτά. Αλλά ακόμα κι έτσι η μαγεία της στιγμής δε θα χαθεί. Το μωράκι σου θα γεννηθεί, θα ζήσεις αυτή την τρέλα ξανά και κάποτε θα τα θυμάσαι όλα αυτά κι ακόμα θα συγκινήσε. Μη μου στεναχωριέσαι... αυτά είναι ρουτίνα στα νοσοκομεία, έτσι είναι οι εγκυμοσύνες και να ήταν μόνο αυτά. Σίγουρα όλες μας θέλουμε την καλύτερη εγκυμοσύνη και τοκετό, αλλά πάνω κάτω συμβαίνουν κι αυτά, τα οποία, σου είπα για αυτούς, είναι ακόμα ένα περιστατικό, χαλάρωσε λοιπόν κι αφήσου στους ειδικούς και στα προτόκολα.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Στο φατσοβιβλίο έβαλα κάτι φώτο από τη βάφτιση δε θα τις αφήσω πολύ γιατί είναι και κάποιοι που δε θέλουν πολύ διασημότητα!;)
Τις είδα, Μαρίνα είσαι σούπερ σέξυ μαμά, μου αρέσεις, τέλειο το φόρεμα. Η κόρη σου καλέ είναι κουκλί, πολύ όμορφη, φτου να μη σου τη ματιάξω.

Σιδερένια τα ματάκια delenάκι!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Με ανχωνη η θερμοκοιτίδα

που θα είναι με ορούς να παίρνει την αντιβίωση

που δεν θα τον έχω διπλά μου

που θα γυρίσω σπίτι χωρίς αυτόν

που που και αλήθεια γιατί να τα περνώ όλα αυτά ? τι έκανα ποιον έβλαψα γιατί γιατί και στο δικό μου παιδί ?

καλη μου ηλιανα.

μη σε τρομαζει και σε αγχωνει η θερμοκοιτιδα.καθημερινα βρισκονται εκει παρα πολλα βρεφακια και ειναι για το καλο τους.πολλα κιολας ειναι και τελειωμηνα χωρις καποιο διαπιστωμενο προβλημα στην εγκυμοσυνη.χαρακτηριστικο παραδειγμα μια συναδελφος μου (και μελος του παρεντς) που ο γιος της γεννηθηκε 1900 γρ απο λαθος γιατρου.δεν εβλεπε οτι κατι δεν παει καλα.

διπλα σου θα τον παρεις οταν ερθει η ωρα.ειναι για το καλο του.

θα γυρισεις σπιτι χωρις το μωρο.η φιλη μου που γεννησε προχθες δεν τα ειδα καν τα μωρα.τα πηραν κατευθειαν και τα πηγαν στο ιπποκρατειο.ουτε ξερουμε ποτε θα βγουν,μανα δεν ειναι?την ωρα που την κοβανε φωναζε οτι ποναει και οντως δεν την ειχε πιασει η επισκληριδιος.της κανανε και ολικη στο καπακι, ουτε ξερει πως ειναι τα παιδακια της.

τι εκανες και ποιον εβλαψες?κανεις δεν ειναι αναμαρτητος.μη ριχνεις ομως ευθυνες στο εαυτο σου.εγινε και στο δικο σου παιδι,δεν αλλαζει κατι.απλα ευχομαστε και προσευχοματε να πανε ολα καλα και να βγει απο εκει γερος και δυνατος.

ολα τα ζωντανα ειναι ισα απεναντι στον Θεο.Εκεινος ξερει μονο που στελνει και τι.εμεις απλα προσπαθουμε να τα αντιμετωπιζουμε.και αν δεν ηταν στο δικο σου παιδι,θα ηταν σε ενα αλλο,θα ενοιωθες καλυτερα?δεν νομιζω.οι περισσοτερες τουλαχιστον γυναικες απο την φυση μας βλεπουμε ολα τα παιδια σαν παιδια μας και στεναχωριομαστε οπως οι μαμαδες τους.

και στην τελικη δεν εχει και τιποτα το παιδι,ηρεμισε γιατι ολα τα νοιωθει απο εκει μεσα.

η αλεξανδρα μου εστειλε μηνυμα και ειπε οτι θα με παρει σημερα που θα εχει και αποτελεσματα.

με την συναντηση μας τι θα γινει?

καλημερα σε ολες!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

κανονιστε να δουμε τη Βικυ. Επειδη θα λειπει η μαμα μου, πρεπει να συννενοηθω με τη πεθερα μου και πρεπει να το ξερω απο νωρις!!!!!

πεσ τα πες τα!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Οσο για τη συναντηση εγω προτεινα να βρεθοιυμε Σαββατο μεσημερι αλλιως θα δω τη βικυ καποια αλλη ωρα.

Αν μπορειτε πειτε και εσεις για να κανονιστουμε.

Εγω δυστηχως θα ξερω τελευταια ωρα αν θα παμε στη βαφτιση εκτος Αθηνων αλλα το βλεπω χλωμο διοτι την κυριακη εχουμε αλλη μια βαφτιση εδω στην Αθηνα σε πολυ κοντινους συνεργατες του ανδρα μου και θελει να παει...οποτε μαλλον εδω μας βλεπω.

κανονιστε μερος και ωρα,να το πω και στη φιλη μου(γιατι αν δεν σας πειραζει θα ερθουμε μαζι)για να ξερω ποτε θα παω και στη μαρια αν δεν μπορει να ερθει εκεινη

Κι όπως είπα κάποιοι πάγκοι για ζωγραφική, ένας μάγος, αααα και ένας μ' ένα φίδι κίτρινο και ο 2ος που προσπαθούσε να βγάλει από το κλουβί ένα άμοιρο κουνέλι που προσπαθούσε να του ξεφύγει.

και εγω απο την εκθεση την ιδια εικονα εχω,το μονο που μου αρεσε ηταν ενας πωλητης στα ποδηλατα!!!!!

οσο για το φιδι μπρρρρ,εχω δει να τρωει κουνελι (αλλου οχι στην εκθεση) και επαθα πραγματικα σοκ.ειχα κουνελακια και δεν μπορω να φανταστω πως το κανουν αυτο οι ανθρωποι.θα μου πειτε κατι πρεπει να φανε και αυτα,αλλα οχι μπροστα σε τοσο κοσμο.θεαμα το καταντησαν.τι κερδιζει ενα παιδι με το να δει το ενα ζωο να καταβροχθιζει το αλλο.και μαλιστα live.ας το δει σε ηλικια καταλληλη σε ντοκιμαντερ.

Καλημεραααα..

Αναμενω με αγωνια το νεα του Αστερη μας ..ευχομαι τα αποτελεσματα του αγοριου μας να ειναι καλα ..

Εγω ειμαι καλα και τα αγορια μου επισης ..την Δευτερα εχω και β επιπεδου και ανυπομονω να δω το μπεμπε μας!!

Ηλιαννα μου χρονια πολλα και καλα !!!με το καλο να δεχτεις και το δευτερο αγορακι σου!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

εχεις γενεθλια ηλιανα μου???

χρονια σου πολλα και ευτυχισμενα κοριτσι μου.

με το καλο να ερθει το μωρακι σας στον κοσμο και ολα ευχομαι να πανε τελεια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...