Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια μπήκα στα γρήγορα να διαβάσω για τον Αστεράκο μας.

Sardelaki μου περαστικά σας και πάλι κι αν θέλεις διάβασε λίγο αυτό μπορεί να βγάλεις άκρη.

http://www.medlook.net/article.asp?item_id=723

Ηλιάνα μου κι εσύ μην αγχώνεσαι βρε κοπέλα μου. Ολα καλά θα πάνε άντε......

Στο κάτω κάτω όλα τα μωράκια δεν τα τρυπάνε για να βρουν την ομάδα αίματος και να κάνουν και κάποιες άλλες αναλύσεις? (έτσι έχω την εντύπωση τουλάχιστον)

Πικουλίνα souper τα παιδάκια σου!!!! Γέμισες περηφάνια!!!!

Μαρινάκι περαστικά κι όχι άλλο πόνο μωρέ! Είδα και τις φωτο σας!

Απλά Κ Α Τ Α Π Λ Κ Τ Ι Κ Ο Ι!!!!!!!!!

Τα φιλιά μου και στις υπόλοιπες και ΚΙΚΟ δεν έχω λόγια! Εγραψες πάλι χιχιχι!!!!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ευχαριστώ μαρινάκι και μαελένη. Ακριβώς αυτό το άρθρο διάβασα τώρα μόλις και ξεμπερδεύτηκα.

Όσο για υπέρηχο, δεν κάναμε...νομίζω όμως πως θα κάνουμε. Κάτι τέτοιο είπε σήμερα η λέκτορας που πέρασε να μας δεί!

m57Zp2.png

Για να μην το καταλάβανε στην φηλάφιση πιστεύω δε θα είναι διογκωμένα. Πάντως το νου σας μην πέσει μέχρι να το επιβεβαιώσετε, δεν πρέπει να χτυπήσει στην κοιλιά.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διάβασα το άρθρο που λες Μαελένη μου και θυμήθηκα πόσες φορές ανέλυσα κάθε κουβέντα που γράφει! Απ' έξω τα έχω μάθει δε μπορείτε να πείτε! Να τα περνάνε τουλάχιστον ανώδυνα τα παιδάκια μας.

mGKop3.png60Jvp3.png

Εδω ειμαι, ήρθα για λίγο..

Αλεξανδρα ευχομαι αυριο τα νεα να ειναι τα καλύτερα καινα επιστρεψετε σπίτι σας!!Κοιτα και εσυ να ξεκουραστεις λίγο και τα πλυντηρια θα μπουν κι αυτα..

Μωρε Μαρινα τι περασες κι εσυ!!Πως να φυλάξεις ενα παιδι απο το πεσιμο..Ευτυχως τωρα ειναι μια κακη αναμνηση!

Διαβαζα και της Μαριζας εχτες και σημερα και ομολογω πως δεν ηξερα τετοιες λεπτομερειες..Θελει συνεχη παρακολουθηση και καθολου εφησυχασμό το θεμα με την αλλεργια ενος παιδιου, ειδικα οταν ειναι σε αυτο το βαθμό..

Ευχομαι οσο περναει ο καιρος και μεγαλώνουν τα παιδακια μας να ξεπερνανε καθε τι που τους ταλαιπωρει..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Πετρούλα σημειώνω πολλές απουσίες σου, κανόνισε! Πώς πάει το δωμάτιο του Αναστάση? Εσύ πώς είσαι βάρυνες? Πήγες καθόλου γιατρό?

Όσο για το όλο θέμα, δε φαντάζεσαι! Ο Ιούλιος ήταν απλά εφιαλτικός, ποτέ κανένας να μην τα ξαναπεράσει! Είχαμε τρελαθεί από το φόβο μας μην πάθει καμιά ρήξη σπλήνας, γιατί εμάς είχε παραδιογκωθεί.

mGKop3.png60Jvp3.png

Επανήλθα.

Λοιπόν για να ευθυμήσουμε λιγάκι, αυτή την "ίωση του φιλιού" δεν την είχα περάσει ποτέ και φάνηκε στον προγεννητικό. Ετσι η γυναικολόγος στην αρχή της εγκυμοσύνης μου είχε απαγορέψει την επαφή με κόσμο, λεωφορεία, φιλιά και τα τοιάυτα! Πωπω από πόσες εκδηλώσεις είχα λείψει τότε πρωτοχρονιάτικα δε λέγεται!

Και μαζί μ' αυτές και τα "φλουριά" από τις πίτες που έχασα.

Μαρινάκι περάσατε κι εσείς όμως!

Για την αλλεργία παιδιά θυμάμαι όταν φτιάχναμε στον Γρηγόρη φρουτόκρεμα κι έβαζα μέσα και χυμό πορτοκάλι πωπω κλάμα για να μην την φάει!!!! Κι όταν έδινα σκέτο πορτοκαλοχυμό ο εμετός ήταν στανταράκι. Πώς το κουβέντιασα με την παιδίατρο κάποια στιγμή μου λέει μην του ξαναδώσεις, μάλλον έχει αλλεργία στο πορτοκάλι. Ε ακόμα δεν το πολυθέλει ούτε να το βλέπει το πορτοκάλι βρε κορίτσια.

Δεν είναι απίστευτο πώς ο οργανισμός μας πολλές φορές μας ποειδοποιεί! Το ίδιο έχω εγώ με τα μύδια. Μια ζωή κάτι με εμπόδιζε να φάω. Δυο φορές δοκίμασα κι άλλη μια πιλάφι από μυδοπίλαφο και τις 3 φορές έπαθα κολούμπρα!

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Όπως τα λες είναι Ελένη μου, για αυτό πρέπει να πειστούμε και εμείς οι μαμάδες να μη μπουκώνουμε τα παιδιά όταν δε θέλουν, πάντα υπάρχει λόγος για να μη φάνε, εντάξει όσο τρώει το κάθε ένα! Εγώ δε θα έχω πάνω από μήνα που το συνειδητοποίησα αυτό και πάλι με πιάνουν πού και πού οι αμφιβολίες μου!

Καλά ρε κοριτσάκι πώς του ήρθε του γιατρού σου και σου έκανε αυτή την εξέταση? Δεν είναι στον έλεγχο για τις εγκύους γιατί τα άρθρα γράφουν ότι κανονικά δεν τις επηρεάζει, θυμάμαι βεβαια την περίπτωση της μαμάς της Αναστασίας αλλά γενικά δεν προκαλεί κάτι περισσότερο σε εγκυμονούσες απ' ότι γράφουν βέβαια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Όπως τα λες είναι Ελένη μου, για αυτό πρέπει να πειστούμε και εμείς οι μαμάδες να μη μπουκώνουμε τα παιδιά όταν δε θέλουν, πάντα υπάρχει λόγος για να μη φάνε, εντάξει όσο τρώει το κάθε ένα! Εγώ δε θα έχω πάνω από μήνα που το συνειδητοποίησα αυτό και πάλι με πιάνουν πού και πού οι αμφιβολίες μου!

Καλά ρε κοριτσάκι πώς του ήρθε του γιατρού σου και σου έκανε αυτή την εξέταση? Δεν είναι στον έλεγχο για τις εγκύους γιατί τα άρθρα γράφουν ότι κανονικά δεν τις επηρεάζει, θυμάμαι βεβαια την περίπτωση της μαμάς της Αναστασίας αλλά γενικά δεν προκαλεί κάτι περισσότερο σε εγκυμονούσες απ' ότι γράφουν βέβαια!

Δεν ξέρω πώς της ήρθε πάντως την είχα κάνει και η πλάκα ήταν ότι πρώτη φορά άκουγα γι' αυτήν!

Ποιά είναι η μαμά της Αναστασίας και τι συνέβη δηλ? Της Νατάσσας?

Διαφημίσεις

Μαρινα δεν με παρακολουθεις..κλάψ!!Την Παρασκευη πήγαμε στον γιατρό..

Σημερα πηγαμε και στον γιατρό και μας βρηκε πολύ καλούς!!!!

Ζυγιζουμε 3.150 κιλα ( ο μικρος δλδ γιατι η μαμα ειναι + 75...), εχει παρει θεση - αν και ειναι λίγο ψηλά- και μου ειπε οτι απο εδω και περα οτι ωρα και να γεννησω ειμαστε απόλυτα ασφαλεις..Τον ρωτησα τι μπορω να κανω για να επιταχυνω τον τοκετό και μου ειπε " κανε και bungee jumping αν θες τωρα!!!" μετα προσθεσε και το sex οποτε απο σημερα ξεκιναμε αφοβα!!!χαχαχα

Απο το δωματιο του Ανασταση περιμενουμε το οκ της παραγγελιας που στειλαμε και την ιδια την παραγγελία!!χαχα

Μολις στηθει πάντως,ελπίζω πριν τα Χριστουγεννα,θα σας βαλω φωτο..και μετα να ειναι πάλι σας βαλω φωτο και ..φωτακια (χριστουγεννιατικα!!!!)χαχα

Σημερα κουραστηκα αρκετα και νοιωθω καιμεγαλύτερη δυσφορια..Καθομαι και στην καρεκλα του γραφειου και με ποναει και ο θωρακας

Αυριο λέω να ετοιμασω και καμια βαλιτσουλα σιγα σιγα και να κανω και τον απαραίτητο καλλωπισμο

Μαρινα για να μην ξεχασω...ειστε μια πολύ ομορφη οικογενεια!!Οι φωτο απο τη βαφτιση ειναι υπεροχες!!Να σας ζησει και πάλι η Μαριαλένα και πάντα τετοιες χαρές!!

Με συγχωρείς κοριτσάκι μου αλλά με τα νέα του Αστέρη μας έπαθα μπλακ άουτ, όλο αυτό σκέφτομαι τώρα! Φυσικά και είχα διαβάσει τα νέα σου αφού τα σχολίαζα κιόλας απλά τώρα μου ήρθε φλασιά! Τι μπαλιτσούλα ακόοοομα? Άντε καλέ, γιατί βλέπω τον άντρα σου να ψάχνει στα μαγαζιά για κανένα νυχτικό εκείνη την ώρα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ουπς τραγικό!!! Αρα κάτι ήξερε παραπάνω η δική μου και μ' έβαλε να το κάνω! Βέβαια δεν ξέρω τι θα μπορούσε να μου κάνει αν θα κολλούσα....πωπω ούτε να το σκεφτώ δεν θέλω. Παραπροσέξαμε τότε πάντως άρρωστους ανθρώπους, συνωστισμό, όχι λεωφορεία, όχι φιλιά!!

Αχ Θεέ μου τι είναι όλα αυτά που μας βομβαρίζουν. Κι άντε όταν είσαι μεγάλος και καταλαβαίνεις κάπως το ξεπερνάς. Τα παιδάκια???? Τι φταίνε!

Αλήθεια από τη Λαζαρένια κανένα νέο είχαμε? Αλλο πάλι κι αυτή η υμενίτιδα! Ακινησία στο παιδί! Η Ρίτα με τον Γρηγόρη θαύμα που τα κατάφερε!

Τι μπαλιτσούλα ακόοοομα? Άντε καλέ, γιατί βλέπω τον άντρα σου να ψάχνει στα μαγαζιά για κανένα νυχτικό εκείνη την ώρα!

Βρε ολα τα εχω ψωνισει, τα εχω σιδερωσει και ειναι ετοιμα προς τοποθετηση αλλά ολο το αναβαλλω..Θελω να ξαναδω και τι μου λείπει και να το τελειωνω και αυτο..

Ελένη θυμαμαι που μου ελεγες για το πορτοκαλι..Εξακολουθει να μην το θελει ε??

Διαβασα και για την εκθεση που πηγες και απογοητευτηκες..Μα καλά τοσο μαπα αποδειχτηκε αυτη η Kid & Fun???Κριμα η τοση διαφημιση!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...