Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Η μικρή της λαζαρενιας τη έγινε ? ο αστερης τις Αλεξάνδρας έχουμε νέα??????????????

Αρμα να προσέχεις κούκλα μου

βατραχακι σερβιετακια δεν βγήκα πουθενά δεν εχουν τελικά στην αποθήκη μπορώ να παραγγηλλω από εκεί ?

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Με ανχωνη η θερμοκοιτίδα

που θα είναι με ορούς να παίρνει την αντιβίωση

που δεν θα τον έχω διπλά μου

που θα γυρίσω σπίτι χωρίς αυτόν

που που και αλήθεια γιατί να τα περνώ όλα αυτά ? τι έκανα ποιον έβλαψα γιατί γιατί και στο δικό μου παιδί ?

Ηλιάνα μου , είναι λάθος να σκέφτεσαι κατα αυτό τον τρόπο. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα , το παιδάκι σου είναι υγιέστατο και θα το έχεις μαζί σου. Να σκέφτεσαι ότι υπάρχουν πολύ χειρότερα προβλήματα και να χαίρεσαι που παρόλο το σπάσιμο των νερών σου όπως σου λένε και οι γιατροί είχε τέτοια εξέλιξη το μωρό και ανάπτυξη το μωρό. Να κοιτάξεις να ξεκουραστεις για τις υπόλοιπες 10 μέρες και να υποδεχθείς το νέο μέλος με ότι πιο θετικό συναίσθημα συνοδεύεται μια τέτοια στιγμή. Το να μπει ένα μωράκι σε θερμοκοιτίδα μπορεί να συμβεί και σε μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη αλλά όπως είπαμε δεν κοιτάμε αυτό κοιτάμε ότι θα γίνει για προληπτικούς λόγους και μετά όλα θα είναι μια χαρά. φιλιά και να προσέχεις όσο πιο πολυ μπορείς.ΟΛΑ ΘΑ ΠΆΝΕ ΣΟΥΠΕΡ.

Γιοβάννα νομίζω εσύ και η Ρίτα πρέπει να συμπεθεριάσετε , θα βρει ο Γρηγόρης το μάστορα του με την Αλεξάνδρα.:P:p

Μπααα Κίκο μου. Κεφαλονίτισσα η μία Κερκυραία η άλλη, θα σφαχτούν οι συμπεθέρες. :tongue::tongue::tongue::tongue:

Ηλιάνα μου μην σκέφτεσαι αρνητικά. Κάνεις ότι το καλύτερο για το μωράκι σου. Σκέψου ότι σε λίγο καιρό θα αντικρύσεις το προσωπάκι του. Αυτό μόνο.

Κορίτσια πριν από λίγο μου ήρθαν τα ρούχα που παρήγγειλα από τοinternet από τη Mini raxevsky. Έχω ενθουσιαστεί!!! Πολύ καλή ποιότητα και σας πληροφορώ ότι ήρθαν και με σακουλίτσα για δώρο και με κάρτα αλλαγής.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Κοριστια ευχαριστώ πολύ όλες σας

χτεσσ συνειδητοποίησα από τι λούκι βγήκα αλώβητη 4 εβδομάδες τώρα

το θέμα είναι ότι όπως και αν έχει

θα του δώσουν αντιβίωση μολις γεννηθεί ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΥΠΗΣΟΥΝ

και το πρωτόκολλο στο νοσοκομείο είναι 10 μέρες για ριγμένο σάκο

είναι κάτι που δεν θα γλυτώσουμε φοβούΝτε για λοίμωξη και ακόμη και αν βγουν αρνητικές οι εξετάσεις θα κάνουν το πρωτόκολλο μου το ξεκαθάρισαν αυτό

ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΩ

ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ

ΣΥΓΝΩΜΗ :oops::oops::oops::oops::oops:

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΕΓΩΙΣΤΡΙΑ ΑΛΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ :(:(:(:(:(

Μσωπάκι του. Αυτό μόνο.

Κορίτσια πριν από λίγο μου ήρθαν τα ρούχα που παρήγγειλα από τοinternet από τη Mini raxevsky. Έχω ενθουσιαστεί!!! Πολύ καλή ποιότητα και σας πληροφορώ ότι ήρθαν και με σακουλίτσα για δώρο και με κάρτα αλλαγής.

kaloforemena

Αχ ευχαρίστα πράγματα και εγώ σήμερα έλαβα ένα φαρμάκι πολύ υπέροχο λαχανί με προβατάκια πολύ χαριτωμένο έχει και σκουφάκι σετ με αυτάκια

αυτό θα του βάλω όταν βγούμε από εκεί μέσα

δεν ξέρω να βάζω φωτογραφίες

άλλα μόλις το αντίκρισα έβαλα τα κλάματα η ορμόνες μου έχουν επηρεαστεί

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μου, μπήκα να σας πω νεότερα από τον Αστέρη μας και πάω πάλι να ξαπλώσω γιατί η καρέκλα με κουράζει...

Λοιπόν ίσως να έχει και λοιμώδη μονοπυρύνωση. Ακόμα δεν έχουν βγει όλες οι εξετάσεις, δεν ξέρουν πότε θα βγουν. Το καλό είναι πως το παιδί κάθε μέρα είναι όλο και πιο κεφάτος, τρώει και γενικά είναι καλά. Σας στέλνει τα φιλιά της και σας ευχαριστεί όλες.

Ηλιανάκι μου μην ανησυχείς(όσο μπορείς..) όλα θα πάνε καλά, θα το δεις! Θετικές σκέψεις!

Κορίτσια σορυ που δεν σχολιάζω αλλά δεν μπορώ να κάτσω πολύ ώρα.

Φιλιά σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Φιλάκι μου ειλικρινά δεν ξέρω πως μπορώ να σε συμβουλέψω στο θέμα της αλλεργίας της Ναταλίας , θέλει ειδικό χειρισμό αυτή η περίπτωση όντως, ξέρω πως η φίλη μου είχε απευθυνθεί σε ψυχολόγο προκειμένου να έχει μια εμπεριστατωμένη άποψη γύρω από αυτό το θέμα και να ξέρει πώς να το χειριστεί καλύτερα. Μάλιστα πήγε και 2η φορά στον ψυχολόγο όταν επρόκειτο να γεννήσει το 2ο παιδάκι και ήθελε να ξέρει αν θα πρέπει να συμπεριφερθεί ιδιαίτερα στη μικρή ο οποίος της είχε τονίσει επουδενεί να μη χρίζει η μικρή ιδιαίτερη φροντίδα και αντιμετώπιση λόγω αλλεργίας. Μήπως και εσύ να συμβουλευόσουν έναν προκειμένου να νιώσεις καλύτερα;
Nαι, ίσως χρειάζεται να το κάνω, η ψυχολογία είναι είναι ένα μέρος του προβλήματος. Ακόμα μια φορά, σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου. Μου είναι πάντα πολύτιμες.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Heloooo girls!!!!

τι κάνετε βρε;;;; Μου λείψατε τόσες μέρες της χειρουργημένης!!!!!:tongue::tongue:

Είμαι πάρα πολύ καλά, βλέπω προς το παρόν μια χαρα, δεν πόνεσα και δεν είχα κανένα πρόβλημα!!!!! Είμαι πανευτυχής και ναι ακόμα ψάχνω τα γυαλιά στο κομοδίνο και βρίζω τον εαυτό που κοιμήθηκε με τους φακούς επαφής!!!!:tongue::tongue::tongue:

Διάβασα και για τον Αστεράκο μας και χάρηκα πολύ που τα νέα είναι καλύτερα...:D:D:D Άντε γρήγορα να βγουν και απο το νοσοκομείο...

θα του δώσουν αντιβίωση μολις γεννηθεί ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΥΠΗΣΟΥΝ

και το πρωτόκολλο στο νοσοκομείο είναι 10 μέρες για ριγμένο σάκο

είναι κάτι που δεν θα γλυτώσουμε φοβούΝτε για λοίμωξη και ακόμη και αν βγουν αρνητικές οι εξετάσεις θα κάνουν το πρωτόκολλο μου το ξεκαθάρισαν αυτό :(:(:(:(:(

Βρε Ηλιάνα μου μην τα σέφτεσαι αυτά, ένα τρύπημα στο μπρατσάκι του δεν είναι τίποτα προκειμένου να πάρεις το παιδάκι σου στο σπίτι υγιές...;) Και δεν είσαι εγωίστρια...εγώ στη θέση σου θα ήμουν στα πατώματα...αλλά καμιά φορά και η αισιοδοξία χρειάζεται για να μπορέσουμε να παλέψουμε μια κατάσταση...:D:D:D:D

Δεν διαβάζω πολύ γιατί δεν κάνει να κουράζω πολύ τα μάτια μου για καμιά εβδομάδα αλλά θα προσπαθήσω να μπαίνω συχνά για να προλαβαίνω πριν γράψετε 500 σελίδες...πολυλογούδες, ε πολύλογουδες!!!!:tongue::tongue::tongue:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

και η στονε δεν μπηκε που εισαι φιλεναδα;τωρα θα μπαινεις καθε μερα για να εχουμε και τον νου μας μην γεννας και δεν το παρουμε χαμπαρι :tongue:

Εδω ειμαι καλή μου!!Δεν εχω γεννησει αλλα τις τελευταιες μερες το εχω ριξει στις δουλιτσες και στο συμμαζεμα..Χθες το βραδυ εκατσα σας διαβασα και λίγο πριν τελειωσω την αναγνωση και ειχα κανει και παραθεσουλες με επιασαν κτ κραμπες αλλο πραγμα..πηγα κατευθειαν να ξαπλώσω και μου εκανε και λίγο μασαζακι ο καλος μου

Το πρωί διαπιστωσα οτι το λαπιτοπι με την ευγενικη χορηγια του Ανασταση εχει χτυπήσει κοκκινο και ο σκληρος δισκος "μαλακωσε"..:tongue:

Ειναι για επισκευη και αυτη τηυ βδομαδα δεν θα τον εχω:mad:

Ειδα οτι η Ηλιανα ειναι καλά αν και με χαλια ψυχολογια...Προπσαθησε βρε κοριτσι μου να εχεις εμπιστοσυνη σε αυτα που σου λένε και οτι ειναι να γινει θα γινει για το καλό του μπεμπη..Μη φοβασαι ουτε τη θερμοκοιτιδα, ουτε την πιθανη αντιβιωση..Ολα προληπτικα θα γινουν και για τη δικη του ασφαλεια!!!Μηπως εμεις που δεν εχουμε ρηξη ξερουμε οτι δεν θα υποβληθουμε σε τετοιες εξετασεις και παρακολουθησεις???

Ο Αστερης διαβαζω ειναι ΄με καλή ψυχολογια..Ελπίζω συντομα να βρουν τι ειναι αυτο που τον ταλαιπωρει και να το καταπολεμησουν..

Επίσης πήρε το ματι μου τελεια κιμαδοπιτα της Κικης την οποια αυριο κιολας θα προσπαθησω να φτιαξω..Το φυλλο της δε, μου θυμισε της μαμας μου!!

Γεια σου βρε Κικη, κρυφο ταλέντο!!!

Λοιπον θα σας ξαναερθω σε κανενα 2ωρο γιατι τωρα ηρθε ο συζυξ και πάω να τον δω..Ενα απο τα καλά του laptop ειναι οτι γραφεις οπου και να εισαι και τους βλέπεις όλους...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

κοριτσακια μου καλησπερα,

δεν εχω διαβασει σχεδον τιποτα, (οσα ξερω μονο απο τη Μαρια)

να ευχηθω στην Ηλιανα να πανε ολα τελεια και στον αστερακο μας να γυρισει με το καλο στο σπιτακι του.

Το μωρο μας ειπε γιαγια και ο Πανουλης εφτιαξε μονος του το παζλ με τα τρια γουρουνακια που ειχε 15 κομματια. Τρελαθηκα και με τα δυο απο τη χαρα μου το πρωι.

φιλια

Διαφημίσεις

Οχι μωρε δεν το ειπε με ασχημο τροπο... Πιο πολυ μου το δικαιολογησε...

Οσο για τον παλιο προπονητη... Και κουκλος και καλος με τα παιδια... Χμμμμμμμ... δυο σε ενα! Αυτα ειναι!!!:lol::lol::lol:

Γιατί νομίζες τον πήγαινα από μωράκι???:tongue::tongue::lol::lol::lol:

Στο φατσοβιβλίο έβαλα κάτι φώτο από τη βάφτιση δε θα τις αφήσω πολύ γιατί είναι και κάποιοι που δε θέλουν πολύ διασημότητα!;)

Κάτι σαν καυτηριασμό έκανα στα μάτια και όσο περνάει η ώρα γίνονται χειρότερα νομίζω! Όχι δεν τα έχω κλειστά, πώς θα σας έγραφα αλλιώς? :rolleyes:

Το περίμενες ότι ο Γρήγορος θα μετάνιωνε τόσο γρήγορα για τις παιδικές του αταξίες Ρίτα? Πολύ γέλιο έχει όντως!

Καλέ Κίκο τι κρυφό ταλέντο έχεις και στη μαγειρική?

Αχ βρε Ηλιάνα μου περνάς μεγάλο ζόρι, αλλά μη σκέφτεσαι έτσι.Ο Θεός σε αξίωσε να γίνεις 2η φορά μανούλα κι αυτό είναι το σημαντικό! Με τα παιδιά μας όλες λίγο πολύ θα περάσουμε πολλά και κάθε μέρα πρέπει να είμαστε ευγνώμονες να είναι υγιή και ολα τα άλλα είναι στο παιχνίδι!

Γιοβανάκι καλοφόρετα μέσα στη μόδα το κοριτσάκι σου!

Ντελενάκι με γεια τα νέα ματάκια! Έχεις μέρες να τα κουράσεις μπροστά σου,κάνε λίγο αποχή από το λαπιτόπι προς το παρόν.

Πετρούλα πού είσαι ρε κορίτσι να τα λέμε λίγο? Μετά θα γεννήσεις και τις πρώτες μέρες τουλάχιστον θα είσαι λίγο πιεσμένη! Να μπαίνεις συχνότερα, μας έλειψες!

Πικουλίνα μπράβο σας, πανέξυπνα και τα δύο παιδάκια σου! Αχ κι εμένα θα λείψει πάλι 10 μέρες η μαμά μου οπότε πρέπει να οργανωθούμε νωρίς για την έξοδο για να το κανονίσω με τον φοιτητή και να ξέρω πώς θα κανονίσω και τις προμήθεις γάλακτος!

Όχι γμτ μόλις διάβασα για τον Αστέρη, τι ήθελα και το μελέτησα μακάρι να μην είναι αυτό ή αν είναι να το περάσει ανώδυνα. :(:(:( Με επηρέασε τόσο πολύ αυτό που διάβασα, το έχω και πολύ νωπό ακόμα στη μνήμη μου...Βέβαια επειδή πήρε κορτιζόνη, σε εμάς δε συμφωνούσαν οι γιατροί ήθελαν να εξελιχτεί, πιστεύω θα περάσουν πιο γρήγορα τα συμπτώματα. Πάντως να ένας λόγος που λέω όχι αντιβώση εύκολα, εμας δεν είχε βγάλει πάρα πολλά εξανθήματα γιατί δεν πήρε κανένα φάρμακο.

mGKop3.png60Jvp3.png

Μπηκα με αγωνια και βλεπω νεοτερα απο τον Αστερακο!Αντε μακαρι να ξεκαθαρισει γρηγορα η κατασταση και να πανε σπιτι τους.

Ηλιανα μου οτι εγινε -εγινε τωρα.Ολα θα πανε καλα και το μωρακι σου θα εχει τη μεγιστη φροντιδα.Και να μπει στη θερμοκοιτιδα τι εγινε?Ξερεις ποσα προωρακια πολυ πολυ μικροτερα εχουν?Ολα θα πανε υπεροχα!

Πικουλινα μπραβο και στα δυο σου τα παιδακια

Πετρουλα καλες ετοιμασιες!!!!

Οσο για τη συναντηση εγω προτεινα να βρεθοιυμε Σαββατο μεσημερι αλλιως θα δω τη βικυ καποια αλλη ωρα.

Αν μπορειτε πειτε και εσεις για να κανονιστουμε.

Εγω δυστηχως θα ξερω τελευταια ωρα αν θα παμε στη βαφτιση εκτος Αθηνων αλλα το βλεπω χλωμο διοτι την κυριακη εχουμε αλλη μια βαφτιση εδω στην Αθηνα σε πολυ κοντινους συνεργατες του ανδρα μου και θελει να παει...οποτε μαλλον εδω μας βλεπω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

καλησπέρα φίλες μου ...ήρθα σπίτι σήμερα και έμεινε ο άντρας μου στο νοσοκομείο. Ήρθα να βάλω κανένα πληντύριο και να κάνω καμιά δουλειά. Τώρα θα κάνω ένα μπανάκι και θα χαλαρώσω.

Τα νέα μας σας τα είπε η Μαρία...πιθανότατα να είναι λοιμώδης μονοπυρήνωση...αύριο μάλλον θα ξέρουμε περισσότερα. Μάλλον θα μείνουμε όλη την εβδομάδα μέσα διότι θέλουν να δούνε κι άλλη καλυτέρευση και θέλουν να μειώσουν την κορτιζόνη σιγά σιγά.

Μαρινάκι αυτό που λες για την αντιβίωση εξήγησέ μου λίγο...μπορεί να έχει σχέση με την λοιμώδης μονοπυρήνωση;

σας φιλώ

m57Zp2.png

Αχ Σαρδελάκι μου δεν είναι κάτι σοβαρό η λοιμώδης μονοπυρήνωση είναι ίωση ουσιαστικά που μπορεί να κάνει παρενέργειες. Εμείς δυστυχώς τις είχαμε σχεδόν όλες. Εξάνθημα είχαμε μικρής έκτασης, αλλά αν διαβάσεις λίγο και ίντερνετ δεν πρέπει να χορηγηθεί αντιβίωση σε καμία ίωση αλλά ειδικά σε αυτή, γιατί 1) τότε συνήθως παρουσιάζεται έντονο εξάνθημα και 2) είναι ίωση που πολλές φορές χτυπάει στο συκώτι και γι αυτό το λόγο δεν παίρνουμε φάρμακα. Εμείς είχαμε σχεδόν μήνα με σοβαρό θέμα στην πήξη του αίματος, μου είχε πει και η δική μας παιδίατρος θυμάμαι ότι αν έδινε κορτιζόνη το πρόβλημα θα λυνόταν αλλά είχαν ανησυχήσει μήπως επειδή κράτησε πολλές μέρες υπάρχει κάτι πιο σοβαρό που απλά εκδηλώθηκε με τη λοιμώδη. Τέσπα αυτά αφορούν μόνο τη δική μας περίπτωση, που είπαμε το πέρασε πολύ βαριά. Το συκώτι και η σπλήνα του παιδιού πώς είναι? Έκαναν υπέρηχο? Οι τρανσαμινάσες του? Επίσης, την 1η εβδομάδα που νοσεί ένα παιδί, είναι δυνατόν να κάνει την εξέταση και να βγει αρνητική παρόλο που έχει λοιμώδη, 2η με 3η δείχνει θετική και μετά αρνητικοποιείται πάλι και απλά φαίνεται ότι έχει αντισώματα για το συγκεκριμένο που σημαίνει ότι το πέρασε κάποια στιγμή στη ζωή του. Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα χειρότερα, ό,τι θες ρώτα με! Περαστικά σας και πάλι και πολλά-πολλά γλυκά φιλάκια στο αστεράκι σου.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...