Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Νατάσα μου τι σχέση έχει το αν ένα παιδί είναι υπάκουο με το αν είναι κοινωνικό? Δε μας τα λέει καλά πες του προπονητή! Φυσικά και ο δικός μου δεν κάνει πάντα αυτά που του λένε στο κολυμβητήριο, εξάλλου πάμε για να περάσει καλά και όχι για να γίνει πρωταθλητής! Όταν ήταν μωρό είχε έναν κούκλο προπονητή που ήταν απίστευτα υπομονετικός και καλός με τα παιδιά.Τώρα έχω δει θηλυκού γένους προπονήτριες που χμμμ δε μου καλαρέσουν!

Οχι μωρε δεν το ειπε με ασχημο τροπο... Πιο πολυ μου το δικαιολογησε...

Οσο για τον παλιο προπονητη... Και κουκλος και καλος με τα παιδια... Χμμμμμμμ... δυο σε ενα! Αυτα ειναι!!!:lol::lol::lol:

t7fQp3.png

ποια μεθοδος ειναι αυτη;;;;;;;;;;;;;;;;;;

για εξηγησε μας κι εμας τι ανιδεες βρε ριτα :tongue:

Οοοοχι καλες μου επειδη δε βγαζετε ακρη με την κικο να με βαλετε να σας τα πω εγω....χαχα

Κικο για ξαναριξτο βρε γιατι θελω να το φτιαξω....

Γιοβαννα

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4474&Itemid=49

Μαρινακι για εξηγα τι εκανες στα ματια?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Τι νεα ρε παιδα?Ακομα δε μαθαμε τιποτα ε?

Εμενα ξυπνησε το αγορι και ριξαμε τρελα γελια...

Λοιπον καθομασταν αγκαλια και του ελεγα τι εκανε και τι ελεγε οταν ηταν μικρουλης...τεσπα το απολαμβανε πολυ και με ρωτουσε και τι αλλο?και τι αλλο εκανα?

Του ελεγα λοιπον και εριχνες τις πιπιλες σου,και εριχνες τις καρεκλες,και εριχνες τις γλαστρες και ανοιγες τις βρυσες και εσπαγες ποτηρια και πειραζες τα ντουλαπια και εκανες θορυβο με τους δισκους και πειραζες τις πριζες και εβγαζες καλωδια κτλ κτλ και ολο με ρωτουσε και τι αλλο?και ξεκαρδιζταν καποια στιγμη πιανει το κεφαλι του και μου λεει ''πωωωωω κακο παιδι ημουν'''χαχαχα κορτσια ελιωσα!!ελιωσα!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ θα τρελαθω.... Ο Γρηγορης σε κριση αυτογνωσιας! Τι αλλο θα δουνε τα ματακια μας ακομα???? Καλα εκανες και ελιωσες, πολυ γλυκουλι ειναι το αγορι σου!:D

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Άντε βρε δεν ντρέπεστε όλες σας με έχετε εκθέσει ανεπανόρθωτα σε όλο τον κυβερνοχώρο.

Τέσπα σας το στέλνω σε φωτογραφίες για να είσαστε σίγουρες.

SV109295_thumb2.jpg

SV109298_thumb2.jpg

SV109300_thumb5.jpg

SV109302_thumb2.jpg

είναι αυτό που λένε , αφού δεν μπορείς να το πεις , ζωγράφισέ το.

Ριτάκι ψηφίζω Γρηγόρη the best, άκου εκεί να καταλαβαίνει ότι τα κατορθώματά του δεν ήταν και ότι καλύτερο. Φοβερός.

Μαρινάκι περαστικά , τώρα τα έχεις κλειστά τα μάτια σου;

Ρίτα σε ευχαριστώ πολύ. Καλά ο Γρηγόρης άπαιχτος :D:D:D:D

Ευχαριστούμε Κίκο :D:D:D:D:D

Να σας πω και χτεσινή ατάκα της Αλεξάνδρας. Όταν πετάει όλα τα παιχνίδια της κάτω και γίνεται ένας χαμός μου έχει κολλήσει και της λέω ''Ήμαρτον βρε Αλεξάνδρα''. Χτες λοιπόν μου έπεσαν κάτι περιοδικά από τα χέρια και γυρίζει και μου κάνει ''Ήματον μαμά'' :D:D:D:D Καταλάβατε; Μου την είπε κιόλας.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ωραια Κικο πες μονο κατι τελευταιο.

Και τα στιβαζεις ολα μαζι και απο τους 2 ηλιους σε μια στιβα ή σε 2 στιβες και ανοιγεις μετα 2 ξεχωριστα φυλλα?

Αυτες οι φωτο ποιανου ειναι?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ναι βρε ειναι η μεθοδος του ηλιου...απλα δεν την εχω ξαναδει σε σφολιατα!!!Ονειρο.Την ηξερα μονο για παραδοσιακο φυλλο.

Ευγε κικο αυριο θα εκτελεστει!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Να σας πω και χτεσινή ατάκα της Αλεξάνδρας. Όταν πετάει όλα τα παιχνίδια της κάτω και γίνεται ένας χαμός μου έχει κολλήσει και της λέω ''Ήμαρτον βρε Αλεξάνδρα''. Χτες λοιπόν μου έπεσαν κάτι περιοδικά από τα χέρια και γυρίζει και μου κάνει ''Ήματον μαμά'' :D:D:D:D Καταλάβατε; Μου την είπε κιόλας.

Μα ειναι τρελα!!!!!Τελεια η μικρη!!!!

Σας αφηνω παμε βολτα!!

Αχ ας εχουμε κανα καλο νεο απο Αστερη....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα κορίτσια ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση την κάθε μια ξεχωριστά

τελικά χτες μες την νύχτα πήγα νοσοκομείο από το ανχως μου

δεν άντεχα βρήκα τον γιατρό και του λέω αφού κινδυνεύω γιατί δεν μου κάνατε εισαγωγή ?????????

ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

ήρθε κ η γιατρός μες την νύχτα συζητήσαμε και μου εξήγησε

ότι ο κίνδυνος σηψαιμίας υπάρχει από τις 23 Αύγουστου από την στιγμή που έσπασαν τα νερά δεν είναι κάτι καινούργιο

απλά ο εμβρυολόγος το είπε ποιο έντονα τώρα κτλ κτλ

υπερέβαλε λίγο παραπάνω και μου ζήτησε κ συγγνώμη που ενώ με είδε να φεύγω κλαίγοντας δεν μου εξήγησε ΝΕΥΡΑ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ

της ζήτησα να μου κάνουν πρόκληση σήμερα να τελειώνουμε

επίσης τις είπα να ζυγίσουμε τα θετικά και τα αρνητικά

μου είπε ότι εφόσον έχουμε τέτοια εξέλιξη περιμένουμε και παρακολουθούμε

τα δύσκολα πέρασαν γλυτώνουμε την προοροτητα και αυτό είναι το σπουδαίο

θα μπει θερμοκοιτίδα προληπτικά ένα 10ημερο το πολύ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ ΕΝ ΟΛΙΓΗΣ

ΠΡΟΣΕΧΩ ΠΡΟΣΕΧΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΙΣ 36 10 ΜΕΡΕΣ

Με ανχωνη η θερμοκοιτίδα

που θα είναι με ορούς να παίρνει την αντιβίωση

που δεν θα τον έχω διπλά μου

που θα γυρίσω σπίτι χωρίς αυτόν

που που και αλήθεια γιατί να τα περνώ όλα αυτά ? τι έκανα ποιον έβλαψα γιατί γιατί και στο δικό μου παιδί ?

:tongue::tongue:

Mε έχετε βρει μικρή μου φαίνεται και με κοροϊδεύετε.

Όλο αυτό το κάνουμε (ουσιαστικά το άλλειμα με το βούτυρο εννοώ) για να γίνει το φύλλο τραγανό πολύ σαν σφολιάτα.

Ρίτα η μέθοδος αυτή θα γίνει 2 φορές για το πάνω φύλλο και για το κάτω , αφού βγάλεις δηλαδή τη ζύμη στο 1ο μέρος απο το ψυγείο θα τη χωρίσεις σε 2 μπαλάκια και θα εφαρμόσεις τη παραπάνω μέθοδο.

Γιοβάννα νομίζω εσύ και η Ρίτα πρέπει να συμπεθεριάσετε , θα βρει ο Γρηγόρης το μάστορα του με την Αλεξάνδρα.:P:p

Άντε φεύγω και εγώ τώρα πάω να κάνω το μπριάμ μου και ελπίζω να έχουμε ευχάριστα απο τον Αστεράκο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...