Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τα δικά μου νέα... Πηγα στον γιατρο μου και όλα καλά με την τομή, έκανα και εξετασεις αίματος σημερα. Φυσικά το καλύτερο νεο (για μενα) είναι που ξεκίνησα γυμναστηριο! Τί χαλάρωση!
Όλα τα νέα σας υπέροχα! Κι εσύ μπράβο κωνκων μου που βρίσκεις χρόνο για γυμναστήριο, άμα θέλουμε μπορούμε!!!

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Θεσσαλονικιές μίλησε καμιά σας με ρο Σαρδελάκι? Πολύ το σκέφτομαι το παιδάκι και την Αλεξάνδρα μας, ποιά μέρα μπήκαν στο νοσοκομείο?

Εγώ το βράδυ ξενύχτησα με το Μαριαλενάκι που κάθε τρεις και λίγο τσίριζε μάλλον κάποιο δοντάκι ετοιμάζει και το πρωί δε σηκώθηκα έγκαιρα για το δερματολόγο! Ευτυχώς πρόλαβα, αλλά δεν περίμενα ότι θα μου καυτηρίαζε τα μισά λιπίδια στο βλέφαρο σήμερα κιόλας και τα χρειάστηκα! Τέσπα θα δούμε πώς θα πάει και θα πρέπει να ξαναπάω για τα υπόλοιπα!

κωνκωνάκι μου πολύ χαίρομαι με τα νέα σου! Καλέ μαρτύρα τώρα ποιά γιαγιά πάχυνε το Κωνσταντίνο σου? Ξέρεις εσύ!:tongue::tongue::tongue: Οπωσδήποτε να κανονίσουμε να βρεθούμε στο άλσος εγώ μετά τις 6 μπορώ σχεδόν κάθε μέρα, δες εσύ που έχεις το πολύ βρεφάκι και στείλε μήνυμα! Α, ναι μπορώ και πρωινό να βολτάρουμε αν θέλεις μόνο με τα κοριτσούδια μας!

Κορίτσια έλεος με τις κιμμαδόπιττες, ήδη ξερογλύφομαι!

Ηλιάνα μου, πώς είσαι? Πώς του ηρθε του γιατρού και σου είπε κάτι τέτοιο? Είδες κάτι ή απλά το λέει γιατί είσαι πολύ καιρό με ρίξη στο σακο?

Λαζαρένια μου η μικρή το πατάει καθόλου το πόδι της? Τι να πω αν νιώθει μια χαρά μπορεί να ήταν κάτι άλλο, ακόμα και να χαιδευόταν, είναι δύσκολο ειδικά στο νησί να το επιβεβαιώσεις. Εγώ νομίζω ότι αν σήμερα το παιδί ήταν καλά δεν θα το έψαχνα περισσότερο, βέβαια η Ρϊτα ξέρει καλύτερα αφού είχαν αυτή την εμπειρία.

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου. Νέκρα είχε σήμερα το καφέ μας. Σε 15 λεπτά διάβασα τα νέα σας. :tongue::tongue::tongue:

Κίκο σούπερ η κιμαδόπιτα φαίνεται. Θα την φτιάξω σύντομα......αν και εγώ δεν καλοκατάλαβα αυτό με τα πιατάκια.

Ρίτα μήπως μπορείς να μου βάλεις το λινκ για το μπανανόγλυκο; Κάπου έχασα τη συνταγή και δεν ξέρω πώς να το βρω.:(:(:(

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Έχουμε κανένα νέο από την Ηλιάνα;

Μαρίνα τι ακριβώς έκανες στα βλέφαρα; Δεν κατάλαβα; Έχασα επεισόδια;

Νατάσα ο Σωτήρης μάλλον βλέπει το κολυμβητήριο σαν διασκέδαση......και καλά κάνει δηλαδή :tongue::tongue::tongue:. Σιγά μην υπακούσει σε εντολές.:tongue::tongue::tongue: Δώστου λίγο χρόνο να προσαρμοστεί. Έτσι και αλλιώς, αν δεν κάνω λάθος, είναι η πρώτη φορά που πρέπει να συνεργαστεί με κάποιον ενήλικα και ακολουθήσει οδηγίες, σωστά;

Άρμα οι παλιοί έλεγαν ότι αν τον πρώτο καιρό της εγκυμοσύνης η γυναίκα έχει καφέ είναι κορίτσι ;);););)......μπορεί να είχαν και δίκιο. Ξεκουράσου πάντως εσύ για καλό και για κακό.

Κωνκών γυμναστήριο διαβάζω!!! Μπράβο και πάλι μπράβο. Ποιος την κρατάει τη μικρή όσο θα λείπεις; Μπραβο και για τις μετρήσεις του Κωνσταντίνου σου.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

γεια σας!!!

καλε τι παθατε σημερα και δεν ειπατε κουβεντα;:tongue:

εγω το πρωι επρεπε να βγω αγορα και οαεδ ποτε περασαν 5 μηνες μου λετε;

κικο ουτε κι εγω καταλαβα αυτο με το πιατακι :rolleyes:

το σαρδελακι μας δεν μιλησε με καμια;

Ηλιανα μου τι κανεις;βρηκες τα σερβιετακια;

και η στονε δεν μπηκε που εισαι φιλεναδα;τωρα θα μπαινεις καθε μερα για να εχουμε και τον νου μας μην γεννας και δεν το παρουμε χαμπαρι :tongue:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Άρμα οι παλιοί έλεγαν ότι αν τον πρώτο καιρό της εγκυμοσύνης η γυναίκα έχει καφέ είναι κορίτσι ;);););)......μπορεί να είχαν και δίκιο..

μπα!!!!!!!!!!!!!

και στις δυο εγκυμοσηνες ειχα καφε και στις δυο εκανα αγορι χαχα

οποτε ακυρο αυτο που ελεγαν οι παλιες :tongue:

Εγώ το βράδυ ξενύχτησα με το Μαριαλενάκι που κάθε τρεις και λίγο τσίριζε μάλλον κάποιο δοντάκι ετοιμάζει και το πρωί δε σηκώθηκα έγκαιρα για το δερματολόγο! Ευτυχώς πρόλαβα, αλλά δεν περίμενα ότι θα μου καυτηρίαζε τα μισά λιπίδια στο βλέφαρο σήμερα κιόλας και τα χρειάστηκα! Τέσπα θα δούμε πώς θα πάει και θα πρέπει να ξαναπάω για τα υπόλοιπα!.

κι εγω εχει δυο βραδια ο Θοδωρικος την βρισκει να κοιμαται μαζι μου μολις τον αφηνω στο κρεβατι του το ματι γαριδα οποτε ξανα στο ζιζι και ξανα μαζι νανι χαχα τι να τον κανω τον μαμακια μου!

εσεις μαλλον δοντακι θα βγαλετε!

για το βλεφαρο δεν καταλαβα τι εκανες!

Διαφημίσεις

Αρμάκι τώρα είδα τα δικά σου. Θέλει ξεκούραση κάμποσες μέρες νομίζω το θέμα σου!

Εγώ εδώ και 5-6 χρόνια είχα βγάλει πάνω από τα βλέφαρα κάτι λιπώματα και όλο το αμελούσα να τα βγάλω και γενικά μου έλεγαν ότι μπορεί να προκληθεί μεγάλη αιμοραγία και μου πήγαινε πέντε-πέντε! Με τις εγκυμοσύνες νομίζω χειροτέρευσε η κατάσταση, αλλά τελικά πήγα σήμερα και μας πήρε πολύ λίγη ώρα για τα μισά, όμως πόνεσα αρκετά εκείνη τη στιγμή και τώρα νιώθω να με τσούζουν και να με πονάνε λίγο, αλλά μακάρι να φύγουν και άξιζε τον κόπο. Θα κάνει βέβαια μέρες να φύγουν τα σημαδάκια και μετά θα δω αν είχε αποτέλεσμα.

Νατάσα μου τι σχέση έχει το αν ένα παιδί είναι υπάκουο με το αν είναι κοινωνικό? Δε μας τα λέει καλά πες του προπονητή! Φυσικά και ο δικός μου δεν κάνει πάντα αυτά που του λένε στο κολυμβητήριο, εξάλλου πάμε για να περάσει καλά και όχι για να γίνει πρωταθλητής! Όταν ήταν μωρό είχε έναν κούκλο προπονητή που ήταν απίστευτα υπομονετικός και καλός με τα παιδιά.Τώρα έχω δει θηλυκού γένους προπονήτριες που χμμμ δε μου καλαρέσουν!

Ξύπνησε το παληκαράκι μου τα λέμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Νατάσα ο Σωτήρης μάλλον βλέπει το κολυμβητήριο σαν διασκέδαση......και καλά κάνει δηλαδή :tongue::tongue::tongue:. Σιγά μην υπακούσει σε εντολές.:tongue::tongue::tongue: Δώστου λίγο χρόνο να προσαρμοστεί. Έτσι και αλλιώς, αν δεν κάνω λάθος, είναι η πρώτη φορά που πρέπει να συνεργαστεί με κάποιον ενήλικα και ακολουθήσει οδηγίες, σωστά;

Σωστα Ιωαννα μου, ετσι ειναι ποως τα λες! Πρωτη του φορα καλειται να υπακουσει σε εντολες... Με τον καιρο πιστευω θα μαθει...:D

t7fQp3.png

Ααα καταλβα...ειναι η μεθοδος του ηλιου...την ξερω...ακουστα.

Να ου πω ομως το κομματι που μενεις κατω απο το πιατακι τι το κανεις?

ποια μεθοδος ειναι αυτη;;;;;;;;;;;;;;;;;;

για εξηγησε μας κι εμας τι ανιδεες βρε ριτα :tongue:

Τι νεα ρε παιδα?Ακομα δε μαθαμε τιποτα ε?

Εμενα ξυπνησε το αγορι και ριξαμε τρελα γελια...

Λοιπον καθομασταν αγκαλια και του ελεγα τι εκανε και τι ελεγε οταν ηταν μικρουλης...τεσπα το απολαμβανε πολυ και με ρωτουσε και τι αλλο?και τι αλλο εκανα?

Του ελεγα λοιπον και εριχνες τις πιπιλες σου,και εριχνες τις καρεκλες,και εριχνες τις γλαστρες και ανοιγες τις βρυσες και εσπαγες ποτηρια και πειραζες τα ντουλαπια και εκανες θορυβο με τους δισκους και πειραζες τις πριζες και εβγαζες καλωδια κτλ κτλ και ολο με ρωτουσε και τι αλλο?και ξεκαρδιζταν καποια στιγμη πιανει το κεφαλι του και μου λεει ''πωωωωω κακο παιδι ημουν'''χαχαχα κορτσια ελιωσα!!ελιωσα!!!!!!!!!!!!!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...