Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι εγινε ρε παιδια?

Μαθαμε τιποτα για τον Αστερη?βικυυυ???

Αρμακι μου τωρα διαβασα για το καφε παλι.Ελα βρε φιλεναδα μην αγχωνεσαι αφου το εχεις ξαναπερασει ,δεν ειναι τιποτα!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ιωαννάκι καλό μεσημέρι.

Τι έγινε Ριτάκι πως τα πήγατε σήμερα;

Aρμάκι μου και εγώ μόλις τώρα είδα το πρωινό σου μήνυμα σχετικά με τα καφέ. Θεωρώ πως δεν είναι τίποτα αφού είχες κάτι αντίστοιχο και στην 1η εγκυμοσύνη αλλά μήπως θα ήταν καλύτερα να ξεκουραζόσουν για κανα δυο μέρες προκειμένου να ηρεμήσεις τελείως. Προσπάθησε να μη παίρνεις τη μικρή αγκαλίτσα όσο δύσκολο και να σου είναι αυτό.

Κορίτσια έφτιαξα κιμαδόπιτα το Σάββατο και έγινε ανάρπαστη, μιλάμε πολύ εύκολη και με το φύλλο δικό μου για πρώτη φορά.

Όποια θέλει να της πω συνταγή. Θα ξετρελαθείτε σας λέω.

Εγω θελω να μου πεις κικο τη κιμαδοπιτα, εννοειται!!!Που τη βρηκες τη συνταγη ?Για πες!!

Εμεις μια χαρα!!Με το σχολειο εννοεις ετσι?

Ειχαν και το αγαπημρνο θεμα σημερα...οικοδομικο υλικο!Μα τι ειναι αυτο ρε παιδια και ξετρελενεται ο μικρος?Θα ρωτησω...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγω θελω να μου πεις κικο τη κιμαδοπιτα, εννοειται!!!Που τη βρηκες τη συνταγη ?Για πες!!

Εμεις μια χαρα!!Με το σχολειο εννοεις ετσι?

Ειχαν και το αγαπημρνο θεμα σημερα...οικοδομικο υλικο!Μα τι ειναι αυτο ρε παιδια και ξετρελενεται ο μικρος?Θα ρωτησω...

Λογικά θα αφορά τα αγοράκια μόνο και θα έχει σχέση με το γιαπί , το πυλοφόρι, το μυστρί .χιχιχιχι J

μήπως τους μαθαίνουν καλέ να παίζουν με τα εργαλεία που χρησιμοποιούν οι οικοδόμοι; Ρώτα πάντως και πες μας γιατί και εγώ είμαι περίεργη.

Λοιπόν τη συνταγή μου την έδωσε η κολλητή μου που έχει και ζαχαροπλαστείο και ειδικά για το φύλλο μου εγγυήθηκε.

Λοιπόν για το φύλλο (είναι σαν σφολιάτα)

750γρμ αλεύρι, 1 σόδα και ½ πακετάκι βιτάμ: όλα αυτά τα ανακατεύουμε και κάνουμε μια ζύμη (που δεν μας γεμίζει το μάτι) και την αφήνουμε σε διαφάνεια για 30’ στο ψυγείο. Μετά τη βγάζουμε και τη χωρίζουμε σε 2 μπαλάκια τα οποία τα ανοίγουμε (πολύ εύκολα) σε φύλλο και βάζουμε ένα πιατάκι του καφέ στη μέση και τα χωρίζουμε σε 8 κομμάτια τα οποία τα αλοίφουμε με λιωμένο βούτυρο, τα βάζουμε το ένα πάνω στο άλλο και μετά πάλι σε μεμβράνη και στη συνέχεια στο ψυγείο για 3 ώρες. Τέλος τα βγάζουμε και τα ανοίγουμε και είναι έτοιμα. Η γέμιση τώρα:

½ κιλό κιμά, 3-4 πράσα , 3 κρεμμυδάκια , 400 γρμ γραβιέρα, αλάτι , πιπέρι και τρίβουμε και κανα 2 καροτάκια μέσα.

Τσιγαρίζουμε τον κιμά με τα πράσα και τα κρεμμυδάκια , τον αφήνουμε να απορροφηθούν όλα τα υγρά του , ρίχνουμε μετά τα υπόλοιπα υλικά και προσπαθούμε να μην έχει καθόλου υγρά αλλιώς τη στραγγίζουμε τη γέμιση και στη συνέχεια τη ρίχνουμε στο ταψί. Ψήνουμε πάνω κάτω στους 180 μέχρι να ροδίσει.

Το πιατακι του καφε δεν καταλαβα....για εξηγησε μου λιγο...εννοεις οτι κοβουμε με το πιατακι 8 κυκλακια και τα βαζουμε το ενα πανω στο αλλο με βιταμ αναμεσα?

Το βουτυρο της ζυμης ειναι βιταμ μαλακο ή σκληρο?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Αχ ρε Κικο τι μας κανεις μεσημεριατικα με τις κιμαδοπιτες σου! Κι εχω μια πεινα, δε σας βλεπω... Λυσσαω!

Παντως για να λεμε και το δικιο, εισαι λιγο ασαφης στις οδηγιες σου... Να το κοιταξεις αυτο φιλεναδα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Ναι Ριτάκι μιλάω για ένα κουτάκι σόδα αναψυκτικό.

Βιτάμ μαλάκο το οποίο ή το βάζεις λίγο στο φούρνο μικροκυμάτων να μαλακώσει αρκετά ή το αφήνεις για αρκετή ώρα έξω από το ψυγείο.

αφού χωρίσεις τη ζύμη σε 2 μπαλάκια και ανοίξεις το φύλο , βάζεις ένα πιατάκι του καφέ στη μέση και χαράζεις 8 κομμάτια σαν ακτίνες ηλίου ένα πράγμα τα οποία τα αλείφεις με λιωμένο βιτάμ και τα τοποθετείς το ένα πάνω στο άλλο. Τοποθετείς δηλαδή το πρώτο κομμάτι που έχει χαραχτεί στο κυκλάκι που έχεις κάνει από το πιατάκι του καφέ και συνεχίζεις με τα υπόλοιπα κομμάτια το ένα πάνω στο άλλο. Αφήνεις τη ζύμη στο ψυγείο τουλάχιστον για 3 ώρες αλλά να ξέρεις όσο περισσότερο την αφήσεις τόσο πιο τραγανή θα γίνει η σφολιάτα.

Αχ ρε Κικο τι μας κανεις μεσημεριατικα με τις κιμαδοπιτες σου! Κι εχω μια πεινα, δε σας βλεπω... Λυσσαω!

Παντως για να λεμε και το δικιο, εισαι λιγο ασαφης στις οδηγιες σου... Να το κοιταξεις αυτο φιλεναδα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Βρε άντε απο 'δω που με κοροϊδεύεις κι όλας.:tongue::tongue:

Βρε άντε απο 'δω που με κοροϊδεύεις κι όλας.:tongue::tongue:

Μα ειχα αδικο??? εδω δεν καταλαβε η Ριτα που ειναι γκουρου, θα καταλαβει ενας απλος ανθρωπος??? Εσυ δλδ θα καταλαβαινες???

Αααααααααααα το δικιο να λεγεται.....:tongue::tongue:

t7fQp3.png

Ααα καταλβα...ειναι η μεθοδος του ηλιου...την ξερω...ακουστα.

Να ου πω ομως το κομματι που μενεις κατω απο το πιατακι τι το κανεις?

Καλα, εχεις κι εσυ κατι αποριες.... τς τς τς....

Εγω αξακολουθω να μην εχω πολυκαταλαβει τη μεθοδο του ηλιου...:rolleyes::rolleyes:

αχ sorry κοριτσια σας τη σπαω που πεταγομαι αλλα εχω χαζεψει απο τη δουλεια ολη μερα και με εχει πιασειη βλακεια μου τωρα... Μη δινετε σημασια!!!:tongue:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...