Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εντωμεταξύ κορίτσια έχω κατασυγχιστεί.... Τώρα διάβασα στο φόρουμ ότι τα mothercare της Αγγλίας δεν στέλνει Ελλάδα για λίγο καιρό (ελπίζω...) και είχα έτοιμη μια παραγγελία για τον μπέμπη....γκρρρρρ:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Ελπίζω να αρχίσουν να ξαναστέλνουν γιατί οι τιμές τους σε σχέση με εδώ είναι πραγματικά οι μισές....

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

α εχθες πηγαμε ειδαμε για στεγνωτηριο αυριο μαλλον θα παμε να το κλησουμε ο Αγιος Βασιλης φετος ειναι χουβαρντας :D:D:D

Vatraxaki ποιο στεγνωτηριο είδες;;

Λέω και εγώ να το παραγγείλω στον Αη Βασίλη..

Εγώ κατέληξα σε αυτό εδώ..:http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=102491

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Βατραχάκι το κρεβάτι της δεν έχει πουθενά κάτι προστατευτικό, τη μια πλευρά την έχω κολημμένη στον τοίχο και στην άλλη βάζω τα μαξιλάρια... ένα μεγάλο μαξιλάρι "ρολό" έχω και πάνω στο κρεβάτι απο την έξω πλευρά... Όταν πήγα εγώ τη βρήκα πάνω στο χαλί ακριβώς εκεί που τελιώνουν τα μαξιλάρια που σημαίνει ότι "διέσχισε" όλο το κρεβάτι και έπεσε...

Να σας πω πάντως εγώ την πτώση την περίμενα... απλά τουλάχιστον δεν χτύπησε...απο δω και πέρα νομίζω ότι και μόνη της θα προσέχει περισσότερο...:roll::roll:

Ωχ βρε deleni μου...

Αλλά ενταξει αφου δε χτυπησε μια χαρα θα τα παει εξαλλου σας ειχα πει..η φιλη μου και η ξαδερφη μου που εκαναν τη αλλαγη μου τοσνισαν οτι αν μαθουν με το προστατευτικο καγκελο ειναι πιο δυσκολο μετα να το βγαλεις ενω αν πεσουν.. που θα πεσουν 1-2 φορες μετα αποκτουν αισθηση του χωρου και προσεχουν!

Οποτε μια χαρα θα παει αφου ειναι χαμηλα δεν κινδυνευε!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Βατραχάκι το κρεβάτι της δεν έχει πουθενά κάτι προστατευτικό, τη μια πλευρά την έχω κολημμένη στον τοίχο και στην άλλη βάζω τα μαξιλάρια... ένα μεγάλο μαξιλάρι "ρολό" έχω και πάνω στο κρεβάτι απο την έξω πλευρά... Όταν πήγα εγώ τη βρήκα πάνω στο χαλί ακριβώς εκεί που τελιώνουν τα μαξιλάρια που σημαίνει ότι "διέσχισε" όλο το κρεβάτι και έπεσε...

Να σας πω πάντως εγώ την πτώση την περίμενα... απλά τουλάχιστον δεν χτύπησε...απο δω και πέρα νομίζω ότι και μόνη της θα προσέχει περισσότερο...:roll::roll:

deleni μου γιατι δεν περνεις να βαλεις κατι τετοιο;

http://www.letoshop.gr/default.asp?pID=39&ct=10103&la=1

εχει και στα τζαμπο πιο οικονομικα κι ενα που εχει μηκος 1,20

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Εντωμεταξύ κορίτσια έχω κατασυγχιστεί.... Τώρα διάβασα στο φόρουμ ότι τα mothercare της Αγγλίας δεν στέλνει Ελλάδα για λίγο καιρό (ελπίζω...) και είχα έτοιμη μια παραγγελία για τον μπέμπη....γκρρρρρ:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Ελπίζω να αρχίσουν να ξαναστέλνουν γιατί οι τιμές τους σε σχέση με εδώ είναι πραγματικά οι μισές....

Γιατί;;Και εγώ έχω παραγγείλει 2 φορες ήμουν πολύ ευχαριστημενη, εκτός απο τα -mail που μου στελνουν καθημερινως και μου εχουν σπάσει τα νευρα..

Ρίτα, τώρα που θα πάω να πάρω τη μητερα μου απο τη δουλεια της, θα ρωτησω τον παιδίατρο..πρωτη φορα πάντως το ακούω..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

deleni μου γιατι δεν περνεις να βαλεις κατι τετοιο;

http://www.letoshop.gr/default.asp?pID=39&ct=10103&la=1

εχει και στα τζαμπο πιο οικονομικα κι ενα που εχει μηκος 1,20

Βατραχάκι ήταν να παρουμε αύριο που θα κατεβούμε Θεσσαλονίκη να πάμε στο γιατρό , αλλά η πτώση της Αναστασίας μας πρόλαβε... Τώρα δεν ξέρω αν θα πάρω....

Ρίτα το έχω ακούσει αλλά νομίζω ότι ο κίνδυνος προέρχεται περισσότερο απο το γεγονός ότι σε ξαπλωτή θέση το γάλα μπορεί να κυλίσει στο αυτάκι του μωρού...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Εύα διήμερο σούπερ,ε;;Χαλαρώσατε και βρεθηκατε όλοι μαζί..

Όλγα τη βγαλαμε τη μπεμπα και σημερα θα πάμε να το "βγαλουμε" απο το λάδι το νινί..μια σταλιά ανθρωπάκι..

Τι εννοείς Ρίτα;;Τι πρόβλημα μπορεί να δημιουργηθεί στα αυτιά δλδ...14 μηνες σε αυτη τη σταση θηλαζε..

Ελένη, η Αναστασούλα πιο πολύ θα τρόμαξε το κοριτσακι μου, αφου είχες και τα μαξιλαρια κτ δεν θα χτύπησε..

Stone μου χαλαρώσαμε δεν λέει τίποτα ήταν πολύ super!!!!

Αντε με το καλό το πρωτο μπανάκι της!!!!

Όσο για τα αυτιά λένε πως παθαίνουν πιο συχνά ωτίτιδα όταν πίνουν το γαλα ξαπλωτά, αλλά αυτό νομίζω ότι ισχύει όταν είναι πολύ μικρά όχι τώρα.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Αυτο που λεει η ριτα για μπιμπερο και ξαπλωτη σταση ειναι γεγονος ..Η γιατρος μας ειπε να το αποφευγουμε τελειως αυτη την σταση φαγητου γιατι δημιουργει ωτιτιδες ,ειναι και ο ανδρας της ωριλα και μας το πιστοποιησε και ο ιδιος σε μια συζητηση που ειχαμε ..Ποτε ξαπλωτο το μωρο οταν πινει γαλα απο μπιμπερο λεω παντα!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Μπααα Ευα εμενα μου το επανελαβε και τωρα πριν 2 μηνες..οταν ειχε το υγρο στα αυτακια χωρις να εχει καν μυξα απο το Πασχα.Μου λεει μπας και πινει γαλα ξαπλωτος?Μην το ξεκινησεις αυτο και τετοια..

Τεσπα ο καθε γιατρος λεει και τα δικα του ενιοτε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

δεν ξερω αν το εξηγω καλα αλλα δεν εχουν δημιουργηθει ακομη καμπυλες στα συστηματα των παιδιων με συνεπεια το υγρο να πηγαινει στα αυτια

Καπως ετσι το εχω καταλαβει και εγω..απλα δεν το εχω αυτη τη στιγμη να το εξηγησω χαχαχα

Οπως και να εχει και το να νανουριζονται με το μπιμπεριο στο στομα δεν ειναι οτι καλυτερο μου εχει πει για πολλους λογους.

Α καμμια φορα το ιδιο λεει γινεται και με τον ορο αν δε βγει απο το αλλο ρουθουνι μπορει να προωθηθει πολυ ευκολα στα αυτια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...