Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Έχεις δίκιο τώρα θα πάει στο εφημερεύων να τα πάρει μάλλον θα τηλ στο εφημερεύων να τους τα ζητήσω μισό να βρω εφημερεύων ευχαριστώ πολύ ρε κορίτσια αν ήταν κάτι σοβαρό δεν θα με κρατούσαν μέσα ? πες τε τώρα ?

λογικα ναι βρε κουκλα λες να ηταν σοβαρο και να σ'εστειλαν για υπνο;

δεν νομιζω ελα ολα καλα θα πανε να προσεχεις να εχεις και τον νου σου στο ζουζουνι να το ακους κι ολα καλα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειλικρινα δε ξερω βρε Ηλιανα...εσυ πως νιωθεις ειναι το θεμα αν εχεις ανασφαλεια..το ενστικτο σου...δε ξερω...εχω ακουσει τοσα και τοσα.

Πιστευω πως ναι θα σε κρατουσαν αλλα απο την αλλη για αυτους δεν ειναι τιποτα να πας εσπευσμενα και να το παρουν για εσενα ομως ειναι πολυυυυυυ αγχωτκο το να μετρας κινησεις μερα νυχτα.Ξανασκεψου το να νοσηλευτεις ,θα νιωθεις πιο ασφαλης...ζητησε τους το σε παρακαλω και μην καθεσαι αλλο σπιτι.Εφτασες στο τελος τωρα πρεπει ολα να πανε καλα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

δεν θα αντέξω μέσα εκεί πάνω από μια ώρα

με τρομάζει η θερμοκοιτίδα

πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά θα δειτεεεεεεεεεε

δεν θα με αφήσει η παναγία μου εμένα

θα δείτε ας κλαίω

έφτασα εδώ μια χαρά

απίστευτο μου λέει ο εμβρυολόγος απίστευτο

τέτοια εξέλιξη με ριγμένο σάκο και τέτοιες εξετάσεις ?

απορία του ερχόταν και μου ξεφούρνισε και για την σηψαιμία και μου κόπηκαν τα γόνατα

τηλ στο φαρμακειο αυριο θα τα εχουμε παω να ηρεμισω να μαζεψω διναμεισ ευχαριστω συγνωμη για την αναστατοση

:tongue::tongue:

απίστευτο μου λέει ο εμβρυολόγος απίστευτο

τέτοια εξέλιξη με ριγμένο σάκο και τέτοιες εξετάσεις ?

απορία του ερχόταν και μου ξεφούρνισε και για την σηψαιμία και μου κόπηκαν τα γόνατα

Ρε αγάπη, μήπως αυτά περί σηψαιμίας είναι τίποτα υπερβολικά σενάρια επιστημονικής φαντασίας του γιατρού;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; H δικιά σου τί λέει; Της τα είπες; Ηρέμησεεεεεεε.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλημερα!

Μπηκα και πάλι στα γρηγορα....

Την Παρασκευη πήγαμε παιδίατρο για εμβολιάκι του Κωνσταντίνου και μετρηθηκαμε κιόλας! Ο Κωνσταντίνος έφτασε επιτέλους στα 13.100 και 89 πόντους!:D Με τόση αφαγία δεν το περιμενα να έχει πάρει στα κιλά. Και επειδή ηταν κύριος στην παιδίατρο τον πήγαμε χθες στο αττικό πάρκο.

Η μπεμπουλα μας έφτασε τα 4.100 και 56 πόντους. Σε ενα μηνα πήρε 4 πόντους, ψηλή κοπέλα;)!

Τα δικά μου νέα... Πηγα στον γιατρο μου και όλα καλά με την τομή, έκανα και εξετασεις αίματος σημερα. Φυσικά το καλύτερο νεο (για μενα) είναι που ξεκίνησα γυμναστηριο! Τί χαλάρωση!

λαζαρενια μου τί κανατε τελικά με τη μικρή? Πηγατε σε ορθοπεδικό?

Ηλιάννα μου δεν έχω καταλάβει.... σου λένε οι γιατροι να μπεις στο νοσοκομείο και εσύ δεν θέλεις? Γιατι το ρισκάρεις τόσο πολύ? Και σοβαρο να είναι αν δεν θελεις να μεινεις εσύ μεσα, αυτοι δεν μπορουν να δεσουν με το ζόρι....Τόσα και τόσα έχουν συμβεί. Θα έλεγα να το ξανασκεφτείς αφου υπάρχει έστω και μία πιθανοτητα να κινδυνευει το μωρό. Σου ευχομαι όλα να πάνε καλα!

Μαρίνα μου πώς τα πάτε? Να δω ποτε θα κανονισουμε καμια βόλτα στο αλσος.

Συμπεθερα μου τελικα στις 25 που ελεγες οτι θα ερθεις ισχύει???

Ωχ ξύπνησε.....

Διαφημίσεις

Ωραιο πρωινο vatraxaki μου! Λοιπον για τη δυσκοιλιοτητα που με είχες ρωτησει. Η μπεμπα εκανε κακακια κάθε μερα αλλά με τρελό πόνο. Ηταν παρα πολύ σφιχτά. Της δίνω μητρικό γαλα ελάχιστο συμπληρωμα, αυτο το συμπλήρωμα το πήρα για δυσκοιλιοτητα και έτσι έστρωσε τωρα. Μπορεί τελικά να εφταιγε η άλλη σκονη που έδινα και όχι το δικό μου. Απο παραγωγή έχω μπόλικη αλλά δεν ξέρω για ποσο καιρό ακομα θα αντεξω να αντλώ μερα νύχτα.

Α είδα τα ρουχαλακια που πηρες στα αγορια σου! Τέλεια!!! Με γειά τους!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Σπίτι σήμερα..

Ηλιάνα μου τι να πω??? Νομίζω κι εγώ πως αν ήταν πολύ σοβαρό θα σε κρατούσαν. εκτός αν τους είπες εσύ ότι δεν θέλεις να μείνεις..εύχομαι όλα να πάνε καλά.

Κωνκωνάκι μου πολύ ωραία τα νέα σου! Σούπερ μετρήσεις και γυμναστήριο ακούω??? Μπράβο βρε θηρίο! Μια χαρά τα καταφέρνεις!

Βατραχάκι με γεια τα ρουχαλάκια! Τέλεια είναι! Συγχαριτήρια και για την πάνα!

Ριτάκι άψογος και ο Γρηγόρης! Τελειώσατε και με το γιο γιο, ποιος σας πιάνει τώρα!

Λαζαρένια πως είναι η μικρή?

Εμείς περάσαμε τέλεια εχτές, αλλά σήμερα το πρωί είδα πάλι λίγο καφέ..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημερααα

Ελπιζω να ειναι καλυτερα ο Αστερης μας και να εχουμε νεα συντομα!!

Πηγαμε παιδιατρο και καναμε εμβολιο και μετρηθηκαμε 93 ποντους και 15200 στα κιλα..αλλα το καλο ειναι οτι δεν του φαινεται ..η γιατρος παντως δεν τον θεωρει παχυ..

Αρμακι μου ξεκουρασου οσο μπορεις και θα φυγουν και τα παλιο υγρα!!!

Κωνκων σουπερ οι μετρησεις των μωρων !!!

Εμεις ειμαστε καλα ,το μπεμπε κλωτσαει ολημερις και ο μικρος το ΣΚ ξεσκιστηκε στις βολτες ανοιξε και στα Λιοσια με καινουργια παιδικη χαρα και πηγαμε 2 μερες συνεχομενα..Παω να εργαστω και ξαναρχομαι ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερααααααααααααα

Που ειστε ρε κοριτσια σημερα? Τι ερημια ειναι αυτη???

Λαζαρενια πως ειναι το παιδι σημερα? Εγω πειρα δεν εχω, αλλα μαλλον κι εγω θα το πιεζα να τη δει ενας γιατρος πιο αμεσα απο την Τεταρτη...

Ηλιανα μου, τι να σου πω κι εγω? Ο καθενας μας ειναι διαφορετικος ανθρωπος... Απλα εγω επειδη ειμαι φοβερα φοβιτσιαρα, θα εμενα στο νοσοκομειο στανταρ... Και απο εκει και περα μαλλον θα ζηταγα να το γεννησω... Το μωρακι εχει μια χαρα βαρος, εχει κανει και τις ενεσουλες του, λιγες μερες θα μεινει στην παρακολουθηση και μια χαρα θα πανε ολα!

κωνκων σουπερ τα παιδακια σου! χαρα στο σκουραγιο σου που πας γυμναστηριο... Απαπα δεν πηγαινα με τιποτα (λες κι εχω παει ποτε στη ζωη μου...:rolleyes:)

Ιωαννα δεν ειναι παχυς ο Χρηστακης, καθολου δεν του φαινονται τα κιλα του...

Εμεις ειμαστε καλα, χθες πηγαμε παλι κολυμβητηριο, καπως καλυτερα πηγαν τα πραγματα! Ηταν και Κυριακη και δεν ειχε καθολου κοσμο, η απολυτη ηρεμια! Ο Σωτηρης ειναι το πιο στριμμενο παιδι της ταξης, δε δεχεται να τον ακουμπησει ο προπονητης, δε δεχεται καμια οδηγια, θελει να κανει το δικο του... Μου λεει και ο προπονητης "ε, ενταξει δεν ειναι ολα τα παιδακια κοινωνικα, τα πιο πολλα δυσκολευονται με τους ξενους"... Καλα μιλαμε εμεινα... Του λεω "οχι οτι ειναι δικο μου παιδι, αλλα ειναι απο τα πιο κοινωνικα παιδακια που υπαρχουν, παει σε ολο τον κοσμο..."! ακου το δικο μου παιδι ακοινωνητο... Κουφαθηκα... δε φταιει βεβαια και ο ανθρωπος, ετσι οπως κανει και ο Σωτηρης... Που να φανταστει... Τελος παντων, καναμε λιγες ασκησεις μετα κοπων και βασανων και μετα καταληξαμε στα ρηχα της πισινας που παταει και ο μικρος να πεταμε μπαλακια και αυτος να τα κυνηγαει... Ειχε πολυ γελιο γιατι στην υπερπροσπαθεια να τα πιασει, γλιστραγε καθως ετρεχε και βουλιαζε στο νερο... Τον αβγαζα σηκωτο, επαιρνε αναπνοη και ξανα το ιδια! Αυτα τα νεα μας!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια.η μικρη δεν παραπονιεται οτι ποναει πια αλλα εγω την εχω σε ακινησια οσο μπορω.

μιλησα και με την παιδιατρο και μου ειπε μια βδομαδα προσοχη και αν παραπονιεται θα την παω σε ορθοπαιδικο.

μαλλον απο την υπερδραστηριοτητα της το κουρασε.

ευχαριστω ριτα που με συμβουλεψες.

τελικα το ινετρνετ δεν το κοβω με τιποτα!!!!

κωνκων ολα καλα με την μπουμπου?

ιωαννα τελειες οι μετρησεις σας.

σας φιλω παω στην μικρη

1654096yn4fep17z7.gif

Λαζαρενια μου παντως να την προσεξεις και αμα την ξαναδεις να παραπονεθεις βουρ στον ορθοπαιδικο ..

Νατασσα ο σωτος μη κοινωνικο παιδι??εντυπωση μου κανει ...ειναι τοσο γλυκο και συνεργασιμο παιδακι..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Κορίτσια καλησπέρα, τι κάνετε;

Δεν έχω προλάβει να διαβάσω πολλά ήταν ένα πολύ κουραστικό ΣΚ , έμπαινα βέβαια να μάθω νέα για τον Αστεράκο και χάρηκα πολύ που είναι καλύτερα και έχει βελτιωθεί η κατάστασή του. Όποια μιλήσει με την Αλεξάνδρα να δώσει και τις δικές μου ευχές για περαστικά.

Νατασούλα με το καλό το κολυμβητήριο και είμαι σίγουρη πως κάθε φορά θα είσαστε μαμά και γιος πολύ πιο ευχαριστημένοι από την 1η φορά, όσο για την κοινωνικότητα νομίζω ότι ισχύει το ίδιο πράγμα ότι δηλαδή κάθε φορά ο Σωτηράκος θα είναι όλο και πιο υπάκουος.

Λαζαρένια μου διάβασα το περιστατικό που συνέβη στη μικρή Λαζαρένια και εύχομαι να μην είναι υμενίτιδα και να περάσει άμεσα.

Ηλιάνα μου τι έγινε; Πήγες και σήμερα στο γιατρό ; έχουμε καμιά εξέλιξη ; ηρέμησε γιατί όλο αυτό που νιώθεις δεν σου κάνει καλό ούτε εσένα αλλά ούτε και στο μωρό.

Ιωάννα τέλειος ο Χρηστάκος σου μια χαρά παιδάκι είναι και μάλιστα είσαι και από τις τυχερές που είναι καλόφαγα τα παιδάκια τους γιατί εμένα έχει γίνει πολύ μίζερος και δύσκολος.

Φιλάκι μου ειλικρινά δεν ξέρω πως μπορώ να σε συμβουλέψω στο θέμα της αλλεργίας της Ναταλίας , θέλει ειδικό χειρισμό αυτή η περίπτωση όντως, ξέρω πως η φίλη μου είχε απευθυνθεί σε ψυχολόγο προκειμένου να έχει μια εμπεριστατωμένη άποψη γύρω από αυτό το θέμα και να ξέρει πώς να το χειριστεί καλύτερα. Μάλιστα πήγε και 2η φορά στον ψυχολόγο όταν επρόκειτο να γεννήσει το 2ο παιδάκι και ήθελε να ξέρει αν θα πρέπει να συμπεριφερθεί ιδιαίτερα στη μικρή ο οποίος της είχε τονίσει επουδενεί να μη χρίζει η μικρή ιδιαίτερη φροντίδα και αντιμετώπιση λόγω αλλεργίας. Μήπως και εσύ να συμβουλευόσουν έναν προκειμένου να νιώσεις καλύτερα;

Κωνκων μια χαρά και οι δικές σας οι μετρήσεις , άντε και καλή συνέχεια στο γυμναστήριο.

Φιλιά σε όλες τις υπόλοιπες.

Καλησπερα

Πολυ δουλεια τελος η βδομαδα προσαρμογης χαχα..σε λιγο παω σπιτι στο παιδακι μου.Γυρισε πριν κανα μισαωρο σπιτι και σε λιγο παω και εγω.

Ολα καλα!!!

Νατασσουλα μου άλλο το ''παει σε ολους'' και άλλο ''παει σε καποιον και πρεπει να υπακουει εντολες και οδηγιες''.

Και εγω τωρα το καταλβα αυτο...γιατι και ο Γρηγορης παει σε ολους και μιλαει μεχρι και στους ταξιτζηδες πλεον αλλα στο να υπακουσει σε εντολες και οδηγιες απο εναν ξενο το βλεπω δυσκολο.Αυτο εννουσε ο προπονητης...

Ετσι ειμαστε και εμεις και φανταζομαι ολα τα πιο ατιθασα παιδακια.

Στο σταθμο τωρα αρχισε να καθεται και κατω και να κανει και αυτος παλαμακια,τραγουδακια κτλ.Ο ιδιος μου το ανακοινωνει σαν μεγαλο κατορθωμα οταν υπακουει.Μεχρι προτινως, κυριως τον κυνηγουσαν.Ακομα τον κυνηγανε βεβαια διοτι προχθες ειπε η δασκαλα στον μπαμπα του ''ΠΟΛΥ ΕΠΙΜΟΝΟΣ,ΠΑΡΑΑΑ ΠΟΛΥ''.

Οποτε μην αγχωνεσαι για την κοινωνικοτητα του παιδιου.Σε καμμια περιπτωση ειδικα ο Σωτηρης δεν ειναι ακοινωνητος.Απλα δεν εχει μαθει ακομα να λειτουργει με κανονες.

Ιωαννα σουπερ ο Χρηστακος.Πιασαρικο το αγορι μας οπως και ο δικος μου φυσικα.

Κων κων αφου πας και γυμναστηριο τι να σου πω?Φτου και ξανα φτου φτου!!χαχα .Μια χαρα τα παιδακια σου !Παντα τετοια!

Κανα νεο απο Αστερη και Ηλιανα?

Αχ για πειτε εχω αγωνια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Λαζαρενια εγω επιμενω να την πας σε ορθοπεδικο ποναει δεν ποναει.

Η υμενιτιδα δεν περναει απλα με ξεκουραση.Θελει ακινησια.Ειναι ακριβες αυτο.Δεν υπαρχει περιπτωση να περασει αν ειναι αυτο με απλη ξεκουραση.Στο τονιζω γιατι αν ειναι υμενιτιδα -εμενα τα συμπτωματα που αναφερεις μου ειναι γνωστα-απλα χανεις το χρονο σου κανωντας μιση δουλεια.Για να φτιαξει και να μην ξαναπονεσει πρεπει να κατσει εντελως.

Αν παλι δεν ειναι , που στο ευχομαι, γιατι να μην το ξερεις?

Λοιπον επιμενω να πατε σε ορθοπεδικο να την εξετασει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...