Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε Ηλιανα τι ειναι αυτα?Γιατι δε σε βαζει να γεννησεις και ρισκαρετε?

Αχ σου ευχομαι απο τη καρδια μου να πανε ολα καλα.

Μην ρισκαρεις...

Δεν ξέρω τι είναι καλύτερα τελικά να μείνει μέσα μου από δω και περά η να γεννηθεί και να μείνουμε θερμοκοιτίδα ?

ότι μου πουν θα κάνω

εγώ δεν μπορώ να αποφασίσω

απλά αν βρω τα σερβειτακια θα ελέγχω τιν κατάσταση

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηλιανα δε ξερω τι ειναι καλυτερο...ενεσεις για την ωριμανση των πνευμονων του σου ειπαν να κανεις?

Έχω κάνει 4 από αφτες εδώ και εβδομάδες

RITA θα κανω οτι μου ειπες.ευτυχως δεν εχει υγρο (αυτο θα φαινοταν απο την γενικη αιματος)

αυριο θα σας πω.

σε ευχαριστω και παλι.

ηλιανα δεν εχω λογια .......κουραγιο ολα θα πανε καλα!

μαριανκι και και μαριζακι συγνωμη που δεν σχολιασα για το θεμα αλεργιας.δεν γνωριζω πολλα..ευχομαι να ξεπεραστει γρηγορα.

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Hλιανα μου λιγο που εψαξα βρηκα στο ινερνετ τα σερβιετακια

που θες λεγονται al sense kit και τα παιρνεις απο φαρμακειο

Μπορώ να τα παραγκηλο που τα βρήκες ? άγνωμη καλησπέρα

Μηπως βρε κουκλα μου να τους ελεγες να γεννησεις?

Αχ δε ξερω...μεγαλο μωρο ειναι,κοντα στις 36 εβδομαδες εισαι,ενεσεις εχεις κανει...γιαιτ να ρισκαρεις το οτιδηποτε και να πας και αρων αρων για καισαρικη?Ολο αυτο το αγχος τωρα κανει καλο?

Δε ξερω...ευχομαι τα καλυτερα μεσα απο την καρδια μου.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μπορώ να τα παραγκηλο που τα βρήκες ? άγνωμη καλησπέρα

βρηκα μια σηζητηση απο μια αλλη κοπελα απο το φαρμακειο θα τα παραγγηλεις ειναι λιγο ακριβα ελεγε η αλλη κοπελα 35 περιπου τα 5 σερβιετακια πανε φαρμακειο και ρωτα

http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=en&u=http://www.pharmicare.co.kr/h_board/view_popup.php%3Fbbs_id%3DmainFrame%26page%3D1%26doc_num%3D46&ei=goSWTMGYDoLa4Aa7luSwBA&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CBsQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dal%2Bsense%2Bkit%26hl%3Del%26client%3Dfirefox-a%26hs%3D5PS%26sa%3DX%26rls%3Dorg.mozilla:el:official%26channel%3Ds

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Μηπως βρε κουκλα μου να τους ελεγες να γεννησεις?

Αχ δε ξερω...μεγαλο μωρο ειναι,κοντα στις 36 εβδομαδες εισαι,ενεσεις εχεις κανει...γιαιτ να ρισκαρεις το οτιδηποτε και να πας και αρων αρων για καισαρικη?Ολο αυτο το αγχος τωρα κανει καλο?

Δε ξερω...ευχομαι τα καλυτερα μεσα απο την καρδια μου.

Αύριο θα τον ξανά δούμε δεν ξέρω τι είναι σωστό κ τι όχι γιατροί είναι 5 με ειδαν αυτοί ξέρουν καλύτερα θα προσπαθήσω να ηρεμίσω όσο μπορώ αν ήταν τόσο σοβαρέ δεν θα με κρατούσαν μέσα ? γιατί με στηλαν σπίτι μου ?

RITA θα κανω οτι μου ειπες.ευτυχως δεν εχει υγρο (αυτο θα φαινοταν απο την γενικη αιματος)

αυριο θα σας πω.

σε ευχαριστω και παλι.

Αυτο που τους καιει ειναι αν εχει μολυνση η αρθρωση αλλα το υγρο δε φαινεται απο τις εξετασεις.Μονο απο υπερηχο.Αλλα και με μια απλη εξεταση ορθοπεδικη θα ξερουν να σου πουν.Να πας οπωσδηποτε δεν ειναι κατι σοβαρο αλλα ειναι πολυ κουραστικη και ψυχοφθορα κατασταση να πρεπει να κρατησεις το παιδι κατω...για αυτο στα λεω ετσι?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

βρηκα μια σηζητηση απο μια αλλη κοπελα απο το φαρμακειο θα τα παραγγηλεις ειναι λιγο ακριβα ελεγε η αλλη κοπελα 35 περιπου τα 5 σερβιετακια πανε φαρμακειο και ρωτα

http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=en&u=http://www.pharmicare.co.kr/h_board/view_popup.php%3Fbbs_id%3DmainFrame%26page%3D1%26doc_num%3D46&ei=goSWTMGYDoLa4Aa7luSwBA&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CBsQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dal%2Bsense%2Bkit%26hl%3Del%26client%3Dfirefox-a%26hs%3D5PS%26sa%3DX%26rls%3Dorg.mozilla:el:official%26channel%3Ds

Δεν με νοιάζει το κόστος να βρω θέλω να παραγκληλω από το φαρμακείο από ιντερνετ ποια θα έρθουν ποιο γρήγορα ?

Δεν με νοιάζει το κόστος να βρω θέλω να παραγκληλω από το φαρμακείο από ιντερνετ ποια θα έρθουν ποιο γρήγορα ?

λογικα απο το φαρμακειο εαν τα εχει η φαρμακαποθηκη σε λιγες ωρες θα τα εχεις

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ηλιανα γραψε την ονομασια,στειλε τον ανδρα σου και τωρα σε φαρμακειο να ρωτησει και αν δεν εχει να τα παραγγειλει πρωι πρωι στην αποθηκη ή να ψαξει απο αλλους συναδελφους να τα εχεις αυριο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Έχεις δίκιο τώρα θα πάει στο εφημερεύων να τα πάρει μάλλον θα τηλ στο εφημερεύων να τους τα ζητήσω μισό να βρω εφημερεύων ευχαριστώ πολύ ρε κορίτσια αν ήταν κάτι σοβαρό δεν θα με κρατούσαν μέσα ? πες τε τώρα ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...