Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χμμμ στο Γιώργο μόνο σε παιδογαστρεντερολόγο είχα πάει, με την παιδίατρο τα είχαμε παλέψει τα υπόλοιπα, βέβαια δεν έφαγε ποτέ του κρέμα, αλλά ήταν πολύ πιο σοβαρή η κατάστασή του. Στη μικρή έχω μόνο ενδείξεις, γιατί δεν έχει κάθε φορά αντίδραση η μικρή, υπήρξαν και μέρες που το έφαγε όλο 150μλ περίπου και δεν είχε κανένα θέμα. Πάντα όμως με nutricia έχει κοκκινίλες. Δεν σκέφτομαι τα χρήματα για να την πάω σε αλλεργιολόγο, αλλά τη διαδικασία στην οποία πρέπει να μπούμε, καθώς και το γεγονός ότι κάποιοι ειδικά σε ιδιωτικά νοσοκομεία για να έχουν "δουλίτσα" βάζουν εύκολα ταμπέλες για αλλεργίες. Νομίζω θα ξαναδοκιμάσω με άλλη μάρκα και αναλόγως θα μιλήσω με τη γιατρό, το πολύ-πολύ θα σταματήσω τελείως την κρέμα μέχρι να μας πει για γιαουρτάκι και βλέπουμε. Τελευταία η μικρή εξάλλου άρχισε να κολλάει πολύ με το στήθος και προτιμάει αυτό, άρχισε να με κάνει και πιπίλα και αυτό δε μου αρέσει, αλλά ειδικά με το μπούκωμα δεν έχω άλλον τρόπο να την ηρεμήσω! Σε ευχαριστά πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σου παντως Μαριζάκι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

λοιπονκοριτσιαγιααλλη μια φορα το συστημα μας χαλια!!!

πηγαμε στο νοσοκομειο και την ειδε μια γιατρος στα επειγοντα γενικης ιατρικης αλλα ηταν στο παιδιατρικο.

της ειπα ολο το ιστορικο και μου ειπε μαλλον υμενιτιδα αλλαπρεπει πρωτα να της παρουμε αιμα κλπ.

πολυ εξυπηρετικη δεν μπορωναπω .της πηρε αιμα της εκανε ολες τις απαραιτητες εξετασεις(περιτω να σας πω οτι δεν τον ξαναπερνω μαζι μου τον συζ.ειδε λιγο αιμα και κοντεψε να λιποθυμησει και δευτερον τον επιασε υστερια για το τιποτα)

Λαζαρενια διαβασε το θεμα που σου εβαλα πιο πανω στο parents.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=36233

Οτι γραφουν ολοι ,αυτο θα πρεπει να κανεις.Ειναι καρατσεκαρισμενο απο μενα με 5 γιατρους και μετα απο 20 μερες περιπετειας...

Ολα αυτα που ειπες δειχνουν οτι εχει φλεγμονη στο ισχιο..''επωδυνο ισχιο'' το χαραχτηριζουν γιατι η υμενιτιδα ειναι λιγο πιο ακραιος ορος.

Το οτι περπαταει ειναι καλο αλλα το θεμα ειναι να μη φτασει σε σημειο που θα ποναει και τραβηξει η ιστορια και μπορει να τραβηξει πολυ.

Και εμας την πρωτη πρωτη φορα που πηγαμε παροτι οπως σου ειπα δεν παταγε κτλ κτλ μολις περασαν καποιες ωρες ηταν ακμαιοτατος.

Μας ειχαν ενημερωσει για αυτο, οτι δλδ θα δειχνει μια χαρα αλλα οτι ειναι στο χερι μας να μην υποτροπιασει.Οι οδηγιες ειναι 10 μερες ξεκουραση ξαπλα.Στην ουσια το παιδι δεν πρεπει να βαζει καθολου βαρος στο ποδι.

Διαβασε οπωσδηποτε το θεμα για να βοηθηθεις επειδη δεν εχετε παιδορθοπεδικο και θα δεις οτι οι οδηγιες ειναι ιδιες για ολους και οτι δεν ερχεται μπαμ και κατω παντα,οπως δλδ σε εμας, καποιες φορες δινει δειγματα απο νωριτερα το θεμα..

Να πατε οπωσδηποτε σε ορθοπεδικο αυριο και να μιλησεις και με την παιδιατρο να δωσει σωστες οδηγιες.

Φαρμακα δεν δινουν στην υμενιτιδα βλακειες σου ειπε γιατι καμουφλαρουν το προβλημα και δεν ξερεις αν εχει οντως περασει παρα μονο algofren που ειναι αντιφλεγμονωδες και ειδικευεται σε αρθριτιδα μονο ομως εαν τραβηξει πολυ η ιστορια και παλι δεν ειναι βεβαιο οτι βοηθαει.

Θελει οπωσδηποτε ξεκουραση και να την δει ενας ορθοπεδικος για να την εξετασει.Μονο αυτοι μπορουν να ξερουν και να πουν σιγουρα πως αντιδρουν τα ισχια της.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ααααααα, αφού δε σου έχει κάνει ΚΑΘΕ φορά αντίδραση, δεν ξέρω... καλά, δοκίμασε ξανά, δες και το γιαούρτι και βλέπουμε. Εμένα και μόνο που έβλεπε το γιαούρτι έκανε μια ξυνίλα κι εμείς γελάγαμε, της βάζαμε να το μυρίσει κι έκανε πάλι τη γκριμάτσα και πάλι γέλια εμείς... ύστερα της έδινα στη μύτη του κουταλιού κι έκανε κάτι εμετούς το παιδί μου και γινόταν χάλια.............................. αχ τί μου θύμισες......................................

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Ωχου τη τράβηξε το Ναταλάκι! Εύχομαι το Ναταλάκι γρήγορα να το ξεπεράσει και το επόμενο παιδάκι σου να τρώει από όλα χωρίς κανένα θέμα, όλα να εί ναι μια κακή ανάμνηση!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Γεια και στις υπολοιπες!

Χαρηκα πολυ με τα νεα του Αστερη,Ειναι εμφανες οτι μαλλον ειναι αλλεργια...αχ αυτος ο παιδιατρος...τεσπα Ολα καλα και γρηγορα να της πειτε.Δε θελω να την παρω και εγω για να μην τη ζαλιζω.Πολλαααα φιλια!

Αρμακι μου χαιρομαΙ που σταματησαν τα καφε και αρχισες τις βολτουλες .Ετσι να ξεσκας φιλεναδα.Ολα θα πανε σουπερ.

Μαρινα καλη η θαλασσα ε?Και εμεις τρελαθηκαμε σημερα αλλα μας πειρμεναν για φαι και φυγαμε κατα τις 12 γμτ.

Ηδη κανονιζουμε να ξαναπαμε.Μια χαρα θα ειναι ο καιρος!!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ναι ήταν πιο καλή και από κάποιες καλοκαιρινές μέρες και ειδικά χτες μου φάνηκε και πολύ πιο καθαρή παρόλο που ήμαστε κοντά στην Αθήνα! Λες να συνεχίσει ο καλός καιρός και να κάνουμε κανένα ακόμα? Μακάρι γιατί νόμιζα ότι ήταν το τελευταίο για φέτος!

mGKop3.png60Jvp3.png

Σήμερα πήγαμε Σχοινιά, χτες μετά τη Βουλιαγμένη. Γυρνάμε όλη την Αθήνα! Σήμερα όμως μου φάνηκε αρκετά μακρυά, χάσαμε και την έξοδο από Αττική οδό και κάναμε κύκλο, είχε και πολύυυ κίνηση κάναμε πάνω από 1,30 ώρα χτες πολύ γρήγορα φτάσαμε! Εσείς που πάτε?

mGKop3.png60Jvp3.png

Βουλιαγμενη ή στο καβουρι παμε.

Μαραθωνα σχοινια κτλ βαριεμαι να παω αν ειναι να μην κατσουμε να φαμε κιολας.Αν ειναι δλδ να το κανουμε εκδρομουλα εχει καλως αλλιως βαριομαστε να τραβιομαστε..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΣΤΙΑ ΓΥΡΙΣΑ από γιατρό 2570 ο μικρός μου ναι μεν καλό βάρος αλλά τώρα

μου είπε ότι κινδυνεύουμε από σηψαιμία

να χω το νου μου και αν δεν τον ακούσω να τρέξω νοσοκομείο άμεσος

μόλις γεννηθεί θα τον χορηγήσουν αντιβιοτικό δεν μπορω να γράψω άλλα

κλαίω από την ώρα που μου τα είπε

δεν θα καθίσω να διαβάσω τίποτα πάνανε τα πόδια μου κρεμασμένα τόσοσ ώρες

απλά αν γνωρίζει καμία που μπορώ να βρω σερβιετακια που ανιχνεύουν την απόλυα αμνιακού ?

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...