Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας τσουπρες!!!

Περασαμε τελεια.Ημασταν θαλασσα απο τις 9 το πρωι...ουτε σχολειο δεν παμε τοσο νωρις χαχα.

Αχ ποσοοοοοο του αρεσει και τι κολυμπι και βουτιες κανει με ενα μπρατσακι ετσι?

Νατασσα υπεροχα στο κολυμβητηριο τωρα ξαναπριζωθηκα.Θελω πολυ να παει ο Γρηγορης φετος...

Επρηξα τον ανδρα μου και μου ειπε να το κοιταξω για ηλιουπολη ή αργυρουπολη ή γλυφαδα...

Θα σου πω!!!

Aχ, πρέπει να ήταν τέλεια η θάλασσα, ξυπνήσαμε με αυτή την προοπτική αλλά σε λίγο δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα πόδια μας από τη βαρεμάρα... τώρα το έχω μετανιώσει, ίσως χάσαμε το τελευταίο μπάνιο για φέτος αν και δεν θέλω με τίποτα να το παραδεχτώ...

Για να δούμε τί θα κανονίσουμε με το κολυμβητήριο, άντε να μαζευτούμε, δεν μου αρέσουν και πολύ οι ώρες που μου είπε η ana γιατί τις συγκεκριμένες μέρες δεν μπορεί ο άντρας μου έτσι ώστε να πηγαίνει κι αυτός καμιά φορά. Θα δούμε όμως.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

δε ξερεις πότε ενα παιδι θα ζηλεψει κατι ή ποτε ενα αλλο θα του βαλει κατι στο στομα σε χρονο dt.
Ναι-ναι-ναι, χτες το βράδυ, σε σπίτι φίλων και βλέπω ξαφνικά ένα κοριτσάκι κάτι να προσπαθεί να βάλει στο χέρι της Ναταλίας, πάρτο να της λέει όχι να λέει αυτή, βρε πάρτο-όχι, στη σκιά των φώτων νόμισα ότι ήταν παιχνιδάκι κι ήταν μια τυρόπιτα κουρού... Μανούλα μου.................................. δεν πρέπει λεπτό να τη χάνω από τα μάτια μου.
Στον παιδοτοπο στο τσακ προλαβαμε το Γρηγορη να μην της δωσει ποπ κορν αφου εδινε σε ολα.Και αυτο γιατι δεν σκεφτηκα εγω το βουτυρο..και ενιωσα τοσοοο ασχημα...χιλια συγνωμη Μαριζακι μου..ηθελα να στο πω.
Τί λες βρε αγάπη μου, αυτά είναι δική μου δουλειά... ευτυχώς το σκέφτηκα τελευταία στιγμή........................................................

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Αυτό το είπε γιατί από την αλλεργία αν το παιδί το προσέξουν δεν κινδυνεύει, αλλά δεν είναι σωστό να την κρατάνε συνέχεια παράμερα. Η Μαρίζα έγραψε ότι στον ίδιο χώρο ήταν και τα άλλα τα παιδιά και έτρωγαν το κέικ τους και η Ναταλία έτρωγε το ψωμί της με τη δασκάλα απομακρυσμένες. Αυτό δεν είναι ωραίο. Θα έπρεπε να είναι κοντά και αυτή να έχει τα μάτια της 400 να μην φάει κάτι απαγορευμένο το παιδί. Μάλιστα μου είπε ότι ακόμα και αν κάποιο παιδάκι πήγαινε να την ταϊσει ή να πάρει αυτή από άλλο πιάτο επεμβαίνει η δασκάλα και λέει: ''ο καθένας τρώει το δικό του. δεν παίρνουμε από τα άλλα πιάτα και δεν ταϊζουμε κλπ, κλπ. κλπ". Γενικά όμως και όχι μόνο για το Ναταλάκι.
Συμφωνώ σε όλα τα παραπάνω απλά στο σχολείο προσπαθώ να τους τα περνάω λίγα-λίγα γιατί στο τέλος θα μου δείξουν την πόρτα και... δυστυχώς τους έχω ανάγκη. Ας καταλάβουν πρώτα την αλλεργία κι ύστερα περνάμε και στα υπόλοιπα.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

και παλι εχουμε γεννητουρια!!!!!

διδυμα κοριτσακια.δεν εμαθα ακομη λεπτομεριες απλα οτι μπηκαν θερμοκοιτιδα.

ρε κοριτσια σε 10 μερες θα εμπαινε στον μηνα της,δεν ειναι νωρις???

προσπαθω να βρω και την αλεξανδρα αλλα δεν το σηκωνει.

εσας δεν σας διαβασα ακομη και ετσι δεν ξερω αν εχει γραψει η ιδια τιποτα.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

και παλι εχουμε γεννητουρια!!!!!

διδυμα κοριτσακια.δεν εμαθα ακομη λεπτομεριες απλα οτι μπηκαν θερμοκοιτιδα.

ρε κοριτσια σε 10 μερες θα εμπαινε στον μηνα της,δεν ειναι νωρις???

προσπαθω να βρω και την αλεξανδρα αλλα δεν το σηκωνει.

εσας δεν σας διαβασα ακομη και ετσι δεν ξερω αν εχει γραψει η ιδια τιποτα.

Δες τη #32776 για τον Αστέρη μας. Να σας ζήσουν τα διδυμάκια! lazarenia, τί νέα;;;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Καλησπέρα κοριτσάρες! Ξεσαλώσαμε και σήμερα, από τις 11 φύγαμε 5 γυρίσαμε από τη θάλασσα! ΕΛπίζω να μην έπαθε κανένα έγκαυμα ο μικρός γιατί δε μαζευόταν με τίποτα! Δε θέλω να πιστέψω ότι ήταν το τελευταίο μας μπάνιο για φέτος γιατί είπαμε έχω έρωτα με το Καλοκαίρι και τη θάλασσα, παρόλο που είμαι βουνίσια! Στο Μαριαλενάκι έδωσα σήμερα κρέμα άλλης μάρκας και είχαμε παρατράγουδα την ώρα που την τάιζα έβγαλε στο κορμάκι της σπυράκια που όμως έφυγαν πολύ γρήγορα, αυτό το είχε ξανακάνει όταν της είχα πάλι δώσει κρέμα αυτής της εταιρείας. Θα δοκιμάσω και αύριο και βλέπουμε! Την αλλεργία πάντως δεν πιστεύω να τη γλιτώσουμε, αλλά μερικές φορές λέω τι σου είναι το ένστικτο της μάνας, από την αρχή δεν ήθελα να δώσω κρέμα ούτε σε αυτό το παιδί και να που μας παρουσιάζονται χίλια δυο! Μακάρι στο γιαουρτάκι να μην έχει θέμα. Θα δούμε! Φιλάκι εσάς σας έκανε πολλές φορές μικρές αλλεργικές αντιδράσεις μέχρι που έκανε το αλλεργικό σοκ? Μάλλον πρέπει να πάμε σε αλλεργιολόγο.

Χαίρομαι που ο Αστεράκος πάει καλύτερα, μας είχαν πει κι εμάς ότι με την κορτιζόνη θα διορθωνόταν κατευθείαν το θέμα του παιδιού, αλλά τότε έκριναν ότι έπρεπε να το αφήσουμε να εξελιχτεί για να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει. Μάλλον θα διαπίστωσαν εδώ ότι ήταν αλλεργία οπότε έπραξαν αναλόγως!

Λαζαρένια τι έγινε? Εύχομαι να είστε καλύτερα! Πήγατε νοσοκομείο? Αν ήταν κάτι σοβαρό όμως θα το ξεχνούσε μετά από λίγο και θα περπατούσε κανονικά?

Βικάκι να ζήσουν και τα δικά σου διδυμάκια, όταν είναι δύο μαζί σχεδόν πάντα βιάζονται να έρθουν στη ζωή!

Ρϊτα μου και η δικιά μου 20 ημερών και με τα χίλια ζόρια έπινε 30μλ με το μπιμπερό σε κάποια φάση που δεν ήταν βέβαια καλά! ΓΙα νεογέννητα και μικρούλια καλά είναι για αρχή νομίζω, εξάλλου θα τα ταίζουν πιο συχνά φαντάζομαι.

Βατραχάκι πολύ σούπερ και μάγκικο το μπουφανάκι! Με γεια σας! Σε καταλαβαίνω πάντως με το κόλλημά σου με τα βρεφικά! Συμπάσχω!

Ηλιάνα μου αυτό το "μαχαίρωμα" από κάτω το ένιωθα κι εγώ ειδικά στην πρώτη εγκυμοσύνη, νόμιζα τρομάρα μου ότι έκανα διαστολή, αλλά τελικά απλά γινόταν η διεργασία και μαλάκωνε ο τράχηλος, θυμάμαι ότι δεν είχα μπει στο μήνα μου και ένιωθα αυτές τις ξαφνικές σουβλιές.

mGKop3.png60Jvp3.png

Στο Μαριαλενάκι έδωσα σήμερα κρέμα άλλης μάρκας και είχαμε παρατράγουδα την ώρα που την τάιζα έβγαλε στο κορμάκι της σπυράκια που όμως έφυγαν πολύ γρήγορα, αυτό το είχε ξανακάνει όταν της είχα πάλι δώσει κρέμα αυτής της εταιρείας. Θα δοκιμάσω και αύριο και βλέπουμε! Την αλλεργία πάντως δεν πιστεύω να τη γλιτώσουμε, αλλά μερικές φορές λέω τι σου είναι το ένστικτο της μάνας, από την αρχή δεν ήθελα να δώσω κρέμα ούτε σε αυτό το παιδί και να που μας παρουσιάζονται χίλια δυο! Μακάρι στο γιαουρτάκι να μην έχει θέμα. Θα δούμε! Φιλάκι εσάς σας έκανε πολλές φορές μικρές αλλεργικές αντιδράσεις μέχρι που έκανε το αλλεργικό σοκ? Μάλλον πρέπει να πάμε σε αλλεργιολόγο.
Πρόσεχε κοριτσάκι μου, δεν είναι απλά πράγματα αυτά που περνάει ένα παιδί κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας αντίδρασης. Για τσέκαρε και τη διάθεση της, πώς είναι; Eμένα η Ναταλία χανόταν τελείως, έπεφτε πολύ το έβλεπες, κάτι δεν πήγαινε καλά... αρχικά έλεγα είναι από τον εμετό αλλά μετά ήταν φανερό ότι κάτι συνεβαινε... ήταν η αναφυλλαξία... έπεφτε η πίεση, έπεφταν οι σφιγμοί και το οξυγόνο της... Όταν πριν ένα χρόνο απευθυνθήκαμε επιτέλους σε αλλεργιολόγο και πήρε το ιστορικό, μας είπε ότι κάτι τέτοιο είναι πολύ κακό και δεν πρέπει να ξανασυμβεί... κι ότι μετά από κάθε τέτοιο επισόδιο το παιδί χρειάζεται επίβλεψη και νοσοκομείο και πριν από όλα αδρναλίνη... άργησα πολύ να το χωνέψω... μια μέρα ήταν τόσο μεγάλο η αντίδραση που ήταν εμφανές πλέον, δεν πήγαινε καθόλου καλά... την αρπάξαμε και τρέξαμε στο νοσοκομείο... είχε πιει καφέ με γάλα....... την αδρεναλίνη δεν είχαμε το κουράγιο και την ψυχραιμία να την κάνουμε...

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

λοιπονκοριτσιαγιααλλη μια φορα το συστημα μας χαλια!!!

πηγαμε στο νοσοκομειο και την ειδε μια γιατρος στα επειγοντα γενικης ιατρικης αλλα ηταν στο παιδιατρικο.

της ειπα ολο το ιστορικο και μου ειπε μαλλον υμενιτιδα αλλαπρεπει πρωτα να της παρουμε αιμα κλπ.

πολυ εξυπηρετικη δεν μπορωναπω .της πηρε αιμα της εκανε ολες τις απαραιτητες εξετασεις(περιτω να σας πω οτι δεν τον ξαναπερνω μαζι μου τον συζ.ειδε λιγο αιμα και κοντεψε να λιποθυμησει και δευτερον τον επιασε υστερια για το τιποτα)

συνεχιζω.......αφου βγηκανε τα αποτελεσματα ολα καλα εκτος που ειχε αναβασμενα κατι με σχεση φλεγμονη μου ειπε.

αυτο που με χαλασε ειναι οτι δεν την ειδε ορθοπαιδικος και τις οδηγιες τις εδωσε τηλεφωνικως.οτι θελει ξεκουραση κι αν πονα ντεπον -εναλαξ με πονσταν.κι αν συνεχισει να ποναει ή τα συμπτωματα γενικως τοτε να παω στο νοσοκομειο να την δει και μονο τεταρτη-παρασκευη που εφημερευει.

δηλ ρε κοριτσια αν καποιος υποφερει δεν βρισκουμε γιατρο?

τεσπα εμενα με νοιαζει που 1ον η γενικη αιματος ηταν καλη και αυριο θα μιλησω με παιδιατρο μου να με καθοδηγησει.

παντως τωρα μια χαρα κινειτε αλλα θελω να το προλαβω.

κι εμεις φιλακι χασαμε το τελευταιο μπανιο για φετος.μπορει να ειναι ολος ο μηνας ετσι ζεστος.δεν ξερεις...

ευχαριστα νεα απο την σρδελινα.τελειο ειναι αυτο...

σας αφηνω λιγακι για να σας διαβασω καλυτερα

1654096yn4fep17z7.gif

Μαρίζα όσες φορές έκανε εμετό (υπάρχουν και κάποιες που δεν είχε καμία αντίδραση), φαινόταν ότι απλά ανακουφιζόταν μετά και χαμογελούσε. Βασικά νιώθω σαν να της φαίνεται πολύ λιγουριάρικη, μόνο όταν δίνω της nutricia πετάει τα σπυριά, σήμερα ήταν λιγότερα από άλλη φορά και έφυγαν αμέσως. Τι λες να κάνω, να ξαναδοκιμάσω? Η παιδίατρος μου είχε πει να δοκιμάσω μετά από 1 εβδομάδα και να τσεκάρω αντίδραση με μικρή ποσότητα, δεν το έκανα γιατί θεώρησα ότι ήταν πιο σημαντικό να ξεκινήσω τα άλλα γεύματα. Το περίεργο βέβαια είναι ότι άρχισα διάφορα άλλα μοσχάρι, ντομάτα και είναι ο.κ. μόνο με τις κρέμες έχουμε θέμα και δεν έχει δοκιμάσει ακόμα ξένο γάλα.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Λαζαρένια μου τι είναι αυτά που σας είπε ο ορθοπεδικός, δηλαδή αν δεις το παιδί σου να υποφέρει θα πρέπει απλά να υπομένεις να πάει Τετάρτη? Κάποιος να σπάσει χέρι πόδι δεν παίζει εκτός Τετάρτης και Παρασκευής δηλαδή! Βασικά εγώ κατάλαβα ότι στα έκτακτα δε μπορεί θα παρουσιαστεί αν υπάρξει ανάγκη, αλλά Τετάρτη και Παρασκευή έχει και τακτικό ιατρείο.

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρίζα όσες φορές έκανε εμετό (υπάρχουν και κάποιες που δεν είχε καμία αντίδραση), φαινόταν ότι απλά ανακουφιζόταν μετά και χαμογελούσε. Βασικά νιώθω σαν να της φαίνεται πολύ λιγουριάρικη, μόνο όταν δίνω της nutricia πετάει τα σπυριά, σήμερα ήταν λιγότερα από άλλη φορά και έφυγαν αμέσως. Τι λες να κάνω, να ξαναδοκιμάσω? Η παιδίατρος μου είχε πει να δοκιμάσω μετά από 1 εβδομάδα και να τσεκάρω αντίδραση με μικρή ποσότητα, δεν το έκανα γιατί θεώρησα ότι ήταν πιο σημαντικό να ξεκινήσω τα άλλα γεύματα. Το περίεργο βέβαια είναι ότι άρχισα διάφορα άλλα μοσχάρι, ντομάτα και είναι ο.κ. μόνο με τις κρέμες έχουμε θέμα και δεν έχει δοκιμάσει ακόμα ξένο γάλα.
Νομίζω ότι, αφού με τις μεν κάνει εμετό με τη δε βγάζει κοκκινίλες,... κάτι παίζεται. Δες το, απλά στο λέω γιατί το θεωρώ επικίνδυνο, αλλά μη σε αγχώνω δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες. Ενημέρωσε πλήρως τον παιδίατρο και μην αφήνεις περιστατικά να πέσουν κάτω, να του θυμίζεις κάθε περίπτωση κι όλους τους εμετούς και τις αντιδράσεις γιατί μπορεί να ξεχνάει. Αυτα.

Αυτό ακριβώς νόμιζω κι εγώ για τη Ναταλία ότι με τον εμετό ανακουφίζεται αλλά μεγαλώνοντας το παιδί τσέκαρα πιο λεπτομέρειες... φαντάσου από 6 μηνών που ξεκινάνε οι κρέμες, και σιγά-σιγά τα γιαούρτια και τα αβγά, πόσα επισόδια πέρασε το παιδί μέχρι να "ξυπνήσουμε" κι εμείς και, κυρίως, ο γιατρός, ο οποίος αλλεργία θεωρούσε μόνο τις καντίλες... Αν το είχαμε καταλάβει από 6-7-8 μηνών τώρα δεν θα είμασταν στα ίδια επίπεδα... μπορεί κιόλας να το είχε ξαπεράσει... κάναμε πολλά λάθη.... άσε, τη πρώτη μέρα που πήγα στη δουλειά ο άντρας μου πήρε και της έδωσε φρέσκο γάλα από το σούπερ μάρκετ... τί έπαθε το παιδί... πήγε κι ήρθε...................................................... τα σκέφτομαι και ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ......................................................... ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΗ, ΠΩΠΩ ΤΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑ............................

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Λαζαρένια μου τι είναι αυτά που σας είπε ο ορθοπεδικός, δηλαδή αν δεις το παιδί σου να υποφέρει θα πρέπει απλά να υπομένεις να πάει Τετάρτη? Κάποιος να σπάσει χέρι πόδι δεν παίζει εκτός Τετάρτης και Παρασκευής δηλαδή! Βασικά εγώ κατάλαβα ότι στα έκτακτα δε μπορεί θα παρουσιαστεί αν υπάρξει ανάγκη, αλλά Τετάρτη και Παρασκευή έχει και τακτικό ιατρείο.
Ακριβώς. Μην τους ακούς lazarenia, αν δεις το παραμικρό, να πας και να απαιτήσεις τον ειδικό. Έλεος πια.

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Πόσες φορές της έχει δώσει ως τώρα; Και κάθε φορά που της έχεις δώσει έχει κάνει κάποια αντίδραση; Εμετό ή κοκκινίλες; Κάαααθε φορά; Και τί ποσότητα; H Nαταλία έκανε εμετό με μια μικρή-μικρή κουταλίτσα, 1/4 κουταλάκι μικρό, για να καταλάβεις. Τόνισε τα στον παιδίατρο και ρώτα τη γνώμη του για αλλεργιολόγο. Αν θες να πας και κατευθείαν σε παιδο-αλλεργιολόγο, τί να πω..... πάντως δεν έχεις να χάσεις τίποτα, παρά μόνο ίσως χρήματα που δεν νομίζω να σε νοιάζει. Αν υπάρχει κάτι και το βρείτε από τώρα, όλα θα πάνε καλύτερα. Με το Γώγο εξάλλου δεν είχες έρθει σε επαφή με αλλεργιολόγο; H o παιδίατρος είχε αναλάβει την περίπτωση του;

EwHmpyO.jpgEwHmp2.png

czmdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...