Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λαζαρενια να την πας δεν το συζητω...επιμενω.

Η υμενιτιδα αυτο ειναι..δεν φαινεται κατι εξωτερικα.Ξυπναει ενα παιδι και αρνειται να περπατησει,λεει οτι ποναει,μπορει να κουτσαινει και ξαφνικα το βλεπεις να μπουσουλαει.

Δε στο λεει ετσι κουκλα μου.Ποναει.

Ρωτησε την να σου πει που ποναει αν σου δειξει μεσα στο μπουτακι ειδικα πρεπει να πας.

Απλα οταν περναει η ωρα τα αφηνει λιγο και ξεγελιεσαι.

Μην το αφηνεις...αν εχει εστω και λιγο υγρο τωρα η αρθρωση της απο πχ. χτυπημα οσο περναει ο καιρος θα ξυπνησει μια μερα και δεν θα παταει καθολου.

ο αχινος που λες εχει βαση ...μπορει να την εκανε καιρο τωρα να ''κραταει'' το ποδι της στο περπατημα και να επιβαρυνε το ισχιο της.

Η υμενιτιδα ειναι η πιο συνηθισμενη αιτια πονου στα παιδια.Δεν ειναι κατι σπανιο μην το παραβλεπεις.

Ακτινογραφια θα κανουν μονο αν κρινουν οτι χρειαζεται.

Δε στα λεω για να σε τρομαξω.Αλλα σχεδον ποτε δεν το λενε ετσι τα παιδια...ειδικα οταν ξυπνανε.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λαζαρενια σας εχω ξαναπει ο Γρηγορης κυριως το επαθε απο κουραση ''υπερδραστηριοτητα'' το ειπαν,απο ποδηλατο και απο λαθος ισως παπουτσια(ειχαμε παρει τα παλιοcrocs τοτε).

Ομως μπορει να γινει απο πολλες αιτιες.Ιωσεις,χτυπημα,στραβωπατημα και πολλα αλλα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Δε ξερω να σου πω...απλα πηγαινε την και πες τους αυτα που εκανε.Με μια απλη εξεταση θα δουν αν ειναι σφιγμενο ή χαλαρο το ισχιο της και θα σου πουν.

Εκτος κα θες να περιμενεις να ξαναπαραπονεθει αλλα ως τοτε να την παρακολουθεις στενα.Το βαδισμα της να κοιτας αν ειναι οπως πρωτα ή ''συγκρατημενο''.

Παιδοορθοπεδικο εχει εκει?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ριτα σορυ που σε πρηζω αλλα ειχε κανει ακτινα ο γρηγορης?πως το ειχατε καταλαβει?

θυμαμαι που τον ειχατε σε ακινησια αλλα δενθυμαμαι πως το ειχατε καταλαβει

1654096yn4fep17z7.gif

Δε ξερω να σου πω...απλα πηγαινε την και πες τους αυτα που εκανε.Με μια απλη εξεταση θα δουν αν ειναι σφιγμενο ή χαλαρο το ισχιο της και θα σου πουν.

Εκτος κα θες να περιμενεις να ξαναπαραπονεθει αλλα ως τοτε να την παρακολουθεις στενα.Το βαδισμα της να κοιτας αν ειναι οπως πρωτα ή ''συγκρατημενο''.

Παιδοορθοπεδικο εχει εκει?

ειναι κυριακη σημερα και αυριο φευγει ο συζ 3ημερο.παιδοορθοπαιδικο δεν εχει.εχει ορθοπαιδικο.αστο της κακιας ωρας.....

1654096yn4fep17z7.gif

εμας ξυπνησε ενα πρωι στο ξαφνικο και αρνιοταν να πατησει.Τον αφησα μονο του στο δωματιο και δεν κατεβηκε απο το κρεβατι.Ηρθε η μανα μου που τρελαινεται να τρεχει να της ανοιξει και δεν πηγε...οταν τον σηκωσα μου κραταγε το ποδαρακι ορθιο σαν πελαργος.Ελεγε οτι ποναει και μου εδειχνε μεσα στο μπουτι.Οταν εγω τον πιεσα να περπατησει και τον παρακινουσα με διαφορα εκατσε κατω και μπουσουλαγε...

δες εδω

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=36233

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου. Τι κάνετε; Σήμερα πήγαμε μπανάκι, ύστερα από 3ις + εβδομάδες. Όταν είδε η Αλεξάνδρα ότι έβγαλ τις πετσέτες θαλάσσης με ρωτάει ''Μαμά πάμε τη θάλασσα;'', της λέω ναι και από εκείνη την ώρα άρχισε να τρέχει στο σπίτι και να φωνάζει ''πάμε τη θάλασσα, πάμε τη θάλασσα!!!!" Στο αυτοκίνητο μίλαγε μόνη της και όταν πια φτάσαμε και σιγουρεύτηκε ότι είμαστε στην παραλία λέει: ''Τέλος η κουβέντα. Πάμε τη θάλασσα" :D:D:D:D:D

Λαζαρένια μου τι έπαθε η μικρή σου; Να πάτε να τη δει γιατρός. Μην την αφήσετε έτσι. Μπορεί να μην είναι και τίποτα, αλλά αν είναι κάτι καλύτερα να το προλάβετε στην αρχή.

Άρμα το ''Ημερολόγιο'' μου αρέσει και εμένα πολύ. Φοβερή ταινία. Όσο για τις βόλτες εγώ θα έλεγα να μην κλείνεσαι χωρίς λόγο. Δεν τρέχει και τίποτα αν πας σε μια καφετέρια για έναν καφέ.

Βατραχάκι τέλεια τα ρουχαλάκια και το μπουφάν πραγματικά πολύ μουράτο. :tongue::tongue::tongue:Καλόφόρετα.

Ηλιάνα τι σου είπε ο γιατρός;

Πετρούλα μου σχολείο ξεκινήσαμε εδώ και 2 εβδομάδες.

Mε ολο το θαρρος παιδια να σας πω τηγνωμη μου για την αλλεργια.Καλα ολα αυτα τα ψυχολογικα που λενε οι ειδικοι αλλα σε μερικα πραγματα πρεπει να ειμαστε καθετοι.Τι παει να πει ''περισσοτερο κακο της κανει η περιθωριοποίηση απο την αλλεργια''?

Ειμαστε σοβαροι τωρα?

Αυτό το είπε γιατί από την αλλεργία αν το παιδί το προσέξουν δεν κινδυνεύει, αλλά δεν είναι σωστό να την κρατάνε συνέχεια παράμερα. Η Μαρίζα έγραψε ότι στον ίδιο χώρο ήταν και τα άλλα τα παιδιά και έτρωγαν το κέικ τους και η Ναταλία έτρωγε το ψωμί της με τη δασκάλα απομακρυσμένες. Αυτό δεν είναι ωραίο. Θα έπρεπε να είναι κοντά και αυτή να έχει τα μάτια της 400 να μην φάει κάτι απαγορευμένο το παιδί. Μάλιστα μου είπε ότι ακόμα και αν κάποιο παιδάκι πήγαινε να την ταϊσει ή να πάρει αυτή από άλλο πιάτο επεμβαίνει η δασκάλα και λέει: ''ο καθένας τρώει το δικό του. δεν παίρνουμε από τα άλλα πιάτα και δεν ταϊζουμε κλπ, κλπ. κλπ". Γενικά όμως και όχι μόνο για το Ναταλάκι.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπέρα! Μπήκα να σας πω τα νέα του Αστέρη μας, μόλις με πήρε η Αλεξάνδρα.

Είναι πολύ πολύ καλύτερα από την ώρα που του ξεκίνησαν κορτιζόνη!!! Γιουπιιιιι!!!!! Περιμένουν εξετάσεις, ακόμα δεν έχουν βγάλει συμπέρασμα αλλά το σημαντικό είναι ότι είναι πολύ καλύτερα και το παιδί και η Αλεξάνρδα μας φυσικά! Πολύ χάρηκα! Και από εχτές στις 1 το βράδυ είναι απύρετος.

Φεύγουμε για village σε λίγο ή allou( θα δούμε...αναογα τι θα αποφασίσουν η Εύα και η ξαδέρφη της) Αν καμιά την φέρει ο δρόμος από εκεί πάρτε με τηλ. Φιλάκια!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Αχ ευτυχώς που είναι καλύτερα ο Αστέρης. Ξέρεις πότε θα βγουν από το νοσοκομείο;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπέρα κούκλες

τη διάβασα ?

ΛΑΖΑΡΕΝΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ

Ιωαναν

Άρμα

ριτα

καλησπέρα πάω να σας διαβάσω περιμένω να γίνε το ψαράκι πεθαίνω στην πείνα 8 θα πάω γιατρό τελικά 5 είχαμε πει αλά έτυχαν κάποια επείγοντα περιστατικά και μου τηλ να το καθυστερήσουμε και να φάω κιόλασ αύριο αίμα

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...